2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tamam korkma o zaman yoksa doktorun söylerdi

çok zor yaaa düne kadar hayaller kuruyorsun isim belirliyorsun ama bir anda yok oluyor

canım benim geçmiş olsun bende nisanda yasadım aynı seyi şimdi yine hamileyim ilk 3 ay kendimizi çok kaptırıyoruz isimler odalar kıyafetler aslında hata yapıyoruz biraz kısmet ne olacagı belli olmuyor inşş saglıkla en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın sevgiler

sağol canım allah razı olsun

öyle düşünme burda insan çok şey öğreniyo ben dün bebeğimi tamaen kaybettim ama burda paylaşınca kerkes anne olacağı için içinde bi can taşıdığı için seni anlıyorlar

çok üzüldüm senin adına, inş. yine bi bebişin olur ve sağlıkla kucağına alırsın Ben bu sayfa dışında yorum yapınca cevap alıyorum ben sadece burda bu sayfada gördüm bu ilgisizliği.Şimdi ben yok ben öyle anladım diyemicem valla.Burdakiler belki sende dahilsindir bilemicem ama birbirlerini bulmuşlar arkadaş herlade sadece sabit bi şekilde aynı muhabbetler yapılıyo.Belki başka biri gelince olmuyo ama bende nedense böyle oldu.Kimse beni tanımıyo sırf ben olduğum içinde sanmıyorum tabiki ama olan olay bu.

kızlar bende demireksikliği var ferittinm 6 çıktı normalde en düşün 15 olması gerekiymş.vebebeğngelişimi için demir önemliymş sanrm:S canm skkn nasıl yükseşlticem bu demiri

cnm ben fazla giremiorm o yüzden sorunu görmedm.zaten girdiğimdede bilgsyrm çok yavaş ve sayfa bazen hızlı ilerlio bence senn sornada bu yüzden cvp vermemş olablrler.çok fazla yazılar yazılıo bence o yüzdende görlmemşolablr

yok canım ben de yeni giriyorum hiç kımseyi tanımıyorum benim derdim büyük olunca bir kaç kişi sağolsun yazdı o kadar yani ki zannetmiyorum seni görmemezlikten geldiler sen yamaya devam et :)

ayrıca bak burda şuan 8 üye görünüyo.Bu sekiz üyeden sadece 2 kişi bana cvp verdi.Diğer arkadaşlar sağolsunlar olumlu ya da olumsuz tek bir kelime dahi etmediler.Ben olsam bu durmda muhakkak birşeyler yazmıştım.Demek istediğimi anladınız mı?

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün yarın sabah keseyi görmeye gitcez nasipse allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize...inşallah görürüz bakalım minik susamızı ...

gunaydın ark. ben yeni geldim konu ne geçmişi okumadımda henüz yardımcı olabileceğim bir konuysa olurum cnm

gunaydın ark. ben yeni geldim konu ne geçmişi okumadımda henüz yardımcı olabileceğim bir konuysa olurum cnm

yok teşekkür ederim.Konuyu uzatmak istemiyoruum.Daha mühim konular var burda adımın kaprisliye çıkmasını istemem:) Allah herkesin gönlüne göre versin.Ve bütün anne adaylarının bende dahilim tabi evlatlarımızı sağsalim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.Gerisi dünya işleri.çokta önemli değil.

canım benim ısbanak çok ye:)
siyah kuru üzüm ye dut pekmezi bunlarda kan yapar cnm ben şimdiden yemege başladım valla hemde çok kısa zamanda etki ediyor merak etme cnm dr. ilaçta verecektir...

cnm hamilelikte alınganlık olur konu ne bilmiyorum ama gerçekten yardımcı olabileceğim bir konuysa sorabilirsin?

bu kadar kasma kendini :) ufak şeylerden mutlu ol ki bebeğinde mutlu olsun

kızlar bende demireksikliği var ferittinm 6 çıktı normalde en düşün 15 olması gerekiymş.vebebeğngelişimi için demir önemliymş sanrm:S canm skkn nasıl yükseşlticem bu demiri

ıspanak ye ama pişince içinde çok az demir kalıyomuş katı meyve sıkıcağın varsa dediğimi yap ıspanak lahana havuç elma maydanoz gibi meyve ve sebzelerin suyunu çıkarıp iç daha iyi tabi ağız tadına göre bişeyler eklersin

slm bende görmedim zaten 2 günde bir fln giriyorum o zamanda bi sürü sayfa ilerlemiş oluyor kaç haftalık hamilesin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…