2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Tabi cnm ben normal zamandada tutmazdım zaten bBiz yarış yapıyoruz hatta kim yüksek yapıcak falan Utanmıyoruz bi öyle şeylerden
ayyyy darısı banaaa

ama bnce bisey nekadar esnek olursa okadar da az catlar.mesela ellerimize krem surdugumuzde sogukta catlamaz bunun gibi..

öyle de , valla bu erkekler salıp kurtuluyorlar, herrr türlü kaygı bizde

Yav bacılar salı günü pazardan domates aldım hay almaz olaydım sanki buz yiyorumm su gibi tatsız bişidii.Zaten kilosu olmuş 3 lira bidee. Karnbahar burda 4 Liraydı kızlarr..Ama onunda pek tatı yoktu sanki yaa haşlarken bile kokmadııı yada benim sinüzit iyice çoştu kokuda alamıyorum

Slm arkadaşlar bugün nasılsınız dün gece kanamam oldu çok koktum hemen doktora gitti muane etti off ultrason falan ama bişey demedi şu sebepten bu sebepten kaynaklanır diye düşük tehliken var dedi düşebilirde düşmeyebilirde her şeye hazırlıklı ol dedi sinir etti beni iğne verdi progestan içiyodum zaten 3 günde 1 iğne olacağım yarın kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek bu gidişle ben yine doktor değiştiririm offf moralim alt üst oldu tek tesellim gece ultrasonla bakıyoz benimki kurtlu gibi tekme atıyo zıplıyo kollarını sallıyo hemşire bile ne kadar hareketli bu dedi yani sağlıklı görünüyo ama düşük riski benim doktordan yana şansım gülmeyecek offf offf allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah kızlar dualarınızı bekliyorum 11 haftayı geçiyoruz risk bitiyo derken yine başa döndük yatıyomm:18::18:

kızçeler yaa bu tatlı badem yağı da tüylenme yapıyo mu? bilen kullanan var mı? ben mustelanın çatlak kremini aldım ama sanırım yeterli değil çünkü karnım kaşınıyo yaa(

ben lazer yaptırmıştım karnımda kalmamıştı badem yağı yüzünden çok çoğaldı ağda düşünyorum baya tüyler çıktı ıyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…