2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

senin sinavin hepimizden zormus canim
ben 7 haftalikken aldirmak zorunda kaldim
simdi dogum yapacaktim. gunumuz yakin bir arkadas var burda dogum yapti dun
bugunde bebegi ziyarete gittik aramizda 1 hafta vardi iste
okadar kotu oldum anlatamam .
cok zor evlat kaybi. Rabbim simdikilere uzun omur saglik nasip etsin canim
iyiki bebegim var ondan cok guc aliyorum.

ayy canım çok üzüldüm..ben de kalp atışını daha duymadım içim pır etti şimdi...Allahım hayırlısı ile bu duyguyu yaşamanı nasip etsin,yaşayanları da bebişlerine kavuştursun..

seninki daha çok küçük canım bir bebeğin kalbi 6 haftalıkken atmaya başlar bazende 7 bebeğe göre değişir önemli olan gelişimi korkma sakın

konu başlığı 2012 Haziran anneleri evet doğru yerdeyim.Ama nedense ne zamandır bir soru sormak için yazı yazıyorum ya benim yazdıklarımı kimse görmüyo ya da görmemezlikten geliyo.Burda herkes grubunu oluşturmuş onun dışında biri gelirse cvp falan yazmıyo heralde.Ben neyim anlamadım öylesine burda mı durduğumu, yazı yazdığımı mı düşünüyosunuz anlamadım.Bu ayrım neden? Hevesle bi cevap alabilmek için yazı yazıyorum ve günlerdir bekliyorum her yazılanı okuyorum belki yazıma cvp verilmiştir diye ama yazılan yazılar hep aynı bana tek cevap yok.Bravo valla süper bi dayanışma oluşturmuşsunuz kendi aranızda.İnsanda heyecan bırakmıyosunuz.Ben de bari gideyim 2012 haziran harici anne adaylarının paylaşım alanlarına.

seninki daha çok küçük canım bir bebeğin kalbi 6 haftalıkken atmaya başlar bazende 7 bebeğe göre değişir önemli olan gelişimi korkma sakın

Elinde olmuyor iste insanin hep bir kaybetme korkusu.
korku oluyorda ne oluyor kader neyse onu yasiyoruz En guzeli Allaha tevekkul etmek sanirim

benmde gittiğimde keseye göre 7 haftalık çıktı ama bebekgö rnmedi normalda satagöre 5 haftalıktı.sizce bi anormallik varmıdr korktm bende

ben hiç görmedim canım bşey sorduğunuuu genelde cewaplarız ama bazen karambole gelebiliyo .....

bende yeni katıldım canım anlat derdini paylaşalım

ben hiç görmedim canım bşey sorduğunuuu genelde cewaplarız ama bazen karambole gelebiliyo .....

neyin karambolü canım.Arkadaş 4 sayfa öncesinden sorulan soruya cevap verebiliyosa demek ki ortada karambole gelmesi falan diye bişey yok.Herşey ortada.

bende yeni katıldım canım anlat derdini paylaşalım

saol canım.Ama demek ki tepki vermek lazım bişeyleri görmemezlikten gelenlerin görmeleri için gerçi hala görmemezlikten gelenler var ya onlara da şaşırıyorum.Sonuçta hepimiz kadınız burda ve hepimizin heyecanı aynı ve bişeyleri paylaşmak için burdayız heyecanı korkuyu mutluluğu di mi.O istekle yazılarımızı yazıyoruz ama böyle bişeyle karşılaşınca insanın zoruna gidiyo neden çünkü dediğim gibi hepimiz anne adayıyız ve bazı beklentilerimiz var.Ben artık bu sayfaya bebişim ve kendimle ilgili birşey yazmicam.zaten kimse için de farketmez bu durum :)

doktorun bi anormallik görmediyse korkma canım 10 gün sonra tekrar gel dedi mi

evet dedi ama ben istediğim doktordan kasım 21 de rendavu aldğm için o doktora geçici olrk gitmiştm.şimdi 21 ine kadr bekleymmi napaym bilmiorm.o gittiğim doktor hiç bi anormallik yok 15 gün sonra gel kalp atışlarna bakalm demişti

öyle düşünme burda insan çok şey öğreniyo ben dün bebeğimi tamaen kaybettim ama burda paylaşınca kerkes anne olacağı için içinde bi can taşıdığı için seni anlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…