amin canım hepimizinkini sağlıklı şekilde kucagımıza almak nasip olur inşallaah :))
evet göstericekti bakalım zaten hala diyorum evet gönlümden hep kız olmasını istedim ama
ilk nasılsa en önemlsii saglıklı olsun kavusabılelım buydu yanii
sorma canım sormaa benim eşimde kız istiyordu sonra eve dönerken
aslında kızda zor yaa peşinde gezmek lazım dedi
gözü korktu valla sonradan :)))
inşallah sende ögrenirsin sen kızmı erkekmi hissediyorsun peki
ama çatlamak için erken değil mi daha ? Çatlamaya başlayan ya da kaşıntısı falan olan var mı ?
ama çatlamak için erken değil mi daha ? Çatlamaya başlayan ya da kaşıntısı falan olan var mı ?
çizelgemi düzeltmeye çalışıyorum bu seferde 7 haftalık görünüyo:):):)
Kızlar selam bende sizin gruptanım 2012 haziran annesiyim, sürekli okuyorum sizide bugün yazabiliyorum ancak.İkili testimizi yaptırdık bugün ense kalınlığı burun kemiği normal çıktı.Kan teste sonucu haftaya.Pipi falan yok bizde doktor % 80 prenses dedi 1 ay sonra tekrar gideceğiz...
Antalya da yaşıyorum, 30 yaşındayım , 4 senelik evliyim , ilk çoçuğum ,çalışıyorum, doktorum Anadolu' da Erhan Bey...Benim bulantı ve iştahsızlık bir kaç gündür geçti artık yok gibi bir şey.Ha bu arada 12+4 günlüğüz.
Yani kızımla bende aranızdayız bundan sonra inşallah....
kaç haftalıksınki canım ben ç.ba 4 ay olucam tam ben kaşınmaya başladım 2 haftadır kaşıntım var
allah analı babalı büyütsün canımhoş geldiiiniiizz canııım
Hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah prensesini
demek istediğim Bayındır'ın içinde mi çalışıyorsun idi , ben Gaziemir Serbest Bölge'de çalışıyorum.
ben de çoook merak ediyorum cinsiyetini, acaba ben de arada başka doktora mı gitsem ? Belki söylerler, yine doktorumda muayeneye devam ederim.
28 Aralık'a kadar meraktan çatlarım gibime geliyo
ben daha cinsiyeti ogrenemedim diye orta yerimden catlamaya basladim bile
14 haftalık oldum , göbiş de biraz çıktı ama şimdiden başlarsa napıcaz biz sonra
bende kaşıtı yok ama hep dikkatim orda diye midir nedir sağ ve sol taraflarımda ince ince sızı gibi bişi hissediyorum ama psikoljik de olabilir tabi :S
canım tekrar doldur sende olmazsaabizde form doldurduk ama kargo sizin adınıza bişey yollanmamış dedi ve beni arıyan numarada kapalı çok pahalı bişey değil ama insanız sonuçda hediyeleri seviyoruz küçükde olsa mutlu olmuştum ama neyse yolamazlar heraldeama seninki eve gelecekse yollarlar ya
canım inşallah sağlıklı birşekilde alalım kucağımıza..bütün dualarım ilk önce o yönde..
hayatım boyunca hep oğlum olsun istedim ama hamile kalınca bütün hepsi değişti...
eşim hep kız istiyordu hatta takılıyordu ''erkek adamın kızı olur bir kere''diyorduu..
hamile kaldığım günden beri hep erkek gibi geliyor..ama kızım olsunda çok istiyorum ..hatta rüyalarımda bile kızım olduğunu görüyorum..
anlıyacağın kafam karma karışıkk
ne olursa olsun sağlıklı olsunda bana bu yeter diyorum..
ama meraktanda çatlıyorum yaniiii
hoş geldin canım..bebğin hayırlı olsun..hoş geldin aramıza bir kız dahaa geliyor harika:103:
o kadarını bilmiyorum belki o sürdüğün şey iyi geliyodur ondandır ben 2 gündür kremler sürüyorum kaşıntım olmuyo ama ondan önce tatlı tatlı kaşınıyodu vallahi
hafta sonu geldiğindenmi bilmiyom tam saflığım üzerimde şimdi anladım ay hiç gülceğim yoktu ammada safım bende diyom hiç duymadım merkeze çok yakın bi köydeyim furunlu biliyomusun bilmiyorum sağlık evindeyim. valla canım bende o taktiği uygulamak istiyom ama koçiş biraz sabırlı ol zamanı gelince öğrencez diyo :)
Ben Erkek hissediyordum ama babası kız diye deli oluyordu onun gönlüne göre oldu valla.
Bide arkadaşlar bir şey soracağım malum yazışmalar çok uzun kaçırdığım çok şey olmuşdur.Benim karnım 3 aya göre çok büyüdü ve çatlak olmaması mucize ne kullanayım sizce çatlak önlemek için.Kimler neler kullanıyor?
Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?