2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallahhh hayırlısıyla görürsün bebişini canım içini ferah tut herşey eminim yolunda gidicekkk:))))ense kalınlığını ölçücek dimi??bide kan vericeksin

bilmiyorum ki canım valla hiççç..gelin randevuya diye aradılar..hayırlısı bakalımm..cumartesi eşimle beraber gidiyoruz...bakalım ne isterse yapıcaz..dua edin bizim :18::18:için..

duyguu canımmmmmmm yhaa bunları yazdığın çoook ii olduu bende yarınnn sonuçlarımı almaya doktora gidicem söyliyimde banda yazsın bu kermden
sonrada aktar bulursam aktara uğrıcamm şöle bii yağlanıyım artık kaşın kaşın fenaa oldummm

canım banada oluyor bazı günler
ama Allahtan acayip bi sakinlik var genel olarak
o sinir olayı bi gelince herseye bozuluyorum alınıyorum
bunada sükür napalım :)

benim arkadaşım maşallah benden sonra evlendi, benden önce de anne oldu. 2011 haziran annesi o. evlendiğinde bile çok ağladım. hele öbürü, evleniyorum dediğinde sen sus sen daha küçüksün dedim. benim gözümde küçük tabi, aslında ben de onun yaşındayken evlenmiştim. ahh ah, nasıl özledim..

canım banada oluyor bazı günler
ama Allahtan acayip bi sakinlik var genel olarak
o sinir olayı bi gelince herseye bozuluyorum alınıyorum
bunada sükür napalım :)

ya bu regl dönemine denk geliyo da olamıyoruz ya ondan kaynaklı da olabilir.evet evet kesin ondan tabi muhakkak yoksa ben bu olamammmmmm

selam hatırlayanınız var mı bilmiyorum da ben de haziran annesi olcam inş. bi tane kızım var.
çok giremiyorum ama arada bakıyorum...
çatlaklara badem yağı iyi geliyor bilginize... hoş bünye de önemli... çatlayacaksa naparsan yap çatlıyo.. Allah herkese hayırlı doğumlar ve evlatlar versin.

tabi canım bizim hiç suçumuz yok ..
ne yapalım hamişizzz üstelik hormonlarımız tavan yapıyor
birde bebiş için endişe korku heycan daha ne olsun anlayış canım anlayışşş
yazık onlarada ama yaa valla çok üzülüyorum..benim midem hala çok kötü ..
çırpınıyo adamcağizz nerdeyse ağlıyacak dokunsam..
birde beni kızdırdımı diyorum ki ben çocuğumuz için neler çekiyorum ...görüyorsun ..kedi gibi oluyor vallaa

gözdem, dr la konuştuk.. sen önlemini al dedi.. ama genetikmiş bu iş.. olacaksa yine olur dedi..
düşündüm annem 4 çocuk doğurmuş hiç çatlak yok.. bende de olmaz diye sevindim
senin annen nasıl var mı çatlağı??

bi de sana bahsettiğim arkadaşımı aradım az önce ulaşamadım.. ama döner bana bu gece olmazsa yarın.. onla da konuşayım.. sağlam bi tavsiyeylen önlemimizi alalım canım

Son düzenleme:

valla sımdıkıler cok hızlı canım
ama iknizde haziran annesi oluyorsunuz kısmete bak :))
daha arkadaşımın biri evleneli bir ay olmadı geçen msj yazmıs sanırım hamileyim diyee
oha dedim bu ne hızzz
ya bu regl dönemine denk geliyo da olamıyoruz ya ondan kaynaklı da olabilir.evet evet kesin ondan tabi muhakkak yoksa ben bu olamammmmmm

olabılır canım sımdı dusundumde gerçekten gecen hafta gergin 1 2 günum olmustu
son adetim eylül 1 etkiliyordur tabi
adet olmamak cok kötü yaa öncede geç olurdum hep gerçekten geriyor insanı

valla kuusura bakmasın kocişlerr amannn biz bebişimiz için mücadele veriyoruz o kadar da nazımız geçsin yani.Ama Allahtan gördüğüm kadarıyla bizim hamişlerin eşleri gayet anlayışlı.Benim kocişde buna dahil.bazen üzülüyorum eşime, kızdığım zaman daha fazlasını yapmak istiyorum o kızdığım zamanlar çok feminen takılıyorum yaaaa:26: ay valla yazarken gergindim yine ohh şimdi don lastiği gibi gevşedim

yaa bende aldırış etmiyorum ama korkmaya basladım cok fena kaşınıyorum
acilen bişeyler bulmam lazım benımde annemde catlak yok
ama sadece bi cocuk bide zayıfmıs yanii hatun bilemiyorum
herkeste farklı bişey diyor kafa karıştı

canım fito yu yazdırabilirsin aile hekimine.. yağ için de herkes kakao yağını tavsiye ediyoo.. sen de dene istersen.. ama alırken güzelce incele..
bi de kaşınan yerleri kaşıma kesinlikle.. kıyafetinin üstünden masaj yapar gibi ovala..
annemin tavsiyesi :129::129::129::129:

selam kızlar işte benim alıpta bura koymadığım ciciler sonunda yükledim tembel ben...oğlumun oldunu duyduğum gün almıştım hastane çıkışı..

Kız ne hale getirmişsin yazık adama

valla sımdıkıler cok hızlı canım
ama iknizde haziran annesi oluyorsunuz kısmete bak :))
daha arkadaşımın biri evleneli bir ay olmadı geçen msj yazmıs sanırım hamileyim diyee
oha dedim bu ne hızzz

maşallah aynı işte benim arkadaşım gibi. evlendi bir ay sonra hamileydi.
evet ya, bizim herşeyimiz aynı. ikiz gibiyiz. çok da benziyoruz. ben de ona ne bu acele,keşke biraz bekleseydiniz dediğimde, bana herşey bekler bebek beklemez demişti. sanırım haklıydı. biz eşimle 3 yıl gezdik tozduk. şimdi düşünüyorum da çok eğlenmişiz

aliim bari su kakao yagını falan ama düzenli kullanmam ben kesin bi evesle baslarım bu tip seylere sonra fosss
ben bi ara cok kasıyordum pelin söyledi kasıma diyee haal bile bazen unuutup kasıyorum ama dikkat ediim bari artık

bütün gün bunu demeni bekledim beee

ben doktora söylediğimde çatlaklar için şuan daha erken olduğunu,çatlaklar 20.haftadan itibaren başladığını,şuanki kaşıntının nedeni kılcal damarlar hareket halinde olduğu içinmiş.Bne vazelin kullanıyorum bana o da olur ama badem yağıda kullanabilirsin dedi.Ben doktorun yalancısıyım.

kızlarrr.. işte oğluşumm

ilk resim geçen haftaki hali...
ikinci resim bugünden.. büyükçe görünen şey kuzucuğumun karnı.. onun hemen bitişiğindeki 2 minik şey ayakları..
bacaklar havada olduğundan ayaklar topik topik görünüyoo.. işte iki topik şeyin arasındaki minik şey de pipisi oğlumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…