slm hamişler ben 2li test sonucunu aldım bebeişimi gördüm geldimmmmmm sonuc iyi çıkmışş cinsiyetine baktık ama kararsız kaldı doktorumuz çarsamba günü gidicem o zaman belli olacakmış :)
maşallah canım bundan sonra da hep iyi haberler alırsın inş.ikili testimin sonuclari guzel cikmis allahima bin sukurler olsunnnn...Yarabbim sna sukurrr.Insallah hersey yolunda gderrr.dayanamam ben bebisimieee.hadi bde cinsiyeti ogrendikmi oley oley oley
heyecan olsun diye pat diye göstermemiş kuzu. sağlığı yerinde ya gerisi boş canım nasılsa kaçarı yok gösterecek eli mahkumGünaydın kızlar şimdi geldim doktordan kuzumu gördüm kıpır kıpır dıikilitest için gitmiştik ense ölçümü 1,4 doktor ii dedi riskli grup değil dedi çok şükür bide kan sonuçlarımda inş iyi çıkar bacak bacak üstüne atmış açmadı bir iki öksürdüm çapraz yaptı bir daha öksürdüm galiba gördü doktor ama haftaya sonuçları almaya gidince tekrar bakıp sölerim dedi
ikili test sonucunuz hayırlı olsun kuzu inş cinsiyetini de öğrenir en kısa zamanda hazırlıklara başlarsın...slm hamişler ben 2li test sonucunu aldım bebeişimi gördüm geldimmmmmm sonuc iyi çıkmışş cinsiyetine baktık ama kararsız kaldı doktorumuz çarsamba günü gidicem o zaman belli olacakmış :)
valla Insallah acilir canm ya ama bnm artk cok acik nezaman kapanir bilmem.butlarim yaglanmaya basladi bilenemmmmbian once dogurup spor yapip kalcami bi toprlamak istyrmmmm
Allahmı söyletti ne
Valla ben bilmem beyim bilir kızın olcek senin göbişinden de öyle gözüküyo
Du annem gelince gösteriyim fotonu o biliyo
valla ben bilmem beyim bilir kızın olcek senin göbişinden de öyle gözüküyo
du annem gelince gösteriyim fotonu o biliyo
gözün aydın canım:)))bende haftaya alıcam sonuçları,bi heyecan basıyor insanıı,hayırla sonuçlandırsın RABBİMMMMMM
hayırlı cumalar teyzoşlar...
ya kızlar benim hala iştahım çooook kapalı ne olacak.şu saat oldu birşey yiyemedim.çorba yaptım iki kaşık zor içtim... tamam çokta açılmasın ama bu kadarda kapalı kalır mı canım bir iştah...
iyi geceler kuzum.. bu gece rüyanda ne görücen çok merak ediyorum..yarın yaz mutlaka
di miii.. anca o paklar
gunaydın canım.ne guzel hava ıyyımıs...konya buz buz
Amin cnm inşsana cinsiyet tahmini falan yaptımı benide 16sında tekrar gel dedi işte ozaman hem sonuçları alcaz hemde cinsiyeti söylerim dedi işte
Amin cnm inşsana cinsiyet tahmini falan yaptımı benide 16sında tekrar gel dedi işte ozaman hem sonuçları alcaz hemde cinsiyeti söylerim dedi işte
benimm bitanecikk anneciklerimm bennnn hastaneyee sonuçlarımıı alamayaa gidiorummm banaaa duaa edinn olurmu bişi çıkmazzz inşşşş
neyy annen biliomu bende çekim göbüşüde banada baksın annen
ne zamana gelir annen
benimm bitanecikk anneciklerimm bennnn hastaneyee sonuçlarımıı alamayaa gidiorummm banaaa duaa edinn olurmu bişi çıkmazzz inşşşş
işte kendince tahmin ediyo diyeliiimben 2 aylık olmamıştım işte gitmiştik du dön bakiim dön dön dedi tüüü kızın olcak senin dedi
böyle yandan önden bide arkadan çek valla bu ara gelebilir kocişten gizli hesaplar yapıyorumda hafta sonu çağırırcam
Tahmin yapmadıımesanem dolu olsaymış herşey daha net görünürdü dedi..bana 2 hafta sonra %100 söylerim dedi ama ben haftaya 15 de gidicem sonuçları göstermeye o zaman dicem baksın biii..
inşallah hayırlı haberlerle dön canımm,içini ferah tut:))))
inş canım herşey tertemiz çıkar sende rahatlarsın
hayırlısı ile git gel canım...iyi haberlerini bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?