2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin karnın nsl peki benim önde var bi tek sendeki şeyleri bana söle bakım uyan varsa benimde kızdır o zaman

canım benım mide bulantılarım vardı zayıfladım normalde kilom var zaten ama alt tarafta genel olarak
karnım cıkmadı pek bazı gunler cıkıyor ama cok direk yaygın degıl yanii erkek gibi o açıdan
tatlı nrmalde severım ama tatlı hıc yemedım gibi bişey canım istemedii
genelde limon mandalina havuc falan o tarz seyler yedım
yanii hem kıza uyuyor hem erkege

yani kesin bişi demiyolar böle sonra uğraş dur çok zor geçio

canım belirtilere flan cok takılmıcan zaten yaa
benımki hem erkek gibi hem kız o acıdan bakıncaa
emin olmadan söylemeseler daha iyi aslında dedğin gibi

nappııooonnkii tepsi teeppssii bende çok severim 1 ay çalışmadım eşim 10 kilo aldı ahahahhaha
2 çeşit yapcam
pis bogazlıım tuttu

bende bayıldım.. erkek için olanına bittimm.. alıcam hepisinden dügünlerde neyimde giydiririz

2 çeşit yapcam
Pis bogazlıım tuttu

Bende bayıldım.. Erkek için olanına bittimm.. Alıcam hepisinden dügünlerde neyimde giydiririz

annemler haccdan almışlar yeğenime papyonlu takım görseniz çok şeker bi de öle fesli almışlar süperdi benim cinsiyeti belli olmadığından almamışlar ama oyuncak almışlardı şimdiden bisssürü oyuncağı var

kızlar konuların arasından zırt pırt çıkıp duruyorum muabbeti bölüyorum bir şey soracağım avatarımı değiştirip ticker yaptımda yeni, bu avatardan bu grupta kullanan yok değil mi ben bakındım ama rastlamadım.Dikkatinizi çekti mi?
Düğüne gidip aynı gece elbisesiyle pişti olmak gibi olmasın.

Son düzenleme:

ben görmedim canııım

canım merhaba sen avatarı yeni mi yaptın 1-2 günü geçtimi sanki ben bunu gördüm ama kimde hatırlamıyorum yeni yaptıysan başkasındada olabilir tatlum

slm bacılar bugün nasılsınız ben idare ediyorum doktora gittim 2 li test için yaptırmadan döndüm sinir oldum hemşirelere offf ya özele gidip benim gibi rezil olan varmı aranızda yine bıraktım orayı ayyy moral sıfır düşük riskim kanamam var diyorum olsun diyo hemşire bekle ona diyom bekle buna diyom bekle siinir ettiler bide söyledikleri fiyat 40 tı gittim 100 şimdi 2. kez kAN ALINCA 125 OHH hastane etmez o kadar bıraktım 22sinde başka yerden randevu aldım orada özel biz testlerden ücret almıyoz dediler iyi dedim.. yine değiştirdim doktoru bakalım bu doktor inşallah iyi çıkar düşük riskim devam ediyo yatıyom bol bol geçer inş. en kısa sürede

bunların hepsi bana uyuyor ama bebeğim erkekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:44:

mesaim bitiyor kocişim gelcek beni özlemiş yihuuuuuuuuuuu

oğlumun babası off bu adama bidaha aşık oluyorm ben yahu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…