2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ahhh canım yaaa bizi deli etmek için yapıyorlar yemin ederimmm
OFF ne diyim daha ..hiç birşey söylemeseler gerçekten çok daha iyi valllaaaaaaaaaa
Hakkımızda hayırlıs canım..ne diyim ben!! alışverişe çıkıp geliyorum 1 saate canım..
hepinizi öpüyorum canlarrr

Merhaba annişşşlerrrr yaa beni de böyle kararsız bıraktılar yaa sana yüzde seksen dedi bana kız gibi dedi.Şimdi ben ne anlayayım ki.dediğin gibi keşke demeseydi.Aklımı karıştırdı.

yaa kızlaar alıın bişey olmaz ne dendiyse ama fişlerini atmayın koyun kenara bana %100 kız dedi ama yinede fişleri koyuyorum kenara noluur nolmaaz

yaa kızlaar alıın bişey olmaz ne dendiyse ama fişlerini atmayın koyun kenara bana %100 kız dedi ama yinede fişleri koyuyorum kenara noluur nolmaaz

aaa evet güzel bi fikir hani alırken de söyleriz kasiyere di mi? Ama benim kocacık daha çok erken diyooooooooo:26::26:

bana da kız dedi bakalım nolcak 26 da belli olcak günler geçmio ya iice meraklanıom artık
bende tekrar 22 sinde gidicem bakalım nasıl geçicek dediğin gibi

Merhaba annişşşlerrrr yaa beni de böyle kararsız bıraktılar yaa sana yüzde seksen dedi bana kız gibi dedi.Şimdi ben ne anlayayım ki.dediğin gibi keşke demeseydi.Aklımı karıştırdı.

aynen canım ya söylemese beklerdım daha iyyidi
böyle sımdı kız sonrada erkek derse döverim onu
ama ciddi anlamda emin olmadan söylememeleri daha dogru

nazlıcım seninki değişmez cnm zannetmem hiç çünkü sen zaten yeni gittin ve 15. haftadasınn yanii artık kesinleşmişstir cnm bakma sen dr un öyle dediğine 16. haftaya kadar öyle demek zorundaaa....

ay inşallah canım yaaaa
doktorun o emin olmayan tavırları beni böyle düşünüdüyor
sadec %80 deseydiiii önce öyle dedi
sonrada kimseye söyleme değişebilri dedi o nasıl bişeyse
şimdi kızıııım diye sevesim var ama ya erkekse kızarsa bana diyorum

benim arkadaşıma ilk kız dedi 20 haftasında gittiğinde erkek çıktı meğerse yanlış görmüş dr ve şuan erkeği var şamıştık baya

aaa evet güzel bi fikir hani alırken de söyleriz kasiyere di mi? Ama benim kocacık daha çok erken diyooooooooo:26::26:

öyle diyolar hep benimkide erken diyo ama takan kim eeveet hatklısın diyorum görünce alıyorum çok heveslendiim nappiim diyip işin içinden çıkıyorum

benim arkadaşıma ilk kız dedi 20 haftasında gittiğinde erkek çıktı meğerse yanlış görmüş dr ve şuan erkeği var şamıştık baya

oluyo öyle şeyler işte gidip aldığım yerler belli yani fişin olduktan sonra değişim yapıyolar

aynen canım aynen :)))
hayırlısı olsun diyoruz tabi gene sımdılık
hadi kolay gelsın canım sana görüşürz gene bb

ay cnım dşünsene ama kız için o kadar güzel şeyler varki alcan alcan sonra erkek dicek yok yok bunu kaldıramam o kadar kendimi kaptırıpta
en iyisi beklemek su anda benim için :)
ama banad akesın dese bile tutardım fişleri nolurrrr nolmaz :)

Benim doktorum dediki bugün daha, 12. haftada kendi oğlumda pipi gözükmedi. wolf kanalı sanıyorum bazen % 70 mi ne geç oluşuyomuş hepsi kız olarak başlar sonra wolf kanalı oluşur dedi.Bizede yüzde 80 dedi ama ben ihtimal yüksek diye diğer şıkkı hemen eledim bugün akşam pembişlere başlarım....

Son düzenleme:

en güseli o zate fişi saklamak

darısı başımıza ya inş. öğreniriz 26 da gittiğimde öğrenirim artık iple çekiyom

artık orası kısmet canım yaa ben içimdeki canavarı bastırmak adına aldım bi kaç parça gerçi bi bakiim die girdim saldırdım

ben henüz tek çorap bile almadım Korkuyorum kendimdennnnn bir diye almaya giderim tazmanya canavarına dönebilirimmmmmmmm

aay sorma vallahi öyle oluyosun mağazaya hani bakıyım beğenirsem alırım belki falan die amaa yook tutamıyosun aa bu güzelmiş bi taneden bişey olma aaa buda iyiymiiş bi bakmışsın elin kolun dolmuuşş

ya bişey dicem yaa.böyle tarif ettiriyolar kızda böyle olur şöyle olur diye ya ben kıza hiç uyduramadım kendimi:26::26: Acaba erkek mi olcak off çok taakıldım bu erkek kız muhabbetine hep o doktorun yüzünden yaaaaaaa.Ne vardı sanki söyleyecek sanki bi de ben sormuşum kız gibi dedi.Oysa aklıam bile gelmedi sormak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…