canım bende hep hamıle bıle kalmadan emır olcak emır olcak derdım.sımdı ısyerınde ıkı kısı daha emır koyacak..oyuzden kararsızım.cocuk okula baslayınca sınıfta 3 5 emır olur artık
fatmanın yanına ne olsun kız olursa ek:)))
ya kızlar bişi sorcam.daha cınsıyet bellı degıl ama erkek gibi bı hıs var ıcımde.isim konusundada kafama takılan 2 5 ısım var.
esım annesının ve babasının ısmını koymamızı cok ıstıyo bende kırılmasını ıstemıyorum onun.sevıyorumda kayınvaldemle kayınpederı.
erkek olursa süleyman yanına bıde ıkıncı ısım olcak.seceneklerı soluyumde bı yardımcı olun teyzelerı:)
süleyman eren
süleyman emir
süleyman taha
süleyman asaf
süleyman haktan
kız olursada fatma ama ıkıncı ısımlerı daha dusunmedık yanı acıkcası bısı bulaamdım..
ya kızlar bişi sorcam.daha cınsıyet bellı degıl ama erkek gibi bı hıs var ıcımde.isim konusundada kafama takılan 2 5 ısım var.
esım annesının ve babasının ısmını koymamızı cok ıstıyo bende kırılmasını ıstemıyorum onun.sevıyorumda kayınvaldemle kayınpederı.
erkek olursa süleyman yanına bıde ıkıncı ısım olcak.seceneklerı soluyumde bı yardımcı olun teyzelerı:)
süleyman eren
süleyman emir
süleyman taha
süleyman asaf
süleyman haktan
kız olursada fatma ama ıkıncı ısımlerı daha dusunmedık yanı acıkcası bısı bulaamdım..
valla canm haktan eren emir arasinda kaldim bn...
kızlar ıkılı teste gıdıpte alttan vajinal ult.sokan oldumu doktorunuz
ona göre gıdıp bıcı bıcı yapcamm
kar mı bende 8 ay kar görmekten öyk gelio
süleyman asaf kulagıma hoş geldi...ayy fatma mı benim ismim
kızlar ıkılı teste gıdıpte alttan vajinal ult.sokan oldumu doktorunuz
ona göre gıdıp bıcı bıcı yapcamm
fatmanın yanına ne olsun kız olursa ek:)))
noooo bna sokmadi bisi.
süleyman eren
süleyman emir
süleyman taha
süleyman asaf
süleyman haktan
anlamadım nolmadı:)))
canım yaa bence iki isim için süleyman uzun bi isim..şimdi sınavlarda çocuk kutucukları karala karala ismini bitiremiycek bi türlü:)) bi de bence iki isim konulcaksa ikisi de söylense daha güzel oluyo..mesela bi arkadaş ali mert koymuştu.ikisi de aynı anda kolay söyleniyo ama yine de sen bilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?