2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar şimdi geldim doktordan kuzumu gördüm kıpır kıpır dı ikilitest için gitmiştik ense ölçümü 1,4 doktor ii dedi riskli grup değil dedi çok şükür bide kan sonuçlarımda inş iyi çıkar bacak bacak üstüne atmış açmadı bir iki öksürdüm çapraz yaptı bir daha öksürdüm galiba gördü doktor ama haftaya sonuçları almaya gidince tekrar bakıp sölerim dedi

günaydın canım.gostermedıgıne bakılırsa kız gıbım ama yınede allah bılır:))

yaavvrruum beenniimm beee ben parise gitmeye gelince pilim bitiyo adam garibiim dolu tüfeklen dolaşıp duruyo

nan totonu kaldır azcık pilini şarz et sende yazık nan adama bebek olunca zaten aralara gircek paris bari şimdiden doping yaptır....

ayy biz bebek işini yapcamızda bunu 3 gün zor zaptettimö dedim 3 gün yamıcakmışız nedenmiş dedi eee dedim bebek olmuo ozman seninkiler azalyo....

hehehe ama bomba anına kadar muz bal ceviz fındık süt karıştırdım kızlar o içecek dedi bizim topiktekiler sen içme sakın dedi bende içtim dedim ne olcak nan paris ama ne paris yüzyılın patlaması işte bizim oğlan öyle oldu....sonra bu yoruldu dedim kalk ben enerjik doluyum yatmak yok

ben uyuacam yoruldum dio nayır dedim azcık uzattım şevkati sonra fransız öpücüğü coştuk hoppaaaaa ikincide olunca demek ondan oğlan oldu ....

1 kere yap ikincisini sakın yapma dedilerdi dinlemedim ne salapım neyse oğlanı kaptım kızda dişimi sıkarım

kötü olarak değil canımmmmm cinsiyet tahminlerinin üzerine konuşuyoduk.

gözün aydın canım benimde 1.4 çıkmıştı doktor güzel demişti zatende 2 li test sonucuda ii cıktı şükür.... ii ozaman bi cinsiyet haberide haftaya senden gelicek benim daha 27sinde valla geçmiyo zamn....

hayırlısı olsun cnm riskli değil evet 2 nin üstündekiler gibi bişi demişti bana bizim doktırrrrrrrrrrrrrrrrrr...

avatarına erkek çouk koymuşum içinemi doğdu yoksa...

yaa bnmkiyle zamani pek tutturamiyorz bz.o bni istese bnm canm istemio bn onu istesem onun caninin istemesi gecmis oluo..snra bn canini istettiriorum ama buseferde usuyorum vazgeciyorum filan.iste boyle bi paradoks.tutturdugumz zamanlarda olmuo degil yani ehehehe

ahahahahaha bi an bebek olmadan kendi halim geldi aklıma ama bizimki bebek için değildi korunuyodum zaten nası yaptıysak bebiş geldi o zaman bide çalışmıyodum evdeydim adam şok falan geçiriyodu giderken öyle uğurluyodum yemekten sonra iki öp sarıl benimki kıvama geliyodu haftada bir anca oluyo öyle olsun istemiyorum ama ne biliim hiç içimden gelmiyo

heeee tamam ozman cnmlarım benim doğurun hade erkekleri hade bakem kız sezonunu kapattık tamam mı...

aağğzıınıda yerim ben bunuun burnuunundaaa pooppiişiiniidee oooyy gurbaan guurbbbaann

ahahahhaha canım ben paraya kıyıyorum organik alıyorum valla badem badem çıtır çıtırr ooohhh mis mis

Allaaahhh badem badem gidio demekkk,onum arkam sagim solum badem diyosun haaaaye anam yeee yarasin bade'ne.am badem badem ye

kışın daha güzel oluyor ısınyosun valla hem kilo almıyosun iyi spor valla yorulyosun....içinden gelsin bizahmet herifi bebk için kullandın attın mı kızz

hayırlısı olsun cnm riskli değil evet 2 nin üstündekiler gibi bişi demişti bana bizim doktırrrrrrrrrrrrrrrrrr...:

avatarına erkek çouk koymuşum içinemi doğdu yoksa...

Bilmiyorum içimden öyle geliyor doktorda aslında erkeğe benzettide ümitlendirmeyim sizi haftaya derim dedii işte kısmet sende erkek demiştin bana bakalım haftaya görcez

valla okurken koptum ya süpersin ya va bende öyleydimde ne olduysa gebelikten sonra oldu koçiş diyoki hepsi benim değerli spermlerim içinmiş kendimi kullanılmış hissediyorum diyor

kışın daha güzel oluyor ısınyosun valla hem kilo almıyosun iyi spor valla yorulyosun....içinden gelsin bizahmet herifi bebk için kullandın attın mı kızz

öyle gibi oldu
du bu akşam bi cizellik yapıyım herife leopar geceliğimi giyiyim barriim zati çatlak kremlerimi ona sürdürüyorum pek hoşuna gidiyo

ikili testimin sonuclari guzel cikmis allahima bin sukurler olsunnnn...Yarabbim sna sukurrr.Insallah hersey yolunda gderrr.dayanamam ben bebisimieee.hadi bde cinsiyeti ogrendikmi oley oley oley

ikili testimin sonuclari guzel cikmis allahima bin sukurler olsunnnn...Yarabbim sna sukurrr.Insallah hersey yolunda gderrr.dayanamam ben bebisimieee.hadi bde cinsiyeti ogrendikmi oley oley oley

gözün aydın canım. en güzel haberi almışsın sağlıklı olsunda cinsiyet zamanı gelir....

kizlarrr bn dayanamadim suda haslanmis sosis yedimmm.bisey olumu ki yaaa.valla ck canm istedi kimsenin cani cekmsein ama dayanamadimmm Allahimm affet beni nolurrrr bebegime bi zarari olmasinnn

Yaaa bilindik güvenilir bi marka ise sorun olmaz canım herhalde ben ilk dönemlerimde yemiştim ama bilmiyodum hamile olduğumu

hadi gözünüz aydın kızlarrrr

gözün aydın canım. en güzel haberi almışsın sağlıklı olsunda cinsiyet zamanı gelir....

sagol canm yaa evet sonunda ogrendim sonucunu gec oldu aa guc olmadi.ben burda taa gecen ayin 22 si vermistim daha yeni geldi sonucum.cnku burda test yapip turkiyeye gonderiolar sonuclar trkiyeden gelio...

slm hamişler ben 2li test sonucunu aldım bebeişimi gördüm geldimmmmmm sonuc iyi çıkmışş cinsiyetine baktık ama kararsız kaldı doktorumuz çarsamba günü gidicem o zaman belli olacakmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…