2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın cnm.. gözünaydın hadi.. inşallah kan sonuçları da çok güzel çıkar :)) benim de 1,4 çıkmıştı :)))

ikili testimin sonuclari guzel cikmis allahima bin sukurler olsunnnn...Yarabbim sna sukurrr.Insallah hersey yolunda gderrr.dayanamam ben bebisimieee.hadi bde cinsiyeti ogrendikmi oley oley oley

slm hamişler ben 2li test sonucunu aldım bebeişimi gördüm geldimmmmmm sonuc iyi çıkmışş cinsiyetine baktık ama kararsız kaldı doktorumuz çarsamba günü gidicem o zaman belli olacakmış :)

kızlar gözünüzaydın olsun.. :)))

benim yerime de yeeeee

günaydın cnm kolay gelsin.. sıcak sıcak miss gibi.. yarasın bebişine

ay rüyamd bişey görmedim canım bugün
sen ne gördün ????????

günaydın cnm.. ben de çok tuhaf rüyalar gördüm.. saçma sapan birileriyle kavga ettim falan.. anlamadım yane :44::44:
dün gecenin üstüne ekşın falan görürüm sandıydım oysa

benimm bitanecikk anneciklerimm bennnn hastaneyee sonuçlarımıı alamayaa gidiorummm banaaa duaa edinn olurmu bişi çıkmazzz inşşşş

günaydın gösdemm.. çıkmaz kuzum çıkmaz.. çok güzel haberlerle dönersin canım benim.. sıkı giyin soğukmuş ankara

canım üzülme inşallah en kısa zamanda öğrenirsin ....bende yarın doktora gidiyorum..bol bol su içersem acaba gösterir mi??benim ki daha küçük ama ...

Göstermez ama bol su iç çok net görüyorsun bide çikolata falan ye harika haraket ediyor ısırasın geliyor cnm

benimm bitanecikk anneciklerimm bennnn hastaneyee sonuçlarımıı alamayaa gidiorummm banaaa duaa edinn olurmu bişi çıkmazzz inşşşş

dualarımız senle kuzummmm

ahaha olmadıı o zaman yeterince etkilenilmemiş bi dahakine daha iyi bişeyler bulmak lazım

merhabalar canım..ben yarın doktora gidicem bugün nedense heycanlıyım..inşallah yarın herşey yolunda giderde iyi haberleri hemencecik veririm sizee..
valla canım benim hala mide bulantılarım ve çıkarmalarım devam ediyor..ayrıca zaman zaman kasıklarıma kramp giriyor birde göğüslerim çok sızlıyor,karıncalanıyor canım..
ne güzel sen kurtulmuşsun bu şikayetlerden..darısı başımıza inşallahhh

cnm senin bulantıların geçmedimi ?
yok canım sürekli yok bulantım ama yemek düşününce oluyor yiyincede. yemezsem ya da düşünmezsem iyiym bu seferde açlıktan kötü oluyorum

şanslıymışsın kuzu ne güzel işte. benim göğüsler hala çok fena , birde sizde oluyor mu bilmem ama geceleri çok üstümü açıyorum sonra bir ağrıyla uyanıyorum göbişim buz gibi olmuş sancılar girmiş sağdan sola dönemiyorum üzerimi kapatıp uyuyunca geçiyor...

valla canm bnm gogus agrim disinda (o da hafifledi zaten ) baska hicbiseyim yk.Bebisim Insallah saglikliysa bu ne rahat hamilelik yavvv:))dilimi isirayim da aman

hayırlı haberleri bekliyoruuuz cannıım benniim

ben her yerden çekerim merak etme çekiyimde hazırda beklesin anneşine gösterirsin

çek yavruum bana yolla sonra

eger bebek sabit duruosa yada uyuosa bir öksür bak nasıl kımıl kımıl oluo

sağol canım ..yapmazmıyım hiçççç ...yeterki oynasın göstersin marifetlerini bize...
valla o kadar görmek istiyoruz ki, ıkın deseniz ıkınırım vallaaaa
birde çıkolata yenirse bebek hareketleniyor diyorlar ..
bakalım herşeyi yapıcam

kuzum nurgülce en son bi video paylaştıydı.. onu gördün mü sen????
ona yarıldım gülmekten..

onu bi sen gördün sanırım kuzum şanslısın
ben ekşın gördüm.. benim psikolojim bozuk zati bu hırsız olayından beri.. rüyamda yine eve hırsız girdi bagırdım ama sesim kısıktı gözümü bi açtım saat 6:40..
hava aydınlanana kadar uyuyamadım

kocaya baskı yapıcam şu gün itibari ile taşınalım.. korkuyorum diye.. bide uyandım ama kalbimm pııttpıtt gögsüm sıkıştı.. korkum bebegime bişi olucak diye

canım bol su iç ve çikolata yediğinde gösterirmiş geçen arkadaşlar demişti

canım çooookkk sağol ...ah daha şimdiden çok heycanlıyım ben yaa....babası benden beter...:18::18::18:
çikolata 2 şişe su içerek gidicem..birde bol bol öksürücem
yeterki hareketlensin bebişimmm

valla canm bnm gogus agrim disinda (o da hafifledi zaten ) baska hicbiseyim yk.Bebisim Insallah saglikliysa bu ne rahat hamilelik yavvv:))dilimi isirayim da aman
aynen canım ama korktum bende dedim normal mi acep ee sen kaç haftalıksın çizelge yapsana kndine

canım çooookkk sağol ...ah daha şimdiden çok heycanlıyım ben yaa....babası benden beter...:18::18::18:
çikolata 2 şişe su içerek gidicem..birde bol bol öksürücem
yeterki hareketlensin bebişimmm

canım görürsün inşallah
son gittiğime kadar hep hareketliydi
ama dun cinsiyete bakıcaz diye inat etti öksürsemde etsemde naparsam yapim baktırmadı bizimki dogru dürüst

hakkaten bi ben görmüşüm o neydi ööle yaa :)) nerden buluyon kuzum onları

canım yaa ister istemez insanın bilinçaltını etkiliyor işte.. taşınma imkanınız varsa bastır kuzum.. ama yoksa evde güvenliği sıkıya alın.. ancak o zaman için rahatlar biraz...

yok canım ya linki gördum aslındaa
striptiz falan yazıyordu bende bakmadım o yzden
sonra kaldırınca merak ettim ama

ben hemen açmıştım onu.. ööle striptiz falan diildi zati.. de baya yürek hoplatıcı bişeydi
ne fenayım di me.. iyice merak ettiriyom seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…