2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Maşalllahhh yine bir anne ve yine bir pipiiiiii ihihihihihhihi hayırlı olsun canımmm

canım allah bağışlasın ya ne güsel ya karnın nsl canım benimki gibi mi ya meraklanıom bende

canım benımde karnım baya cıktı bırden cıktı cok sıvrı degıl mıgdeme dogru duz ama karnım dısında hıc bıryerımden kılo almadım kalcalarım yada yanlarım çok cıkmadı basenlerım hıc genıslemedı hatta popom daha bı guzel oldu etek gıyınce cok seksı durdugunu soyluyor benım koçiş

yaws çok değiştim kuaför ondan oldu sonra birini tuturduğumda geçti yanii şimdi bişi yok düzeldi derken korkyom bidaha leke meeke olur diye..pudralı kullansın sirden sire bile değişyomuş...evet tekrar eyni yere yapıştırmasındanda kaynaklanmış demkkii ben bitsinde sesimi çıkarmıyodum ama şimdi elini kırarım iyi bir salon bulayım ben.

gözün aydın canım, oğlan anneleri arasına hoş geldin :)

seninki canım bende şaşırdım tırtılın üstünde niye 12 yazıyo diye..Düzeltelim canım seninkini istersen ama doğum yapınca değişirim dersen senbilirsin

valla değiştirirsen çok makbule geçer canım sen diyince baktım :) Allahım yaa dalgınlık işte sana vereyimmi bilgilerimi

ayyy maşallah canım bugun hep erkek haberlerı alıyoruz benımde oglusum gelıyor bende bugun ogrendım saglıkla sıhhatlı gelsın ınş. oğlusun

yok cnm erkek seninki değişmez emin ol...bende bildim yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
mirayyyyy canımm ewtt senn bildinn bnmkinii dün göremedm seni yakalıyamadım burdaaa söylicektimm bildinn dieee
özeldennn adresinii yolla kuzucumm banaaaa
Gözde sana erkek mi dedi doktor? ne zaman gittin? haberim olmadı. Gözün aydın tatlım

ewtt ranacmm erkek die tahmin ettti ama kesin değil dedii tabii :)))
dün gittim ikili test için orda söyledi canımmm :)))

arkadaşlar merhaba uzun zaman oldu giremedım..
bende dun gittim doktoruma 12+2 ikili testim için cok güzel maşallah dedı veeeeeee
ERKEK olucakmışşş :)))) junıoru'm geliyor... :))) sağlıkla kucağımıza alırız inş hepmiz ..

hmm benim çizelgemi öleymiş seninmi

kızz senin sen de hem ay hem hafta yazıyo cnm..bak çizelgene...

pelisshh onu çizelgenin mesaj bölümü bilemem ne vardı yaa galiba ordan ayarlanıyodu...yanında hafta gün bilmem ne yazıyodu yaa orda ayımı yazıosun öyle bişi...

valla benim ki de öle diyo halen popişin küçücük diyo beim de hamile old tam kimse inanmıyo kimse hamile kıyafeti giymesen belli dil demiyolar canımsenin cinsiyeti ne peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…