2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben haftaya sali gidecegim ama doktora :) Siz ne zaman gideceksiniz?
Acaba ilk gittiginde mi dinletiyorlar bebisin kalp atisini? Ben simdiden cok heycanliyim

ben gittim 5 haftalikken sade keseyi gördü 8 haftalik olsun gel tam görelim dedi ama 6 haftayi gecince kalp atislari duyuluyormus canim hadi hayirlisi benide haberdar et

mrb arkadaslar bi kaç gündür siteyi okuyorum bende yeni üyenizim aranıza alırsanız sevinirim:))) bende 6+1 günlük hamileyim ve bugün ilk defa kalp atışını duyduk meleğimin o kadar çok heycanlandım ki anlatamam bunu sizinle paylasmak istedim ama mide bulantılarım beni çok kötü etti doktor bulantıı için zofer diye bi ilaç verdi sizce içmeliyim aranızda içen var mı lütfen bana akıl verin

hoşgeldin canım... hayırlı olur inşaallah...

bana sorarsan şahsi fikrim hiç ilaç kullanma Rabbim dağına göre duman verir... kusar kusar iyi olursun.. sonuçta her ilacın b i yan etkisi var.. Allah korusun çoook mecbur olmadıkça içme bence

slm kizlar. aranizda lekelenmesi yada kanamasi olan varsa kac gunde normale dondu merak ediyorum. ben de bikac gundur vardi dunden beri progestan kullaniyorum ama hala ara ara devam ediyor lekelenmem. bu arada ben 6+6 gunlukken kalp atislarini duydum. rabbim herkese nasip etsin

tskr ederim cnm ama ben demin içtim bir tane dayanamadım artık bugünden sonra içmem olmazsa inş. meleğime bişey olmaz ya ((

İyi geceler kızlar naber,giremedim iki gündür.Benim randevu yarin 4.30da görücem lokumumu inşallah:))

tskr ederim cnm ama ben demin içtim bir tane dayanamadım artık bugünden sonra içmem olmazsa inş. meleğime bişey olmaz ya ((
yok yok olmaz inş. benim içimden gelen öyle, mecbur olmadıkça hani bebişin sağlığı ile ilgili olmadıkça içme

canım betahcg 2 günd e2 katı çıkması gerekli eger yükselmez ise sorun var demektir.

çok sağol cevapladığın için.. mesela ben ilk testte 517 çıkmıştı 12 gün sonra ikinci kan testini yaptırdım onbin çıktı nasıl?

cok güzelllll hcg tablosu yaz degerler cikar zaten ama gayet iyi cikmis yükselmis bence

ay cok seker demek karnimizinn cikmasi normalmis hepsini kiloya baglamayalim dimi masALLAH canim tütütütü ALLAH nazarlardan korusun

Evet allah kucağımıza aldığımız günüde nasip eder inşallah ay kızlar siz bide benim göbüşü görün ilktede kocamandı şimdide 4 aylık gibi görünüyo ama daha 6 haftalık 7 ayda da ikizmi diye sorarlar artık ilkindeki gibi ilkinde dev gibi olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…