Canım üzülme inşallah en kısa zamanda öğrenirsin ....bende yarın doktora gidiyorum..bol bol su içersem acaba gösterir mi??benim ki daha küçük ama ...
Günaydın kızlar şimdi geldim doktordan kuzumu gördüm kıpır kıpır dıikilitest için gitmiştik ense ölçümü 1,4 doktor ii dedi riskli grup değil dedi çok şükür bide kan sonuçlarımda inş iyi çıkar bacak bacak üstüne atmış açmadı bir iki öksürdüm çapraz yaptı bir daha öksürdüm galiba gördü doktor ama haftaya sonuçları almaya gidince tekrar bakıp sölerim dedi
ikili testimin sonuclari guzel cikmis allahima bin sukurler olsunnnn...Yarabbim sna sukurrr.Insallah hersey yolunda gderrr.dayanamam ben bebisimieee.hadi bde cinsiyeti ogrendikmi oley oley oley
slm hamişler ben 2li test sonucunu aldım bebeişimi gördüm geldimmmmmm sonuc iyi çıkmışş cinsiyetine baktık ama kararsız kaldı doktorumuz çarsamba günü gidicem o zaman belli olacakmış :)
Günaydın bacular anca kalkabildim.Karşı komşum çağırdı aşure yapıyomuşş bişeyler yiyip kaçıcam hemen amaaaa kaşlar olmuş hatıra ormanıı Önce icabına bakmam lazım Rüyamda doktora gitmişimm Kız dedi Listede başta olupta cinsiyetini en geç öğrenen ben olucam be Assolist anam benimki en son geliyo
günaydın hatunlar
dün gece cozuttuk ama töbe töbee mübarek cuma gecesii
ben bugün lisedeki bi arkadasıma gidicem toplascaz daha dogrusu.. börek yapcam patlicanli bide peynirli..
bide bıcı bıcı yapıp güzelce bi süslenceemm oohh
ay rüyamd bişey görmedim canım bugün
sen ne gördün ????????
benimm bitanecikk anneciklerimm bennnn hastaneyee sonuçlarımıı alamayaa gidiorummm banaaa duaa edinn olurmu bişi çıkmazzz inşşşş
canım üzülme inşallah en kısa zamanda öğrenirsin ....bende yarın doktora gidiyorum..bol bol su içersem acaba gösterir mi??benim ki daha küçük ama ...
benimm bitanecikk anneciklerimm bennnn hastaneyee sonuçlarımıı alamayaa gidiorummm banaaa duaa edinn olurmu bişi çıkmazzz inşşşş
günaydın cnm.. gözünaydın hadi.. inşallah kan sonuçları da çok güzel çıkar :)) benim de 1,4 çıkmıştı :)))
kızlar gözünüzaydın olsun.. :)))
benim yerime de yeeeee
günaydın cnmkolay gelsin.. sıcak sıcak miss gibi.. yarasın bebişine
günaydın cnm.. ben de çok tuhaf rüyalar gördüm.. saçma sapan birileriyle kavga ettim falan.. anlamadım yane :44::44:
dün gecenin üstüne ekşın falan görürüm sandıydım oysa
günaydın gösdemm.. çıkmaz kuzum çıkmaz.. çok güzel haberlerle dönersin canım benim.. sıkı giyin soğukmuş ankara
canım üzülme inşallah en kısa zamanda öğrenirsin ....bende yarın doktora gidiyorum..bol bol su içersem acaba gösterir mi??benim ki daha küçük ama ...
selam kızlar nasılsınız bakalım bugün ??
sonuçları güzl çıkanların gözü aydın sonucunu bekliyenlerinde inşallah öle güzl çıkar .
ya kızlar ben 15. haftama girdim artık ya benim agrılar sızılar neredeyse tamamen geçti valla gögüs ağrım bile geçti sayılır sizinde geçti mi böle?
yok canım sürekli yok bulantım ama yemek düşününce oluyor yiyincede. yemezsem ya da düşünmezsem iyiym bu seferde açlıktan kötü oluyorumcnm senin bulantıların geçmedimi ?
sonuçları güzl çıkanların gözü aydın sonucunu bekliyenlerinde inşallah öle güzl çıkar .
ya kızlar ben 15. haftama girdim artık ya benim agrılar sızılar neredeyse tamamen geçti valla gögüs ağrım bile geçti sayılır sizinde geçti mi böle?
ahaha olmadıı o zaman yeterince etkilenilmemiş bi dahakine daha iyi bişeyler bulmak lazım
eger bebek sabit duruosa yada uyuosa bir öksür bak nasıl kımıl kımıl oluo
ben her yerden çekerim merak etmeçekiyimde hazırda beklesin anneşine gösterirsin
eger bebek sabit duruosa yada uyuosa bir öksür bak nasıl kımıl kımıl oluo
saolunn canlarımm benimm inşş hayırlı haberlerr gelirimmmm:)))
kuzum nurgülce en son bi video paylaştıydı.. onu gördün mü sen????
ona yarıldım gülmekten..
kuzum nurgülce en son bi video paylaştıydı.. onu gördün mü sen????
ona yarıldım gülmekten..
canım bol su iç ve çikolata yediğinde gösterirmiş geçen arkadaşlar demişti
aynen canım ama korktum bende dedim normal mi acepvalla canm bnm gogus agrim disinda (o da hafifledi zaten ) baska hicbiseyim yk.Bebisim Insallah saglikliysa bu ne rahat hamilelik yavvv:))dilimi isirayim da aman
vay be öksürük ne yapıyo ki gıdıklıyo mu onu
canım çooookkk sağol ...ah daha şimdiden çok heycanlıyım ben yaa....babası benden beter...:18::18::18:
çikolata 2 şişe su içerek gidicem..birde bol bol öksürücem
yeterki hareketlensin bebişimmm
onu bi sen gördün sanırım kuzum şanslısın
ben ekşın gördüm.. benim psikolojim bozuk zati bu hırsız olayından beri.. rüyamda yine eve hırsız girdi bagırdım ama sesim kısıktı gözümü bi açtım saat 6:40..
hava aydınlanana kadar uyuyamadım
kocaya baskı yapıcam şu gün itibari ile taşınalım.. korkuyorum diye.. bide uyandım ama kalbimm pııttpıtt gögsüm sıkıştı.. korkum bebegime bişi olucak diye
yok canım ya linki gördum aslındaa
striptiz falan yazıyordu bende bakmadım o yzden
sonra kaldırınca merak ettim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?