ay bir daha giyibilirmiyiz ki gecelik filan çocuktan sonra ne bilim ben hiç sanmıyorum benden geçti artık
aynen canım ben de. hala zayıf ım amacım böyle kalıp doğum sonrası yine eski kiloma dönmek :)) kociş de takdir ediyo. sadece göbek var çünkü onu da hiç görmemişti çok şaşırıyo wallaaaaayy ben giyerim canım valla dipcik gibi anne olmayı planlıyorum
ayy ben giyerim canım valla dipcik gibi anne olmayı planlıyorum
aynen canım ben de. hala zayıf ım amacım böyle kalıp doğum sonrası yine eski kiloma dönmek :)) kociş de takdir ediyo. sadece göbek var çünkü onu da hiç görmemişti çok şaşırıyo wallaaaa
ya böyle 20 kilo filan alırsam nasıl veririm
ya böyle 20 kilo filan alırsam nasıl veririm
aynen canım ben de. hala zayıf ım amacım böyle kalıp doğum sonrası yine eski kiloma dönmek :)) kociş de takdir ediyo. sadece göbek var çünkü onu da hiç görmemişti çok şaşırıyo wallaaaa
düşünsenize 20kilo aldıgımı oldum mu 83 ve böle bir gecelik giydigimi adam napsın beni yaa inş çocuk emer de zayıflarım bide emmezse hepsi kalır
canım saçmalıyosunnnn ben 78 le kaldım ben napimmmm..Allah hayırlı doğumlar versinde onları düşünme veririz allahın izniylee
canım senin boyun varmış bende yooki 1.64düm
büyüklerimin söledigine göre hemen adet olursam birde çocuk emerse 4-5 aya kalmaz gider dediler
canım saçmalıyosunnnn ben 78 le kaldım ben napimmmm..Allah hayırlı doğumlar versinde onları düşünme veririz allahın izniylee
Kızlar yardımmm!!karın kaşıntısından gece uyuyamadım,şimdi yine başladı kaşınmayaa,,nasıl geçer bu kaşıntı
Kızlar yardımmm!!karın kaşıntısından gece uyuyamadım,şimdi yine başladı kaşınmayaa,,nasıl geçer bu kaşıntı
Canım o kaşıntılar çatlak belirtiside olabilirki benimde karnımda kaşıntılar vardı ben lierac aldım onu kullanıyorum birde hakiki zeytinyağı kullanıyorum gayet rahatlattı
Tatllım çatlama ve üyüme belirtisi.Ayrıca benim cildim çok yurudu yoğun bakım kremimi sürüyorum dove un.Aynı zamanda bebe yağı kullanıyorum
hadii ya erken başlamış senin kii tek karnın mı kaşındı
bu gece beb yağı sürüp uyurum,uyuyabilirsem tabii...bilmiyorum ki erken mi,evet sadece karnım kaşınıyo,yanıyo gibi kaşınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?