saol canım annem demiştide erkek istiyodu o
Canım çok iyiymiş şimdi sata göre 15 haftalık ama 15+3 görünüyo bebiş böyle heryerini ölçtü kafasını bacaklarını kollarını 140grmmış kalp sesini dnletti 145 kalp atışı
Kuzucum çok iyi durumda
canım çok iyiymiş şimdi sata göre 15 haftalık ama 15+3 görünüyo bebiş böyle heryerini ölçtü kafasını bacaklarını kollarını 140grmmış kalp sesini dnletti 145 kalp atışı
kuzucum çok iyi durumda
canım çok iyiymiş şimdi sata göre 15 haftalık ama 15+3 görünüyo bebiş böyle heryerini ölçtü kafasını bacaklarını kollarını 140grmmış kalp sesini dnletti 145 kalp atışı
kuzucum çok iyi durumda
kızlar kızlar gelemmi yananızzdan öpeemmmi siz anaazzıınn koyynuunda ben soğuuktan öleemmii teeeyy teeeyy
dr aynen şunu söyledii elliii ayağıı düzggüün bir kızınız olucaaaakkk
miraycıım öpüyoruum gözlleriinde bitaanneemm
çok güzeeel cicillleeer allddıım kızzııımm penbiiş peennbbiişşş oohh ammaaann
kuzucum çok iyi durumda
ammin canıımebrum ya çok sevindim ya darısı başıma ya ben şimdi gitsem öğrenir miyim ki cinsiyetini çok merakalanıyom ya offf bugun gitsem mi acaba
140 gram mııı :26: maşallaahhh...
ee kime benziyo, sana mı babasına mı
canım tebrik ederim maşallah kızına
Allah kucağına almayıda nasip etsin hayırlı evlat olsun inş
maşallah canım..
140 gr mııııneyle besledin kız kuzucuğunu
RUBET neler yiyorsun,göbeğin nasıl,cildin ne alemde,sivilcen var mı,bulantıların nasıldı? anlatırsan senin üzerinden bi tahmin yürütürüm bari :)
Merhaba.
Ben de 11 haftalık hamileyim, muhtemel doğum tarihi 27 Haziran :)
Umarım her şey yolunda gider o zamana kadar..
Sizlere danışmak istediğim bir konu var, hamilelik ile ilgili kitap alanınız var mı? Piyasada birçok kitap var, hangisi daha iyi ve güvenilirdir tavsiyesi olan var mı?
Herkese sevgiler
canım sivilcem yok ama yüzüm bir garip oldu açıkçası eskisi gibi değil sırtım sivilcelendi öyle bulantım kusmam çok olmadı arada oluyo ne bulursam yiyorum ama çikolata yiyince kusuyorum nedeni yok tiksinmiyorum ama yersem çıkıyo muhakkak genelde acı ve ekşi şeyler yiyorum ve sıkma portakal suyu istiyo genelde kısace böyle canıım
canım sivilcem yok ama yüzüm bir garip oldu açıkçası eskisi gibi değil sırtım sivilcelendi öyle bulantım kusmam çok olmadı arada oluyo ne bulursam yiyorum ama çikolata yiyince kusuyorum nedeni yok tiksinmiyorum ama yersem çıkıyo muhakkak genelde acı ve ekşi şeyler yiyorum ve sıkma portakal suyu istiyo genelde kısace böyle canıım
anaaaa ebrucummm sivilce dışında hepsi aynıııı ....bana da erkek demişti miray bakalımm ne olcaaakkk
EE KIZIMIZIN ISMINIDE DUSUNMEYE BASLAMISIINDIR ARTIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?