midem bulanıo yaaa ufff ......
inanirmisin midesi bulananlara ozenir oldum heeee...hcmi bulanmazmis bi insanin midesi ya...ne genis midem varmis bnm tiksinmiyorum daaaa
ilk günaydın benden olsun.....
günaydın annişler hayırlı cumalar size de.Ben de poaça ağacıma bir yenisini daha ekliyorumm ne güzel ne güzellll
inanirmisin midesi bulananlara ozenir oldum heeee...hcmi bulanmazmis bi insanin midesi ya...ne genis midem varmis bnm tiksinmiyorum daaaa
günaydın.hayırlı cumalar arkadaslar hepımıze.dualarda bizleride unutmayın
ilk günaydın benden olsun.....
günaydın annişler hayırlı cumalar size de.Ben de poaça ağacıma bir yenisini daha ekliyorumm ne güzel ne güzellll
gunaydinlar guzel annislerrr dun gece bi hormon patlamasi yasanmis sanki burdaanoliyi yaaa hepinize...nasilsiniz buarada?valla bn dunku cinsiyet ogrenme patlamasindan sonra dayanamicam 0sine kadar galiba onumuzdeki hafta ici gidivecem gare...
herkese günaydın kızlar.bugün kocaeli de hava çok güzel..bugün herkes için güzel geçer umarım..
ben de gebelikten önce çok istiyordum,bulantım olsun tiksineyim fazla yemek yemm,kilo almam diyordumama çok kötü bir şeymiş..kıymetini bil
herkese günaydın kızlar.bugün kocaeli de hava çok güzel..bugün herkes için güzel geçer umarım..
günaydın annejiklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun ıkılı taramamız varrrr çok heycanlıyım bebiişimi 3 hafta sonra görücemmmm
12 de randevumuzzz kızlarr
günaydın canım.hayırlı haberlerle ınsallah
günaydın annejiklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun ıkılı taramamız varrrr çok heycanlıyım bebiişimi 3 hafta sonra görücemmmm
12 de randevumuzzz kızlarr
hadi hayirlisi canmmm belki snde cinsiyetini ogrendin busfer...hadi hayirli haberlerle gel Insallah
kar mı bende 8 ay kar görmekten öyk gelioGünaydııın arkadaşlarrrr
Uludağa kar yağmış bembeyazzzz .... hiç sevmiooom
ya kızlar bişi sorcam.daha cınsıyet bellı degıl ama erkek gibi bı hıs var ıcımde.isim konusundada kafama takılan 2 5 ısım var.
esım annesının ve babasının ısmını koymamızı cok ıstıyo bende kırılmasını ıstemıyorum onun.sevıyorumda kayınvaldemle kayınpederı.
erkek olursa süleyman yanına bıde ıkıncı ısım olcak.seceneklerı soluyumde bı yardımcı olun teyzelerı:)
süleyman eren
süleyman emir
süleyman taha
süleyman asaf
süleyman haktan
kız olursada fatma ama ıkıncı ısımlerı daha dusunmedık yanı acıkcası bısı bulaamdım..
ya kızlar bişi sorcam.daha cınsıyet bellı degıl ama erkek gibi bı hıs var ıcımde.isim konusundada kafama takılan 2 5 ısım var.
esım annesının ve babasının ısmını koymamızı cok ıstıyo bende kırılmasını ıstemıyorum onun.sevıyorumda kayınvaldemle kayınpederı.
erkek olursa süleyman yanına bıde ıkıncı ısım olcak.seceneklerı soluyumde bı yardımcı olun teyzelerı:)
süleyman eren
süleyman emir
süleyman taha
süleyman asaf
süleyman haktan
kız olursada fatma ama ıkıncı ısımlerı daha dusunmedık yanı acıkcası bısı bulaamdım..
kar mı bende 8 ay kar görmekten öyk gelio
süleyman asaf kulagıma hoş geldi...ayy fatma mı benim ismim
canım aynı bızdede o sorun vardı asla dedıım konu kapandıçok saçma gelıo bana aynı ısım
ama emir ismi çok güsel bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?