2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ewet ilkti ve kürtajla son buldu hiç kalbi atmadan çekti gitti

cnm benim bir ark. ve kuzenimin başına geldi ve şimdi bri tekrar hamile ve birinin 15 aylık dünya tatlısı bir kızı var bazen kromozom bozuklugu oldugunda vücut atabiiyor yani saglıksız gebelik doğanın kanunu biliyorum çok zor bir durum ama herşeyde bir hayr vardır sen kendini biran önce toparla ço kkısa bir süre sonra allahım nasip edicek ve bebeğini kucagına alınca unutacaksın lütfen üzülme stresten uzak durmalısın...

cnm maydanoz pek tavsiye edilmiyor düşüge sebep oluyormuş.

cnm hamilelikte alınganlık olur konu ne bilmiyorum ama gerçekten yardımcı olabileceğim bir konuysa sorabilirsin?

gerçekten alınganlık değil ki ben alıngan biri de değilim.Zaten konuya öyle bir hırsla kızgınlıkla söylemedim.Sadece dayanamadım yazdım yoksa amacım burda kimseyi yermek değil.Hepimiz hassas dönemden geçiyoruz ve şuan öyle iyi niyetle yazıyorum ki.Ben burda bi kaç soru sorum bi kaç kez saolsun arkadaşlardan kimse cevap vermedi ama sayfa adı altındaki konuyla ilgili sürekli yorumlar ilerledi ben de sabırla cvp bekledim bütün sayfaları okudum falan.E artık vurdumduymazlıktan gelinince tepkimi gösterdim.Olay bu.Ama bazı arkadaşlar bu tepkime de tepki vermediler:) dediğim gibi çok önemli değil burdaki sorunlar varken bunu konuşmak.O yüzden bu benim tepkimdi tepkisiz kalamadım.Soruma gelince gerçekten gerek kalmadı cevaba.

sağol canım inşallah rabbim bir daha yaşatmaz 8 haftalıkken boş kese tanısı ile alındı aslında bebek vardı da 6 haftalıkken o haliyle kalmış 4 mm (( ama tek tesellim o hiç canlı olmadan gitti hiç kalbi natmadan atıp da dursaydı o daha zor olacaktı

Günaydın kızlarrrrr.Topik baya kalabalk.açıkcası kim kime dum duma.herkes bişeyler yazıp çıkıyor.Açıkcası ben henüz kimseyi tam anlamıyla tanımıyorum kopukluk var yani.bence topiğimizin ilk sayfasına bir liste yapılsın (ilerleyen dönemlerde kesinlikle işe yarayacak) birbirimizi takip açısından.Diğer topiklerde örnekler mevcut.En azından Haziran anne adayı olark kaç kişiyiz kimin doğumu tahminen ne zaman v.s gibi durumları daha iyi belirlemiş olmazmıyız.Bence güzel olur ...

Allah sabır versin ve hayırlısı buymuş de 3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin ben sezeryan oldum 4 ay sonra kaldım hiç sıkma canını kendine ve eşine zaman ayır bolbol dinlenin

Allah düşmanıma vermesin

canım başka bi yerde daha vardı 2012 haz. anneleri orası kapatılıp buraya geldi çogu eskiden yazdı isen görmedim gördüklerime cvp vermeye çalışıyorum ve ben şahsen çalışıyorum ve boşlukta bakıp yazıorum

canım bumuydu acaba sordugun açlıktan bulanır miden..kuru katı şeyler geçirir

canım benim doktorum 6 ay korunmalısın dedi 6 aydan sonra da üç ay coraspirin kullanacaksın sonra gebelik düşüneceksin dedi tekrar aynı şeyleri yaşamamak için

canım benim doktorum 6 ay korunmalısın dedi 6 aydan sonra da üç ay coraspirin kullanacaksın sonra gebelik düşüneceksin dedi tekrar aynı şeyleri yaşamamak için

canım send epıhtılaşma sorunu mu mu var ondan demiştir.. benim öle bişeyim yoktu banada sezeryan oldugu için 6 ay bekle denildi ama beklemek inan o kadr zor geldi ki bana

teşekkür ederim canım.Ben de çalışıyorum ve her yakaladığım boşlukta yazıları takip ediyorum.Yani ben içimden geçenleri yazdım sadece kimseyi kırmak değil niyetim ve bu güzel ortamı da buz gibi bir havayla soğutmak değil:)Aslında çok sıcak kanlıyımdır:)

canım send epıhtılaşma sorunu mu mu var ondan demiştir.. benim öle bişeyim yoktu banada sezeryan oldugu için 6 ay bekle denildi ama beklemek inan o kadr zor geldi ki bana

yok canım öyle bi sorun yok ama olabilme ihtimali olabilir dedi doktor o yüzden yani her ihtimale karşı yani

yok canım ne soguması sende... yeni kuruldu ondan kimse kimseyi pek tanımadıgından ehrkes kaynaşmaya çalışıyo ondandır biraz aman geçsin gör bak.. ben 2011 haz. annelerine çok sık sık yazardım şimdi giremiyorum bile hatta nickimi bile değiştirdim

bak sende bana yazmadınnnnn :) kaç haftalık hamilesin diye sordum hiç cvb yok

yok canım öyle bi sorun yok ama olabilme ihtimali olabilir dedi doktor o yüzden yani her ihtimale karşı yani

evt dogru canım ihtimalleri düşünmek lazım bende 9 ay sonunda kordon dolanmasından kaybettiğim için bend eöle bişey yoktu

canım bazen sayfayı açık bırakıp,net başından kalkabiliyoruz,bazen de sayfalar çok ilerlemiş olunca görülemeyebiliyo,senin şahsına bi davranış olduğunu düşünmüyorum,kesinlikle savunma olarak düşünme,bazen be de geçmişe bakıyorum,yazdıklarıma bir ik kişi,yada hiç kişi yazmış oluyo ama ben görmediklerini düşünmeye çalışıyorum.
neticede burda herkezin gebeliği birbirine yakın ve birbirimizden öğreneceklerimiz var,o yüzden de takibe devam ediyorum ben kendi adıma.
sağolun kızlar çok sağolun allaH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ama yaşanılan hiç bir şey unutulmuyor çok zor ya çok zor
rabbim sabır versin,bi daha aynı acıları yaşatmasın inşallah.

bence de liste birbirimizi tanıma açısından güzel olur,ben de kim kimdir bilmiyorum,böyle yazışmak ta hiç hoşuma gitmiyo aslında.

benim de bi sorunum var kızlar,ne yapmam lazım bilmiyorum,her şey çok normal,hiç bişeyden tiksinmiyorum ama su dan çok fena tiksiniyorum,zorla dikleyerek içiyorum ama bittiğinde,nefes almaya başladığımda ilaç gibi kokuyo,şimdi azcık limon sıkarak o tadı değiştirdim ama limonlu su sade su yun yerini tutar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…