napiim yaa valla ayaklarım ağrımasaydı daha gelmicektimtelefondanda giremedim bir türlü hep hata verdi nası sinir oldum ama alışverişe dalıncada unuttum
inşallah canım gelin benim dra götiriyim adam mikemmel ya ilgi aaka neymiş onu gördümm
dumur oldularadam birden diyi verdi hiç ses çıkmıyo kimseden ben gülüyorum kardeşim ben dedim diyo bizimki gülüyo ama sessiz
saol canıım ben pelin söylemiştir die düşünüyodum ama söylememiiş canım beniiim
aaammiinn cannıım çook saool
yağnışlık varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr değiş nen doktoru ....
yok ben inanmadım olamaz..................................
kız diye diye doğurcan demek kzıı vay rubete bak...ne hırs ulen seninki...
dumur oldularadam birden diyi verdi hiç ses çıkmıyo kimseden ben gülüyorum kardeşim ben dedim diyo bizimki gülüyo ama sessiz
napiim yaa valla ayaklarım ağrımasaydı daha gelmicektimtelefondanda giremedim bir türlü hep hata verdi nası sinir oldum ama alışverişe dalıncada unuttum
inşallah canım gelin benim dra götiriyim adam mikemmel ya ilgi aaka neymiş onu gördümm
saol canıım ben pelin söylemiştir die düşünüyodum ama söylememiiş canım beniiim
aaammiinn cannıım çook saool
ok cnm gideriz.o zamana ben otobüse taksiye de binebiliyo olurum rahat olur.sen hamiş kıyafeti aldın mı hiç kendine? bende göbek möbek olmadığı için almadım valla.bu arada kaç kişiye erkek kaç kişiye kız tahmini yaptın?
kızlar kızlar gelemmi yananızzdan öpeemmmi siz anaazzıınn koyynuunda ben soğuuktan öleemmii teeeyy teeeyy
dr aynen şunu söyledii elliii ayağıı düzggüün bir kızınız olucaaaakkk
miraycıım öpüyoruum gözlleriinde bitaanneemm
çok güzeeel cicillleeer allddıım kızzııımm penbiiş peennbbiişşş oohh ammaaann
saooooll canlarrıım darısı sizin başınıza inşaaallaah
miray erkek die tutturdu ondan öpüyorum onu canıım
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...ri-bebislere-neler-alindi-3.html#post22041323
cicişlerimiz burdaa
bu arada krem ve yağlar aldı çatlak için bebek yağı zararlıymış dermatolog söyledi o komple alkol sürmeyin sankııın dedi e dedim bebeklerede sürülüyo bebeğinizede sürmeyin losyon alın bebeğiniz için dedi bide hamileler için nemlendiici krem aldım bol bol nemlendirmek gerekiyomuuş haberiniz olsun cankuşlar
rubet hayırlı ugurlu bi evlat olur inş. Rabbim sağlıcakla kucagına almayıda nasip eder.Allahım kimsenin kucagını hamile sonrası boş bırakmasın..
ne biliyim aklıma gelmedifoto çekseydin keşke o an... sen beynine kazımışsındır gerçiyaaa çok hoş maşallah maşallah.... allah hepimizin gönlüne göre versin...
canım ben badem yağına başladım dün o da mı zararllı acep ,ben çok sevdim uzun süre nemi kaybetmedi. bilinen bir markanın vücut losyonunu kullanıyordum portakallı ama bu kdar uzun sürmüyordu etkisi...
ayy yok dermiyimmmmm bozmadım süpriziniiiii
Benim cinsiyettede seni yicekler
Miray sen Rubete erkek mi demiştin?
geneli erkek tahminimdi 2 kız tahmin ettim cnm....
neyse rubet tutmadı şaşırdım valla gerçi aynı gibiydi bizim durumlar anlamadım gitti bide benimki kıza dönmesinde....
tamam bende taşlınmış olcam uncalıya evden taxile gideriz...özdilek iyi....ben 3 tane elbise aldım mecvuren işe gelince pantolanlar sıkmaya başladı..ama klasik hamiş pantolon almam gerekecek iş için lastikli varya...
yok valla dr çok iyiii adam rapor bile yazdı cinsiyet kız die yani öyle olasılık falan yok kızsa kız erkekse erkek adam zaten kadın dğumcu değil ultrason uzmanı...ondan güveniyorum beeen
valla bende inanamadım dediimm hheeyytt bee ben neymişim ama şükrler ollsuun rabbimee
vay vayy vayy hayırlı olsun gelinimeeeeee....
Rubetcim sağlıkla al bebisini kucağına teyzesi yesin onnu kuzum yaaaaa:)
nasıl dua ettinde tuttu kız iyi bari sen mutlu oldun iyiki yanlış tahmin etmişim..
öyle belli bişey yok içten gelsin yeter
rubeeeeeet gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun :) ama annen demişti kızın olacağını..
ee doktor başka ne dedi, ne durumdaymış yavru kuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?