sağol canım minesulp benden 2 hafta öndesin herşeyin hayırlısı sağlıklı bir hamilelik geçirmek dileğiyle senin cinsiyet bellimi benim 1 kızım var doğal olarak bu bebişimin önce sağlıklı sonra erkek olmasını istiyorum nasip artık
hoşbulduk canım heycanımı paylaşmanıza sevindim sağolun
burda heyecanımızı paylaşmassak nsl geçer ki canım
ya bede öğrenmek istiyom artık ya 26 na daha çok var
tatlım sende hoşgeldin aramıza inan bazen bi cevap yazalım derken sayfalar alıp başını gitmiş oluyor
canım ben illa ağda yaptır demiyorum lazer senin içine siniy salazere gidebilirsin sonuçta senin tercihin.Ama bende koyulaşma falan olmadı ya da oldu da artık gözüm mü alıştı bilemedm ki:) Yk ya ağda yaptığımda gayet rengi de hoşBacım keyfin bilir takıl kafana göre hatta boşverrrr sal gitsinnn
benımde kontrol 26 da:)bakalım bıze ne cıkacak
kızlar ben neden yazılarınızın altında bebeğin haftasını gösteren şeyi bir türlü bulamıyorum:)
miray sencede kız mı halen ne düşünüon
Zümrüt defneye maşallah.Allah nazarlardan saklasın dün resimlerine baktım çok tatlııı
kız ben sana geride ne ayzdım okumadınmı?
cnm hoşgeldin bende anca ara ara bakabilliyorum ...sen bana son adet tarihini...tahmini doğum tarihini ve ne yazılmasını istediğini yaz yapıyım ben sana cnm
Zümrüt defneye maşallah.Allah nazarlardan saklasın dün resimlerine baktım çok tatlııı
kız ben sana geride ne ayzdım okumadınmı?
kız bence göbeğinle karar verdim kız diyorum ilkindede kız yazmışım san ademkki doğru kafama karıştırma
kız işte beeeeeeeeeeeeeee
işten okuyabilion mu diye sorsana ben yazana kadar siz 2 sayfa geçiyonuz
dreamsea bak sana bunu yazmıştım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?