2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım banadaarkadaslarım almış gerçekten çok faydalı bir kitap

evt canım aynen bende okudum bitirdim bile şimdide doğumdan sonrası için bir kitap almak istiyorum onun için size sorayım dedim .

Haklısın canım ama 6-12 olanları giydirebilirizzz

canım benim çok sevindimmm.... biliyorsun benim de başıma gelecek yaa, ayrılık sonrası kavuşmalar heyecanlandırıyo şimdiden beni :97: biz de bu hafta sonu kocişi uğurlayıp anne evine taşınıyoruz.. sana menülerde kolay gelsin datlummm....

kızlar biz eşimle günlük tutuyoruz birertane. bebeğimiz 18 yaşına geldiğinde ona hediye edicez, inş o günleri rabbim göstersin bize. bütün hislerimizi yaşadıklarımızı heyecanlarımızı,kendimizce önemli gördüğümüz ayrıntıları tarihine göre not alarak... eşim dokdora yaptığı için benim kadar zaman bulamıyordu ve üzülüyordu... sonra bir arkadaşımız "bana seni anlat baba" diye bir soru kitabı hediye getirince bize ,eşim çok mutlu oldu.içinde kısa sorular var çocuğun dilinden yazılmış babasına... çok güzel sorular(lüzumsuz sorularda var ama,istemediğiniz soruları sayfayı yırtmak suretiyle devre dışı bırakabiliyorsunuzyani biz öyle yapıcaz) aklınızda olsun sizinde. ben bebeğimle konuşuyor gibi oluyorum yazarken. erkekler hormonları gereği çok adapte olamadıkları için bizim kadar iyi ifade edemiyorlar şu aşamada kendilerini ama yine de çoookk güzel bir anı olacak eminim... naçizane tavsiyemiz teyzoşlar size de aklınızda olsun...

İnanmıyorum ya şimdi ben yazacaktım öğlen arası defter aldım bebişe günlük için çok şık şimdiye kadar karalamıştım onları temize çektim ilerde hediye ederim diye düşünüyordum.Bencede süper bir fikir ablam iki çoçuğunada yaptı ve bende göz atdım benim bile gözüm yaşardı.

arkadaşlar doktordan geldim kan verdim ikili test için ultrasona girdim herşey yolunda hatta 3 günde önceden gidiyor burunu var dedi.yani burnu küçük olan ve burnu olmayan bebeklerde olurmuş down sendromu..inşallahhhhhhhhhhhh 2 gün sonrada kan sonuçlarıda güzel çıkarsa başkada bişi istemem.umarım hepinizde güzel başlamışsınızdır güne..

ayrıca bebeği doktor incelerken ben cinsiyet tahmini yaptım doktor söylemedi ama ben teşhisi koydum kızzz bu kızzz vallahi kız ahanda buraya yazıyorum dedi dersiniz..kordon bağının altı boşş bişi yokkk

ekliyorumda çıkmıyo ya

Eklentiler

• $071211_Þiri_6476-1.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 28
  • $32909_011111_571.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 53
  • $32902_011111_241-1.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 44
ama bizlerede cinsiyetlerini tam kesinleştirdiiğimiz tarihlerde kış indirimi başlamış olacak mağazalarda.bizde böylelikle bir daha ki kışın kıyafetlerini indirim temin edebiliriz bücürlere

evet canım ya bak bu açıdan düşünmemiştim ucuz ucuz çiçişler alırız bebişlerimize

Maşallah ne göz varmış sende ya helal. Hayırlısı olsun inşallah. ben baktım baktım hiç bir şey anlamadım ama benimde kız inşallah.

canım güzel haberlerle gelmişsin doktordan gözün aydın maşallah mişimize . çok garip bir duygu demi onun hareketlerini görmek. ben okadar duygulanmıştım ki. senin içine kız doğuyosa kesin kızdır ozamn

benim şirinime aldığım çiçişleri beğenmediniz mi :44::44::44::44:

Ben de daha Hamilelik öncesi kendi kendime bir günlük tutuyodum Bizim düşükler ameliyatlar baya uğraştığımız için "Seni beklerken" neler yaşadık onları anlaTan, Beni, eşimi anlataan herşeyi yazmışım sonrada arada hamile olduğumu düşünüp heycanlandığım ama fos cıkan zamanları ve şimdide cok şükür hamilelikte öyle arada bir yazdığım günlüğüm var. yani neler neler yaşanmış tüm bu sürece hepsi var hamilelik öncesi ve sonrası :) Bunlar içinde beta hcg kaç çıkmış ilk muayenemiz boyu posu ilk kap atısı tarihlerinaide yazdım Ama kimse bilmiyordu günlüğümü. Dün eşime de mektup yazıp bu günlüğün içine kayup ona hediye ettim malum evlilik yıldönümümüzdü. Bütün gece ağladık nasıl ağladı anlatamam tabi hala diyoruz kötü şeylerede hazırlıklı olmak lazım diye ama bunca sey yaşamış ve atlatmış olmanın sevinci bir tarafta hamile olduğumu öğrendikten 2 gün sonra babamın kanser olduğunu öğrenmemin hüznü bir tarafta hepsi var. tüm sevinç ve hüzün Bakıyorum da şükrediyorum halimize Daha beterlerinden korusun Allah hepimizi Ana babalarımıza Evlatlarımıza Uzun sağlıklı ömürler versin inşallahh

kilar bn oluyorum bas agrsindan dayanamiycam galiba.zin alicaam ve minoset icicem valla kalp atislarmi degstrdi okadar kotuyum...

gözün aydın canım,eşim de bizim bebişin videosunu incelemiş dün,kesin oğlan bebek diyor,aynen senin dediğin gibi kordonunun biraz altında gerçekten çıkıntı var bana da gösterdi,hayırlısı bakalım,cinsiyeti ne zaman öğreneceksin?haber ver mutlaka tahminleri karşılaştıralım,ben 6 ocakta gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…