2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaslar
nasilsiniz bebisker nasil umarim her sey yolundadir
ben fazla giremiyorum ama hep aklimdasiniz dualarimdasiniz
kendinize iyi bakin

slm epeydir nete giremiyorum mide bulantılarım hat safhada rapor aldım bu haftayı kapatıyorum evde ful yatıyorum kalkınca midem bulanıyor, kusuyorum feci ağrı var. pek yemek yiyemiyorum iş falan hiç yapamıyorum. artık bitsin dayanamıyoruuummmmmmm

rubetçim tebrikler,,cicilerini de gördüm şahaneben zor dayanacağım...
bugün primadan aradılar ben e bebekten almayı tercih etmiştim,19undan sonra alabilirsinz dediler.çoooooooooooooooooook mutlu oldm

allah yardımcın olsun canım,,evet çok zor.bu ara benim de bulantım çok,hatta koku yokken bile çıkarıyorummm..bebeğime diyorum doğ sana soracağım bu günlerin hesabını,,totonu ısıracağım

Rubet cnm tebrikler cicişlerinize bayıldım Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah fıstık okadar erkeğin içinde özel olucak ayyyy maşallaah

kızlar ben birazdan kacarım.. koca mac izlemeye gidicek bende annemlere..
gossip girl yeni sezonu baslıyo heycanla onu beklicemm hepinizi öpüyoree
kuzum ben 9 u izledim eve geçince 10 a bakıcam amerikadan 2.5 ay sonra başlattı cnbc e. aklında bulunsun. bu arada süper şeyler var. blair da bizimle hamile

selam arkadaslar
nasilsiniz bebisker nasil umarim her sey yolundadir
ben fazla giremiyorum ama hep aklimdasiniz dualarimdasiniz
kendinize iyi bakin
canım sen de benim aklımdasın. geçmiş olsun ne yaptın ne oldu rahatsızlığın? kendini nasıl hissediyorsun? bebiş ii mi??

geçmiş olsun nurcancım. geçecek bunlar geçecek inş hiç canını sıkma sen. buraya gel burda muhabbetten ben başağrımı, bulantımı, gazımı unutuyom walla :))

kıslarr slm komşumuza bir kadın geldi karnını aç bakıcam dedi baktı erkek dedi hiç yanılmamış bu zamana kadar
dedim ki içimde ahh ahhh haziran anneleride yanımda olsaydıda sıraya girseydik hepimize söleseydi
şöleee uzuncana bir kuyrukkk:81:

Kızlar iyi akşamlarrr naptınız bakimm..Ben çamaşırlarımı astım kurudu telrar astım yenisini Sonra banyomu yaptım karnabaharımı yaptım kocişede salçalı makarnaa Ben karnbaharımı yedim hatta çatladım özlemişim baya

Ne iyi olurdu canım ama Afedersn kadın müneccm bokmu yemiş şaşırmıyo valla

pelishh o ne avatar öle kıs

ah ah ah ettirdin benii:26:

o eskiiii halimdennnnnnnnn eserrrrr yok şimdiiii arabeske bagladım iiyicenee:97:

Ne iyi olurdu canım ama Afedersn kadın müneccm bokmu yemiş şaşırmıyo valla

karnın yapısından anlıo demekki kadının birine demişkii kızın olcak oda demişkii hadi bee ordan doktor erkek dedi paşa dogurcam demiş
dogurmuşki kız ben inandım ne bilim doktorda erkek dedi ya hayırlısı walla rabbim ne dediyse o olur saglıklı sıhhatli bir olsunda gerisi önemli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…