inşallahhh hayırlısıyla görürsün bebişini canım içini ferah tut herşey eminim yolunda gidicekkk:))))ense kalınlığını ölçücek dimi??bide kan vericeksin
kızlarrrrr... yemeğimi yedim mutfakta azıcık işim vardı onları hallettim geldim :80::80::80::80::80:
bugün dr uma çatlak önleyici krem tavsiye etmesini istedim.. ben sanıyorum ki bana pahalı bi marka söyliycek, o reçeteye yazdı..
eczaneden aldım.. çok da ucuza geldi.. kremin adı FİTO..
elevit+fito için 6,5 tl ödedim
bi de bi aktara uğradım kakao yağı istedim.. kavanozda krem gibi bişeydi.. ben sıvı sanmıştım.. sordum kadına.. krem gibi kullanıcaksın didi..
eve geldim göbüşümü açtım kakao yağını süreyim ondan sonra oturayım dedim..
anaa bi baktım kavanozda tuhaf bişee var.. toz gibi desem diil.. krem gibi desem hiç değil.. sallıyorum şişeyi kımıldamıyoo bileee...
acep sulandırmak falan mı gerekiyooo????
ne vermiş o kadın bana kazık mı yemişim göz göre göre ben yaaaa
teşekkür ederim canım.eşime kızıyorum sonra düzelince özür diliyorum sonra kızmaya devamya bu hormanlar da varya acaip bişey yaa :26: bişey olunca hep homonların kabahati, acıkınca bebişimin kabahatii ben tamamennn kusursuzumm
benim arkadaşım maşallah benden sonra evlendi, benden önce de anne oldu.aynen işştee bende bakma arkadaş dediğimee dostum diyim dediğin gibi kardeş gibi senelrdir beraberiz
onlar benden heyecanlı resmen bizde ikili testten öncekinde gitmiştik ultrasonda görünce agladı
ben tepkisiz duruyordum o lönk diye aglamaya basladı nasıl sasırdım :)))
ve daha ekimde evlendi cocuk istemiyorum derken su andaa hemen istiyor
Temel'in 8 tane çocuğu varmış. Ama hepsi de birbirinden salak, geri zekalıymış. Temel ve karısı Fadime doktora gitmişler, durumu anlatmışlar. Böyle böyle biz artık çocuk istemiyoruz demişler. Doktor bunlara 1
-2 kutu prezervatif vermiş. Nasıl kullanılacağını falan anlatıp yollamış. Neyse bunlar kullana kullana bir gün prezervatifleri kalmamış. Temel kara kara düşünmeye başlamış . Ne yapsak ne etsek diye Fadime " Dur ben sana dantelden örüvereyim demiş." Ölçüyü falan almış 1
-2 gün içinde örmüş. Aradan 9 ay geçmiş. Temel ile Fadime nin 1 çocukları daha olmuş . Zamanla çocuk büyümüş, 9
-10 yaşlarına gelmiş. Ama nasıl bir çocuk zeki mi zeki, fırlama mı fırlama . Önceki 8 ine hiç benzemiyor. Tüm sınavlarda birinci, sporda tüm şehrin en iyisi, köyün en zeki, en atılgan çocuğu olmuş. Bir gün Temel kahvede otururken sormuşlar. " Ya Temel senin 9 çocuğun 8'i deli mi deli bu sonuncusu nasıl oluyor da bu kadar akıllı oluyor? " Temel gerine gerine cevap vermiş. " Süzme o, süzme..!
canım banada oluyor bazı günler
ama Allahtan acayip bi sakinlik var genel olarak
o sinir olayı bi gelince herseye bozuluyorum alınıyorum
bunada sükür napalım :)
teşekkür ederim canım.eşime kızıyorum sonra düzelince özür diliyorum sonra kızmaya devamya bu hormanlar da varya acaip bişey yaa :26: bişey olunca hep homonların kabahati, acıkınca bebişimin kabahatii ben tamamennn kusursuzumm
duyguu canımmmmmmm yhaa bunları yazdığın çoook ii olduu bende yarınnn sonuçlarımı almaya doktora gidicem söyliyimde banda yazsın bu kermden
sonrada aktar bulursam aktara uğrıcamm şöle bii yağlanıyım artık kaşın kaşın fenaa oldummm
benim arkadaşım maşallah benden sonra evlendi, benden önce de anne oldu.2011 haziran annesi o. evlendiğinde bile çok ağladım. hele öbürü, evleniyorum dediğinde sen sus sen daha küçüksün dedim. benim gözümde küçük tabi, aslında ben de onun yaşındayken evlenmiştim. ahh ah, nasıl özledim..
ya bu regl dönemine denk geliyo da olamıyoruz ya ondan kaynaklı da olabilir.evet evet kesin ondan tabi muhakkak yoksa ben bu olamammmmmm
tabi canım bizim hiç suçumuz yok ..
ne yapalım hamişizzz üstelik hormonlarımız tavan yapıyor
birde bebiş için endişe korku heycan daha ne olsun anlayış canım anlayışşş
yazık onlarada ama yaa valla çok üzülüyorum..benim midem hala çok kötü ..
çırpınıyo adamcağizznerdeyse ağlıyacak dokunsam..
birde beni kızdırdımı diyorum ki ben çocuğumuz için neler çekiyorum ...görüyorsun ..kedi gibi oluyor vallaa
gözdem, dr la konuştuk.. sen önlemini al dedi.. ama genetikmiş bu iş.. olacaksa yine olur dedi..
düşündüm annem 4 çocuk doğurmuş hiç çatlak yok.. bende de olmaz diye sevindim
senin annen nasıl var mı çatlağı??
bi de sana bahsettiğim arkadaşımı aradım az önce ulaşamadım.. ama döner bana bu gece olmazsa yarın.. onla da konuşayım.. sağlam bi tavsiyeylen önlemimizi alalım canım
yaa bende aldırış etmiyorum ama korkmaya basladım cok fena kaşınıyorum
acilen bişeyler bulmam lazım benımde annemde catlak yok
ama sadece bi cocuk bide zayıfmıs yanii hatun bilemiyorum
herkeste farklı bişey diyor kafa karıştı
Kız ne hale getirmişsintabi canım bizim hiç suçumuz yok ..
ne yapalım hamişizzz üstelik hormonlarımız tavan yapıyor
birde bebiş için endişe korku heycan daha ne olsun anlayış canım anlayışşş
yazık onlarada ama yaa valla çok üzülüyorum..benim midem hala çok kötü ..
çırpınıyo adamcağizznerdeyse ağlıyacak dokunsam..
birde beni kızdırdımı diyorum ki ben çocuğumuz için neler çekiyorum ...görüyorsun ..kedi gibi oluyor vallaa
valla sımdıkıler cok hızlı canım
ama iknizde haziran annesi oluyorsunuz kısmete bak :))
daha arkadaşımın biri evleneli bir ay olmadı geçen msj yazmıs sanırım hamileyim diyee
oha dedim bu ne hızzz
gireresen okursun 26 ya gircemkusura bakma canım ya görmedim ya kızma olur mu işten dolayı bakamıom tam dövme beni abla kaç yaşındasın bu arada canım
canım fito yu yazdırabilirsin aile hekimine.. yağ için de herkes kakao yağını tavsiye ediyoo.. sen de dene istersen.. ama alırken güzelce incele..
bi de kaşınan yerleri kaşıma kesinlikle.. kıyafetinin üstünden masaj yapar gibi ovala..
annemin tavsiyesi :129::129::129::129:
tşk ederim.. sana da hayırlı uğurlu olsun cnm :)))
hayırlı olsun cnm :))
saol cnm.. gördük nihayet :))) tabi cnm hep burdayız :))))
tşk ederim cnm :))
evett cnm :) amin amin
zuzumm, saol cnm.. ay bi de kaynana olmak var di mi
tşk ederiz teyzesi :))
mirayımmmm.. evet kuzum tutturdun :129::129::129::129::129::129::129::129::129:
selam kızlar işte benim alıpta bura koymadığım ciciler sonunda yükledim tembel ben...oğlumun oldunu duyduğum gün almıştım hastane çıkışı..
Eki Görüntüle 303755 Eki Görüntüle 303756 Eki Görüntüle 303757 Eki Görüntüle 303758
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?