2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canim benim merakkim karnimdakinin cinsiyeti karin sekline göre kestirmeye calisiyorum ama topike cok giremedigimden cevap veren pek olmuyor
yaa kuzum ben de merak ediyorum dur baştan belirtilerimi anlatayım belki faydası olur. daha karnıma tutunduğu ilk günden itibaren asla boğazlı kazak giyemedim midem kalkıyordu. iştahım çok açıktı hep, kendimi de daha formda hissediyordum. normalde kahvaltılıklardan en sevdiğim şey zeytindir. ama ben sürekli peynir yedim. öğle ve akşamları da et. en fazla aşerdiğim şey ise spoiler çiğköfte oldu. inanılmaz acıya düştüm. karnım da şimdi koyduğum avatarın şeklinde azıcık daha küçüğü ama...yüzümde de sivilceler neredeyse hiç eksik olmadı bu arada...

devam eden bi davam var zaten başka bi hemşireye karşı.bende de ne şans var yaa.Allah kimseyi hastane kapılarına düşürmesin

aman allah korusun düşük falan yapma otur oturduğun yerde o zman allahtan bulsunlar...sen ve bebişin önemlisiniz,unutmaya çalış dikkatini dağıtmaya bak...

bikaç gün sinirim devam eder sonra geçer unutmaya çalışıcam.ay bide nolduysa melek doktorum bile tersleşti ikili testtim var haftaya diyorum o diyo gerekli görürsek yaparız ama ben yapılsın istiyorum aklım kalmasın diyorum sen karışma diyo bana.doktor içerden bişi söyledi ben duymadım ablamda doktorun dediğini tekrarladı doktor kalktı ablama sana söylemiyorum ben dedi.hepsi birlik bunların.tabii yukarda olanları duydu.başına bişi gelcek diye sinirlendi.o hastaneyle bağım bitmiştir

Meraba arkadaşlar,ben de aranıza yeni katıldım,bu arada bebek bekliyoruz.Burada olmamın asıl sebebi de bu zaten,tecrübelerden, benim durumumda olan arkadaşların bilgilerinden faydalanmak...Bebişimin tahmini doğum tarihi de 20 Haziran,haziran annesiyim ben de.Umarım meleklerimizi hayırlısıyla kollarımızın arasına alırız.

cinsiyet ögrenen arkadaslar karninizin sekli nasil sivrimi yoksa yatik mi
pelin gecmis olsun tatlim iyimisin simdi

Canım benimki çok şiş 5 aylık gibi oldum kızımdada karnım top gibiydi herkes erkek dedi ama kızdı sanırım bünye ile ilgili canlarım ama bildiğim tk şey var etrafımdada gördüğüm poponuz yaygınlaşırsa yani düşük bel pantolonlara sığmıyosanız kız ihtimali yüksek basen ve popo yayılıyo kızda canlarım haberiniz olsun

Hoş geldin canım aramıza

hoşgeldin canım allahım sağlıla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah

seçme şansın var gitmezsin birdaha olur biter,düşünme boşver...

hoşgeldin canıımm aramıza... ben de 20 haziran da bekliyorum

Bu arada kızlar aklımdayken kızda pek bel ağrım olmadı ama oğluşumda bel fıtığı sandım kendimi bacaklarımı sürüklüyordum ilk 2 ay bel ağrısından çook çektim şimdi rahatım çok şükür oğlan bele kız da kasığa vurdu ağrı böle olan varmı başka bilmem cinsiyeti belli olan arkadaşlarda yazsın durumlarını bakalım uyumlu varmıı

merhaba kızlar ben uzun zamndır okuyorum da yazmak bir türlü nasip olmadı. hepinizi az çok biliyorum hem face teki gruptan hem burdan. hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız. pelishh benide listeye eklermisin yaş 28 yer antalya sat 31 ağustos bebeğin cinsiyeti erkek, ilk bebek. sata göre 14+2 ama doktor gelişimi önde dedi. 15+1...listede erkek çoğunlukta sanırım haziran da erkek bolluğu varr maşşlhhh. ben kız istiyordum ama hep erkkek hissediyordum ve çıktı.. hayırlısı olsun sağlıklı olsun daa ...

Kızlar slm nasılsınız bakalım ne güzel ya cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyor bizimde inşallah gösterirse cuma günü belli olcak

ben kaynanadan atak beklerken görümcem ve kocası bebişe isim bulmuş allahım ya hele bi durun ya böle herşeye karıştılarmı sinir oluyorum kendiside 1 yıl önce doğum yaptı kendisi koydu ismi kocasına bile söz hakkı vermedi şimdi bizim bebeğe isim bulmuş birde bulduğu isimle hitap ediyor ne meraklı bu millet ya insan bi siz ne düşünüyorsunuz diye sorar iyice nefret ettiriyorlar kendilerinden

Canlarım ben çıkıyorum annem kızıyo ne uğraşıyon onla diye gece yine girmeye çalışırım kendinize ve bebişlerinize iyi bakım öptüm sizi

hoşgeldin canım hayırlı olsun aramızda fazla bi gün yok bizim bebişde 1 hafta önden gidiyor sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmez ama insan merak ediyor yinede

Hoşgeldinnnn eklerim tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…