2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm hamişler ben 2li test sonucunu aldım bebeişimi gördüm geldimmmmmm sonuc iyi çıkmışş cinsiyetine baktık ama kararsız kaldı doktorumuz çarsamba günü gidicem o zaman belli olacakmış :)

miacım gözün aydın..Maşallahhhinşallah cinsiyetide en kısa zamanda öğrenirsin canım..

shewgirl,nilfar canlar gözünüz aydın..Allah nazarlardan saklasın ..

ikili testimin sonuclari guzel cikmis allahima bin sukurler olsunnnn...Yarabbim sna sukurrr.Insallah hersey yolunda gderrr.dayanamam ben bebisimieee.hadi bde cinsiyeti ogrendikmi oley oley oley
maşallah canım bundan sonra da hep iyi haberler alırsın inş.
heyecan olsun diye pat diye göstermemiş kuzu. sağlığı yerinde ya gerisi boş canım nasılsa kaçarı yok gösterecek eli mahkum
slm hamişler ben 2li test sonucunu aldım bebeişimi gördüm geldimmmmmm sonuc iyi çıkmışş cinsiyetine baktık ama kararsız kaldı doktorumuz çarsamba günü gidicem o zaman belli olacakmış :)
ikili test sonucunuz hayırlı olsun kuzu inş cinsiyetini de öğrenir en kısa zamanda hazırlıklara başlarsın...

valla Insallah acilir canm ya ama bnm artk cok acik nezaman kapanir bilmem.butlarim yaglanmaya basladi bilenemmmm bian once dogurup spor yapip kalcami bi toprlamak istyrmmmm

şimdide kiloları takmayın afaya millet 20-30 kilo alıyorda doğumdan bir yıl sonra eski haline dönüyor. bu kuzular dğunca bizi oturtacaklar mı sanıyorsunuz. hoooop verdirirler aldırdıkları kiloları...

gözün aydın canım:)))bende haftaya alıcam sonuçları,bi heyecan basıyor insanıı,hayırla sonuçlandırsın RABBİMMMMMM

Amin cnm inş sana cinsiyet tahmini falan yaptımı benide 16sında tekrar gel dedi işte ozaman hem sonuçları alcaz hemde cinsiyeti söylerim dedi işte

cnm senin bulantıların geçmedimi ?

iyi geceler kuzum.. bu gece rüyanda ne görücen çok merak ediyorum.. yarın yaz mutlaka

di miii.. anca o paklar

ay rüyamd bişey görmedim canım bugün
sen ne gördün ????????

gunaydın canım.ne guzel hava ıyyımıs...konya buz buz

burasıda buz yaa acayip bi soguk hiç bişey yapasım yok yerimden kıpırdayamıyorum

günaydın kızlar bu aradaa
dün geceden sonra 12.30 da anca kalktım
başım felaket agrımıs :)

Amin cnm inş sana cinsiyet tahmini falan yaptımı benide 16sında tekrar gel dedi işte ozaman hem sonuçları alcaz hemde cinsiyeti söylerim dedi işte

Tahmin yapmadıı mesanem dolu olsaymış herşey daha net görünürdü dedi..bana 2 hafta sonra %100 söylerim dedi ama ben haftaya 15 de gidicem sonuçları göstermeye o zaman dicem baksın biii..

benimm bitanecikk anneciklerimm bennnn hastaneyee sonuçlarımıı alamayaa gidiorummm banaaa duaa edinn olurmu bişi çıkmazzz inşşşş

neyy annen biliomu bende çekim göbüşüde banada baksın annen
ne zamana gelir annen

işte kendince tahmin ediyo diyeliiim ben 2 aylık olmamıştım işte gitmiştik du dön bakiim dön dön dedi tüüü kızın olcak senin dedi

böyle yandan önden bide arkadan çek valla bu ara gelebilir kocişten gizli hesaplar yapıyorumda hafta sonu çağırırcam

ben her yerden çekerim merak etme çekiyimde hazırda beklesin anneşine gösterirsin

selam kızlar nasılsınız bakalım bugün ??

sonuçları güzl çıkanların gözü aydın sonucunu bekliyenlerinde inşallah öle güzl çıkar .
ya kızlar ben 15. haftama girdim artık ya benim agrılar sızılar neredeyse tamamen geçti valla gögüs ağrım bile geçti sayılır sizinde geçti mi böle?

Tahmin yapmadıı mesanem dolu olsaymış herşey daha net görünürdü dedi..bana 2 hafta sonra %100 söylerim dedi ama ben haftaya 15 de gidicem sonuçları göstermeye o zaman dicem baksın biii..

canım üzülme inşallah en kısa zamanda öğrenirsin ....bende yarın doktora gidiyorum..bol bol su içersem acaba gösterir mi??benim ki daha küçük ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…