2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hayırlı olsun allahım kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla doktor verdiyse güvenilirdir cnm ama ilacın ismini ilk kez duydum benim midede kötü ama ilaç almadım daha kontrole gidince dicem dokotra verirse içerim yemek yiyemiyorum

Canım ilaca netten bak istersen için rahat etmezse içme çok zorlanmadıkça leblebi çubukla idare et biraz yatıştırıyo mideyi imkanın varsada bol bol yat oda iyi geliyo

Doktor tavsiyelerini okumaktan gözlerim bozuldu hala kendime doktor bulamadım ki gideyimde kalbini göreyim minnoşumun

NE GÜZEL ISTE CANIM YA BIZ KADINLARDA ALEMIZ YA ÖNCE GÖBEK OLMASIN DIYE BAKARIZ HAMILE KALIRIZ GÖBEK CIKSIN DIYE BAKARIZ AZ ÖNCE KUZENIM GELDI ODA HAMILEYMIS DAHA DÖRT HAFTALIK KUSUYOR YA BENIM MIDEM BILE BULANMIYOR OF NEDEN YA BIR KERECIK BULANSA EN AZINDAN 6+1 oldum tik yok hala

günaayddıın kızlaaar ben kargalar kahvaltısını etmeden kalktım yine ve bütün apartmanın ne yaptığını dinliyoruum
uyanan var mıı benim midem bulanıyo biraz zor tutuyorum kendimi ne kusucaksam sabahın köründe onuda bilmiyorum ya
bide bide düün öyle nette bakınırken bakın ne buldum pompişlerinde desenler olan pijamalar yarabbim çok cizeeeellleeeerrr
BAKIIIN

daha vardıda hoşuma gidenleri aldım

ayy bende çok beğendim ne güzel bişe bunlar offf bizdemi alsak bişey olursa diye korkuyorum yaa ozman bunlara bakıp kendimi mahfederim ???

rubet nerden aldın kız bunları..

cok sirinmis :)
benimde gece uykum bozuluyor surekli ya. gun icindede hep yorgunum ama seytanin bacagini kirdim bugun temizlik yaptim borek yaptim:) daha benden bukadar bulasik ta cok yok ama onlarda kocisin ellerinden oper artik:)

ayy bende çok beğendim ne güzel bişe bunlar offf bizdemi alsak bişey olursa diye korkuyorum yaa ozman bunlara bakıp kendimi mahfederim ???

yok canim alma daha bisey. ins saglikla alicaz kucagimiza bebisleri.
hem cinsiyetini ogrenelimde o zaman

kizlar icimde cok garip bir duygu var hormonlarim tavan yapti
sanirim simcik aglicam heee
icmde hem mutluluk var kalbim pir pir ediyor yerinden ckacak
birde kayg endise hepsi girdi birbrne ya
su kalbimizi br dinleseydik hazirlisiyla ayin 10 da gemedi gitti bir turlu

almadım canım internette bi bebek alış veriş sitesi var bak bebek odası die arttır googleda ilk link unnadomu ne üye ol çok güzel şeyler indirime giriyo oyuncak hamile kıyafetleri bebiş eşyaları kıyafetleri ordan buldum almak istiyorum ama bende korkuyorum allah korusun bişey olursa zor olur die.....

cok sirinmis :)
benimde gece uykum bozuluyor surekli ya. gun icindede hep yorgunum ama seytanin bacagini kirdim bugun temizlik yaptim borek yaptim:) daha benden bukadar bulasik ta cok yok ama onlarda kocisin ellerinden oper artik:)

gece mükemmel ötesi uyuyorum ilk zamanlar çok tualete kalkıyodm ama artık deliksiz bir uyku çekiyorum erken yatıp erkendende dikiliyorum bi yyerde iyi oluyo işe gitmeden işlerimi yapıyorum en azından ew toplu oluyo bugün izinliyim biraz dinleniyim kalkıp iş yapcam ütülerim falan birikti akşam oturup yapamıyorum bugün hallediyim diyorum

kızlar ben de 2012 haziran annesi olacaktım ama olmadı(( bebeğim karnın da daha çok küçükken gelişimi durmuş 6 hafta üç günlükken ilk doktora gittiğimde bebek ve kesesi görünüyordu fakat kalp atışı yoktu doktor 10 gün sonra tekrar gel dedi gittim bebek hiç büyümemiş son haliyle 4 mm ile kalmış ve yine kap atışı yok tabi kese büyümüş ( kürtaj olman lazım biz bu duruma boş kese diyoruz dediler başka doktora gittim pazartesi günü aynı sonucu aldım ve sonrası kürtaj oldu pazartesi günü her şey bitti(((

oyy kuzum üzülme kıyamam sana belki şuan şu dediğim kızacaksın ama ilk başta kaybetmen senin üzülmen açısından daha iyi ben 9 ay taşıdım ve yavrum 3 gün yaşadı ve vefat etti eger yaşasaydı bugün tam 5 aylık olacaktı kuzucum

canım vallahi bulansın deme,benim bulantım arttı.Havadaki kömür kokusu bile bulandırıyo dışarı çıkınca:)dün sabaha istifra ederek başladım..yemek yemek istiyorum ama yiyorum(

harika bunlar

günaydın kızlar.... nazeninn yazdı mı dün
gunaydin canim. gormedim ben ama merak ediyorum ne oldu acaba?

seni cok iyi anliyorum. insan umutlanio hayal kirikligina ugruyor
benimde suan kaygilarim seninle ayni. bende daha kalp atislarini gormedim
enson 4+4 de kese gordum.
Allah sabir versn canim cok zor . ins en kisa zamanda tekrar kavusursun bebegine
kendini cok yipratma , olucagin onune kimse gecemez onun yiyecek ekmegi yokmus canim
Allah yardimcin olsun

tabiki de başta kaybetmem daha doğduktan sonra kaybetmemden daha iyi rabbim öyle istemiş ki oldu seninde başın sağolsun canım yaa rabbim bu şekilde bizi sınıyor önemli olan isyan etmemek inşallah rabbim herkese hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin benim bebeğimin hiç kalbi atmadan gitti o hiç bir canlı olamadı((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…