slm kızlar 2 gün hastanede yattıktan sonra bugün çıktım.hastanede alerji yapma durumu olan bir ilacı verdikleri için komaya girmek üzereyken müdahale edildi.bir dakika geç kalınsaydı ölebilirdim.güzel bakılmak için özel hastaneye gidiyoruz ama maşallah hemşirelerden bi ton laf yedim gidip doktoruma şikayet etmişler.hem beni hastanede öldürüyolardı bide üstüne doktora şikayet ediyolar
slm kızlaaaaaaaarrrr vetatlı bebişleri. buraya girmediğimde hamile olduğumu unutuyom ben yaaa
şu an akşam eğitimindeyim. size dersten yazıyorm. tam yaramaz öğrenci oldum. çocuk ne olucak bilmiyom artık
kızlar forumun ilk çatlayan üyesi benim galibaiki haftadır falan yağ kullanıyorum kaşıntım var diye. bana msn demedi. benim kuzen 7 aylık hamile onda tık yok. bana diyo ki senin göbiş şişmeye hiç alışkın değil ondan erken tepki vermiştir. dün baktım da 2-3 yerde minik sivilce kdr yaralar çıkmış. bir yede de deri soyulmuştu
yaa ben de erken öğrendim ama eşim kesin olsun diye bekletiyo birşey aldırmıyo daha ama söz aldım bu haftasonu paso alışveriş yapıcaz
inşallah güzel sonuçlarla bekliyoruz seni. dualarımız seninle...
ne güzeel ya benim bide oturunca memelerimin hizadında olcak nerdeyse
napalım kuzu sensiz buralaar çeekiillmmiiiyyii çiiiikkkkooo
geçmiş olsun canım neyin vardı???slm kızlar 2 gün hastanede yattıktan sonra bugün çıktım.hastanede alerji yapma durumu olan bir ilacı verdikleri için komaya girmek üzereyken müdahale edildi.bir dakika geç kalınsaydı ölebilirdim.güzel bakılmak için özel hastaneye gidiyoruz ama maşallah hemşirelerden bi ton laf yedim gidip doktoruma şikayet etmişler.hem beni hastanede öldürüyolardı bide üstüne doktora şikayet ediyolar
evett dr bize pipi gösterdi.özellikle sordum. kordon falan değil di mi diye. yok bu kesin cinsiyet dedi ama çıkarken ailelere söyleyebilir myz diye sordum ne yaptın o kdr da değil, biraz daha bekle dedi. annem eşim ve siz biliyorsunuz daha...tsk ederim nasilsin canim ben fazla giremiyorum
sen cinsiyet ögrendinmi
cinsiyet ögrenen arkadaslar karninizin sekli nasil sivrimi yoksa yatik mi
pelin gecmis olsun tatlim iyimisin simdi
slm kızlar 2 gün hastanede yattıktan sonra bugün çıktım.hastanede alerji yapma durumu olan bir ilacı verdikleri için komaya girmek üzereyken müdahale edildi.bir dakika geç kalınsaydı ölebilirdim.güzel bakılmak için özel hastaneye gidiyoruz ama maşallah hemşirelerden bi ton laf yedim gidip doktoruma şikayet etmişler.hem beni hastanede öldürüyolardı bide üstüne doktora şikayet ediyolar
geçmiş olsun canım neyin vardı???
evett dr bize pipi gösterdi.özellikle sordum. kordon falan değil di mi diye. yok bu kesin cinsiyet dedi ama çıkarken ailelere söyleyebilir myz diye sordum ne yaptın o kdr da değil, biraz daha bekle dedi. annem eşim ve siz biliyorsunuz daha...
ayyyyy bacım yaaaaaçikoo nie alisin yivrumm Ya karşu komşum çağrdı sabahtann aşure yapıcakmış muhabbet sohbet derken dedim gitmem lazım foruma giricem o ne diyo
canim dusunme yoksa daha kotu olursun buyuk gecmis olsun dikkat et kendine ilac alirken dikkat et dr-vermedimi bu ilaci sanasaol cnm şuan yatıyorum ama iyiyim kusma şikayeti ile gittiğim hastanede alerji yapan ilaç yüzünden hayatımı kaybediyodum.üstümü açtıklarını hatırlamıyorum zaten çok korkunçtu soluğum tamamen durdu tüpler bağlandı serumu kestiler.zaten hastane korkum vardı iğneden dolayı şimdi bide bu çıktı.heleki hemşirelerin yaptıklarını hiç unutmıycam.göya özel hastane.paramla hem rezil oldum hemde ölüyodum
evett dr bize pipi gösterdi.özellikle sordum. kordon falan değil di mi diye. yok bu kesin cinsiyet dedi ama çıkarken ailelere söyleyebilir myz diye sordum ne yaptın o kdr da değil, biraz daha bekle dedi. annem eşim ve siz biliyorsunuz daha..
canim benim merakkim karnimdakinin cinsiyeti karin sekline göre kestirmeye calisiyorum ama topike cok giremedigimden cevap veren pek olmuyor
Hem suçlu hem güçlüler sinir oluyorum hemşirelere kendilerini ne sanıyolar anlamadım aynen cnm zeldede azarlıyolar insanı kendilerini hastane sahibi sanıyolar sanırım gıcıklar ya bugün benide deli ettiler bende bıraktım geldim hastaneyi
canim dusunme yoksa daha kotu olursun buyuk gecmis olsun dikkat et kendine ilac alirken dikkat et dr-vermedimi bu ilaci sana
evett dr bize pipi gösterdi.özellikle sordum. kordon falan değil di mi diye. yok bu kesin cinsiyet dedi ama çıkarken ailelere söyleyebilir myz diye sordum ne yaptın o kdr da değil, biraz daha bekle dedi. annem eşim ve siz biliyorsunuz daha..
canim benim merakkim karnimdakinin cinsiyeti karin sekline göre kestirmeye calisiyorum ama topike cok giremedigimden cevap veren pek olmuyor
doktor verdi.ay hala o kadar sinirliyim ki atamadım üzerimden.ne veriyosunuz seruma diyorum vesvese yapma diyolar ne alaka.insan ne tedavi gördüğünü bilmek istemez mi? sorcam tabii bu benim hakkım
kizlar nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sizi özlüyorum yaaaaaaaaaaaaa
saol cnm şuan yatıyorum ama iyiyim kusma şikayeti ile gittiğim hastanede alerji yapan ilaç yüzünden hayatımı kaybediyodum.üstümü açtıklarını hatırlamıyorum zaten çok korkunçtu soluğum tamamen durdu tüpler bağlandı serumu kestiler.zaten hastane korkum vardı iğneden dolayı şimdi bide bu çıktı.heleki hemşirelerin yaptıklarını hiç unutmıycam.göya özel hastane.paramla hem rezil oldum hemde ölüyodum
seni gördüğüme çok sevindim canım kendine ve bebişine çok çok iyi bak.durumundan haberdar et bizi...
canım çok çok geçmiş olsun . bakın böyle durumlarda pişkin hemşirelere drlara fırsat vermeyin . ilgili sağlık müdürlüğünü aratın anında başhekime çıkıyorum deyin ve çıkında. bakın nasıl kuzu gibi oluyorlar. ben deli oluyorum o tiplere. sağlık kuruluşu idari birimin de çalıştım ben yöneticilerin başhekimlerin en sevmediği şey hasta şikayetidir,hele özellerde daha önemlidir. sakın pasif durmayın doğğğrruuuuu başhekime...kimse üzmesin haziran annelerini...
Allahım korumuş canım senide yavrunuda sende hastaneyi şikayet et cnm bu ne ya insan hayatı bu kadar kolaymı dikkatsiz davranıyolar
ne kadar korktum biliyo musun ilk defa ölümle burun buruna geldim.morarmışım,dilim şişti,yüzüm uyuştu,kalbim sıkıştı,nefesim tamamen gitti.bunlar bide mesleğe başlarken yemin ediyolar çarpılcaklar.hemşiresi de aynı doktoru da aynı.sabahtan akşama kadar bulantımı kesecek bişi vermediler neymiş efendim hangisinin dokunduğunu bilmiyolarmış.bileceksin test yapacaksın biri geliyo şu ilaç dokundu diyo biri geliyo ilaçla alakası yok ben kendi kendime mi geberiyodum serum damlamaya başladığı anda bişiler oldu.bundan sonra doktormuş hemşireymiş bende onları tersliycem ama şu hemşirenin saçını yolamadım ya ona yanıyorum.ismini öğrensem şikayette buluncaktım.hani hastanede insanlar ölüyolar ya işte bunlar yüzünden.çoğu da kendi hastalığıymış gibi kapatılıyo
sağlık bakanlığıyla zaten davalığız bide bunun için suç duyurusunda bulunsam diycekler herşeyde seni mi buluyo kardeşim.hem onlar her şekilde yırtarlar çünkü benim astımım var hasta astım krizine girdi derler bende geçmiş olan bişiyi ispat edemem.gidip hastaneye baş hekime şikayette bulunsam ben aşırı sinirliyim oracıkta düşük yaparım
ayyyyy bacım yaaaaaçikoo nie alisin yivrumm Ya karşu komşum çağrdı sabahtann aşure yapıcakmış muhabbet sohbet derken dedim gitmem lazım foruma giricem o ne diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?