evet dedi ama ben istediğim doktordan kasım 21 de rendavu aldğm için o doktora geçici olrk gitmiştm.şimdi 21 ine kadr bekleymmi napaym bilmiorm.o gittiğim doktor hiç bi anormallik yok 15 gün sonra gel kalp atışlarna bakalm demişti
çok zor yaaa düne kadar hayaller kuruyorsun isim belirliyorsun ama bir anda yok oluyor
canım benim geçmiş olsun bende nisanda yasadım aynı seyi şimdi yine hamileyim ilk 3 ay kendimizi çok kaptırıyoruz isimler odalar kıyafetler aslında hata yapıyoruz biraz kısmet ne olacagı belli olmuyor inşş saglıkla en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın sevgiler
öyle düşünme burda insan çok şey öğreniyo ben dün bebeğimi tamaen kaybettim ama burda paylaşınca kerkes anne olacağı için içinde bi can taşıdığı için seni anlıyorlar
dua et sadece canım rabbim en doğrusunu bilendir
çok üzüldüm senin adına, inş. yine bi bebişin olur ve sağlıkla kucağına alırsınBen bu sayfa dışında yorum yapınca cevap alıyorum ben sadece burda bu sayfada gördüm bu ilgisizliği.Şimdi ben yok ben öyle anladım diyemicem valla.Burdakiler belki sende dahilsindir bilemicem ama birbirlerini bulmuşlar arkadaş herlade sadece sabit bi şekilde aynı muhabbetler yapılıyo.Belki başka biri gelince olmuyo ama bende nedense böyle oldu.Kimse beni tanımıyo sırf ben olduğum içinde sanmıyorum tabiki ama olan olay bu.
çok üzüldüm senin adına, inş. yine bi bebişin olur ve sağlıkla kucağına alırsınBen bu sayfa dışında yorum yapınca cevap alıyorum ben sadece burda bu sayfada gördüm bu ilgisizliği.Şimdi ben yok ben öyle anladım diyemicem valla.Burdakiler belki sende dahilsindir bilemicem ama birbirlerini bulmuşlar arkadaş herlade sadece sabit bi şekilde aynı muhabbetler yapılıyo.Belki başka biri gelince olmuyo ama bende nedense böyle oldu.Kimse beni tanımıyo sırf ben olduğum içinde sanmıyorum tabiki ama olan olay bu.
cnm çok geçmiş olsun rabbim en kısa zmaanda saglıklı bir evlat nasip etsin...
ayrıca bak burda şuan 8 üye görünüyo.Bu sekiz üyeden sadece 2 kişi bana cvp verdi.Diğer arkadaşlar sağolsunlar olumlu ya da olumsuz tek bir kelime dahi etmediler.Ben olsam bu durmda muhakkak birşeyler yazmıştım.Demek istediğimi anladınız mı?
sağolun kızlar çok sağolun allaH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ama yaşanılan hiç bir şey unutulmuyor çok zor ya çok zor
kızlar bende demireksikliği var ferittinm 6 çıktı normalde en düşün 15 olması gerekiymş.vebebeğngelişimi için demir önemliymş sanrm:S canm skkn nasıl yükseşlticem bu demiri
gunaydın ark. ben yeni geldim konu ne geçmişi okumadımda henüz yardımcı olabileceğim bir konuysa olurum cnm
cnm çok zor allahım kimseye yaşatmasın inşallah en kısa zamanda saglıklı bir bebek nasip eder rabbim ilk bebeğinmiydi cnm?
siyah kuru üzüm ye dut pekmezi bunlarda kan yapar cnm ben şimdiden yemege başladım valla hemde çok kısa zamanda etki ediyor merak etme cnm dr. ilaçta verecektir...canım benim ısbanak çok ye:)
yok teşekkür ederim.Konuyu uzatmak istemiyoruum.Daha mühim konular var burda adımın kaprisliye çıkmasını istemem:) Allah herkesin gönlüne göre versin.Ve bütün anne adaylarının bende dahilim tabi evlatlarımızı sağsalim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.Gerisi dünya işleri.çokta önemli değil.
yok teşekkür ederim.Konuyu uzatmak istemiyoruum.Daha mühim konular var burda adımın kaprisliye çıkmasını istemem:) Allah herkesin gönlüne göre versin.Ve bütün anne adaylarının bende dahilim tabi evlatlarımızı sağsalim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.Gerisi dünya işleri.çokta önemli değil.
kızlar bende demireksikliği var ferittinm 6 çıktı normalde en düşün 15 olması gerekiymş.vebebeğngelişimi için demir önemliymş sanrm:S canm skkn nasıl yükseşlticem bu demiri
konu başlığı 2012 Haziran anneleri evet doğru yerdeyim.Ama nedense ne zamandır bir soru sormak için yazı yazıyorum ya benim yazdıklarımı kimse görmüyo ya da görmemezlikten geliyo.Burda herkes grubunu oluşturmuş onun dışında biri gelirse cvp falan yazmıyo heralde.Ben neyim anlamadım öylesine burda mı durduğumu, yazı yazdığımı mı düşünüyosunuz anlamadım.Bu ayrım neden? Hevesle bi cevap alabilmek için yazı yazıyorum ve günlerdir bekliyorum her yazılanı okuyorum belki yazıma cvp verilmiştir diye ama yazılan yazılar hep aynı bana tek cevap yok.Bravo valla süper bi dayanışma oluşturmuşsunuz kendi aranızda.İnsanda heyecan bırakmıyosunuz.Ben de bari gideyim 2012 haziran harici anne adaylarının paylaşım alanlarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?