merhaba teyzeşlaaarrr....
nasılsınız. ben çok köt kanlı revanlı rüyalar gördüm bugünçok korktum tekrar dönmem inş o günlere,dua edin bize... hepiniz hepizmiz allaha emanet...
nasılsınız. ben çok köt kanlı revanlı rüyalar gördüm bugünçok korktum tekrar dönmem inş o günlere,dua edin bize... hepiniz hepizmiz allaha emanet...
kızlarrrrrrrr kocişim aradı şimdi...
bu akşam geliyomuşşş
planımı bozdu ama walla hiç sorun değil..
evimi de temizlerim yemeğimi de yaparım bi de üstüne duş alırım ohh mis gibii :124::124::124::124:
menümü yazıyorum merak eden bakabilir
spoiler
Mercimek Çorbası
Kürdan Kebabı
Pilav
Cacık
Mercimek Köfte
Közlenmiş biberli peynirli meze
Yalancı Ekmek Kadayıfı
Hem mercimek çorba hem mercimek köfte olucak ama ikisini de çok sever mecburen yapıcam artık :)
hepsi de kocişimin favorileri
ayhh ben kaçıyorum anca biter işim..
öpüyorum hepinizi çook
bikaç gün giremeyebilirim
beni özleyin anacımm
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
kızlar gunaydın bu aralar ölü gibi uyuyorum yaa koçişi bile duymamışım giderken her sabah kalkardım o giderken üzüldüm şimdi oda hiç dokunmamış bana öylece uyumuşum ama gece pek rahat uyuyamadım ondan olabilir
yan aborjinoscum bbek bakimi ile ilgili cok kitap var ama onlari burdan indiremiyoruz maalesef.satin alman lazim canm
canım hoşgeldin sakın öle düşünme inşallahhh herşey ii olucakkkkk
ayy canım allah korusun de bende hamılelıgımın basınd cok goruyordum oyle ruyalar ama sımdı gectı cok sukur ıcını ferah tut bak 14 haftadasın tam rahat edecegımız haftalar bunlar bızım hem hamılelıgımızın kolay gecen haftaları hem belkıde bızım en kolay haftalarımız bundan sonrakı bebıslerımız gelınc oturabılecek uyuyup ruya gorebılecekmıyız acaba
Hoşgeldin canım hamişlikte böle rüyalar görmek nırmaldır yarın öbürgün de doğum yaptığımızı görcez rüyalrını düşünme boşwer takma onlara kafana kötü düşünme iyi düşün iyi olsun canım
kızlarrrrrrrr kocişim aradı şimdi...
bu akşam geliyomuşşş
planımı bozdu ama walla hiç sorun değil..
evimi de temizlerim yemeğimi de yaparım bi de üstüne duş alırım ohh mis gibii :124::124::124::124:
menümü yazıyorum merak eden bakabilir
spoiler
Mercimek Çorbası
Kürdan Kebabı
Pilav
Cacık
Mercimek Köfte
Közlenmiş biberli peynirli meze
Yalancı Ekmek Kadayıfı
Hem mercimek çorba hem mercimek köfte olucak ama ikisini de çok sever mecburen yapıcam artık :)
hepsi de kocişimin favorileri
ayhh ben kaçıyorum anca biter işim..
öpüyorum hepinizi çook
bikaç gün giremeyebilirim
beni özleyin anacımm
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
evt canım bende baya aramıştı internette bi tane kitap aldım bebeğinizi beklerken sizi neler bekler adlı kitap çok hoşuma gitti ama şimdide doğumdan sonrası için kitap arıyorum. işte içinde bebeği nsıl emzircez yada gazı en yi nasıl çıkar işte süt emmezse neler yemeli falan die bilgiler olsa birde işte nasıl daha iyi yetiştirebilirz gibi .. böle kitaplar vardırda mutlaka isimleri neler bilen varmı
elizabeth fenwick annelik ve bebek bakımı. arkadasımın 7 aylık bı kızı var.bu kıtabı onerdı bana.dilerseniz sizde inceleyın
sağol canım hemen ,nceliyorum
bu kıtapta dediğin gibi ek besın ne yemelı ne yemememli, sıvı kaybı oldugunda nasıl belırtıler verıyo buna benzer bircok konu yeralıyomus
evt canım bende baya aramıştı internette bi tane kitap aldım bebeğinizi beklerken sizi neler bekler adlı kitap çok hoşuma gitti ama şimdide doğumdan sonrası için kitap arıyorum. işte içinde bebeği nsıl emzircez yada gazı en yi nasıl çıkar işte süt emmezse neler yemeli falan die bilgiler olsa birde işte nasıl daha iyi yetiştirebilirz gibi .. böle kitaplar vardırda mutlaka isimleri neler bilen varmı
eee ben mi göremiyorum yok sa eklenmemiş mi cicişler :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?