kizlarrr bn dayanamadim suda haslanmis sosis yedimmm.bisey olumu ki yaaa.valla ck canm istedi kimsenin cani cekmsein ama dayanamadimmm Allahimm affet beni nolurrrr bebegime bi zarari olmasinnn
bende tek isimden yanayım ama eşin haklı galiba bade sultan kulağa çok güzel geliyo. bende koçişi bi heves aradım meşgule attı işi var heralde. bizimde erkek olursa ismi olmadan belliydi atakan aras koçiş bulmuş oda iki isim istiyo neyse ben ona karışmadım kız olursada şimdi söz söleme hakkım var demi
canım seninde kız çıkıyor.....
canım ya olmaz bişey ben hafta 1 yiyorum vallahi canım istiyo sosisli yapıyorum kendime napiim abartmadan az az yiyorum oooohhh mis gibi bebişde gayet iyi hatta önden gidiyo kilosuda çok iyiymiş
erkek olsaydı oda belli cihangir olucaktı eşimin adı böylelikle kayınpeder adı koymaktanda kurtuluyodum (ben buldum bu yöntem) bizimki biraz kendini sever böyle bişey diyince hoşuna gitti böyle bir kubardı falan hiç reddetmedi tamam demişti
:) hayrlısı baklım ne olcak miray mı tutturacak çin mi
Maasallah Maasallahhh... bn ne evhamli bi hatun oldum ciktim yaaa.offf iyiki bi hamile oldum haaa.ben neymisim be abi aaaaaa
kızlar ben geldim ayyy nasılsınız paristen kocadan yorgun düşmüşüm ancak geldim .....
Ateşinle yakma beni dıtt dıtt dıtttt dıtt kor alevler içindeyim bilmesende daha daha sokul hadi dıt dıttt dıttt kor alevler içindeyim görmesende
yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hafta sonuda geliyor bol bol zaman
kızlar benim memişler büyüdü yaff 85 olmuyor artık 90 almam gerkecek yada hamiş sütyenimi alım?
soyısmımız yiğit canım:)
kızlar ben geldim ayyy nasılsınız paristen kocadan yorgun düşmüşüm ancak geldim .....
Ateşinle yakma beni dıtt dıtt dıtttt dıtt kor alevler içindeyim bilmesende daha daha sokul hadi dıt dıttt dıttt kor alevler içindeyim görmesende
yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hafta sonuda geliyor bol bol zaman
kızlar benim memişler büyüdü yaff 85 olmuyor artık 90 almam gerkecek yada hamiş sütyenimi alım?
ammiin canıım darısı başınaahahah kız ben öyle güzel değilim kii saol yinede benim baktığım bi kaç çocuk var onlara benzesin die onlara bakıp duruyorum benim gibi kara kuru olmasın bademimde
bak biri bu baktıklarımın (kuzenimin kızı)
Eki Görüntüle 303962
bizde bi ara isim olarak ali yiğit düşünmüştük..ya süleyman çok uzun değil mi?yani iki isim kısa kısa olsa güzel olur..bence sen doğuma kadar kocişini ikna etmeye çalış:)) süleymanı boş ver.
ay bizimkilerde dogarda bu kadar olurmukii bak bende sana resim atıyım da bak Eki Görüntüle 303983 Eki Görüntüle 303984
ahahahahben hiç evham yapmıyorum canım ya canım ne istiyosa yiyorum az az bişey olmaz dedi dr kızartma kola falan normalde size de zararlı az olduğu sürece ne isterseniz yiyin dedi ama kilo almamak için akşamları yemeğimi böyle sebze haşlaması yoğurt falan yiyorum artık dikkat etmem lazım kilo almaya çok müsaitimde öğlen istediğim herşeyi yiyorum yemekten sonrada muhakkak bir muzum,kivim,sıkma portakal suyum oluyo,birde salatalık çok yiyorum deli gibi hemde bu gidişle çocuk yeşil doğucak
kayınbabanın adımı süleyman benimkininkide aynı ama ben düşünmüyorum oglum olursa ömer miraç
ben değil ahu soruyodu hangi isim diye.sanırım süleyman kayın babasının adı.yanına hangi isim koyayım diye.
bizde bi ara isim olarak ali yiğit düşünmüştük..ya süleyman çok uzun değil mi?yani iki isim kısa kısa olsa güzel olur..bence sen doğuma kadar kocişini ikna etmeye çalış:)) süleymanı boş ver.
ay bizimkilerde dogarda bu kadar olurmukii bak bende sana resim atıyım da bak Eki Görüntüle 303983 Eki Görüntüle 303984
evettt salataligi bnde cookkkk seviorm ( burda bi agzimi yalama isareti yaptigimi agzimdan salyalar aktigini farzet)ama hepsi hormonlu bu zamanda yaaa oyuzden yemiyorum (
hoşgeldin canım maşllah sizin alev hiç sönmemiş valla biz yakamadık gittibenden kaynaklanıyo daha normele dönemedim bizde senin dedikodunu yapıyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?