- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
aynıyız ozamancıkkkk
slm kızlar... aramızza yeni katılanlara canı gönülden hoşgeldiniz diyorum. az önce dr dan geldim veeee kalp atışlarını duyduk kuzucuuumun =))) 6+6 ydık ama 7+1 çıktık ultrasonda. kalp atışlarımız 153 tü, bebiş de 1 cm olmuş resmini aldık eve geldik, babannesinin bayram hediyesi olacak inş
evet canım yaa durumlarımız aynı kalbini gördün mü bebişi görcez derken ne demek istedin 15 inde 8.hafta oluyor.ben 3 kasımda kalbini görmeye gidicem
slm kızlar... aramızza yeni katılanlara canı gönülden hoşgeldiniz diyorum. az önce dr dan geldim veeee kalp atışlarını duyduk kuzucuuumun =))) 6+6 ydık ama 7+1 çıktık ultrasonda. kalp atışlarımız 153 tü, bebiş de 1 cm olmuş resmini aldık eve geldik, babannesinin bayram hediyesi olacak inş
Masallah
Benim gobisim yagliydiyani bildiginiz gobisdi. Esim sis duruyor diyor. Daha erken ama sekil almasi dimi?
Jang_bogo gecmis olsun mideden dolayi. Umarim daha iyisindir.Ama bebisin kalp atisini duymak guzeldir diye guzel gun dedim :))
valla benim göbiş gördüğün top olma yolunda ilerliyo
Guzel ama orda bebeginiz var
benimkide top gibi olsun
saol canım benim ii dileğinden dolayı :) bu arada fotolar çok ii olmuş tebrik ederim, ben 45 kiloyum ama göbek deliğimin altında kocaman bi yumru oluştu her gün seviyorum onu. hayatımın ilk göbeği o
9 ay boyunca sevebiliceğimiz tek göbiş oooobiraz daha büyüsün masallarda anlatırı ben onaa
valla herkesinki farklı oluyor zaten yaa
ben sadece gonlumden kız gecıyor yaa ondan oyle mutlu edıyorum kendımı herhalde
herkes erkek diyo eşimde kız kız biliyorm ben diyo bakalm
ama hayırlısı olsun dıye hep söyluyorum farketmez kız erkek
sağlıklı kucagımıza alalımda gerısı teferruat
daha hissetmiyorum bende
mide bulantılarım falan var ama
8+1 olduk
bakalım bundan sonra belkıı
ben kendme aşık olmaya karar verdım
eşimin gözüne aşık olcam sadece
selam güzel anne adyları,umarım bebişler ve güzel anneleri iyidir ben fazla giremiyorum aşermem çok fena ve bir tanede 2,5 yaşında oğlum var uzun zamandır bugün hiç midem bulanmadı ve başım netti ama ben tedirgin oldum neden böyle oldum diye aşeren annecikler sizde durum nasıl?mesela dün hiçbirşey yiyememe rağmen çok kustum ama bugün sabah bir tost 1 yumurta yedim ve kusmadım midemde fazla bulanmadı,yarın arkadaşım gelecek poğoça ve ke yaptım 2 tane poğoça yedim ve hala iyiyim inşallah bir problem yoktur....
kaç aylık hali buvalla benim göbiş gördüğün top olma yolunda ilerliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?