2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım seninki bence kız ...daha şimdiden nazlı nazlııı ....
kızlar ayrıca bacaklarını açmıyorlarmış diye duydum,kolay kolay göstermiyormuş..

o konudada anasına çekmiş
adım nazlı olunca kendimde cok nazlıyımdır
doktorda %80 kız dedi zaten canım ama emin degıldı değişdebilir dedi
bakalım 15 gün sonra gene çağırdı artık o zaman ögreniriz inşallah

ahhh canım ya çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm..şeytanından bulsun inşallah ...
bastır o zaman ağarlaşmadan taşın barii...

hamileliği kullanın kızlar yavaş yavaş şevkatli süper oluyor tavsiye ediyorum hem mutlu hem zinde oluyorsunuz...tabi bebeğin kafasın vurmayın olurmu...

ah ah valla birazcık istek olsa neyse hafta sonu geliyo biraz kendimi zorlayayım

yaaa bnde artık meraktan çatlıcam bu cinsiyet konusunda benim dr ketum günü 2 li test var ama görsede yanılma payı olur diye söylemez

selam canım bende 14+1 günlük hamileyim ve izmirdeyim sen izmirin neresindesin?

ben Karşıyaka'da oturuyorum ama Gaziemir'de çalışıyorum.Doktorum da Alsancak'ta , Sait Yücebilgin.
Sen hangi doktora gidiyorsun? memnun musun ?Bakıyorum da herkes cinsiyeti öğrenmiş , deli olucam , 12 haftalıkken gittiğimizde içimde resmen taklalar atıyordu bebişim , doktor kesin gördü ama söylemiyor işte, erken dedi...Şimdi dört gözle 28 Aralık'ı bekliyorum.

Kızlar bişi sorucam ya 2 haftadır benim dilimde kabarcıklar atıyo..
Hamilelikle ilgisi olabilirmi?
Bi tarafta geçiyo diğeri çıkıyo sizde de oluyomu bazıları hamişliktendir diyo da?

adın gerçekten nazlımı canım? valla şaka gibi...ehh annesine çekmiş ne yapsın ...azıcık oda nazlanıcakkk annesiii..
2.nazlınız geliyor inşallahhh...
ay çok sok oldum ama

hoşgeldin cnm.. güzel dileklerin için tşkler
benim arada bi kasığıma ağrı giriyor ama uykudan falan uyandırıcak kadar güçlü diil.. çok nadir oluyor.. uzanıyorum güzelce sonra da geçiyor...
sorun yoktur cnm içini ferah tut..
ama gerçekten çokkk şiddetliyse dr unu ara sor cnm.. en iyi o yönlendirir ne de olsa :))

haklısın cnm o zaman.. en kısa zamanda taşınmaya bak.. kış çok bastırmadan.. hamişlik ilerlemeden.. ne kadar erken olursa o kadar iyi

Hoşbulduk :) İnşallah Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almak nasip eder.

aminnnnnnn

Kızlar bişi sorucam ya 2 haftadır benim dilimde kabarcıklar atıyo..
Hamilelikle ilgisi olabilirmi?
Bi tarafta geçiyo diğeri çıkıyo sizde de oluyomu bazıları hamişliktendir diyo da?

benim bir arkadaşıma da olmuştu ama o hiç yediğine içtiğine dikkat etmiyordu , dişleri kalmadı bi de dilinin altında bişi çıktı...
seninki ondandır demiyorum sakın yanlış anlama ...ama yedklerimize çok dikkat etmemiz gerekiyor bu dönemde, bebk ihtiyacı olanı bi şekilde bizden alıyor zaten....

bencede öle abur cubur yeme canım vitaminsizlikten de olabilir az da olsa yemeye çalış

vayyyyyyyyyyyyyyyyyy bak bu hoşuma gtii badem yağının kokusunu duyarsa evi terkeder benim koca ne sürüm nan çatlak kremide ağır kokyo haaaaaa güllü vazelini o sürsün..
totomu göremiom ora sürsün...

benim çatlak kremi çok güzel kokuyo 3 krem aldım geçen gün bi salyangoz kremi aldım 1 bitkisel vücut nemlendirici bide çatlaklar için yatıyom önünee oooh mis gibi arkama bende süremiyoruum
vazelinin kakaolusu var mikemmel kokuyo ben bile mest oluyorum

Son düzenleme:

adın gerçekten nazlımı canım? valla şaka gibi...ehh annesine çekmiş ne yapsın ...azıcık oda nazlanıcakkk annesiii..
2.nazlınız geliyor inşallahhh...
ay çok sok oldum ama

evet canım adım nazlı ve isim insanı cidden etkliyor en büyük örneklerinden biriyim
nazlansın kuuzm benımm inşallah değişmezse geliyo yani
sorma bende hiç bagdaş kurabılcegını falan düşünmemiştim cok değişik ya
ama varmış öylee haftaalrca aylarca bagdas falan kurup göstermeyen geneldede kız cıkıyormus :))
erkekler daha cabuk gösteriyor herhalde

canım narlıderede oturuyorum bayındırda çalışıyorum doktorum bucada tınaztepede valla ben çok memnunum hem doktorluk yönünden hemde çok şefkatli ben ikili teste gittiğimde bir tahminde bulundu kıza benzettim dedi ama kesin bişi yok bende 27 aralıkta öğrencem kesin olarak randevum ogün....

selam kızlar size prima hediyenizi söylediği zaman aldınızmı bize bugün kargodan alın dediler daha gönderen filan yokmuş bizimi kandırdılar

ya ben henüz almadım eşim aktar gibi medikalcide çalışıyo bi daha ki ay alırız diyo ozan yağıda iiymiş öle dedi o çatlak kremi de varmış özel bakalım hangisini getrcek bana keşkem annem gibi olsam ne fazla çatlağı var ve normal doğumla kolaycacık yapmış doğumu darısı başımıza kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…