2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kizlarrr bn dayanamadim suda haslanmis sosis yedimmm.bisey olumu ki yaaa.valla ck canm istedi kimsenin cani cekmsein ama dayanamadimmm Allahimm affet beni nolurrrr bebegime bi zarari olmasinnn

canım ya olmaz bişey ben hafta 1 yiyorum vallahi canım istiyo sosisli yapıyorum kendime napiim abartmadan az az yiyorum oooohhh mis gibi bebişde gayet iyi hatta önden gidiyo kilosuda çok iyiymiş

erkek olsaydı oda belli cihangir olucaktı eşimin adı böylelikle kayınpeder adı koymaktanda kurtuluyodum (ben buldum bu yöntem) bizimki biraz kendini sever böyle bişey diyince hoşuna gitti böyle bir kubardı falan hiç reddetmedi tamam demişti

Maasallah Maasallahhh... bn ne evhamli bi hatun oldum ciktim yaaa.offf iyiki bi hamile oldum haaa.ben neymisim be abi aaa aaa

kızlar ben geldim ayyy nasılsınız paristen kocadan yorgun düşmüşüm ancak geldim .....

Ateşinle yakma beni dıtt dıtt dıtttt dıtt kor alevler içindeyim bilmesende daha daha sokul hadi dıt dıttt dıttt kor alevler içindeyim görmesende
yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hafta sonuda geliyor bol bol zaman

kızlar benim memişler büyüdü yaff 85 olmuyor artık 90 almam gerkecek yada hamiş sütyenimi alım?

:) hayrlısı baklım ne olcak miray mı tutturacak çin mi

bilmiyorum canım ama benimde nedense birden oğlun olcakmış gibi geldi içimden neden bilmiyorum. gerçi miray en son rubetttede ısrarlıydı ama erkekte

Maasallah Maasallahhh... bn ne evhamli bi hatun oldum ciktim yaaa.offf iyiki bi hamile oldum haaa.ben neymisim be abi aaa aaa

ahahahah ben hiç evham yapmıyorum canım ya canım ne istiyosa yiyorum az az bişey olmaz dedi dr kızartma kola falan normalde size de zararlı az olduğu sürece ne isterseniz yiyin dedi ama kilo almamak için akşamları yemeğimi böyle sebze haşlaması yoğurt falan yiyorum artık dikkat etmem lazım kilo almaya çok müsaitimde öğlen istediğim herşeyi yiyorum yemekten sonrada muhakkak bir muzum,kivim,sıkma portakal suyum oluyo,birde salatalık çok yiyorum deli gibi hemde bu gidişle çocuk yeşil doğucak

hoşgeldin canım maşllah sizin alev hiç sönmemiş valla biz yakamadık gitti benden kaynaklanıyo daha normele dönemedim bizde senin dedikodunu yapıyoduk

yaavvrruum beenniimm beee ben parise gitmeye gelince pilim bitiyo adam garibiim dolu tüfeklen dolaşıp duruyo

ay bizimkilerde dogarda bu kadar olurmukii bak bende sana resim atıyım da bak

kayınbabanın adımı süleyman benimkininkide aynı ama ben düşünmüyorum oglum olursa ömer miraç

evettt salataligi bnde cookkkk seviorm ( burda bi agzimi yalama isareti yaptigimi agzimdan salyalar aktigini farzet )ama hepsi hormonlu bu zamanda yaaa oyuzden yemiyorum(

kızlar gunaydın nassınız bakalım ben ben yenı uyandım yaaa ayılamadım daha cokta ısım var bugun nası yetısıcem bılmıyom yegenımın dogum gunusu var bugun ablam calısıyor hazırlıklar bana kaldı yaa kızlar akıl verın bana yaaa pastanın yanına aksam cayla gıdıcek neler yapabılırım cok agır olmasın ama herkez yemek yıyıp gelcek burdan yazmayın kızlar yaaa hamıslerımız canı ceker opuyom herkezı

bakalım canım ınsallah ıkna ederbılırım:)

ay bizimkilerde dogarda bu kadar olurmukii bak bende sana resim atıyım da bak Eki Görüntüle 303983 Eki Görüntüle 303984

aağğzıınıda yerim ben bunuun burnuunundaaa pooppiişiiniidee oooyy gurbaan guurbbbaann

evettt salataligi bnde cookkkk seviorm ( burda bi agzimi yalama isareti yaptigimi agzimdan salyalar aktigini farzet )ama hepsi hormonlu bu zamanda yaaa oyuzden yemiyorum(

ahahahhaha canım ben paraya kıyıyorum organik alıyorum valla badem badem çıtır çıtırr ooohhh mis mis

hoşgeldin canım maşllah sizin alev hiç sönmemiş valla biz yakamadık gitti benden kaynaklanıyo daha normele dönemedim bizde senin dedikodunu yapıyoduk

ayy benim alevim dahada arttı söneceğine

benim adam miss gibi kokyodu atladım üstüne off offf şaşırdı böle oldu işe zor geldim sabah valla evde olsam devamını getirirdim işte iş güç yoğunum yani..

beni nie çekiştiryonuz nan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…