tatlımmm hayırlı olsunn doktorum bana Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler- Traccy hogg bunu önerdi ama henüz alamadımmm en kısa zaman da temin edicem
adıı belliiki canıım BADE olcak
BADE'MİM BENİİİM
merhaba kızlar oranje buraya yazıyor ... Geldiğinde msj kutusunun dolduğunu söyler misiniz ?? ..
Bu arada bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş......
"Bebeğinizi beklerken sizi neler bekle" prof. dr. Richard Aubry'nin kitabı muthiş bi kitap,bu kitap sayesinde cok huzurlu bi bebegim var,karnımdaki uyku saatlerine kadar biliyorum,dogudugu zaman uyku saatlerinide sen belirliyosun,ve hamileyken ne zaman ne yemen gerektigini anlatıyo aynı zamanda,bebegim aralıgın 10 unda tam 6 aylık olacak,2 dişi cıktı day duruyo ve yürüme egilimi cok fazla...hepsini bu kitaba borcluyum,ve gece aralıksız bi uykusu var, 1 2 defa mamaya kalkıyo..süper bi kitap kısacası yaaaD tavsiye ederim.
ismiyle büyüsün inşallah.ya siz benden büyüksünüz kıskanıyorum ben sizi ne güsel öğrendiniz cicişlerde aldınız :) rubet sen göbüşe ne sürüyosun?
kızlar kızlar gelemmi yananızzdan öpeemmmi siz anaazzıınn koyynuunda ben soğuuktan öleemmii teeeyy teeeyy
dr aynen şunu söyledii elliii ayağıı düzggüün bir kızınız olucaaaakkk
miraycıım öpüyoruum gözlleriinde bitaanneemm
çok güzeeel cicillleeer allddıım kızzııımm penbiiş peennbbiişşş oohh ammaaann
bebek yağı sürüyodum ama zararlıymış bebek yağı ne biliyim ben bugğn krem aldım bir sürü para verdim işe yarasa baari bide aktardan salyangoz yağı aldım çatlaklar için mustela die bi marka krem aldım bide vücut nemlendiricisi aldım bitkisel bioderma die bakalım olmaz inşallah
bebek yağı sürüyodum ama zararlıymış bebek yağı ne biliyim ben bugğn krem aldım bir sürü para verdim işe yarasa baari bide aktardan salyangoz yağı aldım çatlaklar için mustela die bi marka krem aldım bide vücut nemlendiricisi aldım bitkisel bioderma die bakalım olmaz inşallah
Kimse bana hoşgeldin demedi :'(
kimse bana hoşgeldin demedi :'(
saol canıımyani 7-24 ortalkta dolasan ben en son öğreniyorum olacak seymii
canımm hayırlı ugurlu olsun kızcen ama söyliim ii koru bak burda bii sürü erkek annesi var
BADE yi çok öpüyorumm
ay ne çok şey almışsın.bişi diyimmi vücudun çatlağa müsaitse ne yaparsan yap çatlar.ablam pahalı kremler yağlar neler neler aldı ama yine çatladı.bebe yağı neden zararlıymış madem zararlı neden bebekler için üretiliyo? tazminat davası açacam :)
saol canıım
:evellallah üstesinden gelirim ahahahahaha
canım tabi öylede en aza indiririm bariim diyorum zaten ergenlikten dolayı popişimde var biraz çatlağım şimdi iyice olursa naparım bilmiyorum çatlıcağım kesinde az olsun bari
benimde böyle kız nie çıkmıyor göbüşümüz anlamadım bebek minik mi çok acaba ?
ben ılk hamıleılğmde hep bebek yağı surdum +lıerac dıye bı krem.hiç bi zararını da görmedım.nıye zararlıymış kı?ayrıca söylenen doğru.bu iş bıraz genetık.anne de çatlak varsa %80 kızında da oluyo.ama genelde tedbırı elden bırakmamak lazım.ben de çatlak olmadı hiç ama 2.de olmayacağının garantısı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?