2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba anneler bende 12 haftalık hamileyim 2. gebeliğim 3 yaşında kızım var yazdıklarınız epeydir okuyom bugün aranıza girmek nasip oldu ve çok heycanlıyım

mrb sevdacan. hoşgeldin.
ben de senin gibi yeniyim. 14 haftalık benimki de. valla arkadaşlara selam verdim ama pek takan olmadı:) ben de okumakla yetiniyorum.

canımmmmm hayırlı uğurlu olsunnn sağlıkla gelsinnn

ehehe bi pipi dahaa hayırlı olsun canımmmm

sizi gidi kaynanatörlerrrrrr

merhaba anneler bende 12 haftalık hamileyim 2. gebeliğim 3 yaşında kızım var yazdıklarınız epeydir okuyom bugün aranıza girmek nasip oldu ve çok heycanlıyım

hoşgeldin canım ..... sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

tebrikler canım

mrb sevdacan. hoşgeldin.
ben de senin gibi yeniyim. 14 haftalık benimki de. valla arkadaşlara selam verdim ama pek takan olmadı:) ben de okumakla yetiniyorum.

hoş geldinizz hanımlar hayırlı olsun bebişleriniz.Valla burası o kadar hızlı ilerliyo ki kendi mi bir trenin vagonunda gibi hissediyorum. arada kaçırıyoruz yaa

sağol canım minesulp benden 2 hafta öndesin herşeyin hayırlısı sağlıklı bir hamilelik geçirmek dileğiyle senin cinsiyet bellimi benim 1 kızım var doğal olarak bu bebişimin önce sağlıklı sonra erkek olmasını istiyorum nasip artık

bilmiom biz<im bi kiracı kız da benim gibiydi kzı var şuan o da kız diyo bana,

Aramıza hoşgeldin Sevdacan. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini Allahın izniyle
gosterdı vall bende gordum tabı ama daha mınnak dogumdan sonrada buluruz canım bırbırımızı neden bulamayalım

sen ne boyutta olmasını bekliyodun ki? phahahaa

Son düzenleme:

merhaba canım.hosgeldın allahım sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın

mrb sevdacan. hoşgeldin.

tatlım sende hoşgeldin aramıza inan bazen bi cevap yazalım derken sayfalar alıp başını gitmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…