2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy yok dermiyimmmmm bozmadım süpriziniiiii

yağnışlık varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr değiş nen doktoru ....

yok ben inanmadım olamaz..................................
kız diye diye doğurcan demek kzıı vay rubete bak...ne hırs ulen seninki...

yok valla dr çok iyiii adam rapor bile yazdı cinsiyet kız die yani öyle olasılık falan yok kızsa kız erkekse erkek adam zaten kadın dğumcu değil ultrason uzmanı...ondan güveniyorum beeen
valla bende inanamadım dediimm hheeyytt bee ben neymişim ama şükrler ollsuun rabbimee

dumur oldular adam birden diyi verdi hiç ses çıkmıyo kimseden ben gülüyorum kardeşim ben dedim diyo bizimki gülüyo ama sessiz

foto çekseydin keşke o an... sen beynine kazımışsındır gerçi yaaa çok hoş maşallah maşallah.... allah hepimizin gönlüne göre versin...

canım ben badem yağına başladım dün o da mı zararllı acep ,ben çok sevdim uzun süre nemi kaybetmedi. bilinen bir markanın vücut losyonunu kullanıyordum portakallı ama bu kdar uzun sürmüyordu etkisi...

Benim cinsiyettede seni yicekler

geneli erkek tahminimdi 2 kız tahmin ettim cnm....

neyse rubet tutmadı şaşırdım valla gerçi aynı gibiydi bizim durumlar anlamadım gitti bide benimki kıza dönmesinde....

tamam bende taşlınmış olcam uncalıya evden taxile gideriz...özdilek iyi....ben 3 tane elbise aldım mecvuren işe gelince pantolanlar sıkmaya başladı..ama klasik hamiş pantolon almam gerekecek iş için lastikli varya...

rubetım gozun aydın cok sevındım kızımız gelıyor tey teyyyyyyyy bende bugun tutamayıp kendımı gıdıcektım ama dedım yarın gıderım bugun ebrudan alalım haberlerı

ayy canım ya gozn aydin allah saglikla kucagina almayi nasıp etsin ınsallah bisaz daha gelmeseydin pelisı parcalayacaktik burda meraktan

vay vayy vayy hayırlı olsun gelinimeeeeee....

rubet hayırlı ugurlu bi evlat olur inş. Rabbim sağlıcakla kucagına almayıda nasip eder.Allahım kimsenin kucagını hamile sonrası boş bırakmasın..

ammmiiinn canıım darısı başıına

ne biliyim aklıma gelmedi
yağlar için bişey demedi ama bebk yağı kullanmayın dedi

Benim cinsiyettede seni yicekler

saol bebiişiim aayy eveeeeett

Miray sen Rubete erkek mi demiştin?

evet canım erkek demişti

ay bana da erkek demiştin benimki de kız olmasın :) RUBET göbeğin nasıl,neler yiyodun,güzelleştin mi,cildin nasıl biraz bilgi verir misin? bide aldıkların çok güzelmiş güle güle giydirirsin inşallah

nasıl dua ettinde tuttu kız iyi bari sen mutlu oldun iyiki yanlış tahmin etmişim..

rubeeeeeet gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun :) ama annen demişti kızın olacağını..
ee doktor başka ne dedi, ne durumdaymış yavru kuş?

Merhaba.

Ben de 11 haftalık hamileyim, muhtemel doğum tarihi 27 Haziran :)

Umarım her şey yolunda gider o zamana kadar..

Sizlere danışmak istediğim bir konu var, hamilelik ile ilgili kitap alanınız var mı? Piyasada birçok kitap var, hangisi daha iyi ve güvenilirdir tavsiyesi olan var mı?

Herkese sevgiler

rubeeeeeet gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun :) ama annen demişti kızın olacağını..
ee doktor başka ne dedi, ne durumdaymış yavru kuş?

saol canım annem demiştide erkek istiyodu o
canım çok iyiymiş şimdi sata göre 15 haftalık ama 15+3 görünüyo bebiş böyle heryerini ölçtü kafasını bacaklarını kollarını 140grmmış kalp sesini dnletti 145 kalp atışı
kuzucum çok iyi durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…