yaws çok değiştim kuaför ondan oldu sonra birini tuturduğumda geçti yanii şimdi bişi yok düzeldi derken korkyom bidaha leke meeke olur diye..pudralı kullansın sirden sire bile değişyomuş...evet tekrar eyni yere yapıştırmasındanda kaynaklanmış demkkii ben bitsinde sesimi çıkarmıyodum ama şimdi elini kırarım iyi bir salon bulayım ben.
huhuuu kızlar ben geldim :)))
2li test sonucumuz çok güzel.. Allah'a şükür riskli grupta diilmişiz..
dr teyzemiz kuzumu evirdi çevirdi o da bi güzel ayırdı bacakları minicik bi pipi gösterdi :))))
oğluşum geliyor teyzoşlar :)))
Ver hayatım ben yaparım hemen iki sn de =)))) Dedim nooli
arkadaşlar merhaba uzun zaman oldu giremedım..
bende dun gittim doktoruma 12+2 ikili testim için cok güzel maşallah dedı veeeeeee
ERKEK olucakmışşş :)))) junıoru'm geliyor... :))) sağlıkla kucağımıza alırız inş hepmiz ..
dr teyzemiz kuzumu evirdi çevirdi o da bi güzel ayırdı bacakları minicik bi pipi gösterdi :))))
maşallah kızlar minik erkeklerinizearkadaşlar merhaba uzun zaman oldu giremedım..
bende dun gittim doktoruma 12+2 ikili testim için cok güzel maşallah dedı veeeeeee
ERKEK olucakmışşş :)))) junıoru'm geliyor... :))) sağlıkla kucağımıza alırız inş hepmiz ..
hoşgeldin canımm.Hayırlı olsunnn bebişinn.Maşallahya bu erkek bereketi de nedir bu arada yetişemiyorum artık iyice belirlenmeye başladı cinsiyetlerrr çok güzelll
mirayyyyy canımm ewtt senn bildinn bnmkinii dün göremedm seni yakalıyamadım burdaaa söylicektimm bildinn dieee
özeldennn adresinii yolla kuzucumm banaaaa
ewtt ranacmm erkek die tahmin ettti ama kesin değil dedii tabii :)))
dün gittim ikili test için orda söyledi canımmm :)))
tebrikler canımçok sevindim. Gösterdi demek pipiyi Yirim ben onuuuuuu.
Ayyy ne günler geçiriyoruz beraber ya. önce kalp atışı görme-duyma heyecanı, sonra ikili test ve sonuçları, şimdi de cinsiyet. Doğumdan sonra da bulabilcekmiyiz birbirimizi?
hheyyt bee erkekim gelio
Bir şartla veririm ucuz bişi alırsın maksat eğlenmekti ama hatıra kalsın bari senden tamam mı söz de söz ver...
hahah elini kır tabii.Kızz en mühim yerimizi teslim ediyoruz yırtarım lann bennnnn kızı orda
doktor hersey yolunda dedı maşallah sağlıklı bir erkek bebek dedihaziran erkek ayı oldu valla
mehmet'im geliyor kızlarrrrr
maşallah canımmmmhani pipisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
görüntüde 2007 diyo
maşallah baya büyümüş...
hayırlı olsun canım oğlun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
valla benim ki de öle diyo halen popişin küçücük diyo beim de hamile old tam kimse inanmıyo kimse hamile kıyafeti giymesen belli dil demiyolar canımsenin cinsiyeti ne peki
Tebrikler canımçok sevindim. gösterdi demek pipiyi yirim ben onuuuuuu.
ayyy ne günler geçiriyoruz beraber ya. önce kalp atışı görme-duyma heyecanı, sonra ikili test ve sonuçları, şimdi de cinsiyet. doğumdan sonra da bulabilcekmiyiz birbirimizi?
ewtt ranacmm erkek die tahmin ettti ama kesin değil dedii tabii :)))
dün gittim ikili test için orda söyledi canımmm :)))
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Oy maşallah kuzuya :)
saol canım tesekkur ederım allah hepımızınkını analı babalı buyumeyı nasıp etsın
kız lazare gittiğimde eşim bile anladı aradki değişikliği vay be pek güzelleşmiş dedi....ebn şimdi nası yabana atım kendimi söle...
rengi koyulaşmıştı cnm ağda yüzünden rengi açıldı resmen...
hheyyt bee erkekim gelio
bir şartla veririm ucuz bişi alırsın maksat eğlenmekti ama hatıra kalsın bari senden tamam mı söz de söz ver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?