yaa kuzum ben de merak ediyorum dur baştan belirtilerimi anlatayım belki faydası olur. daha karnıma tutunduğu ilk günden itibaren asla boğazlı kazak giyemedim midem kalkıyordu. iştahım çok açıktı hep, kendimi de daha formda hissediyordum. normalde kahvaltılıklardan en sevdiğim şey zeytindir. ama ben sürekli peynir yedim. öğle ve akşamları da et. en fazla aşerdiğim şey ise spoiler çiğköfte oldu. inanılmaz acıya düştüm. karnım da şimdi koyduğum avatarın şeklinde azıcık daha küçüğü ama...yüzümde de sivilceler neredeyse hiç eksik olmadı bu arada...canim benim merakkim karnimdakinin cinsiyeti karin sekline göre kestirmeye calisiyorum ama topike cok giremedigimden cevap veren pek olmuyor
Ah canım ya allah korumuş bu ne ya allahım iyilerle karşılaştırsın ben kızımda ortada kaldım bu yüzden dogum evine gittim mahvettiler beni off bunda öle olmasın kaçarım hastaneden hiç altta kalma cnm ismi önemli değil o saatte kim var kim seninle ilgilenmiş biliyolar onlar cnm şikayet et hepsini birazda onlar tırssın hastanenin adınıda yazda giden varsa dikkat etsin off
aman allah korusun düşük falan yapma otur oturduğun yerde o zman allahtan bulsunlar...sen ve bebişin önemlisiniz,unutmaya çalış dikkatini dağıtmaya bak...
cinsiyet ögrenen arkadaslar karninizin sekli nasil sivrimi yoksa yatik mi
pelin gecmis olsun tatlim iyimisin simdi
Meraba arkadaşlar,ben de aranıza yeni katıldım,bu arada bebek bekliyoruz.Burada olmamın asıl sebebi de bu zaten,tecrübelerden, benim durumumda olan arkadaşların bilgilerinden faydalanmak...Bebişimin tahmini doğum tarihi de 20 Haziran,haziran annesiyim ben de.Umarım meleklerimizi hayırlısıyla kollarımızın arasına alırız.
Meraba arkadaşlar,ben de aranıza yeni katıldım,bu arada bebek bekliyoruz.Burada olmamın asıl sebebi de bu zaten,tecrübelerden, benim durumumda olan arkadaşların bilgilerinden faydalanmak...Bebişimin tahmini doğum tarihi de 20 Haziran,haziran annesiyim ben de.Umarım meleklerimizi hayırlısıyla kollarımızın arasına alırız.
bikaç gün sinirim devam eder sonra geçer unutmaya çalışıcam.ay bide nolduysa melek doktorum bile tersleşti ikili testtim var haftaya diyorum o diyo gerekli görürsek yaparız ama ben yapılsın istiyorum aklım kalmasın diyorum sen karışma diyo bana.doktor içerden bişi söyledi ben duymadım ablamda doktorun dediğini tekrarladı doktor kalktı ablama sana söylemiyorum ben dedi.hepsi birlik bunların.tabii yukarda olanları duydu.başına bişi gelcek diye sinirlendi.o hastaneyle bağım bitmiştir
hoşgeldin canıımm aramıza...Meraba arkadaşlar,ben de aranıza yeni katıldım,bu arada bebek bekliyoruz.Burada olmamın asıl sebebi de bu zaten,tecrübelerden, benim durumumda olan arkadaşların bilgilerinden faydalanmak...Bebişimin tahmini doğum tarihi de 20 Haziran,haziran annesiyim ben de.Umarım meleklerimizi hayırlısıyla kollarımızın arasına alırız.
Canım benimki çok şiş 5 aylık gibi oldum kızımdada karnım top gibiydi herkes erkek dedi ama kızdı sanırım bünye ile ilgili canlarım ama bildiğim tk şey var etrafımdada gördüğüm poponuz yaygınlaşırsa yani düşük bel pantolonlara sığmıyosanız kız ihtimali yüksek basen ve popo yayılıyo kızda canlarım haberiniz olsun
ssen naptınnnn bacum
napiim canıım işteen geldim bişeyler yidim uzandım şimdi yorgun hissediyoum kendimi
bugün bende açamadım gözümü yaaa
merhaba kızlar ben uzun zamndır okuyorum da yazmak bir türlü nasip olmadı. Hepinizi az çok biliyorum hem face teki gruptan hem burdan. Hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız. Pelishh benide listeye eklermisin yaş 28 yer antalya sat 31 ağustos bebeğin cinsiyeti erkek, ilk bebek. Sata göre 14+2 ama doktor gelişimi önde dedi. 15+1...listede erkek çoğunlukta sanırım haziran da erkek bolluğu varr maşşlhhh. Ben kız istiyordum ama hep erkkek hissediyordum ve çıktı.. Hayırlısı olsun sağlıklı olsun daa ...
halsizlik durumuna gerimi dönüyoruz kkkiiii.......
merhaba kızlar ben uzun zamndır okuyorum da yazmak bir türlü nasip olmadı. hepinizi az çok biliyorum hem face teki gruptan hem burdan. hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız. pelishh benide listeye eklermisin yaş 28 yer antalya sat 31 ağustos bebeğin cinsiyeti erkek, ilk bebek. sata göre 14+2 ama doktor gelişimi önde dedi. 15+1...listede erkek çoğunlukta sanırım haziran da erkek bolluğu varr maşşlhhh. ben kız istiyordum ama hep erkkek hissediyordum ve çıktı.. hayırlısı olsun sağlıklı olsun daa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?