güzel bebişlerin güzeell annişleri ben geldiim nasılsınız inşallah
bende iyiyim bir enerjiğiim bugüün
yaa ne gzel maşallah diyelim darısı bana
amiin canıım bu dönem böyle geçiyomuuşöyle dediler
canım kesınlıkle bende her ıkısınıde soleme taraftarıyım.hanı sadece koymak ıcın koymucam soylenecekte.herıfıde kıramıyorum:) sen seceneklerın bırını begen bakıyım:))
tabi 4. Aya girmişsin öle olurr bende gelseydim 4 e
gelirsin canım çabuk geçiyo zaman anlamıyorum sanki dün öğrendim hamileliğimi
valla sihhatteyizdir Insallah...cnku bu bebis bna hicbi belirti vermio bn merak etmeye basladimmmm
canım kesınlıkle bende her ıkısınıde soleme taraftarıyım.hanı sadece koymak ıcın koymucam soylenecekte.herıfıde kıramıyorum:) sen seceneklerın bırını begen bakıyım:))
donuyorum yaaa şu sogukta kaloriferde yanmıyo ayaklarımda donuyoooooooooooooooo :2:
donuyorum yaaa şu sogukta kaloriferde yanmıyo ayaklarımda donuyoooooooooooooooo :2:
aman dikkat et canım ya ayaktan bide üşütürsen kötü olur yün çorap giyseydiin:18::18:
canım kalk arada yürü ayaklarını hareket ettir üşümemen lazım elektrikli soba falan yok mu
uslu olucak desene
arada kasık ağrısıdamı yapmıyo ben artık nerdeyse hissediyorum bazen hareketleni içimde böyylee anlatılmaz bi duygu
hoş bulduuk cannıım
valla sihhatteyizdir Insallah...cnku bu bebis bna hicbi belirti vermio bn merak etmeye basladimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?