2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın bacular anca kalkabildim. Karşı komşum çağırdı aşure yapıyomuşş bişeyler yiyip kaçıcam hemen amaaaa kaşlar olmuş hatıra ormanıı Önce icabına bakmam lazımRüyamda doktora gitmişimm Kız dedi Listede başta olupta cinsiyetini en geç öğrenen ben olucam be Assolist anam benimki en son geliyo

slm hamişler ben 2li test sonucunu aldım bebeişimi gördüm geldimmmmmm sonuc iyi çıkmışş cinsiyetine baktık ama kararsız kaldı doktorumuz çarsamba günü gidicem o zaman belli olacakmış :)

seninde gözün aydın tatlımmmm sonuçlarımız şükür iyi geliyooo hep

slm hamişler ben 2li test sonucunu aldım bebeişimi gördüm geldimmmmmm sonuc iyi çıkmışş cinsiyetine baktık ama kararsız kaldı doktorumuz çarsamba günü gidicem o zaman belli olacakmış :)

Hoşgeldin canımmmm çok sevindimmmm.Ya bende çarşamba gidicem ama devlet ya ordaysa tabii.Olmadı perşembeye kalıcakk.İnşallah ordadır çarşamba günlerini totem yaptım

günaydın hatunlar

dün gece cozuttuk ama töbe töbee mübarek cuma gecesii
ben bugün lisedeki bi arkadasıma gidicem toplascaz daha dogrusu.. börek yapcam patlicanli bide peynirli..
bide bıcı bıcı yapıp güzelce bi süslenceemm oohh

Yaaa bilindik güvenilir bi marka ise sorun olmaz canım herhalde ben ilk dönemlerimde yemiştim ama bilmiyodum hamile olduğumu

canm bn azerbaycandayim burdaki markalari bilmemki ama ustunu okudum inek eti tavuk eti yumurta filan yaziodu bnde hasladim yedimmmmm kokusunu duyunca bianda icime seytan kacti sanki duramadimmmm...

hoşgeldin tatlımmmm....Nazlı senin ki nazlııı canımmm

Hoşgeldin canımmmm çok sevindimmmm.Ya bende çarşamba gidicem ama devlet ya ordaysa tabii.Olmadı perşembeye kalıcakk.İnşallah ordadır çarşamba günlerini totem yaptım

:)) saol kuzumm kız hadi inşallah önümüzdekii hafta çogumuz ögrenir cinsiyetleri benimki yine kız gibi durdu ama bi ara erkege benzedi fln bi karısıklık oldu çarsamba bakıcaz artık :)

ikili testimin sonuclari guzel cikmis allahima bin sukurler olsunnnn...Yarabbim sna sukurrr.Insallah hersey yolunda gderrr.dayanamam ben bebisimieee.hadi bde cinsiyeti ogrendikmi oley oley oley

GÖZÜN AYDIIN CANNIIIMM

gözün aydın canıım aaayyy o kadr bekle bekle ç.ba zor olur hee

hoş geldin can kuuş
öğreniceksin bu hafta kızın olcak içimden hep öyle geçiyo neden bilmiyorum :44::44::44:

ikili testimin sonuclari guzel cikmis allahima bin sukurler olsunnnn...Yarabbim sna sukurrr.Insallah hersey yolunda gderrr.dayanamam ben bebisimieee.hadi bde cinsiyeti ogrendikmi oley oley oley

sizlerede şimdiden hayırlı olsun kızlar şu cinsiyet işi çok heyecanlı ben valla titredim beklerken :)))))

canm bn azerbaycandayim burdaki markalari bilmemki ama ustunu okudum inek eti tavuk eti yumurta filan yaziodu bnde hasladim yedimmmmm kokusunu duyunca bianda icime seytan kacti sanki duramadimmmm...

amaaaan ye gitsin canım yaaa afiyet bal şeker olsunn

hayırlı cumalar teyzoşlar...

ya kızlar benim hala iştahım çooook kapalı ne olacak.şu saat oldu birşey yiyemedim.çorba yaptım iki kaşık zor içtim... tamam çokta açılmasın ama bu kadarda kapalı kalır mı canım bir iştah...

ya ne güzel herkeste bir heyecan bir merak(bende dahil(^_^)dünyanın en tatlı heyecanı olsa gerek bu ben ilk defa bebişi öğrendiğimde kalbim yerinden çıkacaktı....sonra cinsiyet mevzunda da öyle olcak eminim:))bu tatlı heyecanlarımız hiç bitmesin sağlıkla kucaklayalım tatlı bebişlerimizi inşallah:))

valla Insallah acilir canm ya ama bnm artk cok acik nezaman kapanir bilmem.butlarim yaglanmaya basladi bilenemmmm bian once dogurup spor yapip kalcami bi toprlamak istyrmmmm

gözün aydın canım:)))bende haftaya alıcam sonuçları,bi heyecan basıyor insanıı,hayırla sonuçlandırsın RABBİMMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…