2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

göbüş sayfasımı bizde merak ettik link i buraya kopyalarmısın

Bebeğinizin kız mı, erkek mi olduğunu merak ediyorsanız, işte size bir sürü ipucu…

•Gebeliğinizin erken döneminde mide bulantılarınız olduysa,
•Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 atış ise,
•Basen ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
•Sol memeniz, sağ memenizden daha büyükse,
•Saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
•Bebeğinizi karnınızda yüksek taşıyorsanız,
•Karnınız karpuz gibi görünüyorsa,
•Tatlı yiyeceklere aşeriyorsanız,
•Meyvelere aşeriyorsanız,
•Bebeğiniz karnınızın solunda ise,•Portakal suyuna aş eriyorsanız,
•Hamilelik döneminiz boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
•Normalden daha huysuzsanız,
•Yüzünüz normalden daha çok patlak görünüyorsa,
•Gebeliğinizde aldığınız kilolar kalça ve basenlerde birikiyorsa,
•• Ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,
•Memeleriniz gerçekten büyüdüyse,
•İdrarınız donuk sarı rengindeyse,
•Alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa doğru hareket ediyorsa,
•Yaşınıza hamile kalma tarihinizi, hamile kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa, BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ MUHTEMELEN KIZ DIR…
Not: bu bilgiler kesin degildir, bebeğin cinsiyetini öğrenmenin en iyi yolu ultrason sonucudur

:):):) Cuma geldi enerjinin bittiği gündeyiz artık :)
Biliyorum cnm , ben de geçen hafta Kızılcıova'daydım.Erkekler nasıl bu kadar sabırlı olabiliyor anlamıyorum ben zaten :)

bak orayı biliyom :))) valla bende bilmiyom niye bu kadar sabırlılar beklesem ne oluyomuş catlıcam meraktan bilmiyo offff

Ay canım akşam çekip koyarımda en devasa benim ki olur diye korkuyorum dışardan belli oluyor benimkide seninki gibi baya bakan hamilemisin diyor, sanki bu kadar için erken gibi ne biliyim!Dairede bu gaz heralde diyorum bırakınca yanında olmayız inşallah diyor arkadaşlar, durum ciddi yani....Chicco okey ben bunu bir araştırıyım.

portaaakkkkaaall suuuyyyyuuuuu aayy ben normalde nerdeyse hiç sevmem portakalı severimde suyunu içmem acı geliyodu yarabbim sıkma portakal susuz yapamıyorum artık deseeem deli gibi içiyorum kalp atışı benimkinin 145 çıktı idrarım donuk sonra huysuzluğum hat safada meyve die ölüyorum erken kalçam ve basenim kocaman oldu memem gerçekten büyüdü valla hangisi büyük bilmiyorum

göbüş sayfasımı bizde merak ettik link i buraya kopyalarmısın

canım ben bu bilde kopyala yapıştır yapamıyorum eve gidince yapayım yada haziran annelerinin sayfasında 2012 haziran annelerinin muhteşem göbişleri diye ben göbiş çıkmaya başladığında eklemiştim biraz daha büyüsün yine eklicem.. sizde ekleyin.

nazlıcım biz tamamen cinsiyetten emin olmadan bizde soru işaretleri bitmezz
düşünüp düşünüp dururuz.çünkü bizde kararsızız. Aman sağlıklı olsunda tez zamandada emin olalım öğrenelim inşallahhh
yoksa bu şüphe bizi yerr bitirirrrr
İnşallah net konuşur doktorlarımızda ,bizde biran önce rahata kavuşuruz
Senin doktor %80 kız demiş canım ya değişirmi ki ?? bak bilemedim şimdi yaaaaayy bunlar ne olur % 100 dese yaniiii..bizim çatlamamızı istiyorlar yaa

geçen ablam dedi benim de kalçam büyümüş diye ama bana aynı gelio nedense

canım valla bu kadar uzun süreli gaz durmazdı heralde diye düşünüyorum canım normel ya zaten 14. haftada dışardan bakılınca görülmesi normal herkes bir değil bazılarının daha geç çıkıyo sadece bazılarının hemen belli oluyo gaz değil o gaz değil bebiş

aynen kuzum yaaa inan söylemese daha iyiydi emin olmadan
sonradan değiştiğini düşünsene
ben kendimde kız hissediyor olsaydım tamam derdim
ama doktorda %80 kız ama kimseye söyleme değişebilir dedi
değişebilir deyince tereddut ettim bende
kendimi cok kaptırmakta istemiyorum cunki
kesin kız deseydi direk alışverişe gidicektim ama gidemedim işte
emin olunca söylemeleri en güzel bence
sanada büyük ihtimal erkekse daha net bişey der kızı tam anlayamıyorlar herhalde bazen

bana da kız dedi bakalım nolcak 26 da belli olcak günler geçmio ya iice meraklanıom artık

canım bu belirtilerin çogu bende var vallaaaaa

kızlar ben mutfaga dalıyorum..
muhtesem seyler yaparsam paylasırım resimlerini hepiniz bana söversiniz

Merhaba annişşşlerrrr yaa beni de böyle kararsız bıraktılar yaa sana yüzde seksen dedi bana kız gibi dedi.Şimdi ben ne anlayayım ki.dediğin gibi keşke demeseydi.Aklımı karıştırdı.

nazlıcım seninki değişmez cnm zannetmem hiç çünkü sen zaten yeni gittin ve 15. haftadasınn yanii artık kesinleşmişstir cnm bakma sen dr un öyle dediğine 16. haftaya kadar öyle demek zorundaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…