arkadaşlar doktordan geldim kan verdim ikili test için ultrasona girdim herşey yolunda hatta 3 günde önceden gidiyor burunu var dedi.yani burnu küçük olan ve burnu olmayan bebeklerde olurmuş down sendromu..inşallahhhhhhhhhhhh 2 gün sonrada kan sonuçlarıda güzel çıkarsa başkada bişi istemem.umarım hepinizde güzel başlamışsınızdır güne..
Masallah canım bebişine inşallah kan testide tenmiz cıkar Burun olayını bilmiyorum canım doktor bize bişey demedi gerci belirgindi ultrasonda ama bak burnu var falan demedi ense pilipsi iyi çıktığında kanada bakıcaz tabi ama bu bize bir fikir verdi iyi demişti ama bazen ense pilipside gecerli olmayabiliyor yani bu işler hiç belli olmuyo :)Kızın geliyo demekki hadi bakalım canım maşallah
ayrıca bebeği doktor incelerken ben cinsiyet tahmini yaptım doktor söylemedi ama ben teşhisi koydum kızzz bu kızzz vallahi kız ahanda buraya yazıyorum dedi dersiniz..kordon bağının altı boşş bişi yokkk
benim şirinime aldığım çiçişleri beğenmediniz mi :44::44::44::44:
kilar bn oluyorum bas agrsindan dayanamiycam galiba.zin alicaam ve minoset icicem valla kalp atislarmi degstrdi okadar kotuyum...
hadi gözün aydın canım sen bizi düşünme kocişinle güzel vakitler geçirinnnn senin adına çok sevindim ben kocişimden ayrı duramazdım Allah ayırmasın yaa mucksss
Canımmmm heyecanlı bekleyiş sona eriyorrr
Hadi canım gözünaydın sen koçişinle güzel zamanlar geçir biz sana önemli şeyleri söyleriz menünede bayıldım şimdide afiyet olsun ve iyi eğlenceler :124::124:
canımmm benmm çookk sewindimmmm :))) yaaa
hadi hayırlısıı süprizz oldu bugün gelioo çok yormadan yapp bak kendiniiii :))
senin menünü sewsinler hepsii çook güzrl canımmm kolay gelsin sana işin çoook bgnnn akşamadaaa ekşınn olur zatennnn
özledimm çabuk dönn...talım kolay gele menün süpermiş şimdiden ellerine sağlık .....kolay geleeeee
ohhh canım gozun aydınnn cok ozletme kendını arada ıyım yaz cık hemen
oooo kızım sen ne maharetlisin valla masallahhhhh afiyet bal seker o9lsun gözün aydın canım
canım benim çok sevindimmm.... biliyorsun benim de başıma gelecek yaa, ayrılık sonrası kavuşmalar heyecanlandırıyo şimdiden beni :97: biz de bu hafta sonu kocişi uğurlayıp anne evine taşınıyoruz.. sana menülerde kolay gelsin datlummm....
pelin 40 dk ya kadar geliomuşş kızlarrr :)
Beğenmezmiyiz çok güzeller kız mı canım senin ki
Gecmiş olsun canım o kadar kötüysen al mutlaka ilaç
Ben de daha Hamilelik öncesi kendi kendime bir günlük tutuyodum Bizim düşükler ameliyatlar baya uğraştığımız için "Seni beklerken" neler yaşadık onları anlaTan, Beni, eşimi anlataan herşeyi yazmışım sonrada arada hamile olduğumu düşünüp heycanlandığım ama fos cıkan zamanları ve şimdide cok şükür hamilelikte öyle arada bir yazdığım günlüğüm var. yani neler neler yaşanmış tüm bu sürece hepsi var hamilelik öncesi ve sonrası :) Bunlar içinde beta hcg kaç çıkmış ilk muayenemiz boyu posu ilk kap atısı tarihlerinaide yazdım Ama kimse bilmiyordu günlüğümü. Dün eşime de mektup yazıp bu günlüğün içine kayup ona hediye ettim malum evlilik yıldönümümüzdü. Bütün gece ağladık nasıl ağladı anlatamam tabi hala diyoruz kötü şeylerede hazırlıklı olmak lazım diye ama bunca sey yaşamış ve atlatmış olmanın sevinci bir tarafta hamile olduğumu öğrendikten 2 gün sonra babamın kanser olduğunu öğrenmemin hüznü bir tarafta hepsi var. tüm sevinç ve hüzün Bakıyorum da şükrediyorum halimize Daha beterlerinden korusun Allah hepimizi Ana babalarımıza Evlatlarımıza Uzun sağlıklı ömürler versin inşallahh
kızlar benimde kan sonuclarını almış eşim şükür ki doktor güzel demiş sonuçlara3lü teste gerek yok demiş heralde yaptırmıcaz bakalım biraz daha araştırayımda birde bu serbest bhcg 58.13 ng/ml çıkmış yani şansa bakınki bizim cinsiyet gene havada böle giderse öğrenemicez cidden. 58 tam ortada bir değer :) yani. inşallah doktor artık söyler ayın 21 inde gittiğimiz inşallah bu arada bizim doğum tarihide 9 hazirandan 7 hazirana inmiş
darısı sizlerin başına inşallah sizinde kan değerleriniz iyi çıkar.
kızlar benimde kan sonuclarını almış eşim şükür ki doktor güzel demiş sonuçlara3lü teste gerek yok demiş heralde yaptırmıcaz bakalım biraz daha araştırayımda birde bu serbest bhcg 58.13 ng/ml çıkmış yani şansa bakınki bizim cinsiyet gene havada böle giderse öğrenemicez cidden. 58 tam ortada bir değer :) yani. Inşallah doktor artık söyler ayın 21 inde gittiğimiz inşallah bu arada bizim doğum tarihide 9 hazirandan 7 hazirana inmiş
Darısı sizlerin başına inşallah sizinde kan değerleriniz iyi çıkar.
slm annişler nslsnız ne var ne yok nslnız bakalım biz ii sayılırız adaş ya doğum tarihi için daha erken değil mi ya ne bilim
maşallah inş bizimde sonuçlar da güzel çıkar bence kız
iyi denk gelmiş o zaman canım...İnanmıyorum ya şimdi ben yazacaktım öğlen arası defter aldım bebişe günlük için çok şık şimdiye kadar karalamıştım onları temize çektim ilerde hediye ederim diye düşünüyordum.Bencede süper bir fikir ablam iki çoçuğunada yaptı ve bende göz atdım benim bile gözüm yaşardı.
maşallah barekkallah canım benim. hep güzel haberler alırsın inş ömür boyu bebeğinle ilgili...arkadaşlar doktordan geldim kan verdim ikili test için ultrasona girdim herşey yolunda hatta 3 günde önceden gidiyor burunu var dedi.yani burnu küçük olan ve burnu olmayan bebeklerde olurmuş down sendromu..inşallahhhhhhhhhhhh 2 gün sonrada kan sonuçlarıda güzel çıkarsa başkada bişi istemem.umarım hepinizde güzel başlamışsınızdır güne..
ayrıca bebeği doktor incelerken ben cinsiyet tahmini yaptım doktor söylemedi ama ben teşhisi koydum kızzz bu kızzz vallahi kız ahanda buraya yazıyorum dedi dersiniz..kordon bağının altı boşş bişi yokkk
canım ya bunların hepsi çoook şirin sağlıkla sıhhatle giysin inş.ekliyorumda çıkmıyo ya
evet canım ... yazlık sezonu kaçırdık ama zaten çok küçük olacaklar çok teferrut gerkemiyecek. yani büyüyene jkadar hep yazı kıştan kışı yazdan halledebiliriz:) büyünce karıştırmazlar nasılsaevet canım ya bak bu açıdan düşünmemiştim ucuz ucuz çiçişler alırız bebişlerimize
Ben de daha Hamilelik öncesi kendi kendime bir günlük tutuyodum Bizim düşükler ameliyatlar baya uğraştığımız için "Seni beklerken" neler yaşadık onları anlaTan, Beni, eşimi anlataan herşeyi yazmışım sonrada arada hamile olduğumu düşünüp heycanlandığım ama fos cıkan zamanları ve şimdide cok şükür hamilelikte öyle arada bir yazdığım günlüğüm var. yani neler neler yaşanmış tüm bu sürece hepsi var hamilelik öncesi ve sonrası :) Bunlar içinde beta hcg kaç çıkmış ilk muayenemiz boyu posu ilk kap atısı tarihlerinaide yazdım Ama kimse bilmiyordu günlüğümü. Dün eşime de mektup yazıp bu günlüğün içine kayup ona hediye ettim malum evlilik yıldönümümüzdü. Bütün gece ağladık nasıl ağladı anlatamam tabi hala diyoruz kötü şeylerede hazırlıklı olmak lazım diye ama bunca sey yaşamış ve atlatmış olmanın sevinci bir tarafta hamile olduğumu öğrendikten 2 gün sonra babamın kanser olduğunu öğrenmemin hüznü bir tarafta hepsi var. tüm sevinç ve hüzün Bakıyorum da şükrediyorum halimize Daha beterlerinden korusun Allah hepimizi Ana babalarımıza Evlatlarımıza Uzun sağlıklı ömürler versin inşallahh
canım 13. haftada bende yaşadım 3-4 gün ölüm gibiydi.geçti ama. sen kaçıncı haftandasın?kilar bn oluyorum bas agrsindan dayanamiycam galiba.zin alicaam ve minoset icicem valla kalp atislarmi degstrdi okadar kotuyum...
maşallah canım ...kızlar benimde kan sonuclarını almış eşim şükür ki doktor güzel demiş sonuçlara3lü teste gerek yok demiş heralde yaptırmıcaz bakalım biraz daha araştırayımda birde bu serbest bhcg 58.13 ng/ml çıkmış yani şansa bakınki bizim cinsiyet gene havada böle giderse öğrenemicez cidden. 58 tam ortada bir değer :) yani. inşallah doktor artık söyler ayın 21 inde gittiğimiz inşallah bu arada bizim doğum tarihide 9 hazirandan 7 hazirana inmiş
darısı sizlerin başına inşallah sizinde kan değerleriniz iyi çıkar.
çoooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim şekerler.. darısı diğer ayrı olanların başına.. Rabbim kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın.. mecburen ayrılanlar da çabucak kavuşsun
temizliğim bitti.. evim miss gibi temizlik kokuyor
ana yemeğe başladım.. birazdan da misss gibi yemek kokacak mutfağım
koşa koşa geldim pelin geldi diye gelmemiş yaaaa
kızlar ben bekleyemiyom daha fazla ev gözüme bakıyo.. başlarsam bitene kadar gelemem herhal
artık yine en son ben ögrenirim cinsiyet haberini napiimm
maşallah canım ...bizimde doğum tarihi önce 12 di sonra 9 a indi en son iki hafta öncede 6 ya... allah sonumuzu hayır etsin
canım gözün aydın olsun inş . ama ne olur bu heyecanla kendini çok yorma... eşinin seni ve bebeğini görmesi bile yeter mutluluktan havalara uçması için. teferruatlarla sakın çok yıpratma kendini. sonra eşine enerjin güler yüzün kalmaz bebiş yorulursa...
daha hiç ultrasonda bebeğimi görmedim kendimi o yüzden hamile gibi hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?