2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah nasılda kaynatmışsıınız,30 sayfayı geçmişşş:)))birazdan da veli ziyaretine gideceğim,bu günlük sohbetinizden mahrumumum umarım herkes sağlıklıdır,keyifler yerindedir:)

slm kızlar... aramızza yeni katılanlara canı gönülden hoşgeldiniz diyorum. az önce dr dan geldim veeee kalp atışlarını duyduk kuzucuuumun =))) 6+6 ydık ama 7+1 çıktık ultrasonda. kalp atışlarımız 153 tü, bebiş de 1 cm olmuş resmini aldık eve geldik, babannesinin bayram hediyesi olacak inş

Selam :)
Ne guzel bir gun gecirmissiniz.

selam güzel anne adyları,umarım bebişler ve güzel anneleri iyidir ben fazla giremiyorum aşermem çok fena ve bir tanede 2,5 yaşında oğlum var uzun zamandır bugün hiç midem bulanmadı ve başım netti ama ben tedirgin oldum neden böyle oldum diye aşeren annecikler sizde durum nasıl?mesela dün hiçbirşey yiyememe rağmen çok kustum ama bugün sabah bir tost 1 yumurta yedim ve kusmadım midemde fazla bulanmadı,yarın arkadaşım gelecek poğoça ve ke yaptım 2 tane poğoça yedim ve hala iyiyim inşallah bir problem yoktur....

evet canım yaa durumlarımız aynı kalbini gördün mü bebişi görcez derken ne demek istedin 15 inde 8.hafta oluyor.ben 3 kasımda kalbini görmeye gidicem

Hayır tatlım sadece keseyi gördük,benimki geç döllenmiş galiba,doktor öle dedi,o yüzden 15 kasımda gel bebişi de görelim dedi(embriyoyu yani). Hem kalp hem bebiş görülcek galiba ozaman.

Maşşallahhhh

saolun arkadaslar... güzel gün demişsiniz de sabah 3 saat boyunca mide nöbeti geçirdim, hayal edin artık. işe falan gidemedim dr dan rapor istedim mecburen. ya bi de dr umu değiştirdim de dr benden elevit i bırakmamı onun yerine sadece folik asit içeren bi ürün kullanmamı istedi. adı folidaee sanırım bi de bayram tatilini düşünüp yolculukta kötü olma diye bi de hap yazdı, zeger sanırım, ancak bu kdrını okuyabildim, isimler yanlış olabilir sizce bırakayım mı elevit i yaklaşık 5 aydır içiyordum ii alışmıştım ona :S

valla benim göbiş gördüğün top olma yolunda ilerliyo

saol canım benim ii dileğinden dolayı :) bu arada fotolar çok ii olmuş tebrik ederim, ben 45 kiloyum ama göbek deliğimin altında kocaman bi yumru oluştu her gün seviyorum onu. hayatımın ilk göbeği o

saol canım benim ii dileğinden dolayı :) bu arada fotolar çok ii olmuş tebrik ederim, ben 45 kiloyum ama göbek deliğimin altında kocaman bi yumru oluştu her gün seviyorum onu. hayatımın ilk göbeği o

9 ay boyunca sevebiliceğimiz tek göbiş oooo biraz daha büyüsün masallarda anlatırı ben onaa

9 ay boyunca sevebiliceğimiz tek göbiş oooo biraz daha büyüsün masallarda anlatırı ben onaa

benimde göbişimm kocaamaan ve iş yerinden birine hamile lduğmu söyledim ve yarında diğerlerine söyliceeemm
ve söylediğim zaman göbeğin şiş hamilemisin yoksa die sorucaktım yemin ederim dedi

Kızlar bebişleri hissetmek için en az 18-20 haftayı beklemek lazım ondan önce hareketlerini hissetmek zor cnm göbüş şişince hissedersiniz yani baya sabretmemiz lazım arkadaşlarbebişlerin hareketini hissetmek için

Canım kaç haftalık oldu bebiş ne güzel miden düzelmiş niye endişe ediyorsun gönlünü ferah tut yoktur bişey bendede hep bulantı oluyodu bende bugün çıkarttım ama tüm gün bulantılarım devam ediyo inşallah geçmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…