2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım bende özele gidiyorum ama bir problem yaşamadım senin şansızlığınmıdır nedir hep sinir insanlar çıkmış karşına inş en yakın zamanda normale dönersin

canım merak etme geçecek lekelenmen bende 12+2 de gittim doktora 2 li testi yaptırdım bi kaç gün sonra geçti lekelenmem bebek büyüdükçe geçecek sabır canım

canlarımmm benn geldimm ikiliii testtim ve diğer kan sonuçlarımı aldım çok şükür herşeyyy ii çıktıı :)))
gelirkenn gezdimm birazda çatlak için krem ve kakao yağı aldım geldimmmm :))
sizler nasılsınızz bakalımmm :)))

Maşallah darısı başımıza inş hava güzeldi herhal gezdin cnm ohh ii yapmışın gördünmü bugünde oğluşunu yoksa sadece tahlil mi aldın ?

aay tü tü tü 41 kere maşşaalllaahh

Maşallah darısı başımıza inş hava güzeldi herhal gezdin cnm ohh ii yapmışın gördünmü bugünde oğluşunu yoksa sadece tahlil mi aldın ?

ii canım ya gözün aydın kaça aldın kremleri peki ya bende artık bilmek istiyom cinsiyetini valla gidicem özele bana kalsa da eşimde bekle diyo 26 da daha çok büyür ozaman kesin çıkar diye bırakıom hep

saolll canımmm havaa çok kötüydü buz gibiydi ama almam lazımdı bu kremleri artık birini doktora yazdırdım bide lokman hekimden kakao yağı aldım artık sürmek lazımmm
bugün görmedimm oğluşumu çünkü çarşamba günü 3 kere gördümm ayrı ayrı ultrasonda bugün sadece sonuçç gösterdimm :))
darısıı sizee canım bnmmmm ....

aay tü tü tü 41 kere maşşaalllaahh

saoll canımm bnmmmm
avatarını sewsinlerr seninn bende istiomm bunlardannnn

ii canım ya gözün aydın kaça aldın kremleri peki ya bende artık bilmek istiyom cinsiyetini valla gidicem özele bana kalsa da eşimde bekle diyo 26 da daha çok büyür ozaman kesin çıkar diye bırakıom hep

kuzumm dün dnaz dediği fito die bi krem vardı yha onu sordum bende doktora yazdı o da onu sigorta karşılıomuşş sadece 4.75 verdm canımm
sonra kakao yağınada 6 tl verdm canım
bide bi krem daha önerdi doktor onu sigorta karşılamışıomuşş ama oo çok iimiş onu sordum ona 85 dediler ama internette ucuza buldum ordan alıcam onuu :))
asılında dayanmak çok zor biliorum ama cinsiyet için dayan canım kesinleşsinn bana kesin değil dedii yhaa hevesleniom ama bi yandanda içim içimi yiyo yha değişirse diee :SS:S:S

hamile avatarları de google amcaya beğen ordan yap

o dediğini bende yazdırıyıım bariiim ev krem doldu bende kakaolu vazalin var onuda sürüyorrum sırayla sürüyorum hepiiiciiiğiindeen

anladım canım ya benim eşim aktarcı da çalışıo o da diuo bi daha ki alalım bakalım ozan yağıda iiymiş ya keşkem annem gibi olsam onun çatlağı yok gibi az sonra doğumda kolay yapmış özeniom ona valla pamuk helvam o beim

o dediğini bende yazdırıyıım bariiim ev krem doldu bende kakaolu vazalin var onuda sürüyorrum sırayla sürüyorum hepiiiciiiğiindeen

BAna krem falan vermedi karnın hiç çıkmamış dedi belki birkaç ay sonra ultrasyonda görmesem sana hamile demem dedi iç karnım mı ne büyükmüş öyle birşeyler dedi ama ben de fitoyu aile hekimine yazdırdım

hoşgeldinn canım aman ne güzel çıkmış sonucların hadi hayırlı olsun cinsiyeti belli oldu mu ?

miacım gözün aydın..Maşallahhhinşallah cinsiyetide en kısa zamanda öğrenirsin canım..

shewgirl,nilfar canlar gözünüz aydın..Allah nazarlardan saklasın ..

teşekkürler kızlar

yazdır canımm çok uygun bişiii

annende çok yoksa senndede olmaz heralde canım genetik oluomuş yhaa geneldeee :))) inşş öle olursun sendee :)

hoşgeldinn canım aman ne güzel çıkmış sonucların hadi hayırlı olsun cinsiyeti belli oldu mu ?

hbb canım bnm saolll :)) cinsiyette tahmin yaptı doktor erkek dedii ama bakalımmm değişmezsseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…