rubetcim tebrik ederimm bir prensesimiz daha geliyor demekşuanda çok kıymetli kızlar listemizde sayılı valla
slm epeydir nete giremiyorum mide bulantılarım hat safhada rapor aldım bu haftayı kapatıyorum evde ful yatıyorum kalkınca midem bulanıyor, kusuyorum feci ağrı var. pek yemek yiyemiyorum iş falan hiç yapamıyorum. artık bitsin dayanamıyoruuummmmmmm
çook saool canıım beniiiiiim
allah yardımcın olsun canım,,evet çok zor.bu ara benim de bulantım çok,hatta koku yokken bile çıkarıyorummm..bebeğime diyorum doğ sana soracağım bu günlerin hesabını,,totonu ısıracağım
kuzum ben 9 u izledim eve geçince 10 a bakıcam amerikadan 2.5 ay sonra başlattı cnbc e. aklında bulunsun. bu arada süper şeyler var. blair da bizimle hamilekızlar ben birazdan kacarım.. koca mac izlemeye gidicek bende annemlere..
gossip girl yeni sezonu baslıyo heycanla onu beklicemm hepinizi öpüyoree
canım sen de benim aklımdasın. geçmiş olsun ne yaptın ne oldu rahatsızlığın? kendini nasıl hissediyorsun? bebiş ii mi??selam arkadaslar
nasilsiniz bebisker nasil umarim her sey yolundadir
ben fazla giremiyorum ama hep aklimdasiniz dualarimdasiniz
kendinize iyi bakin
geçmiş olsun nurcancım. geçecek bunlar geçecek inş hiç canını sıkma sen. buraya gel burda muhabbetten ben başağrımı, bulantımı, gazımı unutuyom walla :))slm epeydir nete giremiyorum mide bulantılarım hat safhada rapor aldım bu haftayı kapatıyorum evde ful yatıyorum kalkınca midem bulanıyor, kusuyorum feci ağrı var. pek yemek yiyemiyorum iş falan hiç yapamıyorum. artık bitsin dayanamıyoruuummmmmmm
kıslarr slm komşumuza bir kadın geldi karnını aç bakıcam dedi baktı erkek dedi hiç yanılmamış bu zamana kadar
dedim ki içimde ahh ahhh haziran anneleride yanımda olsaydıda sıraya girseydik hepimize söleseydi
şöleee uzuncana bir kuyrukkk:81:
Kızlar iyi akşamlarrr naptınız bakimm..Ben çamaşırlarımı astım kurudu telrar astım yenisiniSonra banyomu yaptım karnabaharımı yaptım kocişede salçalı makarnaa Ben karnbaharımı yedim hatta çatladım özlemişim baya
pelishh o ne avatar öle kıs
ah ah ah ettirdin benii:26:
o eskiiii halimdennnnnnnnn eserrrrr yok şimdiiii arabeske bagladım iiyicenee:97:
Ne iyi olurdu canım amaAfedersn kadın müneccm bokmu yemiş şaşırmıyo valla
yavrucum geçen giydim ya geceliği aşka geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?