2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim şirinime aldığım çiçişleri beğenmediniz mi :44::44::44::44:

Beğenmezmiyiz çok güzeller kız mı canım senin ki

kilar bn oluyorum bas agrsindan dayanamiycam galiba.zin alicaam ve minoset icicem valla kalp atislarmi degstrdi okadar kotuyum...

Gecmiş olsun canım o kadar kötüysen al mutlaka ilaç

hadi gözün aydın canım sen bizi düşünme kocişinle güzel vakitler geçirinnnn senin adına çok sevindim ben kocişimden ayrı duramazdım Allah ayırmasın yaa mucksss

Canımmmm heyecanlı bekleyiş sona eriyorrr

Hadi canım gözünaydın sen koçişinle güzel zamanlar geçir biz sana önemli şeyleri söyleriz menünede bayıldım şimdide afiyet olsun ve iyi eğlenceler :124::124:

özledimm çabuk dönn... talım kolay gele menün süpermiş şimdiden ellerine sağlık .....kolay geleeeee

ohhh canım gozun aydınnn cok ozletme kendını arada ıyım yaz cık hemen

oooo kızım sen ne maharetlisin valla masallahhhhh afiyet bal seker o9lsun gözün aydın canım

çoooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim şekerler.. darısı diğer ayrı olanların başına.. Rabbim kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın.. mecburen ayrılanlar da çabucak kavuşsun
temizliğim bitti.. evim miss gibi temizlik kokuyor
ana yemeğe başladım.. birazdan da misss gibi yemek kokacak mutfağım

pelin 40 dk ya kadar geliomuşş kızlarrr :)

kuzum ben de onu haber vereyim diye girdim

geri sayım başlasınnn pelishh geliyooooooooooor

kızlar benimde kan sonuclarını almış eşim şükür ki doktor güzel demiş sonuçlara 3lü teste gerek yok demiş heralde yaptırmıcaz bakalım biraz daha araştırayımda birde bu serbest bhcg 58.13 ng/ml çıkmış yani şansa bakınki bizim cinsiyet gene havada böle giderse öğrenemicez cidden. 58 tam ortada bir değer :) yani. inşallah doktor artık söyler ayın 21 inde gittiğimiz inşallah bu arada bizim doğum tarihide 9 hazirandan 7 hazirana inmiş

darısı sizlerin başına inşallah sizinde kan değerleriniz iyi çıkar.

benmde böyle bi defterim vardı.hamilelik öncesi sonrası hamilelik sevinci.tahlil sonuçları vs derken düşükle sonlandı.sonra yine bekleyişlerimi yazmıştım ama bu hamileliğimi nedense hiç yazmadım.yazmaya korkuyorum sanırım,bazen kendime kızıyorum neden yazmıyorum diye.önce kalp atışını duyayım sonra yazarım dedim.sonra ikili test olsun yazarım dedim.şimdi de onu hissedeyim karnımda yazıcam diyorum ama sanırım sadece kendimi kandırıyorum..

maşallah inş bizimde sonuçlar da güzel çıkar bence kız

slm annişler nslsnız ne var ne yok nslnız bakalım biz ii sayılırız adaş ya doğum tarihi için daha erken değil mi ya ne bilim

kızlar ben bekleyemiyom daha fazla ev gözüme bakıyo.. başlarsam bitene kadar gelemem herhal

artık yine en son ben ögrenirim cinsiyet haberini napiimm

slm annişler nslsnız ne var ne yok nslnız bakalım biz ii sayılırız adaş ya doğum tarihi için daha erken değil mi ya ne bilim

bilmem canım demek ki bebeğin boyutlarından tahmini bişey söylüyorlar bizimkide 2-3 gün önden gidiyo demek ki

maşallah inş bizimde sonuçlar da güzel çıkar bence kız

ay canım aslında hiç farketmez ikisidende istiyom ben nasıl olsa ilk bebiş. ama sizler öğrenince bende öğreneyim istiyom. Hem bişeyde alamıyoruz cinsiyet öğrenmeden ayy Allah neyi uygun gördüyse bize artık sağlıklı hayırlı eksiksiz kusursuz olsunda inşallah erkek kız hiiiç farketmez

iyi denk gelmiş o zaman canım...

maşallah barekkallah canım benim. hep güzel haberler alırsın inş ömür boyu bebeğinle ilgili...
ekliyorumda çıkmıyo ya
canım ya bunların hepsi çoook şirin sağlıkla sıhhatle giysin inş.
evet canım ya bak bu açıdan düşünmemiştim ucuz ucuz çiçişler alırız bebişlerimize
evet canım ... yazlık sezonu kaçırdık ama zaten çok küçük olacaklar çok teferrut gerkemiyecek. yani büyüyene jkadar hep yazı kıştan kışı yazdan halledebiliriz:) büyünce karıştırmazlar nasılsa

benimde bebğimi beklerken yazılarım var canım ama öyle karamsar ve acı dolu ki. rabbim birdaha yaşatmasın öyle günler... zaten bu günlüğüm bile kanamalarla düşük tehlikeleriyle dolu... başlarda hep gözyaşı var... ama olsun büyüdüklerinde çook güzel ayrıntılar olarak kalacak onlara bizim onları beklerken ki kaygılarımız... eşim kilomu bile yazdırıyor ayrıntı olarak... ben kilo alınca ona mutluluk oluyor nedense bebek büyüyor sanıyor sanırsam

kilar bn oluyorum bas agrsindan dayanamiycam galiba.zin alicaam ve minoset icicem valla kalp atislarmi degstrdi okadar kotuyum...
canım 13. haftada bende yaşadım 3-4 gün ölüm gibiydi.geçti ama. sen kaçıncı haftandasın?
maşallah canım ... bizimde doğum tarihi önce 12 di sonra 9 a indi en son iki hafta öncede 6 ya... allah sonumuzu hayır etsin

daha hiç ultrasonda bebeğimi görmedim kendimi o yüzden hamile gibi hissetmiyorum

canım gözün aydın olsun inş . ama ne olur bu heyecanla kendini çok yorma... eşinin seni ve bebeğini görmesi bile yeter mutluluktan havalara uçması için. teferruatlarla sakın çok yıpratma kendini. sonra eşine enerjin güler yüzün kalmaz bebiş yorulursa...

maşallah canım ... bizimde doğum tarihi önce 12 di sonra 9 a indi en son iki hafta öncede 6 ya... allah sonumuzu hayır etsin

ay ne güzel sen bizden daha önce kavuşcan bebişine demek ki bide iyi besleniyo ki senden maşallah almış başını gidiyo senin mayıs sonu olabilir gibi sanki
birde cinsiyet belli mi erkekler geç kızlar erken doğarmış ya genelde?? böle erkene çekiyorsa kız olabilir mi acep

saoll kuzumm.. walla koca evi 2saatte temizledim heyecanla :)) hala çok enerjik hissediyorum kendimi
daha büssürü işim var gerçi ama vaktim var epey akşam 9dan önce gelmezmiş o yüzden yata yata yemek yaparım artık :))
canım benimm o da öyle dedi zaten..
sakın yorma kendini yemek yapcam falan diye, önüme kuru ekmek koysan da razıyım ben yeter ki senle yiyeyim dedi..
canımm kocişim benim çok özlemişş beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…