2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inanirmisin midesi bulananlara ozenir oldum heeee...hcmi bulanmazmis bi insanin midesi ya...ne genis midem varmis bnm tiksinmiyorum daaaa

ben de gebelikten önce çok istiyordum,bulantım olsun tiksineyim fazla yemek yemm,kilo almam diyordumama çok kötü bir şeymiş..kıymetini bil

günaydın.hayırlı cumalar arkadaslar hepımıze.dualarda bizleride unutmayın

ilk günaydın benden olsun.....

günaydın annişler hayırlı cumalar size de.Ben de poaça ağacıma bir yenisini daha ekliyorumm ne güzel ne güzellll

gunaydinlar guzel annislerrr dun gece bi hormon patlamasi yasanmis sanki burdaa noliyi yaaa hepinize...nasilsiniz buarada?valla bn dunku cinsiyet ogrenme patlamasindan sonra dayanamicam 0sine kadar galiba onumuzdeki hafta ici gidivecem gare...

herkese günaydın kızlar.bugün kocaeli de hava çok güzel..bugün herkes için güzel geçer umarım..

ben de gebelikten önce çok istiyordum,bulantım olsun tiksineyim fazla yemek yemm,kilo almam diyordumama çok kötü bir şeymiş..kıymetini bil

kilo icin degil hayatm bnde hamile oldugumu anlayacagim hicbi belirti yk sadece goguslerim biraz agrio okadar ondan accik bulansa ck accik arada yeteri

günaydın annejiklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun ıkılı taramamız varrrr çok heycanlıyım bebiişimi 3 hafta sonra görücemmmm
12 de randevumuzzz kızlarr

günaydın canım.hayırlı haberlerle ınsallah

hadi hayirlisi canmmm belki snde cinsiyetini ogrendin busfer...hadi hayirli haberlerle gel Insallah

hadi hayirlisi canmmm belki snde cinsiyetini ogrendin busfer...hadi hayirli haberlerle gel Insallah

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa onu hiç sorma ölcem merakımdan allahım bir mucize yaratsada böle backlarını ikiye ayırıp anne baba bakın dıe gösterse bugun keşke canımmm yoksa 1 ay daha nasıl beklıcezz =((

ya kızlar bişi sorcam.daha cınsıyet bellı degıl ama erkek gibi bı hıs var ıcımde.isim konusundada kafama takılan 2 5 ısım var.

esım annesının ve babasının ısmını koymamızı cok ıstıyo bende kırılmasını ıstemıyorum onun.sevıyorumda kayınvaldemle kayınpederı.
erkek olursa süleyman yanına bıde ıkıncı ısım olcak.seceneklerı soluyumde bı yardımcı olun teyzelerı:)
süleyman eren
süleyman emir
süleyman taha
süleyman asaf
süleyman haktan
kız olursada fatma ama ıkıncı ısımlerı daha dusunmedık yanı acıkcası bısı bulaamdım..

Günaydııın arkadaşlarrrr

Uludağa kar yağmış bembeyazzzz .... hiç sevmiooom
kar mı bende 8 ay kar görmekten öyk gelio

süleyman asaf kulagıma hoş geldi...ayy fatma mı benim ismim

canım aynı bızdede o sorun vardı asla dedıım konu kapandı çok saçma gelıo bana aynı ısım
ama emir ismi çok güsel bnce

canım aynı bızdede o sorun vardı asla dedıım konu kapandı çok saçma gelıo bana aynı ısım
ama emir ismi çok güsel bnce

canım bende hep hamıle bıle kalmadan emır olcak emır olcak derdım.sımdı ısyerınde ıkı kısı daha emır koyacak..oyuzden kararsızım.cocuk okula baslayınca sınıfta 3 5 emır olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…