Tatlım özel istek Koyu mavi sevmiyo cnm
şaşırdım hee bende düşündüm düşündüm demek öyleymiş
hmm benim çizelgemi öleymiş seninmi
huhuuu kızlar ben geldim :)))
2li test sonucumuz çok güzel.. Allah'a şükür riskli grupta diilmişiz..
dr teyzemiz kuzumu evirdi çevirdi o da bi güzel ayırdı bacakları minicik bi pipi gösterdi :))))
oğluşum geliyor teyzoşlar :)))
seninkini bilmiştim ama rana erkek yazmışım çünki....,
evet doğru onunki kızda olmayabilir bakalım...
canım allah bağışlasın ya ne güsel ya karnın nsl canım benimki gibi mi ya meraklanıom bende
ma canım ağdayı uygulamadan önce pudra kullanmıyolar mı? Ayrıca kuaförde çok önemli ben bekarken kuaföre gidiyodum bi tek kuaförüm vardı bi bayan hep ona yaptırıyodum güveniyodum çünkü.Evlendim yer değişikliği olunca güvenemedim kimseye kendim devam ediyorum.Ağdayı bir kere sürsün bir kerede çeksin.Aynı yere uygulamasın tekrar.Kılcal damarlarada zarar verilir yoksa.Aslında çok dikkat gerektiren bişey ki bizim de artık hasas dönemlerimiz.Ben lazere hiç gitmedim gitmeyide hiç düşünmedim.Ayrıca çekiştirmeyi nasıl başarıyo senın canını yakmıyo mu? tepki vermedin mi hiç bu ne hal, heyyyyy hanım hanımm kendine gel demedin mi
dr teyzemiz kuzumu evirdi çevirdi o da bi güzel ayırdı bacakları minicik bi pipi gösterdi :))))
seninki canım bende şaşırdım tırtılın üstünde niye 12 yazıyo diye..Düzeltelim canım seninkini istersen ama doğum yapınca değişirim dersen senbilirsin
ayyy tırtılın üstünde 12 yazıyomuş şimdi gördüm
Maşalllahhhyine bir anne ve yine bir pipiiiiii ihihihihihhihi hayırlı olsun canımmm
gözün aydın canım, oğlan anneleri arasına hoş geldin :)
mirayyyyy canımm ewtt senn bildinn bnmkinii dün göremedm seni yakalıyamadım burdaaa söylicektimm bildinn dieeeyok cnm erkek seninki değişmez emin ol...bende bildim yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Gözde sana erkek mi dedi doktor?ne zaman gittin? haberim olmadı. Gözün aydın tatlım
valla değiştirirsen çok makbule geçer canım sen diyince baktım :) Allahım yaa dalgınlık işte sana vereyimmi bilgilerimi
canım benımde karnım baya cıktı bırden cıktı cok sıvrı degıl mıgdeme dogru duz ama karnım dısında hıc bıryerımden kılo almadım kalcalarım yada yanlarım çok cıkmadı basenlerım hıc genıslemedı hatta popom daha bı guzel oldu etek gıyınce cok seksı durdugunu soyluyor benım koçiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?