kızlar benimle aynı haftalarda olanlar arada karnınızda garip ağrılar oluyomu birde kasık batmaları tekrar basladı sanki
kızlar benimle aynı haftalarda olanlar arada karnınızda garip ağrılar oluyomu birde kasık batmaları tekrar basladı sanki
ayyy maşallah canım bugun hep erkek haberlerı alıyoruz benımde oglusum gelıyor bende bugun ogrendım saglıkla sıhhatlı gelsın ınş. oğlusun
arkadaşlar merhaba uzun zaman oldu giremedım..
bende dun gittim doktoruma 12+2 ikili testim için cok güzel maşallah dedı veeeeeee
ERKEK olucakmışşş :)))) junıoru'm geliyor... :))) sağlıkla kucağımıza alırız inş hepmiz ..
Tebrikler canımçok sevindim. gösterdi demek pipiyi yirim ben onuuuuuu.
ayyy ne günler geçiriyoruz beraber ya. önce kalp atışı görme-duyma heyecanı, sonra ikili test ve sonuçları, şimdi de cinsiyet. doğumdan sonra da bulabilcekmiyiz birbirimizi?
maşallah kızlar minik erkeklerinize
topik oğlan anneleri topiğine döndü yaw bende iiyice meraklanıyorum cinsiyetler çıktıkça ama beklemeye devam
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Oy maşallah kuzuya :)
Canım çok sevindim 2 lide güzel çıkmış haa süper canım Demek oğlusun geliyo haa ay hadi gözün aydın Allah tamamına eriştirir inşallah hepimiziii :)
canımmmmm hayırlı uğurlu olsunnn sağlıkla gelsinnn
ehehe bi pipi dahaa hayırlı olsun canımmmm
sizi gidi kaynanatörlerrrrrr
hoşgeldin canım ..... sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
tebrikler canım
dnazzzzzz ben sana erkek dediydimmmmmmmmmmmmmm cvp ver kızzz
teşekkür ederim:)
sat: 4 eylül
tahmini doğum tarihi: 11 haziran
''aramıza hoşgeldin minik kedi''
şimdiden teşekkür ederim
yukarda profilime gir kişisel tercihin altında çizelge bölümü var ordaki kaleme tıkla aşşağıdaki linki kopyalayıp oraya yapıştır..
http://lbdf.lilypie.com/g7AZp2.png
sanırım oldu teşekkür ederim. çok mutlu oldum valla:)
yukarda profilime gir kişisel tercihin altında çizelge bölümü var ordaki kaleme tıkla aşşağıdaki linki kopyalayıp oraya yapıştır..
http://lbdf.lilypie.com/g7AZp2.png
ayyy maşallah canım bugun hep erkek haberlerı alıyoruz benımde oglusum gelıyor bende bugun ogrendım saglıkla sıhhatlı gelsın ınş. oğlusun
huhuuu kızlar ben geldim :)))
2li test sonucumuz çok güzel.. Allah'a şükür riskli grupta diilmişiz..
dr teyzemiz kuzumu evirdi çevirdi o da bi güzel ayırdı bacakları minicik bi pipi gösterdi :))))
oğluşum geliyor teyzoşlar :)))
güle güle kullann cnmm..
ben kaçar kızlarrr kıızmmm yakamdannn çekeliyoo kendinize kuzularınıza ii bakın....
bide bu var bu sade gibi geldi ama ben süslü seviyorum...
Eki Görüntüle 303279
benim hep oluyor. Hatta ilk zamanlar çok korkmuştum. Hala da devam ediyor. Sanırım normal:) doktorum da öyle dedi.
benim de ayağıma çok kramp giriyo ya resmen sancı yapıo
oyyy oyyy oğuşumunnn 11+6 haftalık resimleriii kızlarrrrrr :))))Eki Görüntüle 303680 Eki Görüntüle 303681 Eki Görüntüle 303682 birindeeee parmağını emiyooo kuzum öbüründe napıoo bilmiomm :d doktor güzel çekemediii :d:d
oyyy oyyy oğuşumunnn 11+6 haftalık resimleriii kızlarrrrrr :))))Eki Görüntüle 303680 Eki Görüntüle 303681 Eki Görüntüle 303682 birindeeee parmağını emiyooo kuzum öbüründe napıoo bilmiommdoktor güzel çekemediii
hayırlı olsun. çok tatlı maaşallah:) ne güzel 12 haftada öğrenmişiniz cinsiyeti. Benim doktorum söylemedi. 2 hafta sonra öğreneceğim inşallah.
ya bizimki geç göstercek kendini belli naza çekio kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?