kayınbabanın adımı süleyman benimkininkide aynı ama ben düşünmüyorum oglum olursa ömer miraç
Günaydın kızlar şimdi geldim doktordan kuzumu gördüm kıpır kıpır dıikilitest için gitmiştik ense ölçümü 1,4 doktor ii dedi riskli grup değil dedi çok şükür bide kan sonuçlarımda inş iyi çıkar bacak bacak üstüne atmış açmadı bir iki öksürdüm çapraz yaptı bir daha öksürdüm galiba gördü doktor ama haftaya sonuçları almaya gidince tekrar bakıp sölerim dedi
yaavvrruum beenniimm beeeben parise gitmeye gelince pilim bitiyo adam garibiim dolu tüfeklen dolaşıp duruyo
ayy benim alevim dahada arttı söneceğine
benim adam miss gibi kokyodu atladım üstüne off offf şaşırdı böle olduişe zor geldim sabah valla evde olsam devamını getirirdim işte iş güç yoğunum yani..
beni nie çekiştiryonuz nan...
Günaydın kızlar şimdi geldim doktordan kuzumu gördüm kıpır kıpır dıikilitest için gitmiştik ense ölçümü 1,4 doktor ii dedi riskli grup değil dedi çok şükür bide kan sonuçlarımda inş iyi çıkar bacak bacak üstüne atmış açmadı bir iki öksürdüm çapraz yaptı bir daha öksürdüm galiba gördü doktor ama haftaya sonuçları almaya gidince tekrar bakıp sölerim dedi
ayy benim alevim dahada arttı söneceğine
benim adam miss gibi kokyodu atladım üstüne off offf şaşırdı böle olduişe zor geldim sabah valla evde olsam devamını getirirdim işte iş güç yoğunum yani..
beni nie çekiştiryonuz nan...
nan totonu kaldır azcık pilini şarz et sende yazık nan adama bebek olunca zaten aralara gircek paris bari şimdiden doping yaptır....
ayy biz bebek işini yapcamızda bunu 3 gün zor zaptettimö dedim 3 gün yamıcakmışız nedenmiş dedi eee dedim bebek olmuo ozman seninkiler azalyo....
hehehe ama bomba anına kadar muz bal ceviz fındık süt karıştırdım kızlar o içecek dedi bizim topiktekiler sen içme sakın dedi bende içtim dedim ne olcak nan paris ama ne paris yüzyılın patlaması işte bizim oğlan öyle oldu....sonra bu yoruldu dedim kalk ben enerjik doluyum yatmak yok
ben uyuacam yoruldum dio nayır dedim azcık uzattım şevkatisonra fransız öpücüğü coştuk hoppaaaaa ikincide olunca demek ondan oğlan oldu ....
1 kere yap ikincisini sakın yapma dedilerdi dinlemedim ne salapım neyse oğlanı kaptım kızda dişimi sıkarım
kötü olarak değil canımmmmm cinsiyet tahminlerinin üzerine konuşuyoduk.
gözün aydın canım benimde 1.4 çıkmıştı doktor güzel demişti zatende 2 li test sonucuda ii cıktı şükür.... ii ozaman bi cinsiyet haberide haftaya senden gelicek benim daha 27sinde valla geçmiyo zamn....
aağğzıınıda yerim ben bunuun burnuunundaaa pooppiişiiniidee oooyy gurbaan guurbbbaann
ahahahhahacanım ben paraya kıyıyorum organik alıyorum valla badem badem çıtır çıtırr ooohhh mis mis
ahahahahahabi an bebek olmadan kendi halim geldi aklıma ama bizimki bebek için değildi korunuyodum zaten nası yaptıysak bebiş geldi o zaman bide çalışmıyodum evdeydim adam şok falan geçiriyodu giderken öyle uğurluyodum yemekten sonra iki öp sarıl benimki kıvama geliyodu haftada bir anca oluyo öyle olsun istemiyorum ama ne biliim hiç içimden gelmiyo
hayırlısı olsun cnm riskli değil evet 2 nin üstündekiler gibi bişi demişti bana bizim doktırrrrrrrrrrrrrrrrrr...:
avatarına erkek çouk koymuşum içinemi doğdu yoksa...
nan totonu kaldır azcık pilini şarz et sende yazık nan adama bebek olunca zaten aralara gircek paris bari şimdiden doping yaptır....
ayy biz bebek işini yapcamızda bunu 3 gün zor zaptettimö dedim 3 gün yamıcakmışız nedenmiş dedi eee dedim bebek olmuo ozman seninkiler azalyo....
hehehe ama bomba anına kadar muz bal ceviz fındık süt karıştırdım kızlar o içecek dedi bizim topiktekiler sen içme sakın dedi bende içtim dedim ne olcak nan paris ama ne paris yüzyılın patlaması işte bizim oğlan öyle oldu....sonra bu yoruldu dedim kalk ben enerjik doluyum yatmak yok
ben uyuacam yoruldum dio nayır dedim azcık uzattım şevkatisonra fransız öpücüğü coştuk hoppaaaaa ikincide olunca demek ondan oğlan oldu ....
1 kere yap ikincisini sakın yapma dedilerdi dinlemedim ne salapım neyse oğlanı kaptım kızda dişimi sıkarım
kışın daha güzel oluyor ısınyosun valla hem kilo almıyosun iyi spor valla yorulyosun....içinden gelsin bizahmet herifi bebk için kullandın attın mı kızz
ikili testimin sonuclari guzel cikmis allahima bin sukurler olsunnnn...Yarabbim sna sukurrr.Insallah hersey yolunda gderrr.dayanamam ben bebisimieee.hadi bde cinsiyeti ogrendikmi oley oley oley
kizlarrr bn dayanamadim suda haslanmis sosis yedimmm.bisey olumu ki yaaa.valla ck canm istedi kimsenin cani cekmsein ama dayanamadimmm Allahimm affet beni nolurrrr bebegime bi zarari olmasinnn
ikili testimin sonuclari guzel cikmis allahima bin sukurler olsunnnn...Yarabbim sna sukurrr.Insallah hersey yolunda gderrr.dayanamam ben bebisimieee.hadi bde cinsiyeti ogrendikmi oley oley oley
gözün aydın canım. en güzel haberi almışsın sağlıklı olsunda cinsiyet zamanı gelir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?