canım narlıderede oturuyorum bayındırda çalışıyorum doktorum bucada tınaztepede valla ben çok memnunum hem doktorluk yönünden hemde çok şefkatli ben ikili teste gittiğimde bir tahminde bulundu kıza benzettim dedi ama kesin bişi yok bende 27 aralıkta öğrencem kesin olarak randevum ogün....
selam kızlar size prima hediyenizi söylediği zaman aldınızmı bize bugün kargodan alın dediler daha gönderen filan yokmuş bizimi kandırdılar
evet canım adım nazlı ve isim insanı cidden etkliyor en büyük örneklerinden biriyim
nazlansın kuuzm benımm inşallah değişmezse geliyo yani
sorma bende hiç bagdaş kurabılcegını falan düşünmemiştim cok değişik ya
ama varmış öylee haftaalrca aylarca bagdas falan kurup göstermeyen geneldede kız cıkıyormus :))
erkekler daha cabuk gösteriyor herhalde
ya ben henüz almadım eşim aktar gibi medikalcide çalışıyo bi daha ki ay alırız diyo ozan yağıda iiymiş öle dedi o çatlak kremi de varmış özel bakalım hangisini getrcek bana keşkem annem gibi olsam ne fazla çatlağı var ve normal doğumla kolaycacık yapmış doğumu darısı başımıza kızlar
selam kızlar size prima hediyenizi söylediği zaman aldınızmı bize bugün kargodan alın dediler daha gönderen filan yokmuş bizimi kandırdılar
ya ben henüz almadım eşim aktar gibi medikalcide çalışıyo bi daha ki ay alırız diyo ozan yağıda iiymiş öle dedi o çatlak kremi de varmış özel bakalım hangisini getrcek bana keşkem annem gibi olsam ne fazla çatlağı var ve normal doğumla kolaycacık yapmış doğumu darısı başımıza kızlar
nazlıcımm
ALLAH nazarlardan saklasın ..maşallahhh maşalllahhhh bağdaş kurmuş demek
o minicik ayaklarını yerim ben ama yaaa
büyümüş de bağdaş kuruyormuşşşş
canım hiç üzülme dünya tatlısı bir kız geliyor..bırak annesi gibide nazlı olsunnn..
eninde sonunda göstericek kendini ama tabiki kendi isteyince..vallahi çekiceğiniz varrr
Kızlar benim de karnım baya çıktı ama kaşıntı falan başlamadı , gerçi kayınvalidemin hazırladığı bir karışım var, bir sürüyorum 3 gün karnım yumuşacık.
balmumunu benmari usülü zeyinyağında eriyip sabun kıvanıma getiriyo, kolayca sürülüyo.Bu sefer zeytinyağını kudret narının içinde beklemiş olanı koyduk , sanki daha faydalı olacak hissi var ama bakalım , deneyimleri paylaşırız.
Herkese merhabalar... Ben aranıza yeni katıldım ve öncelikle Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)
Aslında da faceteki grubada üye oldum ve oradan da sordum ama birde buradan sormak istedim. Birkaç gecedir bacağımda krampla, mide ağrısıyla ya da kasıklarımda ağrı ile uyanıyorum.
Bu ağrılar baya da şiddetli oluyor. Aramızda bu ve benzeri sıkıntılar yaşayanlar var mıdır özellikle geceleri yoks bende mi bir sorun var emin olamadım.
selam kızlarrr
sabahtan beri çok kötüyüm ilk kez bu sabah kahvaltı yapmadan geldim işe poğaça yedim midemi yaktı mahvetti ekşitti soda falan içtim şimdi umarım geçerrrr
bende haftaya perşembe ya da cuma gidicem doktora bakalım neler olacak...
AAA bayındır benim memleket, neresindesin Bayındır'ın , geyik olacak ama içinden mi :)
Tınaztepe Tıp merkezi mi ?
beni yeni aradılarr
taa baştaa eve gelsin seklınde doldurmuştum ses ckmadı
tekrar doldurdum ama wenice magazısına gelsın seklınde doldurmustum
dunmu ne aradılar hatta magazada karısıklık oldugundan ev adresinize göndericez ücretsiz olarak dediler
bakalım ne zaman gelicek
Kızlar selam bende sizin gruptanım 2012 haziran annesiyim, sürekli okuyorum sizide bugün yazabiliyorum ancak.İkili testimizi yaptırdık bugün ense kalınlığı burun kemiği normal çıktı.Kan teste sonucu haftaya.Pipi falan yok bizde doktor % 80 prenses dedi 1 ay sonra tekrar gideceğiz...
Antalya da yaşıyorum, 30 yaşındayım , 4 senelik evliyim , ilk çoçuğum ,çalışıyorum, doktorum Anadolu' da Erhan Bey...Benim bulantı ve iştahsızlık bir kaç gündür geçti artık yok gibi bir şey.Ha bu arada 12+4 günlüğüz.
Yani kızımla bende aranızdayız bundan sonra inşallah....
özel tınaztepe hastanesi valla geyiği bilmiyom ben yeni atandım sayılır buraya belki zamanla ismini duyarım merkezde sayılırım sen nerde çalışıyosun?
Kızlar selam bende sizin gruptanım 2012 haziran annesiyim, sürekli okuyorum sizide bugün yazabiliyorum ancak.İkili testimizi yaptırdık bugün ense kalınlığı burun kemiği normal çıktı.Kan teste sonucu haftaya.Pipi falan yok bizde doktor % 80 prenses dedi 1 ay sonra tekrar gideceğiz...
Antalya da yaşıyorum, 30 yaşındayım , 4 senelik evliyim , ilk çoçuğum ,çalışıyorum, doktorum Anadolu' da Erhan Bey...Benim bulantı ve iştahsızlık bir kaç gündür geçti artık yok gibi bir şey.Ha bu arada 12+4 günlüğüz.
hoş geldiiiniiizz canııım
hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah prensesini
selam kızlarrr
sabahtan beri çok kötüyüm ilk kez bu sabah kahvaltı yapmadan geldim işe poğaça yedim midemi yaktı mahvetti ekşitti soda falan içtim şimdi umarım geçerrrr
bende haftaya perşembe ya da cuma gidicem doktora bakalım neler olacak...
kaşıntın yoksa iyi canım kaşıntı zaten çatlamanın belirtisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?