2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hahah elini kır tabii.Kızz en mühim yerimizi teslim ediyoruz yırtarım lann bennnnn kızı orda

Tebrikler canım çok sevindim. gösterdi demek pipiyi yirim ben onuuuuuu.

ayyy ne günler geçiriyoruz beraber ya. önce kalp atışı görme-duyma heyecanı, sonra ikili test ve sonuçları, şimdi de cinsiyet. doğumdan sonra da bulabilcekmiyiz birbirimizi?

hoşgeldin canımm.Hayırlı olsunnn bebişinn.Maşallah ya bu erkek bereketi de nedir bu arada yetişemiyorum artık iyice belirlenmeye başladı cinsiyetlerrr çok güzelll

maşallah kızlar minik erkeklerinize
topik oğlan anneleri topiğine döndü yaw bende iiyice meraklanıyorum cinsiyetler çıktıkça ama beklemeye devam

hheyyt bee erkekim gelio
bir şartla veririm ucuz bişi alırsın maksat eğlenmekti ama hatıra kalsın bari senden tamam mı söz de söz ver...

kızlar ben dün ama kimse bişi demedi bence cep no larımızı alalım çünkü doğum sonrası kim kime dum duma herkes kendi derdine düşcek enazından arar tebrikleşirdik ama herkes kendi bilri canım

hahah elini kır tabii.Kızz en mühim yerimizi teslim ediyoruz yırtarım lann bennnnn kızı orda

kız lazare gittiğimde eşim bile anladı aradki değişikliği vay be pek güzelleşmiş dedi.... ebn şimdi nası yabana atım kendimi söle...
rengi koyulaşmıştı cnm ağda yüzünden rengi açıldı resmen...

merhaba anneler bende 12 haftalık hamileyim 2. gebeliğim 3 yaşında kızım var yazdıklarınız epeydir okuyom bugün aranıza girmek nasip oldu ve çok heycanlıyım

doktor hersey yolunda dedı maşallah sağlıklı bir erkek bebek dedi haziran erkek ayı oldu valla

mehmet'im geliyor kızlarrrrr

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Oy maşallah kuzuya :)

Canım çok sevindim 2 lide güzel çıkmış haa süper canım Demek oğlusun geliyo haa ay hadi gözün aydın Allah tamamına eriştirir inşallah hepimiziii :)

maşallah canımmmm hani pipisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tesekkur ederım canım

görüntüde 2007 diyo

ya benım fotograf makınasının tarıh ayarını yapmam gerekıyor

maşallah baya büyümüş...

buyudu teyzesı kocaman oldu

valla benim ki de öle diyo halen popişin küçücük diyo beim de hamile old tam kimse inanmıyo kimse hamile kıyafeti giymesen belli dil demiyolar canımsenin cinsiyeti ne peki

erkek dedı canım bugun gıttım

gosterdı vall bende gordum tabı ama daha mınnak dogumdan sonrada buluruz canım bırbırımızı neden bulamayalım

ewtt ranacmm erkek die tahmin ettti ama kesin değil dedii tabii :)))
dün gittim ikili test için orda söyledi canımmm :)))

bana da öyle dedi hain doktor. şimdi de gün sayıyorum, meraktan ölcem. inşallah değişmez tahmini. az da olsa alıştım oğluşa

canım ben illa ağda yaptır demiyorum lazer senin içine siniy salazere gidebilirsin sonuçta senin tercihin.Ama bende koyulaşma falan olmadı ya da oldu da artık gözüm mü alıştı bilemedm ki:) Yk ya ağda yaptığımda gayet rengi de hoş Bacım keyfin bilir takıl kafana göre hatta boşverrrr sal gitsinnn

hheyyt bee erkekim gelio
bir şartla veririm ucuz bişi alırsın maksat eğlenmekti ama hatıra kalsın bari senden tamam mı söz de söz ver...

miroşşş kuzum yazz sne özeldenn pazar alışverişe çıkıcamm kocişş götürürseee
bnm oğlana alırken bide senin oğlanaaa alıcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…