canım senin karnın nsl peki benim önde var bi tek sendeki şeyleri bana söle bakım uyan varsa benimde kızdır o zaman
ya bişey dicem yaa.böyle tarif ettiriyolar kızda böyle olur şöyle olur diye ya ben kıza hiç uyduramadım kendimi:26::26: Acaba erkek mi olcak off çok taakıldım bu erkek kız muhabbetine hep o doktorun yüzünden yaaaaaaa.Ne vardı sanki söyleyecek sanki bi de ben sormuşum kız gibi dedi.Oysa aklıam bile gelmedi sormak
ay bende açım ama hava o kadar sogukki yerımden kalkasım yok ya
öyle muhtesem seyler yapma fazla sövebiliriz cidden bak
ya bişey dicem yaa.böyle tarif ettiriyolar kızda böyle olur şöyle olur diye ya ben kıza hiç uyduramadım kendimi:26::26: Acaba erkek mi olcak off çok taakıldım bu erkek kız muhabbetine hep o doktorun yüzünden yaaaaaaa.Ne vardı sanki söyleyecek sanki bi de ben sormuşum kız gibi dedi.Oysa aklıam bile gelmedi sormak
1.tepsi bitti biraz dinleniim 2. tepsiye geccemm
seviyorum ben bişiler yapmayı yaa ben yapiim millete tattırıyım bayılıyorumm
2 çeşit yapcamnappııooonnkii tepsi teeppssii bende çok severim 1 ay çalışmadım eşim 10 kilo aldı ahahahhaha
beeeenn bunlardan baktım mevlüt elbiselerii dieeeeeeeeeeebildiğin çıldırdım mağazadaaaa çeşit çeeşiiit alıcaktım uzun uzun baktıım hasret giderdim sonra bıraktım amaaa alcam çeşit çeşit mevlüt için almıcam sadece
2 çeşit yapcam
Pis bogazlıım tuttu
Bende bayıldım.. Erkek için olanına bittimm.. Alıcam hepisinden dügünlerde neyimde giydiririz
2 çeşit yapcam
pis bogazlıım tuttu
bende bayıldım.. erkek için olanına bittimm.. alıcam hepisinden dügünlerde neyimde giydiririz
kızlar konuların arasından zırt pırt çıkıp duruyorum muabbeti bölüyorum bir şey soracağım avatarımı değiştirip ticker yaptımda yeni, bu avatardan bu grupta kullanan yok değil mi ben bakındım ama rastlamadım.Dikkatinizi çekti mi?
Düğüne gidip aynı gece elbisesiyle pişti olmak gibi olmasın.
kızlar konuların arasından zırt pırt çıkıp duruyorum muabbeti bölüyorum bir şey soracağım avatarımı değiştirip ticker yaptımda yeni, bu avatardan bu grupta kullanan yok değil mi ben bakındım ama rastlamadım.Dikkatinizi çekti mi?
Düğüne gidip aynı gece elbisesiyle pişti olmak gibi olmasın.
bende deiştim avatarımı nassı olmuşş
Bebeğinizin kız mı, erkek mi olduğunu merak ediyorsanız, işte size bir sürü ipucu
Gebeliğinizin erken döneminde mide bulantılarınız olduysa,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 atış ise,
Basen ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
Sol memeniz, sağ memenizden daha büyükse,
Saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
Bebeğinizi karnınızda yüksek taşıyorsanız,
Karnınız karpuz gibi görünüyorsa,
Tatlı yiyeceklere aşeriyorsanız,
Meyvelere aşeriyorsanız,
Bebeğiniz karnınızın solunda ise,Portakal suyuna aş eriyorsanız,
Hamilelik döneminiz boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
Normalden daha huysuzsanız,
Yüzünüz normalden daha çok patlak görünüyorsa,
Gebeliğinizde aldığınız kilolar kalça ve basenlerde birikiyorsa,
Ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,
Memeleriniz gerçekten büyüdüyse,
İdrarınız donuk sarı rengindeyse,
Alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa doğru hareket ediyorsa,
Yaşınıza hamile kalma tarihinizi, hamile kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa, BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ MUHTEMELEN KIZ DIR
Not: bu bilgiler kesin degildir, bebeğin cinsiyetini öğrenmenin en iyi yolu ultrason sonucudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?