merhaba anneler bende 12 haftalık hamileyim 2. gebeliğim 3 yaşında kızım var yazdıklarınız epeydir okuyom bugün aranıza girmek nasip oldu ve çok heycanlıyım
miraycım ya sen bişi demedin kız mı hala öle mi düşünüon canım
huhuuu kızlar ben geldim :)))
2li test sonucumuz çok güzel.. Allah'a şükür riskli grupta diilmişiz..
dr teyzemiz kuzumu evirdi çevirdi o da bi güzel ayırdı bacakları minicik bi pipi gösterdi :))))
oğluşum geliyor teyzoşlar :)))
arkadaşlar merhaba uzun zaman oldu giremedım..
bende dun gittim doktoruma 12+2 ikili testim için cok güzel maşallah dedı veeeeeee
ERKEK olucakmışşş :)))) junıoru'm geliyor... :))) sağlıkla kucağımıza alırız inş hepmiz ..
merhaba anneler bende 12 haftalık hamileyim 2. gebeliğim 3 yaşında kızım var yazdıklarınız epeydir okuyom bugün aranıza girmek nasip oldu ve çok heycanlıyım
mrb sevdacan. hoşgeldin.
ben de senin gibi yeniyim. 14 haftalık benimki de. valla arkadaşlara selam verdim ama pek takan olmadı:) ben de okumakla yetiniyorum.
huhuuu kızlar ben geldim :)))
2li test sonucumuz çok güzel.. Allah'a şükür riskli grupta diilmişiz..
dr teyzemiz kuzumu evirdi çevirdi o da bi güzel ayırdı bacakları minicik bi pipi gösterdi :))))
oğluşum geliyor teyzoşlar :)))
mrb sevdacan. hoşgeldin.
ben de senin gibi yeniyim. 14 haftalık benimki de. valla arkadaşlara selam verdim ama pek takan olmadı:) ben de okumakla yetiniyorum.
miroşşş kuzum yazz sne özeldenn pazar alışverişe çıkıcamm kocişş götürürseee
bnm oğlana alırken bide senin oğlanaaa alıcammm
tesekkur ederım canım
ya benım fotograf makınasının tarıh ayarını yapmam gerekıyor :d
buyudu teyzesı kocaman oldu
erkek dedı canım bugun gıttım
gosterdı vall bende gordum tabı ama daha mınnakDogumdan sonrada buluruz canım bırbırımızı neden bulamayalım
Aramıza hoşgeldin Sevdacan. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini Allahın izniylemerhaba anneler bende 12 haftalık hamileyim 2. gebeliğim 3 yaşında kızım var yazdıklarınız epeydir okuyom bugün aranıza girmek nasip oldu ve çok heycanlıyım
gosterdı vall bende gordum tabı ama daha mınnakdogumdan sonrada buluruz canım bırbırımızı neden bulamayalım
canım kusura bakma topık hareketlı ondan sayfalar cabuk gecıyor hosgeldın aramıza
merhaba canım.hosgeldın allahım sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın
mrb sevdacan. hoşgeldin.
Aramıza hoşgeldin Sevdacan. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini Allahın izniyle
sen ne boyutta olmasını bekliyodun ki? phahahaa
hoşbulduk canım güzel dileklerin için çok sağol hepimiz için bu dilekler gerçeklerşir inşallahh
ne bılıyım yahuuu ne beklıyosam73mm cocuktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?