2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inş. Canım ya inş. Hepimiz kolaycacık kurtuluruz kızlar nasıl derler bi heveste onun gibi

benimkide baktı bu kız bebek dedi sonra bisey gördüm fln dedi bi cıkıntı var gibi sen çarşamba gel bi daha bakalım dedi şimdi heycanla bekliyorum :) bu arada bhcg varya oda 36 50 altındaysa erkek diyolar ya seninki kaç canım

Son düzenleme:

ayy ayyy heycan yapmışşş saklıooo bakalımm ne çıkıcakk inşş :))) allah gönlüne göree verir canım bnmm :))

fb-hcg 34,6 yazıoo canımm o mu oluyoo şimdii yanii erkekmi oluomuşş böyle oluncaa

oyle diyorlar canım o zaman senin ki tutmuş bakalım benim ki tutacak mı ? diger sonucları ve cinsiyetleri belli olanlarda yazarsa karsılastırma yaparızz
ewt canımm galiba tutttu cinsiyet kesin olana kadarr :)))
ewt yazarlarsa karşılaştırırız bizdee

Naptınız yavrularr

napıyım kuzum mutluyum bütün sonuçlarım 2 gündee çıktı aldım geldiimmm

iyiyim tatlim okula basladim iste 20 sinde aminosentez var-sagol caniskom dusundugun icin

ay bir daha giyibilirmiyiz ki gecelik filan çocuktan sonra ne bilim ben hiç sanmıyorum benden geçti artık
öyle deme ya ben giydim
ya böyle 20 kilo filan alırsam nasıl veririm
ben 30 yakin aldim verdim yine isin hizinla aliyorum

kizlar nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sizi özlüyorum yaaaaaaaaaaaaa

fb-hcg 34,6 yazıoo canımm o mu oluyoo :d şimdii yanii erkekmi oluomuşş böyle oluncaa :d:d

kızlar bu fb dediğiniz 2 litest zamanı yapılanda çıkan sonuç mu ben 22 li test yaptrmadım drum 3-4 daha garantili dedi ondan ve bu gitiiğimde işte 3-4 testte olcaz işte bakalım herşey ozaman belli olcak bu arada sanki benim az önce atr gibi
oldu yada bana öle geldi.

evet canım 2li testte yazan sonuca göre degerlendiriliyor bende ara ara kıpırtı hissesiyorum doktor bana evet artık hissedersin seyirme gibi olur dedi ama bi kaç günde bir fln oluyor

ne güzeel ya benim bide oturunca memelerimin hizadında olcak nerdeyse

Naptınız yavrularr

napalım kuzu sensiz buralaar çeekiillmmiiiyyii çiiiikkkkooo

evet canım 2li testte yazan sonuca göre degerlendiriliyor bende ara ara kıpırtı hissesiyorum doktor bana evet artık hissedersin seyirme gibi olur dedi ama bi kaç günde bir fln oluyor

ya ben yaptramadım 3-4 testte belli olur mu o gerçi o zaman cinsiyetini de öğrenecem de bakalım senin cinsiyeti belli mi canım

ya ben yaptramadım 3-4 testte belli olur mu o gerçi o zaman cinsiyetini de öğrenecem de bakalım senin cinsiyeti belli mi canım

3-4 te olmaz bu 2li için gecerli bildigim kadarıyla benimki kıza benziyormuş ama bi kabartı var gibiydi erkekte olabilirmiş çarsamba gidicem tekrar o zaman belli olur sanırım

slm kızlaaaaaaaarrrr vetatlı bebişleri. buraya girmediğimde hamile olduğumu unutuyom ben yaaa
şu an akşam eğitimindeyim. size dersten yazıyorm. tam yaramaz öğrenci oldum. çocuk ne olucak bilmiyom artık
ama çatlamak için erken değil mi daha ? Çatlamaya başlayan ya da kaşıntısı falan olan var mı ?
kızlar forumun ilk çatlayan üyesi benim galiba iki haftadır falan yağ kullanıyorum kaşıntım var diye. bana msn demedi. benim kuzen 7 aylık hamile onda tık yok. bana diyo ki senin göbiş şişmeye hiç alışkın değil ondan erken tepki vermiştir. dün baktım da 2-3 yerde minik sivilce kdr yaralar çıkmış. bir yede de deri soyulmuştu
asılında dayanmak çok zor biliorum ama cinsiyet için dayan canım kesinleşsinn bana kesin değil dedii yhaa hevesleniom ama bi yandanda içim içimi yiyo yha değişirse diee :SS:S:S
yaa ben de erken öğrendim ama eşim kesin olsun diye bekletiyo birşey aldırmıyo daha ama söz aldım bu haftasonu paso alışveriş yapıcaz

iyiyim tatlim okula basladim iste 20 sinde aminosentez var-sagol caniskom dusundugun icin
inşallah güzel sonuçlarla bekliyoruz seni. dualarımız seninle...

slm kızlar 2 gün hastanede yattıktan sonra bugün çıktım.hastanede alerji yapma durumu olan bir ilacı verdikleri için komaya girmek üzereyken müdahale edildi.bir dakika geç kalınsaydı ölebilirdim.güzel bakılmak için özel hastaneye gidiyoruz ama maşallah hemşirelerden bi ton laf yedim gidip doktoruma şikayet etmişler.hem beni hastanede öldürüyolardı bide üstüne doktora şikayet ediyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…