kızlar ben birazdan kacarım.. koca mac izlemeye gidicek bende annemlere..
gossip girl yeni sezonu baslıyo heycanla onu beklicemm hepinizi öpüyoree
görmemişim şekerim.welcome wilkommen hoşgeldin :)
tşk ederm cnm hosbuldummmbnm bıcır uyandı,onunla oyniyim az..bu arada bi sorum olcak.. katı gıdaya başlayalı 2 ay olcak neredeyse,bebegm 6 aylık..mama bebegi oldugu için 2 ay önceden başladk katı gıdaya..fakat aşırı derecede kusuyo..böyle bi kusma olamaz...cok aşırı kusuyo bebek reflüsü olabilr diolar,bu mümkünmü,doktora henüz götürmedim,eşim pek ciddiye almıyo,her bebek kusar diyo..ama aşırı migdesi boşalana kadar sürekli kusuyo bnm melegim normalmidir bu ya?
tşk ederm cnm hosbuldummmbnm bıcır uyandı,onunla oyniyim az..bu arada bi sorum olcak.. katı gıdaya başlayalı 2 ay olcak neredeyse,bebegm 6 aylık..mama bebegi oldugu için 2 ay önceden başladk katı gıdaya..fakat aşırı derecede kusuyo..böyle bi kusma olamaz...cok aşırı kusuyo bebek reflüsü olabilr diolar,bu mümkünmü,doktora henüz götürmedim,eşim pek ciddiye almıyo,her bebek kusar diyo..ama aşırı migdesi boşalana kadar sürekli kusuyo bnm melegim normalmidir bu ya?
"Bebeğinizi beklerken sizi neler bekle" prof. dr. Richard Aubry'nin kitabı muthiş bi kitap,bu kitap sayesinde cok huzurlu bi bebegim var,karnımdaki uyku saatlerine kadar biliyorum,dogudugu zaman uyku saatlerinide sen belirliyosun,ve hamileyken ne zaman ne yemen gerektigini anlatıyo aynı zamanda,bebegim aralıgın 10 unda tam 6 aylık olacak,2 dişi cıktı day duruyo ve yürüme egilimi cok fazla...hepsini bu kitaba borcluyum,ve gece aralıksız bi uykusu var, 1 2 defa mamaya kalkıyo..süper bi kitap kısacası yaaaD tavsiye ederim.
çok teşekkürler :) herkes bu kitabı tavsiye ediyor..
ablamın bebeği de kusardı.doktora götürdüler doktor kusan bebek maması verdi bidaha da kusmadı.aptamilin olması gerek ya da nutrilon market ve eczenelerde var.valla erken başlamanın bi zararı yok ne kadar erken başlarsan o kadar boğazlı olur bebek
ben aptamilin normal mamasını veriyorm mavi kutuda olanı varya o..pelin bi ögrende ondan aliyim cnm yaa..gerci 2 3 gün sona dr götürcem orda ögrenirim..bu arada onuda ,lk defa duyuyorm kusan bebek maması
sen süpersin ya..Eki Görüntüle 303062 buda benım kızımın resmi pelin ablası adı güneş
tosunumun bu fotosu 4 aylıkken.. doktorumuza bi sorcam bende..o mamadan yazsn cunku bıktım,camasırım hiç bitmiyo aşırı kusuyo ev kusmuk koktu,cocugu kucagına alan,bu nası kusmuk kokuyo diyolar ekşi, ekşi..hergün hava sıcak soguk demeden banyo yaptırıyorum
ya zor tabii hele şimdi kış geliyo çamaşır kurutma derdi var.bizde mama verirdik kusardı allah her şeyi batardı.ablam yedek alt açmalar almıştı hep çünkü dayandıramıyodu.sen doktoruna sor onu ok derse alırsın her yerde var.bu arada hamile misin? bu topicte olduğundan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?