aynen kuzum yaaa inan söylemese daha iyiydi emin olmadan
sonradan değiştiğini düşünsene
ben kendimde kız hissediyor olsaydım tamam derdim
ama doktorda %80 kız ama kimseye söyleme değişebilir dedi
değişebilir deyince tereddut ettim bende
kendimi cok kaptırmakta istemiyorum cunki
kesin kız deseydi direk alışverişe gidicektim ama gidemedim işte
emin olunca söylemeleri en güzel bence
sanada büyük ihtimal erkekse daha net bişey der kızı tam anlayamıyorlar herhalde bazen
Merhaba annişşşlerrrryaa beni de böyle kararsız bıraktılar yaa sana yüzde seksen dedi bana kız gibi dedi.Şimdi ben ne anlayayım ki.dediğin gibi keşke demeseydi.Aklımı karıştırdı.
yaa kızlaar alıın bişey olmaz ne dendiyse ama fişlerini atmayın koyun kenara bana %100 kız dedi ama yinede fişleri koyuyorum kenara noluur nolmaaz
bende tekrar 22 sinde gidicem bakalım nasıl geçicek dediğin gibibana da kız dedi bakalım nolcak 26 da belli olcak günler geçmio ya iice meraklanıom artık
Merhaba annişşşlerrrryaa beni de böyle kararsız bıraktılar yaa sana yüzde seksen dedi bana kız gibi dedi.Şimdi ben ne anlayayım ki.dediğin gibi keşke demeseydi.Aklımı karıştırdı.
nazlıcım seninki değişmez cnm zannetmem hiç çünkü sen zaten yeni gittin ve 15. haftadasınn yanii artık kesinleşmişstir cnm bakma sen dr un öyle dediğine 16. haftaya kadar öyle demek zorundaaa....
yaa kızlaar alıın bişey olmaz ne dendiyse ama fişlerini atmayın koyun kenara bana %100 kız dedi ama yinede fişleri koyuyorum kenara noluur nolmaaz
aaa evet güzel bi fikir hani alırken de söyleriz kasiyere di mi? Ama benim kocacık daha çok erken diyooooooooo:26::26:
benim arkadaşıma ilk kız dedi 20 haftasında gittiğinde erkek çıktı meğerse yanlış görmüş dr ve şuan erkeği var şamıştık baya
aaa evet güzel bi fikir hani alırken de söyleriz kasiyere di mi? Ama benim kocacık daha çok erken diyooooooooo:26::26:
ahhh canım yaaa bizi deli etmek için yapıyorlar yemin ederimmm
OFF ne diyim daha ..hiç birşey söylemeseler gerçekten çok daha iyi valllaaaaaaaaaa
Hakkımızda hayırlıs canım..ne diyim ben!! alışverişe çıkıp geliyorum 1 saate canım..
hepinizi öpüyorum canlarrr
öyle diyolar hep benimkide erken diyo ama takan kimEeveet hatklısın diyorum görünce alıyorum çok heveslendiim nappiim diyip işin içinden çıkıyorum
Oluyo öyle şeyler işte gidip aldığım yerler belli yani fişin olduktan sonra değişim yapıyolar
benimkide erken dio ama bebek daha ortada yooken ben koca çekmeceyi doldurdum haberi yok
benim doktorum dediki bugün daha, 12. Haftada kendi oğlumda pipi gözükmedi. Wolf kanalı sanıyorum bazen % 70 mi ne geç oluşuyomuş hepsi kız olarak başlar sonra wolf kanalı oluşur dedi.bizede yüzde 80 dedi ama ben ihtimal yüksek diye diğer şıkkı hemen eledim bugün akşam pembişlere başlarım....
darısı başımıza ya inş. öğreniriz 26 da gittiğimde öğrenirim artık iple çekiyom
canım bence sen 26 sında rahat ögrenirsin artık
yani öğreniyim artık güselim ya görenlerin çoğu kız diyo da bilmiom hayrlısı senin belli oldu mu cinsiyetin
hayırlsıı olsun aynen dedıgın gibi canım ya
dün işte %80 kız dedi doktor bakalım
aynen canım aynen :)))
hayırlısı olsun diyoruz tabi gene sımdılık
hadi kolay gelsın canım sana görüşürz gene bb
ay cnım dşünsene ama kız için o kadar güzel şeyler varki alcan alcan sonra erkek dicek yok yok bunu kaldıramam o kadar kendimi kaptırıpta
en iyisi beklemek su anda benim için :)
ama banad akesın dese bile tutardım fişleri nolurrrr nolmaz :)
ben henüz tek çorap bile almadımKorkuyorum kendimdennnnn bir diye almaya giderim tazmanya canavarına dönebilirimmmmmmmm
bana da enson öyle dedi de bakalım ne çıkacak içimden hep öle geçti ne bilim ya hayrlısı
canım bence sen 26 sında rahat ögrenirsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?