yazdır canımm çok uygun bişiii :d
annende çok yoksa senndede olmaz heralde canım genetik oluomuş yhaa geneldeee :))) inşş öle olursun sendee :)[/color]
hbb canım bnm saolll :)) cinsiyette tahmin yaptı doktor erkek dedii ama bakalımmm değişmezsseee :d:d
yazdır canımm çok uygun bişiii
annende çok yoksa senndede olmaz heralde canım genetik oluomuş yhaa geneldeee :))) inşş öle olursun sendee :)[/COLOR]
hbb canım bnm saolll :)) cinsiyette tahmin yaptı doktor erkek dedii ama bakalımmm değişmezsseee
benimkide baktı bu kız bebek dedi sonra bisey gördüm fln dedi bi cıkıntı var gibi sen çarşamba gel bi daha bakalım dedi şimdi heycanla bekliyorum :) bu arada bhcg varya oda 36 50 altındaysa erkek diyolar ya seninki kaç canım
benimkide baktı bu kız bebek dedi sonra bisey gördüm fln dedi bi cıkıntı var gibi sen çarşamba gel bi daha bakalım dedi şimdi heycanla bekliyorum :) bu arada bhcg varya oda 36 50 altındaysa erkek diyolar ya seninki kaç canım
fb-hcg 34,6 yazıoo canımm o mu oluyooşimdii yanii erkekmi oluomuşş böyle oluncaa
ewt canımm galiba tutttuoyle diyorlar canım o zaman senin ki tutmuş bakalım benim ki tutacak mı ? diger sonucları ve cinsiyetleri belli olanlarda yazarsa karsılastırma yaparızz
Naptınız yavrularr
Naptınız yavrularr
ewt canımm galiba tutttucinsiyet kesin olana kadarr :)))
ewt yazarlarsa karşılaştırırız bizdee
napıyım kuzum mutluyum bütün sonuçlarım 2 gündee çıktı aldım geldiimmm
senin avatarını sevsinler kuşuummmm
iyiyim tatlim okula basladim iste 20 sinde aminosentez var-sagol caniskom dusundugun icinkuzum ben 9 u izledim eve geçince 10 a bakıcam amerikadan 2.5 ay sonra başlattı cnbc e. aklında bulunsun. bu arada süper şeyler var. blair da bizimle hamile
canım sen de benim aklımdasın. geçmiş olsun ne yaptın ne oldu rahatsızlığın? kendini nasıl hissediyorsun? bebiş ii mi??
geçmiş olsun nurcancım. geçecek bunlar geçecek inş hiç canını sıkma sen. buraya gel burda muhabbetten ben başağrımı, bulantımı, gazımı unutuyom walla :))
öyle deme ya ben giydimay bir daha giyibilirmiyiz ki gecelik filan çocuktan sonra ne bilim ben hiç sanmıyorum benden geçti artık
ben 30 yakin aldim verdim yine isin hizinla aliyorumya böyle 20 kilo filan alırsam nasıl veririm
fb-hcg 34,6 yazıoo canımm o mu oluyoo :d şimdii yanii erkekmi oluomuşş böyle oluncaa :d:d
Hadi yaaa ohh çabuk hallolmuşşş
kızlar bu fb dediğiniz 2 litest zamanı yapılanda çıkan sonuç mu ben 22 li test yaptrmadım drum 3-4 daha garantili dedi ondan ve bu gitiiğimde işte 3-4 testte olcaz işte bakalım herşey ozaman belli olcak bu arada sanki benim az önce atr gibi
oldu yada bana öle geldi.
Naapim gecelikli avatarı koyunca kudurdu hepsi
BAna krem falan vermedi karnın hiç çıkmamış dedi belki birkaç ay sonra ultrasyonda görmesem sana hamile demem dedi iç karnım mı ne büyükmüş öyle birşeyler dedi ama ben de fitoyu aile hekimine yazdırdım
Naptınız yavrularr
evet canım 2li testte yazan sonuca göre degerlendiriliyor bende ara ara kıpırtı hissesiyorum doktor bana evet artık hissedersin seyirme gibi olur dedi ama bi kaç günde bir fln oluyor
kızlar bu fb dediğiniz 2 litest zamanı yapılanda çıkan sonuç mu ben 22 li test yaptrmadım drum 3-4 daha garantili dedi ondan ve bu gitiiğimde işte 3-4 testte olcaz işte bakalım herşey ozaman belli olcak bu arada sanki benim az önce atr gibi
oldu yada bana öle geldi.
ya ben yaptramadım 3-4 testte belli olur mu o gerçi o zaman cinsiyetini de öğrenecem de bakalım senin cinsiyeti belli mi canım
kızlar forumun ilk çatlayan üyesi benim galibaama çatlamak için erken değil mi daha ? Çatlamaya başlayan ya da kaşıntısı falan olan var mı ?
yaa ben de erken öğrendim ama eşim kesin olsun diye bekletiyo birşey aldırmıyo daha ama söz aldım bu haftasonu paso alışveriş yapıcazasılında dayanmak çok zor biliorum ama cinsiyet için dayan canım kesinleşsinn bana kesin değil dedii yhaa hevesleniom ama bi yandanda içim içimi yiyo yha değişirse diee :SS:S:S
inşallah güzel sonuçlarla bekliyoruz seni. dualarımız seninle...iyiyim tatlim okula basladim iste 20 sinde aminosentez var-sagol caniskom dusundugun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?