2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy maşallah canım bugun hep erkek haberlerı alıyoruz benımde oglusum gelıyor bende bugun ogrendım saglıkla sıhhatlı gelsın ınş. oğlusun

tşk ederim.. sana da hayırlı uğurlu olsun cnm :)))

hayırlı olsun cnm :))

saol cnm.. gördük nihayet :))) tabi cnm hep burdayız :))))

maşallah kızlar minik erkeklerinize
topik oğlan anneleri topiğine döndü yaw bende iiyice meraklanıyorum cinsiyetler çıktıkça ama beklemeye devam

tşk ederim cnm :))

evett cnm :) amin amin

zuzumm, saol cnm.. ay bi de kaynana olmak var di mi

tebrikler canım

tşk ederiz teyzesi :))

dnazzzzzz ben sana erkek dediydimmmmmmmmmmmmmm cvp ver kızzz

mirayımmmm.. evet kuzum tutturdun :129::129::129::129::129::129::129::129::129:

kızlar benimle aynı haftalarda olanlar arada karnınızda garip ağrılar oluyomu birde kasık batmaları tekrar basladı sanki

benimde oluyor ama çoook nadir. Birde benim regl olucakmışım gibi ağrı batma tarzı değil o batma tarzı agrılar magnezyyum hapı kullandığımdan beri neredeyse hiç olmyor. Bu arada sizin göğüsleriniz ağrısı azaldı mı benim baya azaldı fazlada büyümedi zaten gögüslerim çok üzülüyom yaaa süt az olur bunlarda

ayyy maşallah canım bugun hep erkek haberlerı alıyoruz benımde oglusum gelıyor bende bugun ogrendım saglıkla sıhhatlı gelsın ınş. oğlusun

ooo maşallah kızlar birsürü yakışıklımız olacak inş ... allah hayırlı evlat etsin inş hepsinde...

slm kızlar aramıza yeni katılanlar hoşgelidiniz :) cinsiyeti ögrenenlerede hayırlı olsun diyorum bi kaç gündür katılamadım size ilerlemiş baya biii benim yarın 2 sonucum cıkıyo sabah kontrole gidicem belki cinsiyet içinde biseyler ögrenirim ama en önemlisi test sonucu tabi güzel hamişler dua edin bize

oyyy oyyy oğuşumunnn 11+6 haftalık resimleriii kızlarrrrrr :)))) birindeeee parmağını emiyooo kuzum öbüründe napıoo bilmiomm doktor güzel çekemediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…