2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah vaktinde hayırlısıyla sağlıcakla gelir kuzucuklarımız

erken kavuşup kucağına alamamak koklayamamak da çok zor olsa gerek bee..
bebeğimi benden almışlar gibi hissederdim..

Aynen canım çok zordu bide doğumevinde oldu özel odada yoktu millet yanımda bebeğini öpüp seviyo kokluyo benim beşik boş bebem kuvezde bide göstermiyolar yalvardımda 1 kere uzaktan bakabildim allahım sağlıkla günün de nasip eder inşallah

teşekkkür ederim bitanem güzel dileklerin için ay ne bilym valla heycan içinde

Bugün tanışalı 3 yıl evleneli 2 yılımız 4 YILIMIZDA BEBEĞİMİZDE BİZİMLE OLUR İNŞALLAHHH :))

Pelişş inşallah yarın öğrenecen kuzu ama bize yaz hemen

Rubet kız anası nasıl gidiyor Baden le hayat :)

Zümrütüm napıyosun canım ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız bugün okuyamadım gecmişi malum yıldönümü Yarın okurum inşallah Öperim sizi Bu arada iyiyim kızlar sükür gecti lekeler insallah baslamaz bir daha yatıyom hala

canımm yha sen bööyle anlatırken bile perişan oldum ben.. gözlerim doldu
inşallah bu bebişin vaktinde gelir de yaşamazsın bi daha böyle bişeyi

İyi olmana sevindim canım biran önce düzelirsin inş

Slm canım geçmiş olsun sendede mi lekelenme oldu aman dikkat et ben de aynı rabbim bi an önce bebişlerimize ve bize sağlık versin inşallah şu zor dönemleri çabucak atlatalım

teşekkkür ederim bitanem güzel dileklerin için ay ne bilym valla heycan içinde

kuzum bugün sabahı zor edersin artık sen
aklıma geldikçe heyecan basıyoo beni.. planımı yaptım gece kaçta yatarsam yatayım sabah erkenden kalkıcam

yıldönümünüz kutlu olsun cnm.. daha nice birlikte yıllar geçirirsiniz inşallah.. bebiş de gelicek hayırlısıyla.. bundan sonra tam mutlu aile tablosu :129::129:

çok sevindim canım geçmesine.. dikkat et artık yorma kendini dinlen bolca

inşallah kuşummmm

Nasıl uyuycam fikrim yokk uyumadan önce yorsammı biraz kendimi

Ah canım hep böyle mutlu yıllar geçirirsin inşallah seneyede bebişle kutlarsınız tebrik ederim bu arada yıldönümünüzü

Amin canım amin inşallah hepimizin öyle olur Yormuyorum canım inan bişey yapmıyorum paso yatıp totoşu büyütüyoz bakalım :)

canımm yha sen bööyle anlatırken bile perişan oldum ben.. gözlerim doldu
inşallah bu bebişin vaktinde gelir de yaşamazsın bi daha böyle bişeyi

İnşallah canım rabbim kimseye yaşatmasın sağlıkla zamanında alalım kucaklarımıza zor oluyo bu arada aralık annelerinin doğum listesine baktım onlardada baya erken doğum yapan var inşallah sağlıklıdır annelerde kuzucuklarda birde son yıllarda farkettim erken doğum olayları çok sık olmaya başladı kime sorsam erken doğum yaptım diyo yediklerimiz içtiklerimizdenmi oluyo anlamadım inşallah sağlıkla gününde alırız bebişleri kucaklarımıza

iyi gecelerrr kızlarr
bu ara pek uğrayamıyorum malum iş,güç,çocuk,ev,hamilelik:)))
yarın doktora gidicek olanlar hayırlı haberlerle gelirler inşallahh bende perşembe gidicembüyük ihtimal ya da cuma çok heyecanlıyım:))

evt cnm yaa.. benim de kuzenim iki çocuğu var ikisi de erken doğdu.. ilki kızdı 7aylık doğdu.. daha ciğerleri gelişmemişti drlar yaşamaz bile dedi ama maşallahı var tosuncuk gibi oldu..
bayramdan önce oğlu dünyaya geldi o da 8aylık doğdu.. o da sağlıklı çok şükür..
inşallah bizimkiler vaktinde gelir :))

Nasılsınız kızlar pelin canım hayırlı haberlerle gel inş Allah gönlüne göre versin benide heyecan bastı şimdi

Canlarım ben çıkıyorum benim kız durmuyo, oyna benimle diyo biraz lego yapalım biraz evi dağıttı yine ev harabe şimdide sallanan atına bindi deh dıgıdık öpüyorum sizleri ve bebşleri sağlıkla ve mutlulukla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…