2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah sağlıklı birşekilde alalım kucağımıza..bütün dualarım ilk önce o yönde..
hayatım boyunca hep oğlum olsun istedim ama hamile kalınca bütün hepsi değişti...
eşim hep kız istiyordu hatta takılıyordu ''erkek adamın kızı olur bir kere''diyorduu..
hamile kaldığım günden beri hep erkek gibi geliyor..ama kızım olsunda çok istiyorum..hatta rüyalarımda bile kızım olduğunu görüyorum..
anlıyacağın kafam karma karışıkk
ne olursa olsun sağlıklı olsunda bana bu yeter diyorum..
ama meraktanda çatlıyorum yaniiii

çizelgemi düzeltmeye çalışıyorum bu seferde 7 haftalık görünüyo:):):)

hoş geldin canım..bebğin hayırlı olsun..hoş geldin aramıza bir kız dahaa geliyor harika:103:

kaç haftalıksınki canım ben ç.ba 4 ay olucam tam ben kaşınmaya başladım 2 haftadır kaşıntım var

14 haftalık oldum , göbiş de biraz çıktı ama şimdiden başlarsa napıcaz biz sonra
bende kaşıtı yok ama hep dikkatim orda diye midir nedir sağ ve sol taraflarımda ince ince sızı gibi bişi hissediyorum ama psikoljik de olabilir tabi :S

hafta sonu geldiğindenmi bilmiyom tam saflığım üzerimde şimdi anladım ay hiç gülceğim yoktu ammada safım bende diyom hiç duymadım merkeze çok yakın bi köydeyim furunlu biliyomusun bilmiyorum sağlık evindeyim. valla canım bende o taktiği uygulamak istiyom ama koçiş biraz sabırlı ol zamanı gelince öğrencez diyo :)

ben daha cinsiyeti ogrenemedim diye orta yerimden catlamaya basladim bile

al benden de o kadar ! Göbişi görenler erkek sivri bu diyor , yok başıma tuz döküyorlar, burnuma dokunuyomuşum erkekmiş, herkes erkek diyor ama ne yalan söyliyim gönlümden çoook kız geçiyo

o kadarını bilmiyorum belki o sürdüğün şey iyi geliyodur ondandır ben 2 gündür kremler sürüyorum kaşıntım olmuyo ama ondan önce tatlı tatlı kaşınıyodu vallahi

canım tekrar doldur sende olmazsaa
evet adresi teyit etmek için aramışlar herhalde göndercekler

inşallah ilk isteğimiz dediğin gibi aynen canım
benım hissime sorarsan hala inanmıyorum hep erkek hissetmiştim bastan beri
aynen seninkide benım gibi olmuş hisler istekler birbirine karışmıs
benımkıde hala karısık yanii bakalım
seninkini net söyler inşallah
cunkı ıkı hafta sonrada erkek derse bana bilemiyorum artı k

hoş geldin canım..bebğin hayırlı olsun..hoş geldin aramıza bir kız dahaa geliyor harika:103:

Ben Erkek hissediyordum ama babası kız diye deli oluyordu onun gönlüne göre oldu valla.

Bide arkadaşlar bir şey soracağım malum yazışmalar çok uzun kaçırdığım çok şey olmuşdur.Benim karnım 3 aya göre çok büyüdü ve çatlak olmaması mucize ne kullanayım sizce çatlak önlemek için.Kimler neler kullanıyor?
Şimdiden teşekkürler.

o kadarını bilmiyorum belki o sürdüğün şey iyi geliyodur ondandır ben 2 gündür kremler sürüyorum kaşıntım olmuyo ama ondan önce tatlı tatlı kaşınıyodu vallahi

ebrucum sn benim resmin de annee göster bakim benim için ne diycek ben arkadaşımın ablası daha o pembeli resmi görmüş bu kız demiş ama bilmiom hayrlısı

ama çatlamak için erken değil mi daha ? Çatlamaya başlayan ya da kaşıntısı falan olan var mı ?

bende çatladım valla göğüsüm karnım hafif hafif çatlıyor sebamed losyon alacaktık biz doğu görevindeyiz çoğunun tarihi geçmiş bebek yağı alacam kremler işe yaramıyor

:):):) Cuma geldi enerjinin bittiği gündeyiz artık :)
Biliyorum cnm , ben de geçen hafta Kızılcıova'daydım.Erkekler nasıl bu kadar sabırlı olabiliyor anlamıyorum ben zaten :)

canım benimde baya büyüdü otobüste yer bile veriyolar. valla ben şu anda chicconun catlak önleyici kremini kullanıyorum gayet memnnum. bide birşey sölicem bak göbiş sayfamız var göbüşü belirginleşenler oraya foto koyuyo sende koysana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…