oyyy oyyy oğuşumunnn 11+6 haftalık resimleriii kızlarrrrrr :))))Eki Görüntüle 303680 Eki Görüntüle 303681 Eki Görüntüle 303682 birindeeee parmağını emiyooo kuzum öbüründe napıoo bilmiommdoktor güzel çekemediii
tamam koy kuzumm merak ettimmgösdem geçen haftaki fotosuyla, bugünki pipi fotosunu akşama koyucam :)))
video kaydı olarak veremiyolarmışş onu sordum da.. ultrason cihazı o kadar gelişmişinden diilmiş.. onu ultrason merkezleri var renkli ve 3-4 boyutlu orlarda yaptırabilirsin dedi.. ama 20.haftadan sonra yaptırınca herşeyi daha net belli oluyomuşş.. onun için 20yi bekliycem cnm :)))
slm annişler ben geldim ya ben dün resim çekildik bakın bakalım sizce cinsiyetimiz ne Eki Görüntüle 303617 Eki Görüntüle 303616 yandan çekilince erkek diyolar ama o kadar sivrimsi diliz aksine düz ya
saoll kuzummmm :))) daha ne pozlarrr veriooda doktor yakalıyamıoo yhaatatlımm, yerim ben onuumaşşallah. çok güzel poz vermiş annesi
ben onun totosunu kucucuk ellerını yerım acıkmısta parmagınımı emıyormus
saoll kuzummmm :))) daha ne pozlarrr veriooda doktor yakalıyamıoo yhaa
hehhee vallahi acıkmışş demekki kuzuckkk çokk tatlıı oluolar ultasonda ble dounca nasıl seweriz kim bilirrr :)))
anem anemmmm bu ne tatl bir göbiştir yaaaMaşallah Valla bende baktım ama cinsiyetten pek anlamıyom göbişe bakarak ne olcakki anem hayırlısı artıkın
Bizim göbişide koysak iyi olcak burayaa
tamam koy kuzumm merak ettimm
bnmki bana kızıyoo su içmion sıkısık girmion çikolata yemion net çıkmıoo diee ama yapıorum onları anca bu kadar yakalıo fotoda doktor
ewt artık 20. haftada yaparızzz onudaa :)
çook sıkıcı bi gün geçirdim bugün ööfff sıkıldım sıkıldım böyylleee deli danalar gibi koşmak istiyorum dışarda bağırmak istiyorum zıplamak oynamak istiyoruum keşkem biriniz yakın olaydınız ya kocamda 4-12 12de gelce yok ooohhhh hamiş akşam partisi verirdik
çook sıkıcı bi gün geçirdim bugün ööfff sıkıldım sıkıldım böyylleee deli danalar gibi koşmak istiyorum dışarda bağırmak istiyorum zıplamak oynamak istiyoruum keşkem biriniz yakın olaydınız ya kocamda 4-12 12de gelce yok ooohhhh hamiş akşam partisi verirdik:
heee koyardık cd calara bı cd koca gobeklerımızı hoplatırdık
canım yakınız ama maalesf bi o kadarda uzağız ya isterdim aslında öle bişi olmasını
heee koyardık cd calara bı cd koca gobeklerımızı hoplatırdık
çook sıkıcı bi gün geçirdim bugün ööfff sıkıldım sıkıldım böyylleee deli danalar gibi koşmak istiyorum dışarda bağırmak istiyorum zıplamak oynamak istiyoruum keşkem biriniz yakın olaydınız ya kocamda 4-12 12de gelce yok ooohhhh hamiş akşam partisi verirdik
Ben geldim bacularrrPatates dolması yaptımm makarnamı yaptım,Kaynanacum köyden aşure yapıp yollamış allahım yaa insan şekerini fln koyar resmen tuzlu gibiydi o kadar az şekerr Şeker koydum kaynattım komşulara dağıttım ve geldiimmm Bensiz halay göbüş tokuşturmak heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ben geldim bacularrrPatates dolması yaptımm makarnamı yaptım,Kaynanacum köyden aşure yapıp yollamış allahım yaa insan şekerini fln koyar resmen tuzlu gibiydi o kadar az şekerr Şeker koydum kaynattım komşulara dağıttım ve geldiimmm Bensiz halay göbüş tokuşturmak heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
biz yakınız galiba ben geleyim
ohhh afıyet olsun benımde kaynanam yaptı gecen gun asure yedım bende baya bızımkının guzel olmustu yok bebem sensız olurmu hıc göbüş tokuşturmak
gel yavrum hemen atlantis askasındaki coşkun kolejinin karşısındaki sitedeyim:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?