2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ooo maşallah kızlar birsürü yakışıklımız olacak inş ... allah hayırlı evlat etsin inş hepsinde...

ben sana demedim mi benim de erkek olursa, miray ın oğlan benim oğlan senin kızı listede sıkıştırcak diye

saol cnm.. inşallah sonuçların çok güzel çıkar :))

anam kuzum yerim ben onuuuuu... 3.resimde parmakları nasıl belli olmuşşş.. yerim yerimmmm

oyyy maşşallah anam ne şeker allah nazardan korusun canım 11 haftada mı belli oldu senin canım
saoll canımm 12 sayılır 11+6 ama ultrasona göree... sat tarne göre 12+4 üm bebiş geriden gelio birazz :)

hayırlı olsun. çok tatlı maaşallah:) ne güzel 12 haftada öğrenmişiniz cinsiyeti. benim doktorum söylemedi. 2 hafta sonra öğreneceğim inşallah.

saoll canımm bnm doktor kesin olmamakla beraber bi tahmin yaptıı bende alışmaya çalışıorumm

ben sana demedim mi benim de erkek olursa, miray ın oğlan benim oğlan senin kızı listede sıkıştırcak diye

evet yaaaa kızım oğullarınıza emanet ona göre iki koruması var şimdiden kuzumun... heyt be babayiğitler koruyun kollayın kızımı ben yerim o babayiğitleri karayağız delikanlılarım benim

anam kuzum yerim ben onuuuuu... 3.resimde parmakları nasıl belli olmuşşş.. yerim yerimmmm
bizdee seninkini yeriz çekmedimi resim kuzumm varsa sende koyyyy :)))
ayy ewt yhaaa böyle videosunu çekip versler ne kadar güzel olurr yhaa o elini ağzına götürmesi falannn çoookkk güzelldiii :))

allah hayırlı evlat etsin canım hayırlı olsun küçük erkeğin

saoll canımmm :)) aminn cümlemizeeee :)))

Canım valla benim bazen geciyo bazentekrar başlıyo gögüs acısı da ben anlamadım Gögüslerin şişmesi ve acıması sütün bol olacağının mı habercisiymiş

GÖSDEEE Canım ben yerim onu minnacık ama aelini emermiş :)

eğer göğüslerin büyümesi sütlealakalıysa benimki hepinizin kuzusuna yeter ama sanmıyorum alakalı olduğunu. iki katı oldular neredeyse ve hala el değmiyor çoook acıyorlar

evet yaaaa kızım oğullarınıza emanet ona göre iki koruması var şimdiden kuzumun... heyt be babayiğitler koruyun kollayın kızımı ben yerim o babayiğitleri karayağız delikanlılarım benim

hani erkek çocukları kızların saçını çeker ya :))) bizimkiler de seninkini korur mu yoksa saçını mı çekerler bilemicem canım

gösdem geçen haftaki fotosuyla, bugünki pipi fotosunu akşama koyucam :)))
video kaydı olarak veremiyolarmışş onu sordum da.. ultrason cihazı o kadar gelişmişinden diilmiş.. onu ultrason merkezleri var renkli ve 3-4 boyutlu orlarda yaptırabilirsin dedi.. ama 20.haftadan sonra yaptırınca herşeyi daha net belli oluyomuşş.. onun için 20yi bekliycem cnm :)))

ayyy canımm bnmmm demii minnak minnak yiyelimm vallahiii

hani erkek çocukları kızların saçını çeker ya :))) bizimkiler de seninkini korur mu yoksa saçını mı çekerler bilemicem canım

bakın tembihleyin oğullarınıza o kadar babayiğit falan dedik... cici kardeş o sizin gibi değil falan deyin nazik davransınlar kızıma yaaaaa

tesekkurler canım ınş. senınde test sonucların guzel cıkarhabersız bırakma bızı

ben onun totosunu kucucuk ellerını yerım acıkmısta parmagınımı emıyormus

eğer göğüslerin büyümesi sütlealakalıysa benimki hepinizin kuzusuna yeter ama sanmıyorum alakalı olduğunu. iki katı oldular neredeyse ve hala el değmiyor çoook acıyorlar

valla benımde goguslerım cok acıyor cok seksı oldular bı dıklestıler koçişin içi gidiyor ama dokunamıyor garibim uzaktan bakıyor ancak

bakın tembihleyin oğullarınıza o kadar babayiğit falan dedik... cici kardeş o sizin gibi değil falan deyin nazik davransınlar kızıma yaaaaa

ay evet doğru söylüyosun cnm.. dur dediklerini söyliyim oğluşuma da şööle omuzları kabarsın
korusun kızçeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…