SUDAN ŞEYLER İŞTE...ZATEN BU ŞEHİR HİÇ İYİ GELMEDİ BANA..HERŞEY TEPE TAKLAK...ELİMDEN GELDİKÇE POZİTİF OLMAYA ÇALIŞIYORUM BEBEĞİM İÇİN AMA Bİ YERDE PATLIYO İNSAN İŞTE...
ÇOK SIKILIYORUM ZATEN..SÜREKLİ YEMEK SORUNU YAŞIYORUM HERŞEY STRES YAPIYO ARTIK BENDE...:18::18::18:
SEN NASILSIN ..CİNSİYET BELLİ Mİ CNM SENİN.
hmm bılemıyorum canım baska sorunu hatırlamıyorum
bende 3 ay geçti karnım aynı duruyoo bazen şişiyo ama geçici :)
olumsuz değildir dimi ?
yok canım tabi cevaplanan oldu
ama cevaplanmayan sorum sigara sorusu değildi taa kaç haftalık mesele bu canım..
hem denizinkızı kardeşim, bende bilmediğimden google da arattığımı söledim zaten. en azından bizde bulamadık denilir.empati kursan
neyse inan çıkıntı bir arkadaş görünmek istemiyorum sadece dalga geçer gibi yanıt verince deminki arkadaşımız öyle cevap verdim..
yoksa inanın boş verelim artık...
3 aylık olupta karnı şişmeyen var mı bu arada ?
hehhh valla aynı bazen iniveriyo
ne alaka ki diyorum, bebek şişip şişip inecek hali yok yaa
iyiyiz canım sen nasılsın
zararını bilmiyorum ama seve seve yiyorum ve içiyorum ben.kızlar turşunun turşu suyunun zararı varmıdırr
badem yağı değil de, ben zeytin yağı kullanıyorum. marketten alınanı değil ama, saf zeytin. tüylenmem yok daha.kızçeler yaa bu tatlı badem yağı da tüylenme yapıyo mu? bilen kullanan var mı? ben mustelanın çatlak kremini aldım ama sanırım yeterli değil çünkü karnım kaşınıyo yaa(
Günaydın bacularrrrrNoooli sabah sabah
çok şükür iyiym cnmm yaa geçen hafta kontrolüüm wardı dr bi çıkıntı görüyom ama kordonda yanıltabilir bu haftalarda dedi bn we eşimde gördük bi çıkntı ama bidahaki kontrolde kesinleşecek işlhh bakalım hayırlısı yaa farketmez tabii
dr um kanıtlanmayan hiç birşeyi öneremem dedi.. biz badem yağı aldık ama daha kullanmadım buna rağmen tüylenme bendede oldu..
bana doktorum lierac ı önerdi ama 5. ayda kullanmaya başlayın dedi
kızlar bakın annem ne dedi.Bilginiz olsun
badem yağını niye kullanmıyoruz biz yaa dedim , benim aklıma geldide göbek yumuşayınca daha fazla ve kolay çatlarsa diye düşündüm,
doğumdan sonra kullansak mı falan dedi..
kızlar bakın annem ne dedi.Bilginiz olsun
badem yağını niye kullanmıyoruz biz yaa dedim , benim aklıma geldide göbek yumuşayınca daha fazla ve kolay çatlarsa diye düşündüm,
doğumdan sonra kullansak mı falan dedi..
yook canım benim mecbur değilsiniz zatenCanım kendi adıma konuşiym yazdıklarını görmedim maleseffsakın gördüde cevap yazmıyo deme inan görmedim Çünkü bugüne kadar gördüğüm her yazıya cevap yazmaya çalışıyorumm..Kendi adıma sölüyorum canım
Ya ben 15 haftadayım karnımın altı var sadece öyle deli gibi büyüme olmadı.Normal dedi doktorumm..Göbişlerimizi koyduğumuz topik var cnm bak istersen
he yaaabende bunu merak ediyorum, kocanın yanında zor durumda kalıyormusun ?evet gazdan oluyor herhalde o arada oluyor cunkı
dun aksam cok fenaydım mesela
çok şükür iyiym cnmm yaa geçen hafta kontrolüüm wardı dr bi çıkıntı görüyom ama kordonda yanıltabilir bu haftalarda dedi bn we eşimde gördük bi çıkntı ama bidahaki kontrolde kesinleşecek işlhh bakalım hayırlısı yaa farketmez tabii
http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs.com/urun/368-ayfi-bahriyeli-10-lu-luks-set.aspx
bunu aynısı bende var bakarken şimdi gördüm sizede söliyim dedim
hehhh valla aynı bazen iniveriyo
ne alaka ki diyorum, bebek şişip şişip inecek hali yok yaa
ben de iyiyim canım saol. gittinmi doktora? cinsiyet öğrendinmi?
zararını bilmiyorum ama seve seve yiyorum ve içiyorum ben.
badem yağı değil de, ben zeytin yağı kullanıyorum. marketten alınanı değil ama, saf zeytin. tüylenmem yok daha.
Günaydın canım, hoşgeldin.
ayyy burda benim ismim görünüyo ben yazmadım o yorumu noliiiiii
37+2 gunluk hamıleyim.Çok şükür hiç çatlağım yok ama badem yağı tüylenme yapıyor,ayrıca karnımızda çok küçük ince tüyler var belirgn olmayan.Onların da rengini siyahlaştırdığı için daha fazla tüylenme oluyor gibi gözüküyor.Benim size tavsiyem bebe yağı,ve normal krem.Hiçbirşey yoksa nivea bile olur.İkinci gebeliğim tek çatlağım yok çok şükür.Tecrübe konuşuyor:)
yook canım benim mecbur değilsiniz zaten
he yaaabende bunu merak ediyorum, kocanın yanında zor durumda kalıyormusun ?
her an insan kalkıp başka odaya gidemiyoki hamile hamile... ayyy yapamıyorum ben kocamın yanında yaaa
sonrada kıvrım kıvrım kıvranıyorum
bak arkadaşım sanırım bilmeden dalga geçiyosun benimle...
bu ard arda aynı şeyi alıntı yapmamın bir sebebi var...
sorduğum soruya hiç kimse cevap vermeyince bidaha sor vericez denmişti.
bu sefer "de" görmediler diye düşündüm (vallahi gördülerde tınlamıyorlar diye aklıma gelmedi)
göstermeye çalıştım ama demekki anladım görünüyomuş ta ses verilmiyormuş baksana cümlelerinden anladım..
valla arkadsim bn snn sorunu hatrliyorum bi arkadas sna demistiki ck zor yerden sormussun bn bilmedigim icin yazamadim bnde ayni sekilde bnde cevabini bilmedigim icin yazmadim demistim cevap verilmedign gore demekki bu konuda pek bilgisi olan yk canm bnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?