2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok şükür iyiym cnmm yaa geçen hafta kontrolüüm wardı dr bi çıkıntı görüyom ama kordonda yanıltabilir bu haftalarda dedi bn we eşimde gördük bi çıkntı ama bidahaki kontrolde kesinleşecek işlhh bakalım hayırlısı yaa farketmez tabii

Canım kendi adıma konuşiym yazdıklarını görmedim maleseff sakın gördüde cevap yazmıyo deme inan görmedim Çünkü bugüne kadar gördüğüm her yazıya cevap yazmaya çalışıyorumm..Kendi adıma sölüyorum canım

Ya ben 15 haftadayım karnımın altı var sadece öyle deli gibi büyüme olmadı.Normal dedi doktorumm..Göbişlerimizi koyduğumuz topik var cnm bak istersen

iyiyiz canım sen nasılsın

ben de iyiyim canım saol. gittinmi doktora? cinsiyet öğrendinmi?
kızlar turşunun turşu suyunun zararı varmıdırr
zararını bilmiyorum ama seve seve yiyorum ve içiyorum ben.

kızçeler yaa bu tatlı badem yağı da tüylenme yapıyo mu? bilen kullanan var mı? ben mustelanın çatlak kremini aldım ama sanırım yeterli değil çünkü karnım kaşınıyo yaa(
badem yağı değil de, ben zeytin yağı kullanıyorum. marketten alınanı değil ama, saf zeytin. tüylenmem yok daha.
Günaydın bacularrrrr Noooli sabah sabah

Günaydın canım, hoşgeldin.

kızlar bakın annem ne dedi.Bilginiz olsun
badem yağını niye kullanmıyoruz biz yaa dedim , benim aklıma geldide göbek yumuşayınca daha fazla ve kolay çatlarsa diye düşündüm,
doğumdan sonra kullansak mı falan dedi..

benim radyolojici bakmıştı oda hiç üstünde durmadı cinsiyet için ..bebeği kontrol etti ...kendi dr da haftaya gidicez..benim içinde önemli değil sağlıkla kucağıma almam yeterli..içime az erkek doğuyo senin de benimde sanki...

dr um kanıtlanmayan hiç birşeyi öneremem dedi.. biz badem yağı aldık ama daha kullanmadım buna rağmen tüylenme bendede oldu..

bana doktorum lierac ı önerdi ama 5. ayda kullanmaya başlayın dedi

bana da dr mustelanın çatlak kremini alabilirsin dedi..150 ml si 80 tl..kullananlar memnun kalmış.bende aldım..bana da dr 4. aydan sonra kullan dedi ama benm göbeğim büyümeye başladı yaa..bi kaç gündür sürüyorum ama yeterli değil sanırım.dün rubet te beb yağı kullanmayın diye yazmıştı..o nedenle arada bir böyle yağ falan sürsem iyi gelir diye düşündüm ama bu badem ve tatlı badem tüylenme yapıyo sanırım..

dogumdan sonrasına neden kullanacan ki benim heryerim çatlak durumda karnımda çok büyümemişti halbuki...

Tatlım ozaman çatlak onarıcı kremler daha mantıklı geliyo bana

yook canım benim mecbur değilsiniz zaten

evet gazdan oluyor herhalde o arada oluyor cunkı
dun aksam cok fenaydım mesela
he yaaabende bunu merak ediyorum, kocanın yanında zor durumda kalıyormusun ?

her an insan kalkıp başka odaya gidemiyoki hamile hamile... ayyy yapamıyorum ben kocamın yanında yaaa
sonrada kıvrım kıvrım kıvranıyorum

NAZ cım seninle aramızda 1 gün var ama benim çizelgede kalan 186 gün senin 190 gün görünyo oysa sen 1 gün öndesin anlamadım...benim sat 5 eylül beklenen doğum 11 haziran..

hehhh valla aynı bazen iniveriyo
ne alaka ki diyorum, bebek şişip şişip inecek hali yok yaa

yok cnım 13.15 te randevum
12 gibi çıkıcaz işte bakalım

Son düzenleme:

canım ben sabah akşam vazelin ve çatlak kremi sürüyorum ama karnım kaşınıyo yine de yaa( sanırım ben ne kadar krem sürsem de çatlıycam

Canım ben dayanamıyorum ama yapıyorum valla hatta gülüyoruz beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…