yok canım ya linki gördum aslındaa
striptiz falan yazıyordu bende bakmadım o yzden
sonra kaldırınca merak ettim ama
onu bi sen gördün sanırım kuzum şanslısın
ben ekşın gördüm.. benim psikolojim bozuk zati bu hırsız olayından beri.. rüyamda yine eve hırsız girdi bagırdım ama sesim kısıktı gözümü bi açtım saat 6:40..
hava aydınlanana kadar uyuyamadım
kocaya baskı yapıcam şu gün itibari ile taşınalım.. korkuyorum diye.. bide uyandım ama kalbimm pııttpıtt gögsüm sıkıştı.. korkum bebegime bişi olucak diye
yok canım ya linki gördum aslındaa
striptiz falan yazıyordu bende bakmadım o yzden
Sonra kaldırınca merak ettim ama
işte kendince tahmin ediyo diyeliiimben 2 aylık olmamıştım işte gitmiştik du dön bakiim dön dön dedi tüüü kızın olcak senin dedi
böyle yandan önden bide arkadan çek valla bu ara gelebilir kocişten gizli hesaplar yapıyorumda hafta sonu çağırırcam
canım görürsün inşallah
son gittiğime kadar hep hareketliydi
ama dun cinsiyete bakıcaz diye inat etti öksürsemde etsemde naparsam yapim baktırmadı bizimki dogru dürüst
Kızlar selam ,
ben de 13+5 günlük hamileyim , şöyle bi bakayım dedim, maşallah sayfalarca yazı var.
hepsine bakamadım tabi ama İzmir'li olan var mı ?
Kızlar ben erken çıkıyorum bugünn herkese iyi hafta sonları öpüyorummm kocamannn
hakkaten bi ben görmüşümo neydi ööle yaa :)) nerden buluyon kuzum onları
canım yaa ister istemez insanın bilinçaltını etkiliyor işte.. taşınma imkanınız varsa bastır kuzum.. ama yoksa evde güvenliği sıkıya alın.. ancak o zaman için rahatlar biraz...
ben hemen açmıştım onu.. ööle striptiz falan diildi zati.. de baya yürek hoplatıcı bişeydi
ne fenayım di me.. iyice merak ettiriyom seni
yok canım o kadar müstehcen değildi
ama çok komik dans ediyodu altında tangayla
canım görürsün inşallah
ama dun cinsiyete bakıcaz diye inat etti öksürsemde etsemde naparsam yapim baktırmadı bizimki dogru dürüst
adaş benim ağrımda azaldı ama bu 2 gündr ayağıma çok kramp giriyo o da beni çok acıtıyo bacağımı resmen yürüyemiyorum
ilk defa böle oldu normalde 6-7 aylııken diyolar ama anlamadım böle olanınız oldu mu
Kızlar selam ,
ben de 13+5 günlük hamileyim , şöyle bi bakayım dedim, maşallah sayfalarca yazı var.
hepsine bakamadım tabi ama İzmir'li olan var mı ?
valla okurken koptum yasüpersin ya va bende öyleydimde ne olduysa gebelikten sonra oldu koçiş diyoki hepsi benim değerli spermlerim içinmiş kendimi kullanılmış hissediyorum diyor
hakkaten bi ben görmüşümo neydi ööle yaa :)) nerden buluyon kuzum onları
canım yaa ister istemez insanın bilinçaltını etkiliyor işte.. taşınma imkanınız varsa bastır kuzum.. ama yoksa evde güvenliği sıkıya alın.. ancak o zaman için rahatlar biraz...
ben hemen açmıştım onu.. ööle striptiz falan diildi zati.. de baya yürek hoplatıcı bişeydi
ne fenayım di me.. iyice merak ettiriyom seni
canım geçmiş olsun eve hırsız mı girdi???
off yaa çok fena olur insan canım yaa...
çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm..alarm taktırın canım eve pronet çok iyi..
öyle gibi oldu
du bu akşam bi cizellik yapıyım herife leopar geceliğimi giyiyim barriim zati çatlak kremlerimi ona sürdürüyorum pek hoşuna gidiyo
canım görürsün inşallah
ay napsın yavrum benimseninki inat olcak desene
oyy uyuyodur annesi ooo...ahhh kıyamam ona bennnn. .canım yaa ne yapsın çok minik annesi o, tabiki bol bol uyuyacak büyüyecek...yavrum benım yaa..
canım sen bu kramplar için mağnezyum kullan bak işe yarıyo doktoruna söyle hemen yazsın sana mağnezyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?