canım seninki bence kız ...daha şimdiden nazlı nazlııı ....
kızlar ayrıca bacaklarını açmıyorlarmış diye duydum,kolay kolay göstermiyormuş..
hoşgeldin cnm.. inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına
şimdi dikkat etmedim ama var izmirli 3-4 kişi falan :))
Hoşbulduk :) İnşallah Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almak nasip eder.
bu geec 12den sonra yine atarım
canım bina girişinde kameralarımız var ama hırsız arka insaattan yatakodası penceremizden girmiş.
yaklasık 20.000 tl zararımız oldu.. üzüntü ve stresten bebegimi kaybetitm.
şimdi pencerelerde kilit falan var güvenlik önlemi alındı ama yok içim rahat degil.. rüyalarıma giriyo sürekli huzursuz oluyorum
ben taşınmadan bana rahat yok...
hamileliği kullanın kızlar yavaş yavaş şevkatli süper oluyor tavsiye ediyorum hem mutlu hem zinde oluyorsunuz...tabi bebeğin kafasın vurmayın olurmu...
selam canım bende 14+1 günlük hamileyim ve izmirdeyim sen izmirin neresindesin?
[video=youtube;rCUqTcGNCLo]http://www.youtube.com/watch?v=rCUqTcGNCLo[/video]
o konudada anasına çekmiş
adım nazlı olunca kendimde cok nazlıyımdır
doktorda %80 kız dedi zaten canım ama emin degıldı değişdebilir dedi
bakalım 15 gün sonra gene çağırdı artık o zaman ögreniriz inşallah
[video=youtube;rcuqtcgnclo]http://www.youtube.com/watch?v=rcuqtcgnclo[/video]
Herkese merhabalar... Ben aranıza yeni katıldım ve öncelikle Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)
Aslında da faceteki grubada üye oldum ve oradan da sordum ama birde buradan sormak istedim. Birkaç gecedir bacağımda krampla, mide ağrısıyla ya da kasıklarımda ağrı ile uyanıyorum.
Bu ağrılar baya da şiddetli oluyor. Aramızda bu ve benzeri sıkıntılar yaşayanlar var mıdır özellikle geceleri yoks bende mi bir sorun var emin olamadım.
bu geec 12den sonra yine atarım
canım bina girişinde kameralarımız var ama hırsız arka insaattan yatakodası penceremizden girmiş.
yaklasık 20.000 tl zararımız oldu.. üzüntü ve stresten bebegimi kaybetitm.
şimdi pencerelerde kilit falan var güvenlik önlemi alındı ama yok içim rahat degil.. rüyalarıma giriyo sürekli huzursuz oluyorum
ben taşınmadan bana rahat yok...
Hoşbulduk :) İnşallah Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almak nasip eder.
Kızlar bişi sorucam ya 2 haftadır benim dilimde kabarcıklar atıyo..
Hamilelikle ilgisi olabilirmi?
Bi tarafta geçiyo diğeri çıkıyo sizde de oluyomu bazıları hamişliktendir diyo da?
[video=youtube;rCUqTcGNCLo]http://www.youtube.com/watch?v=rCUqTcGNCLo[/video]
benim bir arkadaşıma da olmuştu ama o hiç yediğine içtiğine dikkat etmiyordu , dişleri kalmadı bi de dilinin altında bişi çıktı...
Seninki ondandır demiyorum sakın yanlış anlama ...ama yedklerimize çok dikkat etmemiz gerekiyor bu dönemde, bebk ihtiyacı olanı bi şekilde bizden alıyor zaten....
vayyyyyyyyyyyyyyyyyy bak bu hoşuma gtii badem yağının kokusunu duyarsa evi terkeder benim koca ne sürüm nan çatlak kremide ağır kokyo haaaaaa güllü vazelini o sürsün..
totomu göremiom ora sürsün...
adın gerçekten nazlımı canım? valla şaka gibi...ehh annesine çekmiş ne yapsın ...azıcık oda nazlanıcakkk annesiii..
2.nazlınız geliyor inşallahhh...
ay çok sok oldum ama
ben Karşıyaka'da oturuyorum ama Gaziemir'de çalışıyorum.Doktorum da Alsancak'ta , Sait Yücebilgin.
Sen hangi doktora gidiyorsun? memnun musun ?Bakıyorum da herkes cinsiyeti öğrenmiş , deli olucam , 12 haftalıkken gittiğimizde içimde resmen taklalar atıyordu bebişim , doktor kesin gördü ama söylemiyor işte, erken dedi...Şimdi dört gözle 28 Aralık'ı bekliyorum.
benim çatlak kremi çok güzel kokuyo 3 krem aldım geçen gün bi salyangoz kremi aldım 1 bitkisel vücut nemlendirici bide çatlaklar için yatıyom önünee oooh mis gibi arkama bende süremiyoruum
Vazelinin kakaolusu var mikemmel kokuyo ben bile mest oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?