2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım kesınlıkle bende her ıkısınıde soleme taraftarıyım.hanı sadece koymak ıcın koymucam soylenecekte.herıfıde kıramıyorum:) sen seceneklerın bırını begen bakıyım:))

ama soy isim de önemli.. mesela süleyman eren dedin.ama soy isim de a harfi çoğunluktaysa kulağa hoş geliyo mu?şimdi bu bebişler ilerde prof,sonra dr falan olcaklar di mi:)) böyle adı ve soyadı uyumlu olmalı di mi? ben eren istiyodum bebeğimin adını ama soyadı aydoğan olacağı için pek uymuyo.bilmem anlatabildim mi?

donuyorum yaaa şu sogukta kaloriferde yanmıyo ayaklarımda donuyoooooooooooooooo :2:

aman dikkat et canım ya ayaktan bide üşütürsen kötü olur yün çorap giyseydiin:18::18:

canım kalk arada yürü ayaklarını hareket ettir üşümemen lazım elektrikli soba falan yok mu

ayagımda 2 tane çorap var zaten resmi daire canım burası olmaz elektrkli soba falan ufff öğlen olsada ısınsam

uslu olucak desene
arada kasık ağrısıdamı yapmıyo ben artık nerdeyse hissediyorum bazen hareketleni içimde böyylee anlatılmaz bi duygu

valla arada oluo kasik agrim ama nadir ve kisa bde ck boyle aman aman bi agri degil.bde ic organlarimda oluyr bazen agri...ama nebilim yaa ck asiri degil.bde ofisteki anneler napior butun gun bn arada kalkip muzik acip yuruyuse cikmis gii yapiorum odaaya biri girerse de sanki yeni kalkmisimda biyere gidiomusum gibi yapiorum

ya merak ettim şu cinsiyetleri belli olanların çin takvimi rus takvimi gibi şeylere uydu mu tuttu mu yani

hoş bulduuk cannıım

rubetcim geçen söylemiştim ama arada kaynadı kızışın oluyomuş çok sevindim o ün pelin resmen bizi çatlattı. bu arada kuzucuğunun ismine bayıldım bade çalmayı düşünebilirim :)

valla sihhatteyizdir Insallah...cnku bu bebis bna hicbi belirti vermio bn merak etmeye basladimmmm

canım iyidir iyidir şirin şirin büyüyodur. bazıları öle belirti vermeden büyüyo işte yakında öbüşün kabarmaya başlar bile içini rahat tut

donuyorum yaaa şu sogukta kaloriferde yanmıyo ayaklarımda donuyoooooooooooooooo :2:

ay canım ya orası çok soğuk oluyo demi öyle soğuk bi yerde nasıl yanmaz ya sıkı giyinseydin bari....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…