evet alışkın olmakta bi avantaj.Eğer ki jilet kullanıyosan biraz korku olur içinde.Ama inan yaptıktan sonra jiletten uzak durcaksın:) azalmak ne kelime o kadar fark oluyoki ve jilet gibi hem fazla, güçlü koyu renkli gelmiyo ve geç geliyo.Ve jiletle aldığındaki gibi tüyler çıkarken çok kötü oluyo ya.Öyle de olmuyo avantajı çok yani
niçk niçk doğsun dicem seni...erkek olmuşsa nolmuş onlarında süslenmeye şımartılmaya ihtiyaçları olacak..
bende kendimi hiç erkek anası gibi görmüyorum alışmışım süse püse arkdaşlarım doğacak erkeğe acımaya başladılar resmen ....metrosexüel olcak die töbee...
ben erkekte olsa süslicem anam napim...ikinciyide fazla geciktirmem kız yılında doğurcam öyle denk getircem ben...
evet canım mail geldi de öle gördüm temizledim şimdi... senin çizelgendede yazıyo 14+6 yazıo hatta üstünde komik bilgiler evrio bebeişin sana.. temmuz annelerinde yazıo nasıl yapılacgı ordan yapmıştımTatlım mesaj attım sana ama mesaj kutun dolmuş.ya senin çizelgende hem ay hem hafta var .Sende lilypie den yapmışsın..Hangi adımları uyguladınn
slm annişler ben geldim ya ben dün resim çekildik bakın bakalım sizce cinsiyetimiz ne Eki Görüntüle 303617 Eki Görüntüle 303616 yandan çekilince erkek diyolar ama o kadar sivrimsi diliz aksine düz ya
evet öteki halimi de eklim bide ona bakın
slm annişler ben geldim ya ben dün resim çekildik bakın bakalım sizce cinsiyetimiz ne Eki Görüntüle 303617 Eki Görüntüle 303616 yandan çekilince erkek diyolar ama o kadar sivrimsi diliz aksine düz ya
ewttt yaaa oğlanalraa maşallah sayıları aldı başını gidioooooo
yaaa kesinnnn yanii seninn çok sewindimmm .
bnmkide kesin değil ama değişmicek gibi gelioo banaaa
pelishh canım gösde nin listede rengi turkuaz ya merak ettim neden turkuaz ?:44::44::44:
evet canım mail geldi de öle gördüm temizledim şimdi... senin çizelgendede yazıyo 14+6 yazıo hatta üstünde komik bilgiler evrio bebeişin sana.. temmuz annelerinde yazıo nasıl yapılacgı ordan yapmıştım
maşallah maşallah
cnm ben hep ağdaya giderdim ama kuaför burda kasık kenarlarını çekiştirmekten yara oldu tahriş oldu leke gibi kaldılar lazere gittiğimde geçti onlar bana dedi çok çekiştirtme cildini yazık ağdayla şimdi düzeldi ben yine ağdaya gitcem yine aynısı olmıcakmi...pudra koydursam acaba işe yararmı?
tatlım bak ikizim bana bunlardan birini örecekmiş Eki Görüntüle 303612 Eki Görüntüle 303613
ya arkadaşlar bir şey sorucam..
tablodaki son iki arkadaşın satları nerdeyse benimkinden bir ay sonra, ama tahmini doğum tarihleri nerdeyse benle aynı..
nasıl oluıyor :44:
valla ben kendimi çok kasarım canım ya. neyse zamanı gelsin de, bakarız.
Miraycım sen bana erkek demiştin, ama belirtilerimi söylememiştim. ve de bende geç döllenme.
Tatlım özel istek Koyu mavi sevmiyo cnm
Kuşum sana bişi diyimmi o Premature bebekler için takvimmiş şidi gördüm çizelgenin sitesinden.Tırtılın üstündeki 12 de 12 ay yani yaşına girince doluyomuş..Şimdi gördüm bende araştırırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?