kızlar turşunun turşu suyunun zararı varmıdırr
aybalam bu mesajı yazarken çok içten yazdımmmvalla çözüö bulmak istiyorummmm artık arkadaşa yaaaaaa ara reklamlar gibi her sayfada var ama yardımcı olalım arkidiiişlerim
bak arkadaşım sanırım bilmeden dalga geçiyosun benimle...
bu ard arda aynı şeyi alıntı yapmamın bir sebebi var...
sorduğum soruya hiç kimse cevap vermeyince bidaha sor vericez denmişti.
bu sefer "de" görmediler diye düşündüm (vallahi gördülerde tınlamıyorlar diye aklıma gelmedi)
göstermeye çalıştım ama demekki anladım görünüyomuş ta ses verilmiyormuş baksana cümlelerinden anladım..
bu sefer "de" görmediler diye düşündüm (vallahi gördülerde tınlamıyorlar diye aklıma gelmedi)
göstermeye çalıştım ama demekki anladım görünüyomuş ta ses verilmiyormuş baksana cümlelerinden anladım..
canım arkadaş kötü niyetle yazmamıştır.Sen şimdi takılma bunlara farkedememiş olabilirler bende farketmiş olduğum zaman müsait olmayabilirim yazmak için.Ama hala sorununa çzöüm getiremediğin için yazmak istedim.Şimdi açıklayacak mısın konuşalım mı sıkıntını?
canım bence senin soruna sigarayla ilgili oldugu için cevap gelmedi
yoksa genelde her soruya cevap veriliyor
ama şöyle bi durum var sigara kullanan azınlıktadır büyük ihtimalle bu yüzdende bilmediğimiz bişeye nasıl bi cevap verebilirizkii
ben baskada bi sorunu görmedim..eger bilinen bişey olsa mutlaka gelrdi cevap
sanmam ama tuzlu olduğu için ödem yapabilir...bende turşu suyu istiyorum hani turşucular satar yaa..
canım turşu vücutta su tuttuğu için yani ödeme neden olduğu için benm dr yeme demişti..
yaa ben gıttım 2 kılo doldurttum valla napıım artık şişer şişer dururum
canım bence senin soruna sigarayla ilgili oldugu için cevap gelmedi
yoksa genelde her soruya cevap veriliyor
ama şöyle bi durum var sigara kullanan azınlıktadır büyük ihtimalle bu yüzdende bilmediğimiz bişeye nasıl bi cevap verebilirizkii
ben baskada bi sorunu görmedim..eger bilinen bişey olsa mutlaka gelrdi cevap
yok canım tabi cevaplanan oldu
ama cevaplanmayan sorum sigara sorusu değildi taa kaç haftalık mesele bu canım..
neyse inan çıkıntı bir arkadaş görünmek istemiyorum sadece dalga geçer gibi yanıt verince deminki arkadaşımız öyle cevap verdim..
yoksa inanın boş verelim artık...
3 aylık olupta karnı şişmeyen var mı bu arada ?
ama cevaplanmayan sorum sigara sorusu değildi taa kaç haftalık mesele bu canım..
neyse inan çıkıntı bir arkadaş görünmek istemiyorum sadece dalga geçer gibi yanıt verince deminki arkadaşımız öyle cevap verdim..
kızçeler yaa bu tatlı badem yağı da tüylenme yapıyo mu? bilen kullanan var mı? ben mustelanın çatlak kremini aldım ama sanırım yeterli değil çünkü karnım kaşınıyo yaa(
kızlar merhaba bşy sorucam yaa bnde hçbi belirti kalmadı göğüslerde ağrı acı kasıklarda ağrı fln bazen hamile olduğumu bile unutuyorum szler ne durumdasınız
ben...............
elmiranisa SATımız aynı senin cinsiyet nasıl belli yaaa:44::44:benim niye söylemiyo dr,başka dr gitsem söyler mi ki:44::44::44::44:
kızçeler yaa bu tatlı badem yağı da tüylenme yapıyo mu? bilen kullanan var mı? ben mustelanın çatlak kremini aldım ama sanırım yeterli değil çünkü karnım kaşınıyo yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?