2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben hiç bişey kullanmadım tüylenme yine oldu kafam iyce karıştı yaaa
dogumdan sonrasına neden kullanacan ki benim heryerim çatlak durumda karnımda çok büyümemişti halbuki...
bilmiyorum artık iyice mallaştım
Tatlım ozaman çatlak onarıcı kremler daha mantıklı geliyo bana
dr dedi zaten öneremem ama bişey kullanırsın dersin ki dr bey siz önermediniz ama iyi geldi, ama gelmeyedebilir o yüzden kanıtlanmaış hiç bişey öneremem dedi..oofff

ben senin sorduğundan bişi anlamdım ki 3 kere gördüm ilkinde bu konuda bilgimiz yok diye yorum yaptık hatta bir arkdaş gerilerde sana sigarnın zarrlı oldunu içilmesinin kötü oldunu anlattı durdu ama bu konuyu hiçbirimiz bilmiyoruz nerde yazıyo ne yazıyor...3cüsü bugün paylaştın artık dedim herhalde bizimle dalga geçiyor...

Son düzenleme:

yaa bende cok cok olmuyor dedıgım gıbı bazen
öncesinde rahat edemezdim hayatta ama sımdı rahatım napim oldugu zaman sıkınca daha kötü oluyor sonra cnkı
dediğin gibi kıvranıdıryor yanı kasıklarıma falan agrı oluyor
eşimde napsın sesi çıkmıyor ama şaşırıyor sana hiç yakıştıramıyorum diyor

düzeltin kızlar şunu adımı silin yaa ben sordum sanacaklar yaa...

Son düzenleme:

mirayı sil cnm ordan ben sanmasınlar töbe niye böyle oluyor ...

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba.yeni üyeyim.uzun zamandır formda yazılan yazıları okuyordum ama şimdi bir konuda bilgilerinize ihtiyacım var.bebek düşünüyorum ve beylikdüzündeki kadın doğum uzmanı yada hastane önerisi istiyorum. fiyatlarını da biliyorsanız paylasmanızı rica ediyorum.hamilelik ve doğuma kadar bir doktorla görüşmek istiyorum.gecen gün devlet hastanesine gittim hamilelikten önce gereken testleri yaptırmak için ancak doktor yapmadı öle bişey yok dedi istiyosan özel hastaneye gidebilirsin dedi.medilife hastanesinde selda hanım varmıs onu tavsiye eden varmı aranızda onun hastası olan varmı.muayene ücretleri ne kadar? yada bildiğiniz baska hastane varmı gidebileceğim ?

hehhh valla aynı bazen iniveriyo
ne alaka ki diyorum, bebek şişip şişip inecek hali yok yaa

o gazdan oluyr evet.bnm karnimda cck cikaddha canm biara telaslandim hatta cnku 15.haftam bitiyr ama baktm ilk hamilelikte ole olur diyolar.yne detelasliyim.bn zaten hep telasliyim:))

ama bnce bisey nekadar esnek olursa okadar da az catlar.mesela ellerimize krem surdugumuzde sogukta catlamaz bunun gibi..

aayy eveeet ben para atmaya başladım kocamdan habersiz biriktiricem fotolar için yoksa o ne gerek var bilmem ne başlar sinir eder beni

senin prensesin de hayırlı olsun,alışverişe de başlarsın sen artık bizi kıskandırırsın

tabikiiideee dün eklediiim billeeem baaak

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...aziran-anneleri-bebislere-neler-alindi-3.html

Ben b şekildeki kapı süslerini daha çok beğeniyorum kıslarrr home made

Eki Görüntüle 303385

aay bayıldım bende böyle yapıcam canım kendim yapıcam öyle standart olanları bende pek sevmiyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…