rubetcim geçen söylemiştim ama arada kaynadı kızışın oluyomuş çok sevindim o ün pelin resmen bizi çatlattı. bu arada kuzucuğunun ismine bayıldım bade çalmayı düşünebilirim :)
canım iyidir iyidir şirin şirin büyüyodur. bazıları öle belirti vermeden büyüyo işte yakında öbüşün kabarmaya başlar bile içini rahat tut
ay canım ya orası çok soğuk oluyo demi öyle soğuk bi yerde nasıl yanmaz ya sıkı giyinseydin bari....
rubetcim geçen söylemiştim ama arada kaynadı kızışın oluyomuş çok sevindim o ün pelin resmen bizi çatlattı. bu arada kuzucuğunun ismine bayıldım bade çalmayı düşünebilirim :)
canım iyidir iyidir şirin şirin büyüyodur. bazıları öle belirti vermeden büyüyo işte yakında öbüşün kabarmaya başlar bile içini rahat tut
ay canım ya orası çok soğuk oluyo demi öyle soğuk bi yerde nasıl yanmaz ya sıkı giyinseydin bari....
valla arada oluo kasik agrim ama nadir ve kisa bde ck boyle aman aman bi agri degil.bde ic organlarimda oluyr bazen agri...ama nebilim yaa ck asiri degil.bde ofisteki anneler napior butun gun bn arada kalkip muzik acip yuruyuse cikmis gii yapiorum odaaya biri girerse de sanki yeni kalkmisimda biyere gidiomusum gibi yapiorum
ya merak ettim şu cinsiyetleri belli olanların çin takvimi rus takvimi gibi şeylere uydu mu tuttu mu yani
ama soy isim de önemli.. Mesela süleyman eren dedin.ama soy isim de a harfi çoğunluktaysa kulağa hoş geliyo mu?şimdi bu bebişler ilerde prof,sonra dr falan olcaklar di mi:)) böyle adı ve soyadı uyumlu olmalı di mi? Ben eren istiyodum bebeğimin adını ama soyadı aydoğan olacağı için pek uymuyo.bilmem anlatabildim mi?
ya merak ettim şu cinsiyetleri belli olanların çin takvimi rus takvimi gibi şeylere uydu mu tuttu mu yani
valla arada oluo kasik agrim ama nadir ve kisa bde ck boyle aman aman bi agri degil.bde ic organlarimda oluyr bazen agri...ama nebilim yaa ck asiri degil.bde ofisteki anneler napior butun gun bn arada kalkip muzik acip yuruyuse cikmis gii yapiorum odaaya biri girerse de sanki yeni kalkmisimda biyere gidiomusum gibi yapiorum
soyısmımız yiğit canım:)
kuzucum daha ne belirtisi arıyon bak herkeste farklı bendede ağrı filan olmuyo.
ayyy sorma varya bütün gün odada valla bunalıyom otur otur valla varis oluşcak. eski iş yerimde olsaydım popomu yere koyamazdım gerçide doğumhanedeydim ama zaman çabuk geçiyodu. bizede iyilik yaramıyo
benim şimdilik kız diyo doktor ona göre tutuyo ama tutmayanlarda var senin ne çıkıyo canım?
canım zaten öyle benimde ağrılarım bazen yalandan su almaya gidiyo gibi kalkıyorum yürüyorum öyle kendimi oyalıyorum yada telefonu alıp ofisten çıkıyorum telle konuşucak gibi yoksa deli sancaklar beni
canım benim çin takvimi tuttu kuzenleriminde hep çinde tutmuş üst komşum yeni doğum yaptı onunda çin tutmuş annem bi kaç kişiyi sayıyoodu yine çinde tutmuş....
çok sağol canımm bende çok sevindiiimç.bada ben sizi çatlatıcam sanırsam
çal yavruum bende bayıldım valla anlamıda çok anlamlı kocişimle benim tutkulu aşkım olcak
kuzenimin soyismide aslandı oglunun adını yigit koydu yigit aslan oldu herkesin çok hoşuna gidio
Sende mert koysana mert yigit olsun
canım şimdi anlamını araştırdım aşk ve şarapmış. şarap bizim bildiğimiz şarap değilmiş aşk yolunda olabilmek için içilen sıvymış. valla anlamınada bayıldım dur koçişi arıyom gerçi doktor kız gibi desede kız ismi bakmama şimdilik sıcak bakmıyo dur bakalım ne dicek.
çin takvimini bi anlayamadım ondan bakamadım burda bi ark. rus takvimimiydi neydi onda bakmıştı erkek di
canım yaşını yazarmsın bide eylülde hamile kaldın demi?
tasavvuf şiirlerinde allah için içilen şarap veya tutkulu aşk diyo çarptırılıyo tabi bu anlam ama ben bayıldım inan ilk duyduğumdan beri bade de bade diyorum öyle yanınada isim düşünmüyorum zaten iki isim sevmiyorum bademiiiiimm benniiimmeşimede söyleyince hhmmm çok güzelmiş dedi sonra bade sultanda güzel olur falan dedi iki isim olmasın dedim ama bade sultanda güzel oluyo hani
çin takvimini bi anlayamadım ondan bakamadım burda bi ark. rus takvimimiydi neydi onda bakmıştı erkek di
tasavvuf şiirlerinde allah için içilen şarap veya tutkulu aşk diyo çarptırılıyo tabi bu anlam ama ben bayıldım inan ilk duyduğumdan beri bade de bade diyorum öyle yanınada isim düşünmüyorum zaten iki isim sevmiyorum bademiiiiimm benniiimmeşimede söyleyince hhmmm çok güzelmiş dedi sonra bade sultanda güzel olur falan dedi iki isim olmasın dedim ama bade sultanda güzel oluyo hani
rubet badenin anlamı çok güzelmiş canım ismiyle yaşasın nazlı kızın yerim benim onun totoşunu kızın inş sana benzer oglum olursa kızını alırım
1985 dogumluyum eylül mü ekimmi bilmiyorum ki sat 20 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?