mrb arkadaslar bi kaç gündür siteyi okuyorum bende yeni üyenizim aranıza alırsanız sevinirim:))) bende 6+1 günlük hamileyim ve bugün ilk defa kalp atışını duyduk meleğimin o kadar çok heycanlandım ki anlatamam bunu sizinle paylasmak istedim ama mide bulantılarım beni çok kötü etti doktor bulantıı için zofer diye bi ilaç verdi sizce içmeliyim aranızda içen var mı lütfen bana akıl verin
mrb arkadaslar bi kaç gündür siteyi okuyorum bende yeni üyenizim aranıza alırsanız sevinirim:))) bende 6+1 günlük hamileyim ve bugün ilk defa kalp atışını duyduk meleğimin o kadar çok heycanlandım ki anlatamam bunu sizinle paylasmak istedim ama mide bulantılarım beni çok kötü etti doktor bulantıı için zofer diye bi ilaç verdi sizce içmeliyim aranızda içen var mı lütfen bana akıl verin
kaç aylık hali bu
9.5 haftalık.ikinci ayımız bitti şükür 3ün içindeyiz
dediğini yaptım baktım ama onbin yok ya azı var ya fazlası :44:
ben kaç haftalığım ki:44:
Evet allah kucağımıza aldığımız günüde nasip eder inşallah ay kızlar siz bide benim göbüşü görün ilktede kocamandı şimdide 4 aylık gibi görünüyo ama daha 6 haftalık 7 ayda da ikizmi diye sorarlar artık ilkindeki gibi ilkinde dev gibi olmuştu
günaayddıın kızlaaar ben kargalar kahvaltısını etmeden kalktım yine ve bütün apartmanın ne yaptığını dinliyoruum
uyanan var mıı benim midem bulanıyo biraz zor tutuyorum kendimi ne kusucaksam sabahın köründe onuda bilmiyorum ya
bide bide düün öyle nette bakınırken bakın ne buldum pompişlerinde desenler olan pijamalar yarabbim çok cizeeeellleeeerrr
BAKIIIN
Eki Görüntüle 282817 Eki Görüntüle 282818 Eki Görüntüle 282819 Eki Görüntüle 282820
daha vardıda hoşuma gidenleri aldım
günaayddıın kızlaaar ben kargalar kahvaltısını etmeden kalktım yine ve bütün apartmanın ne yaptığını dinliyoruum
uyanan var mıı benim midem bulanıyo biraz zor tutuyorum kendimi ne kusucaksam sabahın köründe onuda bilmiyorum ya
bide bide düün öyle nette bakınırken bakın ne buldum pompişlerinde desenler olan pijamalar yarabbim çok cizeeeellleeeerrr
BAKIIIN
Eki Görüntüle 282817 Eki Görüntüle 282818 Eki Görüntüle 282819 Eki Görüntüle 282820
yok canim alma daha bisey. ins saglikla alicaz kucagimiza bebisleri.ayy bende çok beğendim ne güzel bişe bunlar offf bizdemi alsak bişey olursa diye korkuyorum yaa ozman bunlara bakıp kendimi mahfederim ???
rubet nerden aldın kız bunları..
ayy bende çok beğendim ne güzel bişe bunlar offf bizdemi alsak bişey olursa diye korkuyorum yaa ozman bunlara bakıp kendimi mahfederim ???
rubet nerden aldın kız bunları..
cok sirinmis :)
benimde gece uykum bozuluyor surekli ya. gun icindede hep yorgunum ama seytanin bacagini kirdim bugun temizlik yaptim borek yaptim:) daha benden bukadar bulasik ta cok yok ama onlarda kocisin ellerinden oper artik:)
kızlar ben de 2012 haziran annesi olacaktım ama olmadı(( bebeğim karnın da daha çok küçükken gelişimi durmuş 6 hafta üç günlükken ilk doktora gittiğimde bebek ve kesesi görünüyordu fakat kalp atışı yoktu doktor 10 gün sonra tekrar gel dedi gittim bebek hiç büyümemiş son haliyle 4 mm ile kalmış ve yine kap atışı yok tabi kese büyümüş ( kürtaj olman lazım biz bu duruma boş kese diyoruz dediler başka doktora gittim pazartesi günü aynı sonucu aldım ve sonrası kürtaj oldu pazartesi günü her şey bitti (((
NE GÜZEL ISTE CANIM YA BIZ KADINLARDA ALEMIZ YA ÖNCE GÖBEK OLMASIN DIYE BAKARIZ HAMILE KALIRIZ GÖBEK CIKSIN DIYE BAKARIZ AZ ÖNCE KUZENIM GELDI ODA HAMILEYMIS DAHA DÖRT HAFTALIK KUSUYOR YA BENIM MIDEM BILE BULANMIYOR OF NEDEN YA BIR KERECIK BULANSA EN AZINDAN 6+1 oldum tik yok hala
BAKIIIN
gunaydin canim. gormedim ben ama merak ediyorum ne oldu acaba?günaydın kızlar.... nazeninn yazdı mı dün
kızlar ben de 2012 haziran annesi olacaktım ama olmadı(( bebeğim karnın da daha çok küçükken gelişimi durmuş 6 hafta üç günlükken ilk doktora gittiğimde bebek ve kesesi görünüyordu fakat kalp atışı yoktu doktor 10 gün sonra tekrar gel dedi gittim bebek hiç büyümemiş son haliyle 4 mm ile kalmış ve yine kap atışı yok tabi kese büyümüş ( kürtaj olman lazım biz bu duruma boş kese diyoruz dediler başka doktora gittim pazartesi günü aynı sonucu aldım ve sonrası kürtaj oldu pazartesi günü her şey bitti (((
oyy kuzum üzülme kıyamam sana belki şuan şu dediğim kızacaksın ama ilk başta kaybetmen senin üzülmen açısından daha iyi ben 9 ay taşıdım ve yavrum 3 gün yaşadı ve vefat etti eger yaşasaydı bugün tam 5 aylık olacaktı kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?