2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tamam koy kuzumm merak ettimm
bnmki bana kızıyoo su içmion sıkısık girmion çikolata yemion net çıkmıoo diee ama yapıorum onları anca bu kadar yakalıo fotoda doktor
ewt artık 20. haftada yaparızzz onudaa :)

slm annişler ben geldim ya ben dün resim çekildik bakın bakalım sizce cinsiyetimiz ne Eki Görüntüle 303617 Eki Görüntüle 303616 yandan çekilince erkek diyolar ama o kadar sivrimsi diliz aksine düz ya

anem anemmmm bu ne tatl bir göbiştir yaaa maşallah valla bende baktım ama cinsiyetten pek anlamıyom göbişe bakarak ne olcakki anem hayırlısı artıkın

bizim göbişide koysak iyi olcak burayaa

tatlımm, yerim ben onuu maşşallah. çok güzel poz vermiş annesi
saoll kuzummmm :))) daha ne pozlarrr veriooda doktor yakalıyamıoo yhaa

ben onun totosunu kucucuk ellerını yerım acıkmısta parmagınımı emıyormus

hehhee vallahi acıkmışş demekki kuzuckkk çokk tatlıı oluolar ultasonda ble dounca nasıl seweriz kim bilirrr :)))

saoll kuzummmm :))) daha ne pozlarrr veriooda doktor yakalıyamıoo yhaa

hehhee vallahi acıkmışş demekki kuzuckkk çokk tatlıı oluolar ultasonda ble dounca nasıl seweriz kim bilirrr :)))

benim doktorum da geçen yakalayamadı ya güzel pozlar. 23 ünde bakalım ne vercek.

:18: aç kalır tabi minnoşum, annesi bişey yiyomu ki?

anem anemmmm bu ne tatl bir göbiştir yaaa Maşallah Valla bende baktım ama cinsiyetten pek anlamıyom göbişe bakarak ne olcakki anem hayırlısı artıkın

Bizim göbişide koysak iyi olcak burayaa

dimi önden öle gözüküyoda bide yakın çektim öle çıktıo eşim görse kızarda susun burda kalsın dün diyo fındık gibi kızım mı desem oğlummu her akşam konuşuyoz

gözdem, o zamana kadar taşınmış oluruz belki :)) ankara da araştırma yaparız senle güzel görüntüleme merkezi falan buluruz..
bi de bebişin kalp atışını kaydedip oyuncak ayıya yüklüyolarmış.. hani şu koluna karnına falan basınca müzik çalan oyuncaklar var ya onlar gibi...ööle bi şey bulursak yaptırırz canım

çook sıkıcı bi gün geçirdim bugün ööfff sıkıldım sıkıldım böyylleee deli danalar gibi koşmak istiyorum dışarda bağırmak istiyorum zıplamak oynamak istiyoruum keşkem biriniz yakın olaydınız ya kocamda 4-12 12de gelce yok ooohhhh hamiş akşam partisi verirdik

canım yakınız ama maalesf bi o kadarda uzağız ya isterdim aslında öle bişi olmasını

Ben geldim bacularrr Patates dolması yaptımm makarnamı yaptım,Kaynanacum köyden aşure yapıp yollamış allahım yaa insan şekerini fln koyar resmen tuzlu gibiydi o kadar az şekerr Şeker koydum kaynattım komşulara dağıttım ve geldiimmm Bensiz halay göbüş tokuşturmak heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

biz yakınız galiba ben geleyim

kız sen ne giydin ööle şekşi şekşi

ohhh afıyet olsun benımde kaynanam yaptı gecen gun asure yedım bende baya bızımkının guzel olmustu yok bebem sensız olurmu hıc göbüş tokuşturmak

hoooşşş geellddiin caankuuş
ooohh mis gibi yimah yammışsın bende akşam ne yesem die düşünüyorum dışardan söyleyebilirim evin durumuna bağlı dağınıksa dışardan değilse kendim yaparım bişeyler
olarmı canıım yeni başladık haydi tokulşturalım sıkı sıkı

ohhh afıyet olsun benımde kaynanam yaptı gecen gun asure yedım bende baya bızımkının guzel olmustu yok bebem sensız olurmu hıc göbüş tokuşturmak

pelish cım hg patates dolmasının tarifini bana msj atsana merakettim emeğine sağlık güsel olmutr kesin aşure içinde allah kabul etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…