2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

3 aylık cinsiyet görülüyor mu yaaa ?

valla bizim 3 ay bir hafta geçmişti son geçen hafta ama dr baktı baktı kesin konuşamam daha dedi 2 ocakda tekrar bakcak erkek gibi ama kesin değil dedi 4 aylkken bakalım netleşir ama kiminde 6 aylığa kadar belli olmuyo sağlıklı olsunlarda inş alışverişide yavaş yavaş yapıcam zaten beyazlı tercihim :) kıyafetler bakalım 2 ocakda ne diycek dr :)

sıkma canını morelını yukset tut canım.Allaha emanet ıns hiçbişi olmaz

evet hayran kaldım bende..amiiin inşaallah

erkek se eğer çabuk belli oluyormuş diye duydum.. hani sallayıveriyormuş ya

Canım sen bi kendi doktoruna görün öncee. nolur nolmazz moralini yüksek tut alıcaz kucaklarımıza allahın izniyle

3 4 aylıkken bellı olmuosa kızdır dıolar kız kendını geç bellı edermiş

sende mi 11 haftayı bitiriyosun bende..
risk doğana kadar var gerçi.. Rabbim korur onları biz de gayret edelim üzülme duacınız senin arkadaşiım...

hadi yaaaa

benim normaldede çıktı napcaz yaaaaa :18:

kızlar karın bölgesindeki kıllar sonradan dökülüyo şimdi hormonlardan dolayı belirginleşiyo sakın aldırmayın görmezlikten gelin sonra baş edemezsiniz dökülecek o kıllar koyu renkler açılacak normal hale dönülecek inşallah aldırmayın benden tavsiyee

canım benim korkma canım kocaman olmuş biryerlere gitmez inş allahın izniyle zıp zıp kuzun... bol bol dinlen su iç yat hep... kendi dr unda birşey olmaz diyecektir eminim...

sende mi 11 haftayı bitiriyosun bende..
risk doğana kadar var gerçi.. Rabbim korur onları biz de gayret edelim üzülme duacınız senin arkadaşiım...

Sağol canım ilk kızımdada düşük riski vardı ama kanama olmadı bunda olunca çook korktum ben allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

miray bana da tahmin yapsana kız

bulantı ve kusma olmadı hiç

tatlı cnm hiç istemiyor

yüzümde sivilceler var biraz

karnım çok az çıktı

gögüs uçları çok kahve değil

3 4 aylıkken bellı olmuosa kızdır dıolar kız kendını geç bellı edermiş

bilmiyorummkı cnm ya baya baktı baktı erkeğe benziyo dedi ama kesin değil dedi aslında kızlar cicili bicili ya ama ne olursa olsun başından beri sağlıklı olmasını diledik hayırlı evlat sağlıklı evlat ilk bebek çünki ne cinsiyet ne isim tek düşüncemiz sağlıklı olması hayırlısı olsun cümlemiz için yazarım 2 ocakda inş

aaa evet ben de öyle duymuştum. bende hiç yoktu göbeğimde hafiften belirmeye başladı , kıllı bişey oldum çıktım. hani hamilelikte tüylenme az oluyordu. sonuna doğru mu azalıyor acep. kuaför bana hamilelerde son ayda çok az kalıyor demişti. kadın o kadar kol bacak vs vs görmüştür haklıdır herhalde

cnm geçmiş olsun kendi dr gidiyor musun bugün şimdi nasılsın allah korusun cnm

canım benim korkma canım kocaman olmuş biryerlere gitmez inş allahın izniyle zıp zıp kuzun... bol bol dinlen su iç yat hep... kendi dr unda birşey olmaz diyecektir eminim...

Sağol tatlım ay bi görsen kıpır kıpırdı nasıl oluyo anlamıyorum bide yazmayı unuttum doktor açılma olmuş dedi doğacak sanki ondan yanii inşallah birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…