2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ebrum ya çok sevindim ya darısı başıma ya ben şimdi gitsem öğrenir miyim ki cinsiyetini çok merakalanıyom ya offf bugun gitsem mi acaba

140 gram mııı :26: maşallaahhh...
ee kime benziyo, sana mı babasına mı

Maşşallahhh bitanemeee

canım tebrik ederim maşallah kızına
Allah kucağına almayıda nasip etsin hayırlı evlat olsun inş

maşallah canım..

140 gr mıııı neyle besledin kız kuzucuğunu

RUBET neler yiyorsun,göbeğin nasıl,cildin ne alemde,sivilcen var mı,bulantıların nasıldı? anlatırsan senin üzerinden bi tahmin yürütürüm bari :)

kızlar ikili testi temiz çıkıpta üçlü veya dörtlü testi kötü çıkabilen oluyo mu acaba? aniden aklıma geldi

ebrum ya çok sevindim ya darısı başıma ya ben şimdi gitsem öğrenir miyim ki cinsiyetini çok merakalanıyom ya offf bugun gitsem mi acaba
ammin canıım
bilmemki canım drunada bağlı bilinmesi

140 gram mııı :26: maşallaahhh...
ee kime benziyo, sana mı babasına mı

rapordada öyle diyo
uzaylıya benziyo şuanda

canım tebrik ederim maşallah kızına
Allah kucağına almayıda nasip etsin hayırlı evlat olsun inş

saol canıım ammiinnn darısı başına canııım

maşallah canım..

140 gr mıııı neyle besledin kız kuzucuğunu

ayy ne biliyiim öyle çok dikkatte etmiyorum açıkçası ama meyve çok yerim açıkçası bazen sigara bile içiyorum haftada 1-2

Kızlarr Rubet geldi öğrendiniz rahatladınız Ben kaçtım artıkkk yetti gari Akşam girersem konuşuruk öptüm siziii

selamın alekim güsel anne ve anne adaylarıııı ben geldimmmm... benim cüceyi uyuttumda keyif yapım dedim iki dedikodu edek gı,doguran eden yokmu

RUBET neler yiyorsun,göbeğin nasıl,cildin ne alemde,sivilcen var mı,bulantıların nasıldı? anlatırsan senin üzerinden bi tahmin yürütürüm bari :)

canım sivilcem yok ama yüzüm bir garip oldu açıkçası eskisi gibi değil sırtım sivilcelendi öyle bulantım kusmam çok olmadı arada oluyo ne bulursam yiyorum ama çikolata yiyince kusuyorum nedeni yok tiksinmiyorum ama yersem çıkıyo muhakkak genelde acı ve ekşi şeyler yiyorum ve sıkma portakal suyu istiyo genelde kısace böyle canıım

tatlımmm hayırlı olsunn doktorum bana Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler- Traccy hogg bunu önerdi ama henüz alamadımmm en kısa zaman da temin edicem

EE KIZIMIZIN ISMINIDE DUSUNMEYE BASLAMISIINDIR ARTIK

yüzüm çirkinleşti.sırtım sivilcelendi.bulantı kusmam çok oldu halada devam ediyo.sadece belli şeyler yiyorum.biri tutsa diğeri tutmuyo seninle de ama herkez benim için kız diyor.bi tek miray erkek diyo.herkezin bünyesi farklı herhalde ondan.göbüş ne kadar? büyük mü?

ebru kusma haricinde dediklerin tutuyo demek ki kız olcak inş. Hayrlısyla sivilce ayaklarımda oldu miraycım dediğin tutuyo gibi de hade bakalım canım inş. Olur

anaaaa ebrucummm sivilce dışında hepsi aynıııı ....bana da erkek demişti miray bakalımm ne olcaaakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…