2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende hep hamıle bıle kalmadan emır olcak emır olcak derdım.sımdı ısyerınde ıkı kısı daha emır koyacak..oyuzden kararsızım.cocuk okula baslayınca sınıfta 3 5 emır olur artık

olsun cnm bak hep emir dıye dusunmussun bırak baska koyan olursa olsun içinden gelıosa baskası koycak dıe koymamazlık yapma çok asill güzel bir isim emirr

süleyman eren de çok uyumlu olmuş bence.

kızlar ıkılı teste gıdıpte alttan vajinal ult.sokan oldumu doktorunuz
ona göre gıdıp bıcı bıcı yapcamm

valla canm haktan eren emir arasinda kaldim bn...

kar mı bende 8 ay kar görmekten öyk gelio

süleyman asaf kulagıma hoş geldi...ayy fatma mı benim ismim

valla 8 ay görmesem bile uzun zaman görüyorum oda banada öykkkk getiriyoooo bide dağ görmek ıyyyyy

tatlımm bende eren ve emiri beğendimmmm

kızlar ıkılı teste gıdıpte alttan vajinal ult.sokan oldumu doktorunuz
ona göre gıdıp bıcı bıcı yapcamm

ben sadece ilk gittiğimde vajinal muayene oldum. ikili test sonucu iyi çıktığı için gerek olmadı sanırım. bir kez de kanamam olmuştu. on haftalıkken. onda bile alttan bakmadı doktorum. çok zorunlu olmadıkça alttan muayene yapmıyorlar sanırım.

canım yaa bence iki isim için süleyman uzun bi isim..şimdi sınavlarda çocuk kutucukları karala karala ismini bitiremiycek bi türlü:)) bi de bence iki isim konulcaksa ikisi de söylense daha güzel oluyo..mesela bi arkadaş ali mert koymuştu.ikisi de aynı anda kolay söyleniyo ama yine de sen bilirsin..

canım kesınlıkle bende her ıkısınıde soleme taraftarıyım.hanı sadece koymak ıcın koymucam soylenecekte.herıfıde kıramıyorum:) sen seceneklerın bırını begen bakıyım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…