slm hamişler ben 2li test sonucunu aldım bebeişimi gördüm geldimmmmmm sonuc iyi çıkmışş cinsiyetine baktık ama kararsız kaldı doktorumuz çarsamba günü gidicem o zaman belli olacakmış :)
slm hamişler ben 2li test sonucunu aldım bebeişimi gördüm geldimmmmmm sonuc iyi çıkmışş cinsiyetine baktık ama kararsız kaldı doktorumuz çarsamba günü gidicem o zaman belli olacakmış :)
Yaaa bilindik güvenilir bi marka ise sorun olmaz canım herhalde ben ilk dönemlerimde yemiştim ama bilmiyodum hamile olduğumu
Günaydın bacular anca kalkabildim.Karşı komşum çağırdı aşure yapıyomuşş bişeyler yiyip kaçıcam hemen amaaaa kaşlar olmuş hatıra ormanıı Önce icabına bakmam lazım Rüyamda doktora gitmişimm Kız dedi Listede başta olupta cinsiyetini en geç öğrenen ben olucam be Assolist anam benimki en son geliyo
Hoşgeldin canımmmm çok sevindimmmm.Ya bende çarşamba gidicem ama devlet ya ordaysa tabii.Olmadı perşembeye kalıcakk.İnşallah ordadır çarşamba günlerini totem yaptım
ikili testimin sonuclari guzel cikmis allahima bin sukurler olsunnnn...Yarabbim sna sukurrr.Insallah hersey yolunda gderrr.dayanamam ben bebisimieee.hadi bde cinsiyeti ogrendikmi oley oley oley
Günaydın bacular anca kalkabildim.Karşı komşum çağırdı aşure yapıyomuşş bişeyler yiyip kaçıcam hemen amaaaa kaşlar olmuş hatıra ormanıı Önce icabına bakmam lazım Rüyamda doktora gitmişimm Kız dedi Listede başta olupta cinsiyetini en geç öğrenen ben olucam be Assolist anam benimki en son geliyo
Günaydın kızlar şimdi geldim doktordan kuzumu gördüm kıpır kıpır dıikilitest için gitmiştik ense ölçümü 1,4 doktor ii dedi riskli grup değil dedi çok şükür bide kan sonuçlarımda inş iyi çıkar bacak bacak üstüne atmış açmadı bir iki öksürdüm çapraz yaptı bir daha öksürdüm galiba gördü doktor ama haftaya sonuçları almaya gidince tekrar bakıp sölerim dedi
ikili testimin sonuclari guzel cikmis allahima bin sukurler olsunnnn...Yarabbim sna sukurrr.Insallah hersey yolunda gderrr.dayanamam ben bebisimieee.hadi bde cinsiyeti ogrendikmi oley oley oley
canm bn azerbaycandayim burdaki markalari bilmemki ama ustunu okudum inek eti tavuk eti yumurta filan yaziodu bnde hasladim yedimmmmmkokusunu duyunca bianda icime seytan kacti sanki duramadimmmm...
GÖZÜN AYDIIN CANNIIIMM
gözün aydın canıım aaayyy o kadr bekle bekle ç.ba zor olur hee
hoş geldin can kuuş
öğreniceksin bu hafta kızın olcak içimden hep öyle geçiyo neden bilmiyorum :44::44::44:
amaaaan ye gitsin canım yaaa afiyet bal şeker olsunn
hayırlı cumalar teyzoşlar...
ya kızlar benim hala iştahım çooook kapalı ne olacak.şu saat oldu birşey yiyemedim.çorba yaptım iki kaşık zor içtim... tamam çokta açılmasın ama bu kadarda kapalı kalır mı canım bir iştah...
Günaydın kızlar şimdi geldim doktordan kuzumu gördüm kıpır kıpır dıikilitest için gitmiştik ense ölçümü 1,4 doktor ii dedi riskli grup değil dedi çok şükür bide kan sonuçlarımda inş iyi çıkar bacak bacak üstüne atmış açmadı bir iki öksürdüm çapraz yaptı bir daha öksürdüm galiba gördü doktor ama haftaya sonuçları almaya gidince tekrar bakıp sölerim dedi
GÖZÜN AYDIIN CANNIIIMM
gözün aydın canıım aaayyy o kadr bekle bekle ç.ba zor olur hee
hoş geldin can kuuş
öğreniceksin bu hafta kızın olcak içimden hep öyle geçiyo neden bilmiyorum :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?