2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba teyzeşlaaarrr....
nasılsınız. ben çok köt kanlı revanlı rüyalar gördüm bugün çok korktum tekrar dönmem inş o günlere,dua edin bize... hepiniz hepizmiz allaha emanet...

ayy canım allah korusun de bende hamılelıgımın basınd cok goruyordum oyle ruyalar ama sımdı gectı cok sukur ıcını ferah tut bak 14 haftadasın tam rahat edecegımız haftalar bunlar bızım hem hamılelıgımızın kolay gecen haftaları hem belkıde bızım en kolay haftalarımız bundan sonrakı bebıslerımız gelınc oturabılecek uyuyup ruya gorebılecekmıyız acaba

ohhh canım gozun aydınnn cok ozletme kendını arada ıyım yaz cık hemen

Günaydın canım bende öyleyim hep uyumak istiyorum kafamı kaldıramıyorum

yan aborjinoscum bbek bakimi ile ilgili cok kitap var ama onlari burdan indiremiyoruz maalesef.satin alman lazim canm

evt canım bende baya aramıştı internette bi tane kitap aldım bebeğinizi beklerken sizi neler bekler adlı kitap çok hoşuma gitti ama şimdide doğumdan sonrası için kitap arıyorum. işte içinde bebeği nsıl emzircez yada gazı en yi nasıl çıkar işte süt emmezse neler yemeli falan die bilgiler olsa birde işte nasıl daha iyi yetiştirebilirz gibi .. böle kitaplar vardırda mutlaka isimleri neler bilen varmı

merhaba teyzeşlaaarrr....
nasılsınız. ben çok köt kanlı revanlı rüyalar gördüm bugün çok korktum tekrar dönmem inş o günlere,dua edin bize... hepiniz hepizmiz allaha emanet...

Hoşgeldin canım hamişlikte böle rüyalar görmek nırmaldır yarın öbürgün de doğum yaptığımızı görcez rüyalrını düşünme boşwer takma onlara kafana kötü düşünme iyi düşün iyi olsun canım

canım hoşgeldin sakın öle düşünme inşallahhh herşey ii olucakkkkk

çok sağolun kızlar yaaa .başlarda ne zaman böyle rüya görsem ertesi gün gerçek bir kanama yaşadım:18::18::18:şartlanmışlık gibi oldu sanırım. aslında uzun zamandır kanamam falan yok ama kolay kolay düzelinmiyor işte:44: dediğiniz gibi bu kaygılardan kurtulup doğum kayglarımız başlayacak... annelik işte...

yaa linki tanımıyor attım ama açmıyor limango kıds te bakmak isterseniz...

çok tatlı şeyler var bakıp kafayı dağıttım biraz sizlerde bakın tam yemelik...

Son düzenleme:

oooo kızım sen ne maharetlisin valla masallahhhhh afiyet bal seker o9lsun gözün aydın canım

elizabeth fenwick annelik ve bebek bakımı. arkadasımın 7 aylık bı kızı var.bu kıtabı onerdı bana.dilerseniz sizde inceleyın

kızlar ya bende sabahtan beri unnadoya bakıyorum çok şirin şeyler var şirinlerlerli iki tane takım aldım ordan cinsiyeti belli olmadığı için unisex aldım valla bi cinsiyeti belli olsa neler alcamda :) bu arada bebişime ilk kez bişi aldım ....

selam kızlarr
kışlıklarımızı cıkarmıştık gece onları yerlestirmeden gezmeye gitmiştik.. sabah kalktım yatakodasını topladım bi buçuk saatte
yoruldum dinleniyorum.. bi sürü iş var bugün piiüüff ..

bu kıtapta dediğin gibi ek besın ne yemelı ne yemememli, sıvı kaybı oldugunda nasıl belırtıler verıyo buna benzer bircok konu yeralıyomus

evt şimdi araştırdımda alanların yorumları çok güzel herkes memnun bende yurtdışında yaşıyorum yılbaşında gidicez türkıyeye o zaman hemen alayım die şimdiden araştırayım dedim. Bu kitabı beğendim ama gidince bide içeriğine bakar alırım başka tavsiyeleriniz varmı?

canım aldın mı sende o kitabı bende hamile olduğumu öğrenir öğrenmez almıştım...elimden düşmüyor resmen.onunla beraber 3-4 kitap daha almıştım netten diğerlerine hiç lüzum yokmuş oysa ki bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabı olunca ... diğerlerininde resimleri çok güzel onlara bakıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…