2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızçeler yaa bu tatlı badem yağı da tüylenme yapıyo mu? bilen kullanan var mı? ben mustelanın çatlak kremini aldım ama sanırım yeterli değil çünkü karnım kaşınıyo yaa(

yok canım tabi cevaplanan oldu
ama cevaplanmayan sorum sigara sorusu değildi taa kaç haftalık mesele bu canım..

hem denizinkızı kardeşim, bende bilmediğimden google da arattığımı söledim zaten. en azından bizde bulamadık denilir.empati kursan

neyse inan çıkıntı bir arkadaş görünmek istemiyorum sadece dalga geçer gibi yanıt verince deminki arkadaşımız öyle cevap verdim..
yoksa inanın boş verelim artık...

3 aylık olupta karnı şişmeyen var mı bu arada ?

Son düzenleme:

ben...............

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çatlicam şimdiiiii

kızçeler yaa bu tatlı badem yağı da tüylenme yapıyo mu? bilen kullanan var mı? ben mustelanın çatlak kremini aldım ama sanırım yeterli değil çünkü karnım kaşınıyo yaa(

dr um kanıtlanmayan hiç birşeyi öneremem dedi.. biz badem yağı aldık ama daha kullanmadım buna rağmen tüylenme bendede oldu..

hmm bılemıyorum canım baska sorunu hatırlamıyorum

bende 3 ay geçti karnım aynı duruyoo bazen şişiyo ama geçici :)

kızlar merhaba bşy sorucam yaa bnde hçbi belirti kalmadı göğüslerde ağrı acı kasıklarda ağrı fln bazen hamile olduğumu bile unutuyorum szler ne durumdasınız

ben de oyleyim hepte oyle oldum hic uzulme ama bi tek hep goguslerim acidi bde tuvalete hep ck gttm onun disinda hic bi belirti ykk...

elmiranisa SATımız aynı senin cinsiyet nasıl belli yaaa:44::44:benim niye söylemiyo dr,başka dr gitsem söyler mi ki:44::44::44::44:

Canım doktorla ilgili sanırım tabi bebeğin duruş pozisyonuda önemli cnm ben kızımda 4 aylıkken öğrendim oda zorla göstermiyodu bunda hemen söledi doktor oda ben ölesine sormuştum belli olmaz nasıl olsa diye oda söledi şok oldum yarın 2 li test var bakalım ordza bida bakacak

37+2 gunluk hamıleyim.Çok şükür hiç çatlağım yok ama badem yağı tüylenme yapıyor,ayrıca karnımızda çok küçük ince tüyler var belirgn olmayan.Onların da rengini siyahlaştırdığı için daha fazla tüylenme oluyor gibi gözüküyor.Benim size tavsiyem bebe yağı,ve normal krem.Hiçbirşey yoksa nivea bile olur.İkinci gebeliğim tek çatlağım yok çok şükür.Tecrübe konuşuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…