2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun eve hırsız mı girdi???
off yaa çok fena olur insan canım yaa...
çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm..alarm taktırın canım eve pronet çok iyi..

yaa kizlar daha demin basimi saga bukmusum bi hayale dalmisim.diyorumki anneme ' annanesiiiii bak bijim gijimijaaa( kizimiza demek oluyr )'.ne yonde hayal kursam bilemedimki neyse oglan ckarsa ananaesi bak bijim oglusumuja derim

Kızlar selam ,

ben de 13+5 günlük hamileyim , şöyle bi bakayım dedim, maşallah sayfalarca yazı var.
hepsine bakamadım tabi ama İzmir'li olan var mı ?

yok canım ya linki gördum aslındaa
striptiz falan yazıyordu bende bakmadım o yzden
Sonra kaldırınca merak ettim ama

adaş benim ağrımda azaldı ama bu 2 gündr ayağıma çok kramp giriyo o da beni çok acıtıyo bacağımı resmen yürüyemiyorum
ilk defa böle oldu normalde 6-7 aylııken diyolar ama anlamadım böle olanınız oldu mu

rubetçim koçişle konuştum sonunda ve beklemediğim bir tepki verdi ve dediki aaaa ne güzel kulağa hoş geliyo (şimdiye kadar söylediğim tüm isimlere burun kıvırmıştı)dedi anlamınıda anlatınca süper tamam kesinleşsin bade olsun madem dedi 27. de kesinleşcek ya ozaman belki 2. bade geliyo :) zaten bugün ilk sende okuduğumda çoooooooook güzel bir isim demiştim valla koçişlede ilk defa ortak noktada buluştum ismi çalıyom valla

Kızlar selam ,

ben de 13+5 günlük hamileyim , şöyle bi bakayım dedim, maşallah sayfalarca yazı var.

hoşgeldin cnm.. inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına

şimdi dikkat etmedim ama var izmirli 3-4 kişi falan :))

Kızlar ben erken çıkıyorum bugünn herkese iyi hafta sonları öpüyorummm kocamannn

ben de öpüyorum kocamannnn
dikkat et kendine, kuzucuğuna

Son düzenleme:

ahaha ne bileyim bilsem bakardım bi merak ettim şimdi
eşim yan tarafımda yatıyordu dedım görse ne der açmim dedim

yok canım o kadar müstehcen değildi
ama çok komik dans ediyodu altında tangayla

hem komik hem yürek hoplatıcı hem tanga iiyiyimiş
genede kaldırdıgın iyi olmuş sonra ban falan yerdinde bide

canım görürsün inşallah
son gittiğime kadar hep hareketliydi
ama dun cinsiyete bakıcaz diye inat etti öksürsemde etsemde naparsam yapim baktırmadı bizimki dogru dürüst

oyy uyuyodur annesi ooo...ahhh kıyamam ona bennnn..canım yaa ne yapsın çok minik annesi o, tabiki bol bol uyuyacak büyüyecek...yavrum benım yaa..

canım sen bu kramplar için mağnezyum kullan bak işe yarıyo doktoruna söyle hemen yazsın sana mağnezyum

Kızlar selam ,

selam canım bende 14+1 günlük hamileyim ve izmirdeyim sen izmirin neresindesin?

Herkese merhabalar... Ben aranıza yeni katıldım ve öncelikle Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)
Aslında da faceteki grubada üye oldum ve oradan da sordum ama birde buradan sormak istedim. Birkaç gecedir bacağımda krampla, mide ağrısıyla ya da kasıklarımda ağrı ile uyanıyorum.
Bu ağrılar baya da şiddetli oluyor. Aramızda bu ve benzeri sıkıntılar yaşayanlar var mıdır özellikle geceleri yoks bende mi bir sorun var emin olamadım.

valla okurken koptum ya süpersin ya va bende öyleydimde ne olduysa gebelikten sonra oldu koçiş diyoki hepsi benim değerli spermlerim içinmiş kendimi kullanılmış hissediyorum diyor

hamileliği kullanın kızlar yavaş yavaş şevkatli süper oluyor tavsiye ediyorum hem mutlu hem zinde oluyorsunuz...tabi bebeğin kafasın vurmayın olurmu...

bu geec 12den sonra yine atarım

canım geçmiş olsun eve hırsız mı girdi???
off yaa çok fena olur insan canım yaa...
çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm..alarm taktırın canım eve pronet çok iyi..

canım bina girişinde kameralarımız var ama hırsız arka insaattan yatakodası penceremizden girmiş.
yaklasık 20.000 tl zararımız oldu.. üzüntü ve stresten bebegimi kaybetitm.
şimdi pencerelerde kilit falan var güvenlik önlemi alındı ama yok içim rahat degil.. rüyalarıma giriyo sürekli huzursuz oluyorum

ben taşınmadan bana rahat yok...

öyle gibi oldu
du bu akşam bi cizellik yapıyım herife leopar geceliğimi giyiyim barriim zati çatlak kremlerimi ona sürdürüyorum pek hoşuna gidiyo

vayyyyyyyyyyyyyyyyyy bak bu hoşuma gtii badem yağının kokusunu duyarsa evi terkeder benim koca ne sürüm nan çatlak kremide ağır kokyo haaaaaa güllü vazelini o sürsün..
totomu göremiom ora sürsün...

canım görürsün inşallah
son gittiğime kadar hep hareketliydi
ama dun cinsiyete bakıcaz diye inat etti öksürsemde etsemde naparsam yapim baktırmadı bizimki dogru dürüst

canım seninki bence kız ...daha şimdiden nazlı nazlııı ....
kızlar ayrıca bacaklarını açmıyorlarmış diye duydum,kolay kolay göstermiyormuş..

seninki inat olcak desene
ay napsın yavrum benim
anası inat babası inat kaçınılmaz yani inat olması

oyy uyuyodur annesi ooo...ahhh kıyamam ona bennnn..canım yaa ne yapsın çok minik annesi o, tabiki bol bol uyuyacak büyüyecek...yavrum benım yaa..

bilmiyorum canım bagdaş kurmuştu..sonrada eliyle ayagını oynadı gül gül öldük dün
herzamansa hiç durmazdı görseniz doktor yakalayamıyorum cok hareketli derdi bu kez böyle yaptı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…