2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

AAA bayındır benim memleket, neresindesin Bayındır'ın , geyik olacak ama içinden mi :)
Tınaztepe Tıp merkezi mi ?

selam kızlar size prima hediyenizi söylediği zaman aldınızmı bize bugün kargodan alın dediler daha gönderen filan yokmuş bizimi kandırdılar

beni yeni aradılarr
taa baştaa eve gelsin seklınde doldurmuştum ses ckmadı
tekrar doldurdum ama wenice magazısına gelsın seklınde doldurmustum
dunmu ne aradılar hatta magazada karısıklık oldugundan ev adresinize göndericez ücretsiz olarak dediler
bakalım ne zaman gelicek

nazlıcımm
ALLAH nazarlardan saklasın ..maşallahhh maşalllahhhh bağdaş kurmuş demek
o minicik ayaklarını yerim ben ama yaaa
büyümüş de bağdaş kuruyormuşşşş
canım hiç üzülme dünya tatlısı bir kız geliyor..bırak annesi gibide nazlı olsunnn..
eninde sonunda göstericek kendini ama tabiki kendi isteyince..vallahi çekiceğiniz varrr

Kızlar benim de karnım baya çıktı ama kaşıntı falan başlamadı , gerçi kayınvalidemin hazırladığı bir karışım var, bir sürüyorum 3 gün karnım yumuşacık.
balmumunu benmari usülü zeyinyağında eriyip sabun kıvanıma getiriyo, kolayca sürülüyo.Bu sefer zeytinyağını kudret narının içinde beklemiş olanı koyduk , sanki daha faydalı olacak hissi var ama bakalım , deneyimleri paylaşırız.

selam kızlarrr
sabahtan beri çok kötüyüm ilk kez bu sabah kahvaltı yapmadan geldim işe poğaça yedim midemi yaktı mahvetti ekşitti soda falan içtim şimdi umarım geçerrrr
bende haftaya perşembe ya da cuma gidicem doktora bakalım neler olacak...

selam kızlar size prima hediyenizi söylediği zaman aldınızmı bize bugün kargodan alın dediler daha gönderen filan yokmuş bizimi kandırdılar

bana zamanında geldi 25 inden sonra gelir dediler 26 sında kargodan aldım..

canım bence biran önce başla derim ben geç bile kaldım die aldım 3 aylıkken başlamak en güzeliymiş

Kızlar selam bende sizin gruptanım 2012 haziran annesiyim, sürekli okuyorum sizide bugün yazabiliyorum ancak.İkili testimizi yaptırdık bugün ense kalınlığı burun kemiği normal çıktı.Kan teste sonucu haftaya.Pipi falan yok bizde doktor % 80 prenses dedi 1 ay sonra tekrar gideceğiz...
Antalya da yaşıyorum, 30 yaşındayım , 4 senelik evliyim , ilk çoçuğum ,çalışıyorum, doktorum Anadolu' da Erhan Bey...Benim bulantı ve iştahsızlık bir kaç gündür geçti artık yok gibi bir şey.Ha bu arada 12+4 günlüğüz.
Yani kızımla bende aranızdayız bundan sonra inşallah....

amin canım hepimizinkini sağlıklı şekilde kucagımıza almak nasip olur inşallaah :))
evet göstericekti bakalım zaten hala diyorum evet gönlümden hep kız olmasını istedim ama
ilk nasılsa en önemlsii saglıklı olsun kavusabılelım buydu yanii
sorma canım sormaa benim eşimde kız istiyordu sonra eve dönerken
aslında kızda zor yaa peşinde gezmek lazım dedi
gözü korktu valla sonradan :)))
inşallah sende ögrenirsin sen kızmı erkekmi hissediyorsun peki

kaşıntın yoksa iyi canım kaşıntı zaten çatlamanın belirtisi

hoşgeldin canım..iyi dileklerin için teşekkür ederiz canım..canım benimde midem hala kötü ve malasef ki hala çıkartıyorum..ayrıca kasıklarıma kramplarda giriyor..doktorum normal dedi ama yarın tekrar gidiyorum ..birşey söylerse mutlaka iletirim canımmm

canım poğaça peynirliyse yapar öle benide kötü ediyodu bende sade alıom artık bide simit yiyemezdim çok şükür biraz iştahımız yerine geldi şimdi sebze çok arıyom yemek için o da ateş gibi el yakıyo ya

AAA bayındır benim memleket, neresindesin Bayındır'ın , geyik olacak ama içinden mi :)
Tınaztepe Tıp merkezi mi ?

özel tınaztepe hastanesi valla geyiği bilmiyom ben yeni atandım sayılır buraya belki zamanla ismini duyarım merkezde sayılırım sen nerde çalışıyosun?

bizde form doldurduk ama kargo sizin adınıza bişey yollanmamış dedi ve beni arıyan numarada kapalı çok pahalı bişey değil ama insanız sonuçda hediyeleri seviyoruz küçükde olsa mutlu olmuştum ama neyse yolamazlar heraldeama seninki eve gelecekse yollarlar ya

hoş geldiiiniiizz canııım
hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah prensesini

özel tınaztepe hastanesi valla geyiği bilmiyom ben yeni atandım sayılır buraya belki zamanla ismini duyarım merkezde sayılırım sen nerde çalışıyosun?

demek istediğim Bayındır'ın içinde mi çalışıyorsun idi , ben Gaziemir Serbest Bölge'de çalışıyorum.
ben de çoook merak ediyorum cinsiyetini, acaba ben de arada başka doktora mı gitsem ? Belki söylerler, yine doktorumda muayeneye devam ederim.
28 Aralık'a kadar meraktan çatlarım gibime geliyo

aramıza hoşgeldin canım inşallah bebeğini kucağına sağlıkla alırsın. Ne güzel sende öğrenmışsın cinsiyetini bebeğiin biz hala öğrenemedik

canım hoşgeldin aramıza. iyi bari kızlar çoğalıyo şimdilik erkekler öndede liste pembişleşsin biraz.....

canım benimde mide problemim feci ama ben gaviscon kullanıyorum valla rahat ediyorum gebelikte a kategorisi olan sayılı ilaçlardan hiç bir zararı yok varsa hemen iç yoksada alabileceğin bir var mı? valla cekilmiyo çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…