ooo maşallah kızlar birsürü yakışıklımız olacak inş ... allah hayırlı evlat etsin inş hepsinde...
slm kızlar aramıza yeni katılanlar hoşgelidiniz :) cinsiyeti ögrenenlerede hayırlı olsun diyorum bi kaç gündür katılamadım size ilerlemiş baya biii benim yarın 2 sonucum cıkıyo sabah kontrole gidicem belki cinsiyet içinde biseyler ögrenirim ama en önemlisi test sonucu tabi güzel hamişler dua edin bize
oyyy oyyy oğuşumunnn 11+6 haftalık resimleriii kızlarrrrrr :))))Eki Görüntüle 303680 Eki Görüntüle 303681 Eki Görüntüle 303682 birindeeee parmağını emiyooo kuzum öbüründe napıoo bilmiommdoktor güzel çekemediii
oyyy oyyy oğuşumunnn 11+6 haftalık resimleriii kızlarrrrrr :))))Eki Görüntüle 303680 Eki Görüntüle 303681 Eki Görüntüle 303682 birindeeee parmağını emiyooo kuzum öbüründe napıoo bilmiommdoktor güzel çekemediii
saoll canımm 12 sayılır 11+6 ama ultrasona göree... sat tarne göre 12+4 üm bebiş geriden gelio birazz :)oyyy maşşallah anam ne şeker allah nazardan korusun canım 11 haftada mı belli oldu senin canım
hayırlı olsun. çok tatlı maaşallah:) ne güzel 12 haftada öğrenmişiniz cinsiyeti. benim doktorum söylemedi. 2 hafta sonra öğreneceğim inşallah.
ben kız diyorum o zaman. şimdiden bu kadar nazlılarsa:)
bencede canım şimdiye adar baksana çoktan göstermesi lazımdı kendilerini
ben sana demedim mi benim de erkek olursa, miray ın oğlan benim oğlan senin kızı listede sıkıştırcak diye
bizdee seninkini yeriz çekmedimi resim kuzumm varsa sende koyyyy :)))anam kuzum yerim ben onuuuuu... 3.resimde parmakları nasıl belli olmuşşş.. yerim yerimmmm
allah hayırlı evlat etsin canım hayırlı olsun küçük erkeğin
benimde oluyor ama çoook nadir. Birde benim regl olucakmışım gibi ağrı batma tarzı değil o batma tarzı agrılar magnezyyum hapı kullandığımdan beri neredeyse hiç olmyor. Bu arada sizin göğüsleriniz ağrısı azaldı mı benim baya azaldı fazlada büyümedi zaten gögüslerim çok üzülüyom yaaa süt az olur bunlarda
canım valla benim bazen geciyo bazentekrar başlıyo gögüs acısı da ben anlamadım gögüslerin şişmesi ve acıması sütün bol olacağının mı habercisiymiş
gösdeee canım ben yerim onu minnacık ama aelini emermiş :)
adaş nasıslın gördün mü benim göbüşü
Canım valla benim bazen geciyo bazentekrar başlıyo gögüs acısı da ben anlamadım Gögüslerin şişmesi ve acıması sütün bol olacağının mı habercisiymiş
GÖSDEEE Canım ben yerim onu minnacık ama aelini emermiş :)
evet yaaaakızım oğullarınıza emanet ona göre iki koruması var şimdiden kuzumun... heyt be babayiğitler koruyun kollayın kızımı ben yerim o babayiğitleri karayağız delikanlılarım benim
bizdee seninkini yeriz çekmedimi resim kuzumm varsa sende koyyyy :)))
ayy ewt yhaaa böyle videosunu çekip versler ne kadar güzel olurr yhaa o elini ağzına götürmesi falannn çoookkk güzelldiii :))
saoll canımmm :)) aminn cümlemizeeee :)))
bana mı diyosun canım ??? Ana sende mi ekledin kızzzzzzGörmedim hani nerde??
Canım valla benim bazen geciyo bazentekrar başlıyo gögüs acısı da ben anlamadım Gögüslerin şişmesi ve acıması sütün bol olacağının mı habercisiymiş
GÖSDEEE Canım ben yerim onu minnacık ama aelini emermiş :)
hani erkek çocukları kızların saçını çeker ya :))) bizimkiler de seninkini korur mu yoksa saçını mı çekerler bilemicem canım
slm kızlar aramıza yeni katılanlar hoşgelidiniz :) cinsiyeti ögrenenlerede hayırlı olsun diyorum bi kaç gündür katılamadım size ilerlemiş baya biii benim yarın 2 sonucum cıkıyo sabah kontrole gidicem belki cinsiyet içinde biseyler ögrenirim ama en önemlisi test sonucu tabi güzel hamişler dua edin bize
eğer göğüslerin büyümesi sütlealakalıysa benimki hepinizin kuzusuna yeter ama sanmıyorum alakalı olduğunu. iki katı oldular neredeyse ve hala el değmiyor çoook acıyorlar
ooo kaç sayfada kalmıştr kişm bilir evet ekledim dur bulayım yazam sana
bakın tembihleyin oğullarınıza o kadar babayiğit falan dedik... cici kardeş o sizin gibi değil falan deyin nazik davransınlar kızıma yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?