2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

"Bebeğinizi beklerken sizi neler bekle" prof. dr. Richard Aubry'nin kitabı muthiş bi kitap,bu kitap sayesinde cok huzurlu bi bebegim var,karnımdaki uyku saatlerine kadar biliyorum,dogudugu zaman uyku saatlerinide sen belirliyosun,ve hamileyken ne zaman ne yemen gerektigini anlatıyo aynı zamanda,bebegim aralıgın 10 unda tam 6 aylık olacak,2 dişi cıktı day duruyo ve yürüme egilimi cok fazla...hepsini bu kitaba borcluyum,ve gece aralıksız bi uykusu var, 1 2 defa mamaya kalkıyo..süper bi kitap kısacası yaaaD tavsiye ederim.

tatlımmm hayırlı olsunn doktorum bana Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler- Traccy hogg bunu önerdi ama henüz alamadımmm en kısa zaman da temin edicem

merhaba kızlar oranje buraya yazıyor ... geldiğinde msj kutusunun dolduğunu söyler misiniz ?? ..
bu arada bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. .....

bunu da duymuştum teşekkürler alınacaklar listesine ekleyeyimmm

ismiyle büyüsün inşallah.ya siz benden büyüksünüz kıskanıyorum ben sizi ne güsel öğrendiniz cicişlerde aldınız :) rubet sen göbüşe ne sürüyosun?

bebek yağı sürüyodum ama zararlıymış bebek yağı ne biliyim ben bugğn krem aldım bir sürü para verdim işe yarasa baari bide aktardan salyangoz yağı aldım çatlaklar için mustela die bi marka krem aldım bide vücut nemlendiricisi aldım bitkisel bioderma die bakalım olmaz inşallah

yani 7-24 ortalkta dolasan ben en son öğreniyorum olacak seymii

canımm hayırlı ugurlu olsun kızcen ama söyliim ii koru bak burda bii sürü erkek annesi var

BADE yi çok öpüyorumm

ebrum sakın badem yağı kullanmada çünkü o daha çok tüylenme ve olanları artıyomuş

ay ne çok şey almışsın.bişi diyimmi vücudun çatlağa müsaitse ne yaparsan yap çatlar.ablam pahalı kremler yağlar neler neler aldı ama yine çatladı.bebe yağı neden zararlıymış madem zararlı neden bebekler için üretiliyo? tazminat davası açacam :)

yani 7-24 ortalkta dolasan ben en son öğreniyorum olacak seymii

canımm hayırlı ugurlu olsun kızcen ama söyliim ii koru bak burda bii sürü erkek annesi var

BADE yi çok öpüyorumm
saol canıım
:evellallah üstesinden gelirim ahahahahaha

canım tabi öylede en aza indiririm bariim diyorum zaten ergenlikten dolayı popişimde var biraz çatlağım şimdi iyice olursa naparım bilmiyorum çatlıcağım kesinde az olsun bari

saf zeytinyağının bi sakıncası varmı acaba?

ben ılk hamıleılğmde hep bebek yağı surdum +lıerac dıye bı krem.hiç bi zararını da görmedım.nıye zararlıymış kı?ayrıca söylenen doğru.bu iş bıraz genetık.anne de çatlak varsa %80 kızında da oluyo.ama genelde tedbırı elden bırakmamak lazım.ben de çatlak olmadı hiç ama 2.de olmayacağının garantısı yok.

alkol içeriyomuş falan filan birsürü şey saydı dedim bebeklere de kullanılıyo o nası oluyo dedim bi önermiyoruz genelde bebekler için üretilen losyonnlar daha iyi bebek sütleri falan dedi bi baktım kadına e hepsi kimyasal ona bakarsanız şampuandamı kullanmayalım sabun kullanalım falan dedim kadın bişey diyemedi ama bilemedim bebek yağı iyimi kötümü :44::44::44:

kızlar ben birazdan kacarım.. koca mac izlemeye gidicek bende annemlere..
gossip girl yeni sezonu baslıyo heycanla onu beklicemm hepinizi öpüyoree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…