2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben hep ağdaya giderdim ama kuaför burda kasık kenarlarını çekiştirmekten yara oldu tahriş oldu leke gibi kaldılar lazere gittiğimde geçti onlar bana dedi çok çekiştirtme cildini yazık ağdayla şimdi düzeldi ben yine ağdaya gitcem yine aynısı olmıcakmi...pudra koydursam acaba işe yararmı?

yaa ben yıne susler puslerım oglumu tabı ama kızlar gıbı tokaları cıcılerı bıcılerı olmuyorkı ne bılıyım yaaaa neyse ıkıncısını bende senın dedıgın gıbı valla denk getırmeye calıscam

Tatlım mesaj attım sana ama mesaj kutun dolmuş.ya senin çizelgende hem ay hem hafta var .Sende lilypie den yapmışsın..Hangi adımları uyguladınn
evet canım mail geldi de öle gördüm temizledim şimdi... senin çizelgendede yazıyo 14+6 yazıo hatta üstünde komik bilgiler evrio bebeişin sana.. temmuz annelerinde yazıo nasıl yapılacgı ordan yapmıştım
slm annişler ben geldim ya ben dün resim çekildik bakın bakalım sizce cinsiyetimiz ne Eki Görüntüle 303617 Eki Görüntüle 303616 yandan çekilince erkek diyolar ama o kadar sivrimsi diliz aksine düz ya

maşallah maşallah

Son düzenleme:
ya arkadaşlar bir şey sorucam..
tablodaki son iki arkadaşın satları nerdeyse benimkinden bir ay sonra, ama tahmini doğum tarihleri nerdeyse benle aynı..
nasıl oluıyor :44:

ewttt yaaa oğlanalraa maşallah sayıları aldı başını gidioooooo
yaaa kesinnnn yanii seninn çok sewindimmm .
bnmkide kesin değil ama değişmicek gibi gelioo banaaa

yok cnm erkek seninki değişmez emin ol...bende bildim yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

pelishh canım gösde nin listede rengi turkuaz ya merak ettim neden turkuaz ?:44::44::44:

Tatlım özel istek Koyu mavi sevmiyo cnm

Kuşum sana bişi diyimmi o Premature bebekler için takvimmiş şidi gördüm çizelgenin sitesinden.Tırtılın üstündeki 12 de 12 ay yani yaşına girince doluyomuş..Şimdi gördüm bende araştırırken

ma canım ağdayı uygulamadan önce pudra kullanmıyolar mı? Ayrıca kuaförde çok önemli ben bekarken kuaföre gidiyodum bi tek kuaförüm vardı bi bayan hep ona yaptırıyodum güveniyodum çünkü.Evlendim yer değişikliği olunca güvenemedim kimseye kendim devam ediyorum.Ağdayı bir kere sürsün bir kerede çeksin.Aynı yere uygulamasın tekrar.Kılcal damarlarada zarar verilir yoksa.Aslında çok dikkat gerektiren bişey ki bizim de artık hasas dönemlerimiz.Ben lazere hiç gitmedim gitmeyide hiç düşünmedim.Ayrıca çekiştirmeyi nasıl başarıyo senın canını yakmıyo mu? tepki vermedin mi hiç bu ne hal, heyyyyy hanım hanımm kendine gel demedin mi

valla ben kendimi çok kasarım canım ya. neyse zamanı gelsin de, bakarız.

Miraycım sen bana erkek demiştin, ama belirtilerimi söylememiştim. ve de bende geç döllenme.

seninkini bilmiştim ama rana erkek yazmışım çünki....,

evet doğru onunki kızda olmayabilir bakalım...

hmm benim çizelgemi öleymiş seninmi

huhuuu kızlar ben geldim :)))

2li test sonucumuz çok güzel.. Allah'a şükür riskli grupta diilmişiz..
dr teyzemiz kuzumu evirdi çevirdi o da bi güzel ayırdı bacakları minicik bi pipi gösterdi :))))

oğluşum geliyor teyzoşlar :)))

slm herkese:)
hepinizin bebeği hayırlı olsun arkadaşlar. ben de 14 haftalık hamileyim henüz cinsiyetini bilmiyorum. iki hafta sonra öğrenzez inşallah. merakla bekliyorum. cinsiyetini bilmediğim için de alışveriş yapamıyorum.
ya ben çok sabırsızım. bir an önce her şeyi almak istiyorum. şimdilik kendimi firenliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…