2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

zaten sıkı giyiniyorum pantolonumun içine bile içli,k giyiyorum yoksa durulmaz şuan üzerime kabanımı giydim oturuyorum valla uff

zaten sıkı giyiniyorum pantolonumun içine bile içli,k giyiyorum yoksa durulmaz şuan üzerime kabanımı giydim oturuyorum valla uff

canım zaten öyle benimde ağrılarım bazen yalandan su almaya gidiyo gibi kalkıyorum yürüyorum öyle kendimi oyalıyorum yada telefonu alıp ofisten çıkıyorum telle konuşucak gibi yoksa deli sancaklar beni

ya merak ettim şu cinsiyetleri belli olanların çin takvimi rus takvimi gibi şeylere uydu mu tuttu mu yani

canım benim çin takvimi tuttu kuzenleriminde hep çinde tutmuş üst komşum yeni doğum yaptı onunda çin tutmuş annem bi kaç kişiyi sayıyoodu yine çinde tutmuş....

rubetcim geçen söylemiştim ama arada kaynadı kızışın oluyomuş çok sevindim o ün pelin resmen bizi çatlattı. bu arada kuzucuğunun ismine bayıldım bade çalmayı düşünebilirim :)

çok sağol canımm bende çok sevindiiim ç.bada ben sizi çatlatıcam sanırsam
çal yavruum bende bayıldım valla anlamıda çok anlamlı kocişimle benim tutkulu aşkım olcak

soyısmımız yiğit canım:)

ya merak ettim şu cinsiyetleri belli olanların çin takvimi rus takvimi gibi şeylere uydu mu tuttu mu yani

bende onu çok merak ediyorum yaa eğer cinsiyetini öğrenen arkadşlar varsa çin takvimine uyumlumu? yaş da farklı hsp.lanıyor çin takviminde ama...

kuzucum daha ne belirtisi arıyon bak herkeste farklı bendede ağrı filan olmuyo.
ayyy sorma varya bütün gün odada valla bunalıyom otur otur valla varis oluşcak. eski iş yerimde olsaydım popomu yere koyamazdım gerçide doğumhanedeydim ama zaman çabuk geçiyodu. bizede iyilik yaramıyo

benim şimdilik kız diyo doktor ona göre tutuyo ama tutmayanlarda var senin ne çıkıyo canım?

çin takvimini bi anlayamadım ondan bakamadım burda bi ark. rus takvimimiydi neydi onda bakmıştı erkek di

Çin takvimine göre kız ama erkek hissediyorum bakalım ne olacak:)))

canım şimdi anlamını araştırdım aşk ve şarapmış. şarap bizim bildiğimiz şarap değilmiş aşk yolunda olabilmek için içilen sıvymış. valla anlamınada bayıldım dur koçişi arıyom gerçi doktor kız gibi desede kız ismi bakmama şimdilik sıcak bakmıyo dur bakalım ne dicek.

tasavvuf şiirlerinde allah için içilen şarap veya tutkulu aşk diyo çarptırılıyo tabi bu anlam ama ben bayıldım inan ilk duyduğumdan beri bade de bade diyorum öyle yanınada isim düşünmüyorum zaten iki isim sevmiyorum bademiiiiimm benniiimm eşimede söyleyince hhmmm çok güzelmiş dedi sonra bade sultanda güzel olur falan dedi iki isim olmasın dedim ama bade sultanda güzel oluyo hani

rubet badenin anlamı çok güzelmiş canım ismiyle yaşasın nazlı kızın yerim benim onun totoşunu kızın inş sana benzer oglum olursa kızını alırım

çin takvimini bi anlayamadım ondan bakamadım burda bi ark. rus takvimimiydi neydi onda bakmıştı erkek di

şimdi yaşını hesaplıyorsun ama türk usulü değil mesela ben 1988 ekim doğumluyum hamile kaldığımda 22 yaşındaydım (türkiyede 23 deniyo ya öyle değil) onun üzerine 1 ekliyip hamile kaldığın aya bakıyorsun ama çin takviminin devrettiği ay gibi bişey var o sene ve ayda doğduğun zaman 2 ekliyorsun

in Takvimine Gre Ya Hesaplama, in Takvimine Gre Ka Yandaym renme

bak burda detaylı bi şekilde yazıyo

kizlarrr bn dayanamadim suda haslanmis sosis yedimmm.bisey olumu ki yaaa.valla ck canm istedi kimsenin cani cekmsein ama dayanamadimmm Allahimm affet beni nolurrrr bebegime bi zarari olmasinnn

bende tek isimden yanayım ama eşin haklı galiba bade sultan kulağa çok güzel geliyo. bende koçişi bi heves aradım meşgule attı işi var heralde. bizimde erkek olursa ismi olmadan belliydi atakan aras koçiş bulmuş oda iki isim istiyo neyse ben ona karışmadım kız olursada şimdi söz söleme hakkım var demi

rubet badenin anlamı çok güzelmiş canım ismiyle yaşasın nazlı kızın yerim benim onun totoşunu kızın inş sana benzer oglum olursa kızını alırım

ammiin canıım darısı başına ahahah kız ben öyle güzel değilim kii saol yinede benim baktığım bi kaç çocuk var onlara benzesin die onlara bakıp duruyorum benim gibi kara kuru olmasın bademimde

bak biri bu baktıklarımın (kuzenimin kızı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…