canım aldın mı sende o kitabı bende hamile olduğumu öğrenir öğrenmez almıştım...elimden düşmüyor resmen.onunla beraber 3-4 kitap daha almıştım netten diğerlerine hiç lüzum yokmuş oysa ki bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabı olunca ... diğerlerininde resimleri çok güzel onlara bakıyoruz...
evt canım aynen bende okudum bitirdim bilecanım aldın mı sende o kitabı bende hamile olduğumu öğrenir öğrenmez almıştım...elimden düşmüyor resmen.onunla beraber 3-4 kitap daha almıştım netten diğerlerine hiç lüzum yokmuş oysa ki bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabı olunca ... diğerlerininde resimleri çok güzel onlara bakıyoruz...
çok güzellermiş canım gerçekten ama bunlar kışlık sanki,bebişler yazın olacak inşallah.sizlere tavsiyem yazın giyilecek şeyleri çok alın özellikle çıtçıtlı badi ve kısa tulum,çünkü büyüdükçe aldığınız kıyafetler olmuyor giydiremeden kaldırmak zorunda kalıyorsunuz.
canım benim çok sevindimmm.... biliyorsun benim de başıma gelecek yaa, ayrılık sonrası kavuşmalar heyecanlandırıyo şimdiden beni :97: biz de bu hafta sonu kocişi uğurlayıp anne evine taşınıyoruz.. sana menülerde kolay gelsin datlummm....kızlarrrrrrrr kocişim aradı şimdi...
bu akşam geliyomuşşş
planımı bozdu ama walla hiç sorun değil..
evimi de temizlerim yemeğimi de yaparım bi de üstüne duş alırım ohh mis gibii :124::124::124::124:
menümü yazıyorum merak eden bakabilir
spoiler
Mercimek Çorbası
Kürdan Kebabı
Pilav
Cacık
Mercimek Köfte
Közlenmiş biberli peynirli meze
Yalancı Ekmek Kadayıfı
Hem mercimek çorba hem mercimek köfte olucak ama ikisini de çok sever mecburen yapıcam artık :)
hepsi de kocişimin favorileri
ayhh ben kaçıyorum anca biter işim..
öpüyorum hepinizi çook
bikaç gün giremeyebilirim
beni özleyin anacımm
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Haklısın canım ama 6-12 olanları giydirebilirizzz
kızlar biz eşimle günlük tutuyoruz birertane. bebeğimiz 18 yaşına geldiğinde ona hediye edicez, inş o günleri rabbim göstersin bize. bütün hislerimizi yaşadıklarımızı heyecanlarımızı,kendimizce önemli gördüğümüz ayrıntıları tarihine göre not alarak... eşim dokdora yaptığı için benim kadar zaman bulamıyordu ve üzülüyordu... sonra bir arkadaşımız "bana seni anlat baba" diye bir soru kitabı hediye getirince bize ,eşim çok mutlu oldu.içinde kısa sorular var çocuğun dilinden yazılmış babasına... çok güzel sorular(lüzumsuz sorularda var ama,istemediğiniz soruları sayfayı yırtmak suretiyle devre dışı bırakabiliyorsunuzyani biz öyle yapıcaz) aklınızda olsun sizinde. ben bebeğimle konuşuyor gibi oluyorum yazarken. erkekler hormonları gereği çok adapte olamadıkları için bizim kadar iyi ifade edemiyorlar şu aşamada kendilerini ama yine de çoookk güzel bir anı olacak eminim... naçizane tavsiyemiz teyzoşlar size de aklınızda olsun...
ama bizlerede cinsiyetlerini tam kesinleştirdiiğimiz tarihlerde kış indirimi başlamış olacak mağazalarda.bizde böylelikle bir daha ki kışın kıyafetlerini indirim temin edebiliriz bücürlere
arkadaşlar doktordan geldim kan verdim ikili test için ultrasona girdim herşey yolunda hatta 3 günde önceden gidiyor burunu var dedi.yani burnu küçük olan ve burnu olmayan bebeklerde olurmuş down sendromu..inşallahhhhhhhhhhhh 2 gün sonrada kan sonuçlarıda güzel çıkarsa başkada bişi istemem.umarım hepinizde güzel başlamışsınızdır güne..
ayrıca bebeği doktor incelerken ben cinsiyet tahmini yaptım doktor söylemedi ama ben teşhisi koydum kızzz bu kızzz vallahi kız ahanda buraya yazıyorum dedi dersiniz..kordon bağının altı boşş bişi yokkk
arkadaşlar doktordan geldim kan verdim ikili test için ultrasona girdim herşey yolunda hatta 3 günde önceden gidiyor burunu var dedi.yani burnu küçük olan ve burnu olmayan bebeklerde olurmuş down sendromu..inşallahhhhhhhhhhhh 2 gün sonrada kan sonuçlarıda güzel çıkarsa başkada bişi istemem.umarım hepinizde güzel başlamışsınızdır güne..
ayrıca bebeği doktor incelerken ben cinsiyet tahmini yaptım doktor söylemedi ama ben teşhisi koydum kızzz bu kızzz vallahi kız ahanda buraya yazıyorum dedi dersiniz..kordon bağının altı boşş bişi yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?