ayyyy darısı banaaaTabi cnm ben normal zamandada tutmazdım zatenbBiz yarış yapıyoruz hatta kim yüksek yapıcak falan Utanmıyoruz bi öyle şeylerden
ama bnce bisey nekadar esnek olursa okadar da az catlar.mesela ellerimize krem surdugumuzde sogukta catlamaz bunun gibi..
yok artıkkkkk
aayy eveeet ben para atmaya başladım kocamdan habersiz biriktiricem fotolar için yoksa o ne gerek var bilmem ne başlar sinir eder beni
tabikiiideee dün eklediiim billeeem baaak
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...aziran-anneleri-bebislere-neler-alindi-3.html
aay bayıldım bende böyle yapıcam canım kendim yapıcam öyle standart olanları bende pek sevmiyoruum
eşin traş (sakal) olurken lavaboya mıValla o konularda sıkılmıyoruz evin içindeyiz sonuçta ikimiziz.E kocam benim herşeyimi biliyo traş olurken lavaboya giriyorum sıkışınca bi pırttan mı utanıcam
eşin traş (sakal) olurken lavaboya mı
burda öyle bi yer yok malesef alıp içeceğim. normal turşumda yok marketten alıyorum onların sularıda hoşuma gitmiyo..
heeeeeeşim traş olurken sıkışıyorum altımamı saliym
Sormaa sankibi zıbın bi donla büyiycek o çocukGünaydın bacum bu arada
aayy eveeet ben para atmaya başladım kocamdan habersiz biriktiricem fotolar için yoksa o ne gerek var bilmem ne başlar sinir eder beni
tabikiiideee dün eklediiim billeeem baaak
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...aziran-anneleri-bebislere-neler-alindi-3.html
aay bayıldım bende böyle yapıcam canım kendim yapıcam öyle standart olanları bende pek sevmiyoruum
saol canııım
bu daha başlangııç kiii
kızçeler yaa bu tatlı badem yağı da tüylenme yapıyo mu? bilen kullanan var mı? ben mustelanın çatlak kremini aldım ama sanırım yeterli değil çünkü karnım kaşınıyo yaa(
canım senin kızın mı olcak?kesinleştimi artık?
ben lazer yaptırmıştım karnımda kalmamıştı badem yağı yüzünden çok çoğaldı ağda düşünyorum baya tüyler çıktı ıyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?