inşallah vaktinde hayırlısıyla sağlıcakla gelir kuzucuklarımız
erken kavuşup kucağına alamamak koklayamamak da çok zor olsa gerek bee..
bebeğimi benden almışlar gibi hissederdim..
CAnım yarın hayırlı haberlerini bekliyorum allahım, sağlıklı bebişini cinsiyetini görürsün inşallah rabbim gönlüne göre versin bu kadar bekledin bence kız olur kızlar çook nazlı oluyolar böle utangaç açmıyolar bacaklarını yerim ben onu
Aynen canım çok zordu bide doğumevinde oldu özel odada yoktu millet yanımda bebeğini öpüp seviyo kokluyo benim beşik boş bebem kuvezde bide göstermiyolar yalvardımda 1 kere uzaktan bakabildim allahım sağlıkla günün de nasip eder inşallah
slm kızlar bugün nasılsınız biz şükür iyiyiz evde vakit geçiriyoruz artık düzelip gezmek istiyorum hamileliğim hep böylemi sürecek acep annemde korkarım buda gününü beklemez erken olur diyo şimdiden böle ayy inşallah vaktinde olur sağlıkla kızım 4 gün kuvezde kaldı bide bana sorun normal doğum yaptım ama yüzünü bile görmeden apar topar yogun bakıma almışlardı zordu yani allahım inşallah herkese zamanında kucağına almayı nasip eder canlar
Bugün tanışalı 3 yıl evleneli 2 yılımız 4 YILIMIZDA BEBEĞİMİZDE BİZİMLE OLUR İNŞALLAHHH :))
Pelişş inşallah yarın öğrenecen kuzu ama bize yaz hemen
Rubet kız anası nasıl gidiyor Baden le hayat :)
Zümrütüm napıyosun canım ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız bugün okuyamadım gecmişi malum yıldönümü Yarın okurum inşallah Öperim sizi Bu arada iyiyim kızlar sükür gecti lekeler insallah baslamaz bir daha yatıyom hala
teşekkkür ederim bitanem güzel dileklerin içinay ne bilym valla heycan içinde
Bugün tanışalı 3 yıl evleneli 2 yılımız 4 YILIMIZDA BEBEĞİMİZDE BİZİMLE OLUR İNŞALLAHHH :))
Zümrütüm napıyosun canım ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız bugün okuyamadım gecmişi malum yıldönümü Yarın okurum inşallah Öperim sizi Bu arada iyiyim kızlar sükür gecti lekeler insallah baslamaz bir daha yatıyom hala
kuzum bugün sabahı zor edersin artık sen
aklıma geldikçe heyecan basıyoo beni.. planımı yaptım gece kaçta yatarsam yatayım sabah erkenden kalkıcam
yıldönümünüz kutlu olsun cnm.. daha nice birlikte yıllar geçirirsiniz inşallah.. bebiş de gelicek hayırlısıyla.. bundan sonra tam mutlu aile tablosu :129::129:
çok sevindim canım geçmesine.. dikkat et artık yorma kendini dinlen bolca
kuzum bugün sabahı zor edersin artık sen
aklıma geldikçe heyecan basıyoo beni.. planımı yaptım gece kaçta yatarsam yatayım sabah erkenden kalkıcam
yıldönümünüz kutlu olsun cnm.. daha nice birlikte yıllar geçirirsiniz inşallah.. bebiş de gelicek hayırlısıyla.. bundan sonra tam mutlu aile tablosu :129::129:
çok sevindim canım geçmesine.. dikkat et artık yorma kendini dinlen bolca
inşallah kuşummmm
Nasıl uyuycam fikrim yokk uyumadan önce yorsammı biraz kendimi
canımm yha sen bööyle anlatırken bile perişan oldum ben.. gözlerim doldu
inşallah bu bebişin vaktinde gelir de yaşamazsın bi daha böyle bişeyi
ahaaa... ekşın diyorsun yaneee
yor kuzum yor
dünyada aynı anda hem rahatlatan, hem mutlu eden hem de kalori yaktıran tek spor ooo
İnşallah canım rabbim kimseye yaşatmasın sağlıkla zamanında alalım kucaklarımızazor oluyo bu arada aralık annelerinin doğum listesine baktım onlardada baya erken doğum yapan var inşallah sağlıklıdır annelerde kuzucuklarda birde son yıllarda farkettim erken doğum olayları çok sık olmaya başladı kime sorsam erken doğum yaptım diyo yediklerimiz içtiklerimizdenmi oluyo anlamadım inşallah sağlıkla gününde alırız bebişleri kucaklarımıza
İyi olmana sevindim canım biran önce düzelirsin inş
kesinlikle canımmmm
Pelincim sen yinede bugün uslu ol derim doktor anlar sonra gece maratonunu bebişide yorarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?