2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne olduuu kiiiiiiii ne ilacı verdiler allah allahh iyimisin şimdi

cinsiyet ögrenen arkadaslar karninizin sekli nasil sivrimi yoksa yatik mi
pelin gecmis olsun tatlim iyimisin simdi

tsk ederim nasilsin canim ben fazla giremiyorum
sen cinsiyet ögrendinmi

ne güzeel ya benim bide oturunca memelerimin hizadında olcak nerdeyse

napalım kuzu sensiz buralaar çeekiillmmiiiyyii çiiiikkkkooo

ayyyyy bacım yaaaaa çikoo nie alisin yivrumm Ya karşu komşum çağrdı sabahtann aşure yapıcakmış muhabbet sohbet derken dedim gitmem lazım foruma giricem o ne diyo

geçmiş olsun canım neyin vardı???

tsk ederim nasilsin canim ben fazla giremiyorum
sen cinsiyet ögrendinmi
evett dr bize pipi gösterdi.özellikle sordum. kordon falan değil di mi diye. yok bu kesin cinsiyet dedi ama çıkarken ailelere söyleyebilir myz diye sordum ne yaptın o kdr da değil, biraz daha bekle dedi. annem eşim ve siz biliyorsunuz daha...

cinsiyet ögrenen arkadaslar karninizin sekli nasil sivrimi yoksa yatik mi
pelin gecmis olsun tatlim iyimisin simdi

saol cnm şuan yatıyorum ama iyiyim kusma şikayeti ile gittiğim hastanede alerji yapan ilaç yüzünden hayatımı kaybediyodum.üstümü açtıklarını hatırlamıyorum zaten çok korkunçtu soluğum tamamen durdu tüpler bağlandı serumu kestiler.zaten hastane korkum vardı iğneden dolayı şimdi bide bu çıktı.heleki hemşirelerin yaptıklarını hiç unutmıycam.göya özel hastane.paramla hem rezil oldum hemde ölüyodum

Hem suçlu hem güçlüler sinir oluyorum hemşirelere kendilerini ne sanıyolar anlamadım aynen cnm zeldede azarlıyolar insanı kendilerini hastane sahibi sanıyolar sanırım gıcıklar ya bugün benide deli ettiler bende bıraktım geldim hastaneyi

kusma ve bulantım vardı.yatış oldu o sırada serumla verilen ilaç alerji yaptı.bi de doktor gelmiş pişkin pişkin ha o ilaç yapabiliyo diyo madem o ilacın böle bi etkisi var neden önceside test yapmıyosunuz öyle değil mi? daha önce de annem ibaşka bi ilaçtan komaya girmişti.ilaç alerjileri anında insanı komaya sokuyo öyle bişi.eğerki yanımda hemşire ve annem olmasaydı şuanda burda olmaz yoğum bakımda olurdum anlık bişi çünkü.o hastaneyle de ilişkim bitmiştir

canim dusunme yoksa daha kotu olursun buyuk gecmis olsun dikkat et kendine ilac alirken dikkat et dr-vermedimi bu ilaci sana

ne kadar korktum biliyo musun ilk defa ölümle burun buruna geldim.morarmışım,dilim şişti,yüzüm uyuştu,kalbim sıkıştı,nefesim tamamen gitti.bunlar bide mesleğe başlarken yemin ediyolar çarpılcaklar.hemşiresi de aynı doktoru da aynı.sabahtan akşama kadar bulantımı kesecek bişi vermediler neymiş efendim hangisinin dokunduğunu bilmiyolarmış.bileceksin test yapacaksın biri geliyo şu ilaç dokundu diyo biri geliyo ilaçla alakası yok ben kendi kendime mi geberiyodum serum damlamaya başladığı anda bişiler oldu.bundan sonra doktormuş hemşireymiş bende onları tersliycem ama şu hemşirenin saçını yolamadım ya ona yanıyorum.ismini öğrensem şikayette buluncaktım.hani hastanede insanlar ölüyolar ya işte bunlar yüzünden.çoğu da kendi hastalığıymış gibi kapatılıyo

kizlar nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sizi özlüyorum yaaaaaaaaaaaaa

seni gördüğüme çok sevindim canım kendine ve bebişine çok çok iyi bak.durumundan haberdar et bizi...

canım çok çok geçmiş olsun . bakın böyle durumlarda pişkin hemşirelere drlara fırsat vermeyin . ilgili sağlık müdürlüğünü aratın anında başhekime çıkıyorum deyin ve çıkında. bakın nasıl kuzu gibi oluyorlar. ben deli oluyorum o tiplere. sağlık kuruluşu idari birimin de çalıştım ben yöneticilerin başhekimlerin en sevmediği şey hasta şikayetidir,hele özellerde daha önemlidir. sakın pasif durmayın doğğğrruuuuu başhekime...kimse üzmesin haziran annelerini...

Allahım korumuş canım senide yavrunuda sende hastaneyi şikayet et cnm bu ne ya insan hayatı bu kadar kolaymı dikkatsiz davranıyolar

kızlar 4buçukta girmiştim pc başında uyuya kalmışım annem kapatmış yeni kalktım karnımızıda doyurduk çook şükür yaa allahım hayılı doktorlarla hayırlı insanlarla karşılaştırsın çok üzülüyorum yaa hala sinirliyim sabah bende doktora gittim delirip döndüm 2 li tastide başka yerde yaptırcam o hastanede bitti allahım yardımcım olsun kızımdaki gibi ortada kalmak istemiyorum

o kadar kötüydüm ki şikayet mikayet aklıma gelmedi.herşey eve gelince dank etti ama internet üzerinden şikayetimi yaptım onu da dikkate alırlar mı bilmem

Allahım korumuş canım senide yavrunuda sende hastaneyi şikayet et cnm bu ne ya insan hayatı bu kadar kolaymı dikkatsiz davranıyolar

sağlık bakanlığıyla zaten davalığız bide bunun için suç duyurusunda bulunsam diycekler herşeyde seni mi buluyo kardeşim.hem onlar her şekilde yırtarlar çünkü benim astımım var hasta astım krizine girdi derler bende geçmiş olan bişiyi ispat edemem.gidip hastaneye baş hekime şikayette bulunsam ben aşırı sinirliyim oracıkta düşük yaparım

Ah canım ya allah korumuş bu ne ya allahım iyilerle karşılaştırsın ben kızımda ortada kaldım bu yüzden dogum evine gittim mahvettiler beni off bunda öle olmasın kaçarım hastaneden hiç altta kalma cnm ismi önemli değil o saatte kim var kim seninle ilgilenmiş biliyolar onlar cnm şikayet et hepsini birazda onlar tırssın hastanenin adınıda yazda giden varsa dikkat etsin off

aman allah korusun düşük falan yapma otur oturduğun yerde o zman allahtan bulsunlar...sen ve bebişin önemlisiniz,unutmaya çalış dikkatini dağıtmaya bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…