yok cnım 13.15 te randevum
12 gibi çıkıcaz işte bakalım
ben hiç bişey kullanmadım tüylenme yine oldu kafam iyce karıştı yaaabana da dr mustelanın çatlak kremini alabilirsin dedi..150 ml si 80 tl..kullananlar memnun kalmış.bende aldım..bana da dr 4. aydan sonra kullan dedi ama benm göbeğim büyümeye başladı yaa..bi kaç gündür sürüyorum ama yeterli değil sanırım.dün rubet te beb yağı kullanmayın diye yazmıştı..o nedenle arada bir böyle yağ falan sürsem iyi gelir diye düşündüm ama bu badem ve tatlı badem tüylenme yapıyo sanırım..
bilmiyorum artık iyice mallaştımdogumdan sonrasına neden kullanacan ki benim heryerim çatlak durumda karnımda çok büyümemişti halbuki...
dr dedi zaten öneremem ama bişey kullanırsın dersin ki dr bey siz önermediniz ama iyi geldi, ama gelmeyedebilir o yüzden kanıtlanmaış hiç bişey öneremem dedi..oofffTatlım ozaman çatlak onarıcı kremler daha mantıklı geliyo bana
bak arkadaşım sanırım bilmeden dalga geçiyosun benimle...
bu ard arda aynı şeyi alıntı yapmamın bir sebebi var...
sorduğum soruya hiç kimse cevap vermeyince bidaha sor vericez denmişti.
bu sefer "de" görmediler diye düşündüm (vallahi gördülerde tınlamıyorlar diye aklıma gelmedi)
göstermeye çalıştım ama demekki anladım görünüyomuş ta ses verilmiyormuş baksana cümlelerinden anladım..
[/B]
yook canım benim mecbur değilsiniz zaten
he yaaabende bunu merak ediyorum, kocanın yanında zor durumda kalıyormusun ?
her an insan kalkıp başka odaya gidemiyoki hamile hamile... ayyy yapamıyorum ben kocamın yanında yaaa
sonrada kıvrım kıvrım kıvranıyorum
canım arkadaş kötü niyetle yazmamıştır.Sen şimdi takılma bunlara farkedememiş olabilirler bende farketmiş olduğum zaman müsait olmayabilirim yazmak için.Ama hala sorununa çzöüm getiremediğin için yazmak istedim.Şimdi açıklayacak mısın konuşalım mı sıkıntını?
canım bence senin soruna sigarayla ilgili oldugu için cevap gelmedi
yoksa genelde her soruya cevap veriliyor
ama şöyle bi durum var sigara kullanan azınlıktadır büyük ihtimalle bu yüzdende bilmediğimiz bişeye nasıl bi cevap verebilirizkii
ben baskada bi sorunu görmedim..eger bilinen bişey olsa mutlaka gelrdi cevap
Canım ben dayanamıyorum ama yapıyorum valla hatta gülüyoruz beraber
valla arkadsim bn snn sorunu hatrliyorum bi arkadas sna demistiki ck zor yerden sormussun bn bilmedigim icin yazamadim bnde ayni sekilde bnde cevabini bilmedigim icin yazmadim demistim cevap verilmedign gore demekki bu konuda pek bilgisi olan yk canm bnm.
düzeltin kızlar şunu adımı silin yaa ben sordum sanacaklar yaa...
hehhh valla aynı bazen iniveriyo
ne alaka ki diyorum, bebek şişip şişip inecek hali yok yaa
cANIM Hayırı haberle ve bebeğin cinsiyetiyle gell
canım ben sabah akşam vazelin ve çatlak kremi sürüyorum ama karnım kaşınıyo yine de yaa( sanırım ben ne kadar krem sürsem de çatlıycam
yok cnım 13.15 te randevum
12 gibi çıkıcaz işte bakalım
düzeltin kızlar şunu adımı silin yaa ben sordum sanacaklar yaa...
valla mı bana da eşim boşalt yaa diyo ben yapmaya çalışıyom bu sefer arkanın eti kendiliğinden büzülüyogene çıkmıuyo
kızlar bakın annem ne dedi.Bilginiz olsun
badem yağını niye kullanmıyoruz biz yaa dedim , benim aklıma
geldide göbek yumuşayınca daha fazla ve kolay çatlarsa diye düşündüm,
doğumdan sonra kullansak mı falan dedi..
bugünmü? ne güzel. inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.
walla bende normal doğum yapıcam diyorum kendi kendime..aslında canım çok tatlıdır ama şu doğum fotoğrafçılığı var ya normal doğumda hemen foto çekiliyo ve güzel oluyo..böyle bebişimi öperken:) sırf hemen foto çekiliyim diye dişimi sıkıyım diyorum:)) epiduralden de korkuyorum..ne biliim işte yaa.her şey foto da güzel görünmek için:))
senin prensesin de hayırlı olsun,alışverişe de başlarsın sen artık bizi kıskandırırsın
Tabi cnm ben normal zamandada tutmazdım zatenbBiz yarış yapıyoruz hatta kim yüksek yapıcak falan Utanmıyoruz bi öyle şeylerden
sağollll canımm inşallah umutluyum bu kezz
bebiişim saklamazsa kendini ögrenriiz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?