ewet ilkti ve kürtajla son buldu hiç kalbi atmadan çekti gitti
ıspanak ye ama pişince içinde çok az demir kalıyomuş katı meyve sıkıcağın varsa dediğimi yap ıspanak lahana havuç elma maydanoz gibi meyve ve sebzelerin suyunu çıkarıp iç daha iyi tabi ağız tadına göre bişeyler eklersin
cnm hamilelikte alınganlık olur konu ne bilmiyorum ama gerçekten yardımcı olabileceğim bir konuysa sorabilirsin?
cnm maydanoz pek tavsiye edilmiyor düşüge sebep oluyormuş.
cnm benim bir ark. ve kuzenimin başına geldi ve şimdi bri tekrar hamile ve birinin 15 aylık dünya tatlısı bir kızı var bazen kromozom bozuklugu oldugunda vücut atabiiyor yani saglıksız gebelik doğanın kanunu biliyorum çok zor bir durum ama herşeyde bir hayr vardır sen kendini biran önce toparla ço kkısa bir süre sonra allahım nasip edicek ve bebeğini kucagına alınca unutacaksın lütfen üzülme stresten uzak durmalısın...
bilmiyodum yeşil yapraklılarda omega3 war die ben biraz biraz yiyoduum
tabiki de başta kaybetmem daha doğduktan sonra kaybetmemden daha iyi rabbim öyle istemiş ki oldu seninde başın sağolsun canım yaa rabbim bu şekilde bizi sınıyor önemli olan isyan etmemek inşallah rabbim herkese hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin benim bebeğimin hiç kalbi atmadan gitti o hiç bir canlı olamadı((
Allah düşmanıma vermesinsenin sinavin hepimizden zormus canim
ben 7 haftalikken aldirmak zorunda kaldim
simdi dogum yapacaktim. gunumuz yakin bir arkadas var burda dogum yapti dun
bugunde bebegi ziyarete gittik aramizda 1 hafta vardi iste
okadar kotu oldum anlatamam .
cok zor evlat kaybi. Rabbim simdikilere uzun omur saglik nasip etsin canim
iyiki bebegim var ondan cok guc aliyorum.
konu başlığı 2012 Haziran anneleri evet doğru yerdeyim.Ama nedense ne zamandır bir soru sormak için yazı yazıyorum ya benim yazdıklarımı kimse görmüyo ya da görmemezlikten geliyo.Burda herkes grubunu oluşturmuş onun dışında biri gelirse cvp falan yazmıyo heralde.Ben neyim anlamadım öylesine burda mı durduğumu, yazı yazdığımı mı düşünüyosunuz anlamadım.Bu ayrım neden? Hevesle bi cevap alabilmek için yazı yazıyorum ve günlerdir bekliyorum her yazılanı okuyorum belki yazıma cvp verilmiştir diye ama yazılan yazılar hep aynı bana tek cevap yok.Bravo valla süper bi dayanışma oluşturmuşsunuz kendi aranızda.İnsanda heyecan bırakmıyosunuz.Ben de bari gideyim 2012 haziran harici anne adaylarının paylaşım alanlarına.
ay benimde ilk defa dün gece midem bulandı mı acıktım mı ne oldu anlamadım anladığım tek şey beni çokr ahatsız ettiğiydi.Eşimi kaldırdım da bir parça ekmek ve su getirttim.Öyle düzeldim çok şükür sabah da vardı yani bulantı gibi ama anlayamıyorum ki ya.Bi de kızlar sizde de oluyo mu dişlerimi fırçalarken cok zorlanıyorum hele ki arka dişlerimi fırlaçarken çok kötü oluyorum yaa.Bu da canımı sıkıyo ben dişlerimi fırçalamadan yapamam
Allah sabır versin ve hayırlısı buymuş de 3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin ben sezeryan oldum 4 ay sonra kaldım hiç sıkma canını kendine ve eşine zaman ayır bolbol dinlenin
Allah düşmanıma vermesin
canım başka bi yerde daha vardı 2012 haz. anneleri orası kapatılıp buraya geldi çogu eskiden yazdı isen görmedim gördüklerime cvp vermeye çalışıyorum ve ben şahsen çalışıyorum ve boşlukta bakıp yazıorum
canım benim doktorum 6 ay korunmalısın dedi 6 aydan sonra da üç ay coraspirin kullanacaksın sonra gebelik düşüneceksin dedi tekrar aynı şeyleri yaşamamak için
canım başka bi yerde daha vardı 2012 haz. anneleri orası kapatılıp buraya geldi çogu eskiden yazdı isen görmedim gördüklerime cvp vermeye çalışıyorum ve ben şahsen çalışıyorum ve boşlukta bakıp yazıorum
canım send epıhtılaşma sorunu mu mu var ondan demiştir.. benim öle bişeyim yoktu banada sezeryan oldugu için 6 ay bekle denildi ama beklemek inan o kadr zor geldi ki bana
teşekkür ederim canım.Ben de çalışıyorum ve her yakaladığım boşlukta yazıları takip ediyorum.Yani ben içimden geçenleri yazdım sadece kimseyi kırmak değil niyetim ve bu güzel ortamı da buz gibi bir havayla soğutmak değil:)Aslında çok sıcak kanlıyımdır:)
teşekkür ederim canım.Ben de çalışıyorum ve her yakaladığım boşlukta yazıları takip ediyorum.Yani ben içimden geçenleri yazdım sadece kimseyi kırmak değil niyetim ve bu güzel ortamı da buz gibi bir havayla soğutmak değil:)Aslında çok sıcak kanlıyımdır:)
yok canım öyle bi sorun yok ama olabilme ihtimali olabilir dedi doktor o yüzden yani her ihtimale karşı yani
canım bazen sayfayı açık bırakıp,net başından kalkabiliyoruz,bazen de sayfalar çok ilerlemiş olunca görülemeyebiliyo,senin şahsına bi davranış olduğunu düşünmüyorum,kesinlikle savunma olarak düşünme,bazen be de geçmişe bakıyorum,yazdıklarıma bir ik kişi,yada hiç kişi yazmış oluyo ama ben görmediklerini düşünmeye çalışıyorum.ayrıca bak burda şuan 8 üye görünüyo.Bu sekiz üyeden sadece 2 kişi bana cvp verdi.Diğer arkadaşlar sağolsunlar olumlu ya da olumsuz tek bir kelime dahi etmediler.Ben olsam bu durmda muhakkak birşeyler yazmıştım.Demek istediğimi anladınız mı?
rabbim sabır versin,bi daha aynı acıları yaşatmasın inşallah.sağolun kızlar çok sağolun allaH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ama yaşanılan hiç bir şey unutulmuyor çok zor ya çok zor
Günaydın kızlarrrrr.Topik baya kalabalk.açıkcası kim kime dum duma.herkes bişeyler yazıp çıkıyor.Açıkcası ben henüz kimseyi tam anlamıyla tanımıyorum kopukluk var yani.bence topiğimizin ilk sayfasına bir liste yapılsın (ilerleyen dönemlerde kesinlikle işe yarayacak) birbirimizi takip açısından.Diğer topiklerde örnekler mevcut.En azından Haziran anne adayı olark kaç kişiyiz kimin doğumu tahminen ne zaman v.s gibi durumları daha iyi belirlemiş olmazmıyız.Bence güzel olur ...
ay çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasınevt dogru canım ihtimalleri düşünmek lazım bende 9 ay sonunda kordon dolanmasından kaybettiğim için bend eöle bişey yoktu
ay çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?