çok egzantirik
bende değiştirdim bugüün
mesaim bitiyor kocişim gelcek beni özlemiş yihuuuuuuuuuuu
oğlumun babası off bu adama bidaha aşık oluyorm ben yahu.....
slm bacılar bugün nasılsınız ben idare ediyorum doktora gittim 2 li test için yaptırmadan döndüm sinir oldum hemşirelere offf ya özele gidip benim gibi rezil olan varmı aranızda yine bıraktım orayı ayyy moral sıfır düşük riskim kanamam var diyorum olsun diyo hemşire bekle ona diyom bekle buna diyom bekle siinir ettiler bide söyledikleri fiyat 40 tı gittim 100 şimdi 2. kez kAN ALINCA 125 OHH hastane etmez o kadar bıraktım 22sinde başka yerden randevu aldım orada özel biz testlerden ücret almıyoz dediler iyi dedim.. yine değiştirdim doktoru bakalım bu doktor inşallah iyi çıkar düşük riskim devam ediyo yatıyom bol bol geçer inş. en kısa sürede
slm bacılar bugün nasılsınız ben idare ediyorum doktora gittim 2 li test için yaptırmadan döndüm sinir oldum hemşirelere offf ya özele gidip benim gibi rezil olan varmı aranızda yine bıraktım orayı ayyy moral sıfır düşük riskim kanamam var diyorum olsun diyo hemşire bekle ona diyom bekle buna diyom bekle siinir ettiler bide söyledikleri fiyat 40 tı gittim 100 şimdi 2. kez kAN ALINCA 125 OHH hastane etmez o kadar bıraktım 22sinde başka yerden randevu aldım orada özel biz testlerden ücret almıyoz dediler iyi dedim.. yine değiştirdim doktoru bakalım bu doktor inşallah iyi çıkar düşük riskim devam ediyo yatıyom bol bol geçer inş. en kısa sürede
Çok geçmiş olsun canım bende özele gidiyorum ama bir problem yaşamadım senin şansızlığınmıdır nedir hep sinir insanlar çıkmış karşına inş en yakın zamanda normale dönersin
canlarımmm benn geldimm ikiliii testtim ve diğer kan sonuçlarımı aldım çok şükür herşeyyy ii çıktıı :)))
gelirkenn gezdimm birazda çatlak için krem ve kakao yağı aldım geldimmmm :))
sizler nasılsınızz bakalımmm :)))
daha çok yardımcı olcaklarına azarlıyolar ya çok sinir oluyom valla
canlarımmm benn geldimm ikiliii testtim ve diğer kan sonuçlarımı aldım çok şükür herşeyyy ii çıktıı :)))
Maşallahdarısı başımıza inş hava güzeldi herhal gezdin cnm ohh ii yapmışın gördünmü bugünde oğluşunu yoksa sadece tahlil mi aldın ?
saolll canımmm havaa çok kötüydü buz gibiydi ama almam lazımdı bu kremleri artık birini doktora yazdırdım bide lokman hekimden kakao yağı aldım artık sürmek lazımmmMaşallahdarısı başımıza inş hava güzeldi herhal gezdin cnm ohh ii yapmışın gördünmü bugünde oğluşunu yoksa sadece tahlil mi aldın ?
aay tü tü tü 41 kere maşşaalllaahh
ii canım ya gözün aydın kaça aldın kremleri peki ya bende artık bilmek istiyom cinsiyetini valla gidicem özele bana kalsa da eşimde bekle diyo 26 da daha çok büyür ozaman kesin çıkar diye bırakıom hep
saolll canımmm havaa çok kötüydü buz gibiydi ama almam lazımdı bu kremleri artık birini doktora yazdırdım bide lokman hekimden kakao yağı aldım artık sürmek lazımmm
bugün görmedimm oğluşumu çünkü çarşamba günü 3 kere gördümm ayrı ayrı ultrasondabugün sadece sonuçç gösterdimm :))
darısıı sizee canım bnmmmm ....
saoll canımm bnmmmm
avatarını sewsinlerr seninn bende istiomm bunlardannnn
kuzumm dün dnaz dediği fito die bi krem vardı yha onu sordum bende doktora yazdı o da onu sigorta karşılıomuşş sadece 4.75 verdm canımm
sonra kakao yağınada 6 tl verdm canım
bide bi krem daha önerdi doktor onu sigorta karşılamışıomuşş ama oo çok iimiş onu sordum ona 85 dediler ama internette ucuza buldum ordan alıcam onuu :))
asılında dayanmak çok zor biliorum ama cinsiyet için dayan canım kesinleşsinn bana kesin değil dedii yhaa hevesleniom ama bi yandanda içim içimi yiyo yha değişirse diee :SS:S:S
kuzumm dün dnaz dediği fito die bi krem vardı yha onu sordum bende doktora yazdı o da onu sigorta karşılıomuşş sadece 4.75 verdm canımm
sonra kakao yağınada 6 tl verdm canım
bide bi krem daha önerdi doktor onu sigorta karşılamışıomuşş ama oo çok iimiş onu sordum ona 85 dediler ama internette ucuza buldum ordan alıcam onuu :))
asılında dayanmak çok zor biliorum ama cinsiyet için dayan canım kesinleşsinn bana kesin değil dedii yhaa hevesleniom ama bi yandanda içim içimi yiyo yha değişirse diee :ss:s:s
o dediğini bende yazdırıyıım bariiimev krem doldu bende kakaolu vazalin var onuda sürüyorrum sırayla sürüyorum hepiiiciiiğiindeen
o dediğini bende yazdırıyıım bariiimEv krem doldu Bende kakaolu vazalin var onuda sürüyorrum sırayla sürüyorum hepiiiciiiğiindeen
miacım gözün aydın..Maşallahhhinşallah cinsiyetide en kısa zamanda öğrenirsin canım..
shewgirl,nilfar canlar gözünüz aydın..Allah nazarlardan saklasın ..
maşallah canım bundan sonra da hep iyi haberler alırsın inş.
heyecan olsun diye pat diye göstermemiş kuzu. sağlığı yerinde ya gerisi boş canım nasılsa kaçarı yok gösterecek eli mahkum
ikili test sonucunuz hayırlı olsun kuzu inş cinsiyetini de öğrenir en kısa zamanda hazırlıklara başlarsın...
şimdide kiloları takmayın afaya millet 20-30 kilo alıyorda doğumdan bir yıl sonra eski haline dönüyor. bu kuzular dğunca bizi oturtacaklar mı sanıyorsunuz. hoooop verdirirler aldırdıkları kiloları...
yazdır canımm çok uygun bişiiio dediğini bende yazdırıyıım bariiimev krem doldu bende kakaolu vazalin var onuda sürüyorrum sırayla sürüyorum hepiiiciiiğiindeen
anladım canım ya benim eşim aktarcı da çalışıo o da diuo bi daha ki alalım bakalım ozan yağıda iiymiş ya keşkem annem gibi olsam onun çatlağı yok gibi az sonra doğumda kolay yapmış özeniom ona valla pamuk helvam o beim
hoşgeldinn canım aman ne güzel çıkmış sonucların hadi hayırlı olsun cinsiyeti belli oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?