2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

belli değil daha. iki hafta sonra kontrolüm var merakla bekliyorum ben de:) hayırlısı olsun. benim ilk bebeğim o yüzden farketmez cinsiyeti ama Allah sana gönlünden geçeni verir inşallah.

hamileken yapmıyoki benim uzman doğur gel dedi.. ee jilette çok kaşındıryo....bıktım valla birkaç ağdaya gitsem iyi olcak.

Zümrüt defneye maşallah.Allah nazarlardan saklasın dün resimlerine baktım çok tatlııı

Zümrüt defneye maşallah.Allah nazarlardan saklasın dün resimlerine baktım çok tatlııı

sağolasınn kuzumm daha tatlılarıı sizlerin olsunnn inşallahhh...bu arada herkess öğreniyoo ben burda ölüyorum meraktann annemde geldiii paso karışıyoo oturmaa alma kucağına laptopu diee...:))))

cnm hoşgeldin bende anca ara ara bakabilliyorum ...sen bana son adet tarihini...tahmini doğum tarihini ve ne yazılmasını istediğini yaz yapıyım ben sana cnm

teşekkür ederim:)
sat: 4 eylül
tahmini doğum tarihi: 11 haziran
''aramıza hoşgeldin minik kedi''

şimdiden teşekkür ederim

sağolasınn kuzumm daha tatlılarıı sizlerin olsunnn inşallahhh...bu arada herkess öğreniyoo ben burda ölüyorum meraktann annemde geldiii paso karışıyoo oturmaa alma kucağına laptopu diee...:))))

kızlar benimle aynı haftalarda olanlar arada karnınızda garip ağrılar oluyomu birde kasık batmaları tekrar basladı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…